De snelste WordPress Hostingbedrijven getest en vergeleken in 2023

Geschreven door

Wij hebben de snelste getest WordPress hostingbedrijven en ze aan strenge snelheids- en prestatietests onderwerpen om erachter te komen welk bedrijf in 2023 echt het snelste is.

Vanaf $ 25 per maand

🚀 Rocket.net is de snelste WordPress gastheer

De informatie die ik nu met u ga delen, kan u duizenden dollars aan onnodige kosten besparen WordPress hostingkosten dit jaar.

Het kiezen van een snelle webhostingoplossing is absoluut cruciaal voor het succes van uw WordPress site, omdat een snel laden WordPress website zal resulteren

???? Blijere sitebezoekers.
???? Lagere bouncepercentages.
???? Hogere paginaweergavecijfers.
???? Hoger Google rankings.
???? Hogere omrekeningskoersen.
Tenslotte, hogere winsten. 🤑

TL;DR: een high-performance kiezen WordPress hostingprovider is een slimme keuze omdat het niet alleen de gebruikerservaring verbetert, maar ook de snelheid van uw website verhoogt, wat leidt tot betere Google rankings en hogere winsten. Hier zullen we er zeven evalueren WordPress hostingdiensten om u een uitgebreid begrip te geven van de unieke functies die elk biedt.

WordPress gastheerSpeed ​​TestPrijzenBest voor...Niet ideaal voor...
5Kinsta5ste plaatsVanaf $ 35 per maandVeel verkeer hosten WordPress sites met eersteklas functies en deskundige ondersteuning voor WordPress gebruikersKleine bedrijven en individuen met een beperkt budget of niet-WordPress website platformen
7WP Engine7ste plaatsVanaf $ 20 per maandManaged WordPress hosting op maat voor bedrijven en drukbezochte websites met geavanceerde functies en ontwikkeltoolsKleine bedrijven en individuen met een beperkt budget of niet-WordPress website platformen
4Cloudways4ste plaatsVanaf $ 11 per maandFlexibel, schaalbaar en betrouwbaar beheerd WordPress hostingoplossing voor bedrijven en ontwikkelaars met meerdere websitesParticulieren of kleine bedrijven met een beperkt budget, bedrijven die directe toegang tot een hostingomgeving of aangepaste serverconfiguraties nodig hebben
3SiteGround🥉 3e plaatsVanaf $ 2.99 per maandBetrouwbaar en veilig beheerd WordPress hosten op Google Cloud met uitstekende klantenondersteuning en innovatief platformBedrijven die een grote hoeveelheid opslag of bandbreedte nodig hebben, bedrijven die directe toegang tot een hostingomgeving of aangepaste serverconfiguraties nodig hebben
1Raket.net🥇1e plaatsVanaf $ 25 per maandGeoptimaliseerd en beheerd WordPress hosting met razendsnelle paginasnelheid en ijzersterke beveiliging voor bedrijven en bloggersBedrijven die toegang nodig hebben tot geavanceerde serverconfiguraties of een grote hoeveelheid opslagruimte of bandbreedte nodig hebben
2WPX-hosting🥈 2e plaatsVanaf $ 20.83 per maandManaged WordPress hosting met hoge websitesnelheden, eersteklas beveiliging en uitstekende klantenondersteuning voor bedrijven met meerdere websitesKleine bedrijven of websites met een beperkt budget, bedrijven die directe toegang tot hun serveromgeving nodig hebben of aangepaste serverconfiguraties
6A2-hosting6ste plaatsVanaf $ 2.99 per maandSnel en betrouwbaar WordPress hosting met betaalbare abonnementen en royale hoeveelheden middelenBedrijven of websites met een wereldwijd publiek, bedrijven die directe toegang tot de serveromgeving nodig hebben voor geavanceerde configuraties

Laten we eens kijken welk bedrijf het snelste biedt WordPress hostingoplossing in 2023 voor eens en voor altijd…

Maar eerst een uitleg van onze methodiek en werkwijze.

Snelheids- en prestatietesten

De belangrijkste prestatiemaatstaf waarnaar u in een webhost moet zoeken, is snelheid. Bezoekers van uw site verwachten dat deze wordt geladen snel onmiddellijk. Sitesnelheid heeft niet alleen invloed op de gebruikerservaring op uw site, maar ook op uw SEO, Google rankings en conversiepercentages.

Maar het testen van de snelheid van de site tegen Google's Core Web Vitals statistieken alleen is niet voldoende, aangezien onze testsite geen substantieel verkeersvolume heeft. Om de efficiëntie (of inefficiëntie) van de servers van de webhost te evalueren bij toenemend siteverkeer, gebruiken we een testtool genaamd K6 (voorheen LoadImpact genoemd) om virtuele gebruikers (VU) naar onze testsite te sturen.

Waarom sitesnelheid van belang is

Wist je dat:

  • Pagina's die zijn geladen 2.4 tweedes had een 1.9% conversiepercentage.
  • At 3.3 seconden, de conversieratio was 1.5%.
  • At 4.2 seconden, was de conversieratio lager dan 1%.
  • At 5.7+ seconden, de conversieratio was 0.6%.

Wanneer mensen uw website verlaten, verliest u niet alleen potentiële inkomsten, maar ook al het geld en de tijd die u hebt besteed aan het genereren van verkeer naar uw website.

En als u bij de wilt komen eerste pagina van Google en blijf daar, je hebt een website nodig die snel laadt.

Google's algoritmen geef er de voorkeur aan websites weer te geven die een geweldige gebruikerservaring bieden (en sitesnelheid is een grote factor). In Google's eyes, een website die een goede gebruikerservaring biedt, heeft over het algemeen een lager bouncepercentage en laadt snel op.

Als uw website traag is, stuiteren de meeste bezoekers terug, wat resulteert in een verlies in de positie van zoekmachines. Ook moet uw website snel laden als u meer bezoekers wilt omzetten in betalende klanten.

rekenmachine voor het verhogen van de paginasnelheid

Als u wilt dat uw website snel wordt geladen en de eerste plek in de zoekresultaten van zoekmachines veiligstelt, heeft u een nodig snel WordPress hostingprovider met serverinfrastructuur, CDN en cachingtechnologieën die volledig zijn geconfigureerd en geoptimaliseerd voor snelheid.

De WordPress webhost die u gebruikt, heeft grote invloed op hoe snel uw website laadt. Andere factoren spelen ook een rol, zoals hoe goed gecodeerd en snel je WordPress thema is, Maar de #1 factor is webhosting, wat iets is WordPress zelf heeft bevestigd.

Hoe we de tests uitvoeren

We volgen een systematisch en identiek proces voor alle webhosts die we testen.

  • Hosting kopen: Eerst melden we ons aan en betalen we voor het instapmodel van de webhost.
  • Install WordPress: Vervolgens hebben we een nieuwe, blanco opgezet WordPress site met behulp van de Astra WordPress thema. Dit is een lichtgewicht multifunctioneel thema en dient als een goed startpunt voor de snelheidstest.
  • Installeer plug-ins: Vervolgens installeren we de volgende plug-ins: Akismet (voor spambescherming), Jetpack (beveiligings- en back-upplug-in), Hello Dolly (voor een voorbeeldwidget), Contact Form 7 (een contactformulier), Yoast SEO (voor SEO) en FakerPress (voor het genereren van testinhoud).
  • Inhoud genereren: Met behulp van de FakerPress-plug-in maken we er tien willekeurig WordPress berichten en tien willekeurige pagina's, elk met 1,000 woorden lorem ipsum "dummy" -inhoud. Dit simuleert een typische website met verschillende soorten inhoud.
  • Afbeeldingen toevoegen: Met de FakerPress-plug-in uploaden we één niet-geoptimaliseerde afbeelding van Pexels, een stockfotowebsite, naar elk bericht en elke pagina. Dit helpt bij het evalueren van de prestaties van de website met inhoud met veel afbeeldingen.
  • Voer de snelheidstest uit: we voeren het laatst gepubliceerde bericht in Google's PageSpeed ​​Insights-testtool.
  • Voer de belastingimpacttest uit: we voeren het laatst gepubliceerde bericht in De cloudtesttool van K6.

Hoe we snelheid en prestaties meten

De eerste vier statistieken zijn Google's Core Web Vitals, en dit zijn een reeks webprestatiesignalen die cruciaal zijn voor de webervaring van een gebruiker op zowel desktop- als mobiele apparaten. De laatste vijfde maatstaf is een belastingsimpact-stresstest.

1. Tijd tot eerste byte

TTFB meet de tijd tussen het verzoek om een ​​bron en wanneer de eerste byte van een antwoord begint aan te komen. Het is een maatstaf voor het bepalen van het reactievermogen van een webserver en helpt te identificeren wanneer een webserver te traag is om op verzoeken te reageren. De serversnelheid wordt in principe volledig bepaald door de webhostingservice die u gebruikt. (bron: https://web.dev/ttfb/)

2. Eerste ingangsvertraging

FID meet de tijd vanaf het moment dat een gebruiker voor het eerst interactie heeft met uw site (wanneer ze op een link klikken, op een knop tikken of een aangepast, door JavaScript aangedreven besturingselement gebruiken) tot het moment waarop de browser daadwerkelijk op die interactie kan reageren. (bron: https://web.dev/fid/)

3. Grootste tevreden verf

LCP meet de tijd vanaf het moment dat de pagina begint te laden tot het moment waarop het grootste tekstblok of afbeeldingselement op het scherm wordt weergegeven. (bron: https://web.dev/lcp/)

4. Cumulatieve lay-outverschuiving

CLS meet onverwachte verschuivingen in de weergave van inhoud tijdens het laden van een webpagina als gevolg van het wijzigen van de grootte van afbeeldingen, advertentieweergaven, animatie, browserweergave of andere scriptelementen. Verschuivende lay-outs verlagen de kwaliteit van de gebruikerservaring. Hierdoor kunnen bezoekers in de war raken of moeten ze wachten tot het laden van de webpagina is voltooid, wat meer tijd kost. (bron: https://web.dev/cls/)

5. Belastingimpact

Load impact stresstests bepalen hoe de webhost omgaat met 50 bezoekers die tegelijkertijd de testsite bezoeken. Snelheidstests alleen zijn niet voldoende om de prestaties te testen, aangezien deze testsite geen verkeer heeft.

Om de efficiëntie (of inefficiëntie) van de servers van een webhost te kunnen evalueren bij toenemend siteverkeer, hebben we een testtool gebruikt met de naam K6 (voorheen LoadImpact genoemd) om virtuele gebruikers (VU) naar onze testsite te sturen en deze te stresstesten.

Dit zijn de drie belastingsimpactstatistieken die we meten:

Gemiddelde reactietijd

Dit meet de gemiddelde tijd die een server nodig heeft om clientverzoeken te verwerken en erop te reageren tijdens een specifieke test- of monitoringperiode.

De gemiddelde responstijd is een nuttige indicator van de algehele prestaties en efficiëntie van een website. Lagere gemiddelde reactietijden duiden over het algemeen op betere prestaties en een positievere gebruikerservaring, aangezien gebruikers sneller antwoord krijgen op hun verzoeken.

Maximale reactietijd

Dit verwijst naar de langste duur die een server nodig heeft om te reageren op het verzoek van een klant tijdens een specifieke test- of monitoringperiode. Deze statistiek is cruciaal voor het evalueren van de prestaties van een website bij veel verkeer of gebruik.

Wanneer meerdere gebruikers tegelijkertijd een website bezoeken, moet de server elk verzoek afhandelen en verwerken. Bij hoge belasting kan de server overweldigd raken, wat leidt tot langere responstijden. De maximale responstijd vertegenwoordigt het worstcasescenario tijdens de test, waarbij de server er het langst over deed om op een verzoek te reageren.

Gemiddeld verzoekpercentage

Dit is een prestatiestatistiek die het gemiddelde aantal verzoeken per tijdseenheid (meestal per seconde) meet dat een server verwerkt.

De gemiddelde aanvraagsnelheid geeft inzicht in hoe goed een server inkomende verzoeken kan verwerken onder verschillende belastingsconditiesS. Een hogere gemiddelde verzoeksnelheid geeft aan dat de server meer verzoeken kan verwerken in een bepaalde periode, wat over het algemeen een positief teken is van prestaties en schaalbaarheid.

Laten we nu eens kijken welk bedrijf het snelste biedt WordPress hosting oplossing in 2023!

Test 1: testen van snelheid en laadtijd

wordpress hostingsnelheid vergeleken

De onderstaande tabel vergelijkt de prestaties van webhostingbedrijven op basis van vier belangrijke prestatie-indicatoren: gemiddelde tijd tot eerste byte, eerste invoervertraging, grootste contentvolle verf en cumulatieve lay-outverschuiving. Lagere waarden zijn beter.

BedrijfTTFBGem TTFBFIDLCPCLS
SiteGroundFrankfurt: 35.37 ms
Amsterdam: 29.89 ms
Londen: 37.36 ms
New York: 114.43 ms
Dallas: 149.43 ms
San Francisco: 165.32 ms
Singapore: 320.74 ms
Sydney: 293.26 ms
Tokio: 242.35 ms
Bangalore: 408.99 ms
179.71 ms3 ms1.9 s0.02
KinstaFrankfurt: 355.87 ms
Amsterdam: 341.14 ms
Londen: 360.02 ms
New York: 165.1 ms
Dallas: 161.1 ms
San Francisco: 68.69 ms
Singapore: 652.65 ms
Sydney: 574.76 ms
Tokio: 544.06 ms
Bangalore: 765.07 ms
358.85 ms3 ms1.8 s0.01
CloudwaysFrankfurt: 318.88 ms
Amsterdam: 311.41 ms
Londen: 284.65 ms
New York: 65.05 ms
Dallas: 152.07 ms
San Francisco: 254.82 ms
Singapore: 295.66 ms
Sydney: 275.36 ms
Tokio: 566.18 ms
Bangalore: 327.4 ms
285.15 ms4 ms2.1 s0.16
A2-hostingFrankfurt: 786.16 ms
Amsterdam: 803.76 ms
Londen: 38.47 ms
New York: 41.45 ms
Dallas: 436.61 ms
San Francisco: 800.62 ms
Singapore: 720.68 ms
Sydney: 27.32 ms
Tokio: 57.39 ms
Bangalore: 118 ms
373.05 ms2 ms2 s0.03
WP EngineFrankfurt: 49.67 ms
Amsterdam: 1.16 sec
Londen: 1.82 s
New York: 45.21 ms
Dallas: 832.16 ms
San Francisco: 45.25 ms
Singapore: 1.7 sec
Sydney: 62.72 ms
Tokio: 1.81 s
Bangalore: 118 ms
765.20 ms6 ms2.3 s0.04
Raket.netFrankfurt: 29.15 ms
Amsterdam: 159.11 ms
Londen: 35.97 ms
New York: 46.61 ms
Dallas: 34.66 ms
San Francisco: 111.4 ms
Singapore: 292.6 ms
Sydney: 318.68 ms
Tokio: 27.46 ms
Bangalore: 47.87 ms
110.35 ms3 ms1 s0.2
WPX-hostingFrankfurt: 11.98 ms
Amsterdam: 15.6 ms
Londen: 21.09 ms
New York: 584.19 ms
Dallas: 86.78 ms
San Francisco: 767.05 ms
Singapore: 23.17 ms
Sydney: 16.34 ms
Tokio: 8.95 ms
Bangalore: 66.01 ms
161.12 ms2 ms2.8 s0.2

Time to First Byte is de belangrijkste maatstaf om te overwegen, omdat serversnelheid - de ruggengraat van uw webhostingservice - is hoe snel uw website daadwerkelijk zal laden.

  1. Gemiddelde tijd tot eerste byte (TTFB) – Deze statistiek meet de tijd die de browser van de gebruiker nodig heeft om de eerste byte aan gegevens van de server te ontvangen. Een lagere score duidt op snellere reactietijden van de server.
  • Snelste: Rocket.net (110.35 ms)
  • Tweede snelste: WPX (161.12 ms)
  • Derde snelste: SiteGround (179.71 ms)
  • Langzaamst: WP Engine (765.20 ms)
  1. Eerste invoervertraging (FID): Deze statistiek meet de tijd die een pagina nodig heeft om interactief te worden. Een lagere score duidt op een snellere en responsievere site.
  • Snelste: A2 Hosting en WPX (2 ms)
  • Langzaamst: WP Engine (6 ms)
  1. Grootste inhoudelijke verf (LCP): Deze statistiek meet de tijd die nodig is voordat het grootste zichtbare inhoudselement op het scherm verschijnt. Een lagere score duidt op snellere laadtijden van pagina's.
  • Snelste: Rocket.net (1 s)
  • Langzaamst: WPX (2.8 s)
  1. Cumulatieve layoutverschuiving (CLS): Deze statistiek meet de visuele stabiliteit van een pagina door te kwantificeren hoeveel de elementen op de pagina verschuiven tijdens het laden. Een lagere score duidt op een stabielere pagina-indeling.
  • Beste: Kinsta (0.01)
  • Slechtste: Rocket.net en WPX (0.2)

Omdat TTFB dan de belangrijkste maatstaf is Rocket.net is de beste keuze vanwege de aanzienlijk snellere reactietijd van de server. WPX volgt met de op één na snelste tijd tot vuist, maar het heeft de langzaamste LCS en een hoge CLS-score.

Kinsta, met zijn matige serverresponstijd, blinkt uit in CLS en heeft een competitieve LCP, waardoor het een goede optie is als u een balans wilt tussen de belangrijkste statistiek en de andere prestatie-indicatoren.

Winnaar:
Samenvattend, als de primaire focus ligt op de reactietijd van de server (wat het zou moeten zijn), 🥇 Raket.net valt duidelijk op als de beste keuze voor webhosting, gevolgd door 🥈 WPX-hosting en 🥉 SiteGround. (als je een beperkt budget hebt, SiteGround is de duidelijke winnaar, zoals het maandelijkse kosten zijn in feite de helft van de prijs in vergelijking met Rocket.net en WPX).

Als u echter tot op zekere hoogte ook rekening wilt houden met andere statistieken, Kinsta biedt een goed afgeronde prestatie. Het is essentieel om het belang van elke statistiek voor uw specifieke websitebehoeften af ​​te wegen en de hostingprovider te kiezen die aansluit bij uw prioriteiten.

Laten we nu eens kijken hoe goed de stresstests verlopen waarbij we virtuele bezoekers naar de sites sturen.

Test 2: belastingsimpacttesten

resultaten van belastingsimpacttesten

De onderstaande tabel vergelijkt de prestaties van webhostingbedrijven op basis van drie belangrijke prestatie-indicatoren: gemiddelde responstijd, hoogste laadtijd en gemiddelde aanvraagtijd. Voor gemiddelde responstijd en hoogste laadtijd, lagere waarden zijn beter, terwijl voor gemiddelde aanvraagtijd, hogere waarden zijn beter.

BedrijfGem. responstijdHoogste laadtijdGem. aanvraagtijd
SiteGround116 ms347 ms50 vereist/s
Kinsta127 ms620 ms46 vereist/s
Cloudways29 ms264 ms50 vereist/s
A2-hosting23 ms2103 ms50 vereist/s
WP Engine33 ms1119 ms50 vereist/s
Raket.net17 ms236 ms50 vereist/s
WPX-hosting34 ms124 ms50 vereist/s

De gemiddelde responstijd van de server is de belangrijkste maatstaf om te overwegen, omdat de serversnelheid - de ruggengraat van uw webhostingservice - bepaalt hoe snel uw website daadwerkelijk zal laden.

  1. Gemiddelde responstijd (serverresponstijd): Deze statistiek meet de tijd die de browser van de gebruiker nodig heeft om de eerste byte aan gegevens van de server te ontvangen. Lagere waarden duiden op snellere reactietijden van de server.
  • Snelste: Rocket.net (17 ms)
  • Tweede snelste: A2-hosting (23 ms)
  • Derde snelste: Cloudways (29 ms)
  • Langzaamst: Kinsta (127 ms)
  1. Hoogste laadtijd (langzaamste laadtijd): Deze statistiek meet de langzaamste tijd die nodig is om een ​​pagina te laden. Lagere waarden duiden op een meer consistente en snellere laadervaring.
  • Snelste: WPX (124 ms)
  • Tweede snelste: Rocket.net (236 ms)
  • Langzaamst: A2-hosting (2103 ms)
  1. Gemiddelde aanvraagtijd (gemiddelde aanvraagtijd): Deze statistiek meet het gemiddelde aantal verzoeken dat per seconde wordt verwerkt. Hogere waarden duiden op een meer capabele hostingprovider bij het afhandelen van meerdere verzoeken.
  • Het beste: SiteGround, Rocket.net, A2-hosting, Cloudways, WP Engine, en WPX (50 verzoeken per seconde)
  • Slechtste: Kinsta (46 verzoeken per seconde)

Rocket.net springt eruit met de snelste serverresponstijd en een concurrerende laadtijd, waardoor het over het algemeen een sterke keuze is. WPX heeft de snelste hoogste laadtijd, maar de responstijd van de server is slechts gemiddeld. A2 Hosting heeft de op een na snelste reactietijd van de server, maar lijdt onder de langzaamste laadtijd. Alle hostingproviders, behalve Kinsta, laten dezelfde gemiddelde aanvraagtijd zien.

Winnaar:
Het beste WordPress hostingprovider voor u hangt af van uw specifieke behoeften en prioriteiten. Als de reactietijd van de server de meest cruciale factor is, 🥇 Raket.net is de beste keuze. A2-hosting heeft de op een na snelste reactietijd van de server, maar heeft ook de langzaamste laadtijd.

🏆 Algehele winnaar is... Rocket.net

Rocket.net is de duidelijke winnaar om verschillende redenen in onze snelheidstests en belastingsimpacttests. Het biedt een indrukwekkende combinatie van snelle serverresponstijden, lage laadtijden en een hoge verwerkingscapaciteit voor verzoeken, waardoor het de beste keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar een snel laden WordPress site.

raket.net is de snelste wordpress host in 2023 op basis van onze tests
  1. Snelste serverresponstijd: Rocket.net heeft de snelste gemiddelde TTFB (110.35 ms) van de vergeleken hostingproviders. Deze snelle reactietijd van de server zorgt ervoor dat bezoekers naar uw WordPress site ervaart minimale vertragingen bij het laden van pagina's, waardoor het een kritieke factor is bij het bieden van een soepele gebruikerservaring.
  2. Snelste grootste tevreden verf: Rocket.net heeft de snelste LCP op 1 s, wat betekent dat het meest significante zichtbare inhoudselement op het scherm snel laadt. Een snel LCP is cruciaal om gebruikersbetrokkenheid te behouden, omdat het ervoor zorgt dat uw WordPress site laadt snel, waardoor bezoekers langer op uw site blijven en bouncepercentages worden verlaagd.
  3. Snelste serverresponstijd: Rocket.net heeft de snelste gemiddelde responstijd (17 ms) van de vergeleken hostingproviders. Dit betekent dat hun servers zeer responsief zijn, zodat bezoekers naar uw WordPress site ervaart minimale vertragingen bij het laden van pagina's.
  4. Hoge verwerkingscapaciteit voor aanvragen: Rocket.net deelt de hoogste gemiddelde aanvraagtijd (50 req/s) met de meeste andere providers, wat aantoont dat het efficiënt meerdere verzoeken tegelijk kan afhandelen. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat uw WordPress site blijft responsief, zelfs wanneer meerdere gebruikers tegelijkertijd op uw site browsen.

Over het algemeen maken de uitstekende prestaties van Rocket.net op het gebied van belangrijke snelheids- en belastingsimpactstatistieken het de voor de hand liggende keuze voor een WordPress webhost als uw topprioriteit een snel ladende site is. Door voor Rocket.net te kiezen, kunt u de gebruikerservaring van uw site verbeteren, wat leidt tot een grotere betrokkenheid van bezoekers, betere posities in zoekmachines en meer conversies.

Bezoek Rocket.net voor meer informatie en hun nieuwste deals... of kijk op mijn recensie van Rocket.net hier.

Top zeven snelste WordPress Hostingbedrijven

We hebben de getest zeven meest opmerkelijke en snelste WordPress hostingproviders met de meest unieke functies en diensten die worden aangeboden WordPress site-eigenaren.

Van Rocket.net tot Kinsta, we zullen beoordelen en vergelijken zeven hostingbedrijven om u te helpen hun functies en tariefplannen beter te begrijpen.

Deze zijn erin geslaagd WordPress hosts behoren tot de snelste in de hostingindustrie en bieden betrouwbare klantenondersteuning, krachtige beveiligingsmaatregelen en veilige back-ups.

1. Raket.net (Snelste WordPress host in 2023 op basis van onze tests)

in onze snelheidstest is Rocket.net de snelste wordpress hostingbedrijf anno 2023

Opgericht tijdens de COVID-19-pandemie in 2020 in Palm Beach, Florida, is Rocket.net waarschijnlijk de nieuwste nieuwkomer hostingbedrijf in de wereld van WordPress Hosting. Laat dit je er echter niet van weerhouden om uit te proberen wat Rocket.net te bieden heeft.

In minder dan drie jaar tijd werd Rocket.net een van de snelste webhosting en meest betaalbare WordPress hostingplatforms die veel echt speciale functies bieden. Het is het eerste hostingplatform voor WordPress dat helemaal integreert met Cloudflare Enterprise in al zijn tariefplannen.

Rocket.net is het beste voor bedrijven, organisaties en bloggers die geoptimaliseerd en beheerd moeten worden WordPress hosting met razendsnelle paginasnelheid en ijzersterke beveiliging. Het hostingplatform is gebruiksvriendelijk en beschikt over een geïntegreerd Content Delivery Network (CDN), automatische back-ups, DDoS-bescherming en geoptimaliseerde WordPress prestaties.

Het platform van Rocket.net is ook nuttig voor bedrijven met een wereldwijd publiek, aangezien het gedistribueerde edge-netwerk is ontworpen om latentie te verminderen en de prestaties van websites wereldwijd te verbeteren.

Het is echter misschien niet ideaal voor bedrijven die toegang nodig hebben tot geavanceerde serverconfiguraties of een grote hoeveelheid opslag of bandbreedte nodig hebben, aangezien het hostingplatform van Rocket.net deze bronnen beperkt. Bovendien moeten bedrijven die directe toegang tot de serveromgeving nodig hebben mogelijk ergens anders zoeken, aangezien Rocket.net geen root- of SSH-toegang op hun platform biedt.

Sommige van Rocket.net's hoofd- WordPress functionaliteiten zijn:

  • Snelste WordPress hostingprovider anno 2023
  • Gratis SSL-certificaat en gratis SFTP
  • Verwijdering van malware, hacks en fouten op verzoek
  • Gratis Cloudflare Enterprise CDN met meer dan 200 edge-locaties wereldwijd
  • Verkeerscontrole
  • Font- en database-optimalisaties
  • Automatisch WordPress updates
  • Automatische plug-in- en thema-updates
  • Verhoogde beveiliging dankzij de ingebouwde firewall van de website
  • Dagelijkse updates en handmatige back-ups
  • Git integratie
  • 24/7 Klantenservice

Rocket.net-prijsplannen

Aanbiedingen van Rocket.net beheerde, bureau- en enterprise-hostingplannen.

Managed hosting:

  • Starter: $25/maand; $ 1 de eerste maand
  • Pro: $50/maand; $ 1 de eerste maand
  • Bedrijven: $83/maand; $ 1 de eerste maand

Agentschap hosting:

  • Tier 1: $ 100 per maand; $ 1 de eerste maand
  • Tier 2: $ 200 per maand; $ 1 de eerste maand
  • Tier 3: $ 300 per maand; $ 1 de eerste maand

Enterprise-hosting:

  • Enterprise 1: $ 649 per maand
  • Enterprise 2: $ 1299 per maand
  • Enterprise 3: $ 1949 per maand

Alle tariefplannen hebben een 30 dagen geld-terug-garantie waarmee u een volledige terugbetaling kunt krijgen als je ontevreden bent over de hostingservice of gewoon geen gebruik meer wilt maken van de diensten van Rocket.net.

Bezoek Rocket.net voor meer informatie en hun nieuwste deals... of kijk op mijn recensie van Rocket.net hier.

2. WPX-hosting (Runner-up snelste WordPress gastheer)

wpx hosting startpagina

WPX Hosting, opgericht in 2013 in Bulgarije, is een van de krachtigste en snelste WordPress hosting bedrijven. Het won ook de snelheidstest van Review Signal voor 2022. Tot nu toe heeft WPX drie datacenterlocaties in Sydney, Chicago en Londen.

Wat WPX Hosting zo geweldig maakt, is dat ze bieden dagelijkse back-ups zonder extra kosten. Bovendien slaan ze alle back-upbestanden op voor verdere beveiliging. Als er iets gebeurt met de back-upbestanden, brengen ze geen kosten in rekening om het probleem op te lossen.

U kunt ook de meest recente back-ups van de afgelopen 28 dagen op uw dashboard zien en u kunt extra back-upplug-ins installeren, zoals BackupBuddy of Updraft.

WPX Hosting is het beste voor bedrijven en organisaties die beheerd moeten worden WordPress hosting met hoge websitesnelheden, eersteklas beveiliging en uitstekende klantenondersteuning. Het platform bevat functies zoals automatische back-ups, DDoS-bescherming en razendsnelle laadtijden van pagina's.

Het platform van WPX Hosting is ook geschikt voor bedrijven met meerdere websites, aangezien hun geavanceerde abonnementen de mogelijkheid bieden om meerdere websites te hosten zonder extra kosten. Bovendien is het platform van WPX Hosting geoptimaliseerd voor WordPress, wat bedrijven tijd en geld kan besparen bij het ontwikkelen van websites.

Het is echter misschien niet ideaal voor bedrijven of websites met beperkte budgetten, aangezien de tariefplannen van WPX Hosting duurder kunnen zijn dan andere beheerde WordPress hostingproviders. Bovendien kunnen bedrijven die directe toegang tot hun serveromgeving of aangepaste serverconfiguraties nodig hebben, de beperkingen van de accountconfiguratie van het platform als beperkend ervaren.

Sommige van WPX Hosting's belangrijkste kenmerken zijn:

  • Gratis SSL-certificaat
  • SSD-opslag
  • Gratis XDN (extreem snelle CDN-servers)
  • Websitemigratie binnen 24 uur
  • Grenzeloze migratie van uw WordPress website gratis
  • Grenzeloze e-mails
  • dagelijkse backups
  • Extra back-upplug-ins
  • Gratis verwijdering van malware en fouten
  • 24/7 ondersteuning met een responstijd van 30 seconden

Naast dat het supersnel is, staat WPX Hosting bekend om zijn lopende liefdadigheidswerk. Ze richtten een hondenopvangcentrum op genaamd Every Dog Matters EU, gelegen in het westen van Bulgarije. Als u ook een zwerfhond wilt helpen (en een paar katten), wilt u misschien overwegen om u te abonneren op een van hun abonnementen.

WPX Hosting-prijsplannen

WPX Hosting biedt drie jaarlijkse en maandelijkse betaalbare WordPress hostingplannen die de eerste twee maanden gratis zijn:

  • Afdeling: $ 20.83/maand als u jaarlijks betaalt; 200 GB bandbreedte; vijf sites.
  • Professional: $ 41.58/maand als u jaarlijks betaalt; eerste twee maanden gratis; 400 GB bandbreedte; 15 sites.
  • Elite: $ 83.25/maand als u jaarlijks betaalt; eerste twee maanden gratis; Onbeperkte Bandbreedte; 35 sites.

Door u te abonneren op een van hun tariefplannen, krijgt u DDoS-bescherming en website snelheid optimalisatie, het verbeteren van uw algehele score op Web Vitals door Google.

Bezoek WPX.net voor meer informatie en de laatste deals... of check out mijn recensie van WPX Hosting hier.

3. SiteGround (Goedkoopste snel WordPress gastheer in 2023)

siteground Startpagina

Opgericht in Sofia in 2004, SiteGround is een betaalbaar hostingbedrijf met uitgebreide add-ons en features en een extreem hoge laadsnelheid van de website. Direct, SiteGround hosts meer dan 2.8 miljoen websites wereldwijd!

Ze bieden aan beheerde hosting voor WordPress, en u kunt installeren WordPress en maak je website in minder dan enkele minuten.

SiteGround ontwikkelde zijn eigen caching-technologie genaamd SuperCacher, wat je helpt website laadt sneller dan de meeste websites. Dit type technologie verhoogt ook het aantal paginahits dat uw website kan oppikken en optimaliseert de levering van de inhoud van de website, wat uiteindelijk de algehele gebruikerservaring verbetert.

SiteGround is het beste voor bedrijven en particulieren die betrouwbaar en veilig beheerd willen worden WordPress hosting met uitstekende klantenondersteuning. Het innovatieve platform bevat geavanceerde functies, zoals staging-gebieden, on-demand back-ups en beveiligingsmaatregelen ter bescherming tegen cyberdreigingen.

SiteGround is ook geschikt voor bedrijven die krachtige hosting nodig hebben, aangezien het platform een ​​reeks caching-opties bevat en gebruikmaakt van hun eigen SiteGround CDN-service (en is ook geïntegreerd met Cloudflare) netwerk voor inhoudslevering om snelle laadtijden van pagina's te garanderen.

Het is echter misschien niet ideaal voor bedrijven die een grote hoeveelheid opslag of bandbreedte nodig hebben, zoals SiteGround's plannen kunnen deze middelen beperken. Bovendien moeten bedrijven die directe toegang tot hun hostingomgeving of aangepaste serverconfiguraties nodig hebben, mogelijk ergens anders zoeken, aangezien dit geen toegang biedt tot cPanel of FTP.

Enkele van SiteGround's belangrijkste kenmerken zijn:

  • Snelle hosting gehost op Google Cloud Platform-infrastructuur
  • Ondersteunt technologieën zoals PHP8, NGINX, HTTP/3, enz.
  • Gratis installatie voor een SSL-certificaat
  • Gratis CDN (SiteGround CDN of Cloudflare CDN)
  • Gratis WordPress site-migratieservice
  • Vijf datacenters
  • Gratis installatie van WordPress (host meerdere sites)
  • Gratis automatische back-ups
  • Geavanceerde back-ups, indien gewenst
  • 24/7 ondersteuning via livechat, e-mail of telefoon van WordPress deskundigen

SiteGround Onze Prijs Plannen

SiteGround aanbiedingen drie betaalbare WordPress hosting plannen:

  • Opstarten: $ 2.99 / maand
  • GrowBig: $ 4.99/maand
  • GoGeek: $ 7.99 / maand

Sinds SiteGround's GoGeek-plan is betaalbaar en bijna net zo goedkoop als het startersplan van Cloudways, ze zijn een andere uitstekende maar veilige optie als je budget klein is, maar je uitgebreide webruimte nodig hebt.

Met de Opstartplan, SiteGround zal één website beheren, en met de GrowBig en GoGeek-plannen, zij beheren een onbeperkt aantal sites voor u.

Bezoek SiteGround voor meer informatie en hun nieuwste deals... of bekijk mijn recensie van SiteGround hier.

4. Cloudways

homepage van cloudways

Cloudways, opgericht in 2012 en gevestigd in Malta, is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke hostingservice die snelle beheerd of onbeheerd cloud hosting. Tot nu toe heeft het datacenters in meer dan 65 locaties wereldwijd.

Cloudways is echter geen typische hostingprovider - u kunt het instellen verschillende web-apps op een cloudhost, waarvan er een is WordPress. Andere apps die u kunt instellen zijn Vultr, AWS, Linode, DigitalOcean, etc.

Hoewel Cloudways niet uw typische hostingprovider is, biedt het veel uitstekende functies en de meest betaalbare startersplan, dus het is bijna in hetzelfde bereik als WPEngine en Kinsta.

Als pluspunt kun je Cloudways ook gebruiken op verschillende online beheersystemen zoals Drupal en Magento.

Cloudways is het beste voor bedrijven en organisaties die een flexibel, schaalbaar en betrouwbaar beheer nodig hebben WordPress hosting-oplossing. Het platform biedt een scala aan geavanceerde functies, waaronder geautomatiseerde back-ups, 24/7 monitoring en een reeks caching-opties om optimale snelheid en prestaties van de website te garanderen. Cloudways is ook geschikt voor ontwikkelaars en bureaus die een gebruiksvriendelijk platform nodig hebben om meerdere te beheren WordPress websites.

Het is echter misschien niet ideaal voor particulieren of kleine bedrijven met beperkte budgetten, aangezien Cloudways relatief duur kan zijn in vergelijking met andere beheerde WordPress hostingproviders. Bovendien moeten bedrijven die directe toegang tot hun hostingomgeving of aangepaste serverconfiguraties nodig hebben, mogelijk ergens anders zoeken, aangezien dit geen toegang biedt tot cPanel of FTP.

Sommige van Cloudways' belangrijkste kenmerken zijn:

  • Regulier beheer van beveiligings- en hostingdiensten
  • Een setup voor een SSL-certificaat
  • Ondersteunt PHP-, MariaDB- en MySQL-beheersystemen  
  • Toegang tot FTP (File Transfer Protocol) en SSH (Secure Shell)
  • Betaalbare Cloudflare Enterprise-add-on
  • Serverschaling
  • Git integratie
  • 24 / 7 klantenondersteuning
  • Geavanceerde ondersteuning
  • Stack- en serverbewaking
  • Beheer van serverfouten

Hoewel het veel functies heeft en het een redelijk betaalbare optie is, kun je geen e-mails verzenden of hosten met Cloudways. Gelukkig is het communicatieplatform SendGrid dat wel geïntegreerd in Cloudways, Zodat u gebruik het om gratis e-mails te verzenden.

U kunt ook andere tools gebruiken, zoals ZohoMail, Google Workspace of Rackspace-technologie.

Cloudways-prijsplannen

Aanbiedingen van Cloudways vier tariefplannen, en je kunt ofwel de kopen Premium or Standaardversie van elk abonnement.

Dit zijn de Standaard versie tariefplannen (op DigitalOcean):

  • $ 11 / maand
  • $ 24 / maand
  • $ 46 / maand
  • $ 88 / maand

met Cloudways, u krijgt één migratie gratis bij elk van de abonnementen. U kunt ook een gratis proefversie van 3 dagen krijgen voordat u zich abonneert, als u de functies van Cloudways wilt bekijken en wilt zien of ze aan uw behoeften voldoen.

Bezoek Cloudways voor meer informatie en hun nieuwste deals... of bekijk hier mijn recensie van Cloudways.

5. Kinsta

kinsta-startpagina

Kinsta is opgericht in 2013 en is gevestigd in LA WordPress host bekend om zijn betaalbare en volledig beheerde tariefplannen. Kinsta wordt gebruikt door meer dan 25 bedrijven, startups, universiteiten, agentschappen, en Fortune 500-bedrijven, die het halen een van de meest betrouwbare en populaire hostingbedrijven in 2023. Tot nu toe heeft het servers in meer dan 25 locaties wereldwijd.

De beheerde cloudhosting wordt volledig aangedreven door Google Cloud, en het is ontworpen om efficiënt en gemakkelijk toegankelijk te zijn. Het heeft 35 datacenters en 275 CDN-locaties.

Kinsta is het beste voor het hosten van veel verkeer WordPress websites voor bedrijven en organisaties die prioriteit geven aan snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Het biedt krachtige functies, waaronder automatische back-ups, geavanceerde beveiliging en expert WordPress Ondersteunen.

Het is echter misschien niet ideaal voor particulieren of kleine bedrijven met een beperkt budget, aangezien de tariefplannen van Kinsta relatief duur kunnen zijn. Bovendien, als u niet gebruikt WordPress als uw websiteplatform, is Kinsta niet geschikt voor uw hostingbehoeften.

Sommige van Kinsta's belangrijkste kenmerken zijn:

  • Volledig beheerd WordPress hosting plannen
  • Bijhouden van sitestatistieken en hostingtools op een op maat ontworpen dashboard
  • De cache van uw website beheren
  • Debugging
  • Vaststelling van de geolocatie en omleidingen van uw WordPress website
  • Bewaking van responstijden, bandbreedte en caching
  • Detecteer defecte plug-ins en efficiëntieproblemen met een APM-tool
  • SSL-certificaten

Met Kinsta kun je ook een onbeperkt aantal klanten of collega's en personaliseer uw workflow naar uw behoeften. U kunt ook gratis sitemigraties van andere hostingproviders uitvoeren door een WordPress plug-in zo vaak als je wilt.

Ten slotte biedt het automatische beoordelingen en controles elke 120 seconden en maakt direct een back-up van de gegevens van uw website. De back-ups kunnen worden beoordeeld via het dashboard van Kinsta.

Kinsta-prijsplannen

Op dit moment biedt Kinsta vijf tariefplannen:

  • Starter: $ 35 / maand
  • Pro: $ 70 / maand
  • Zakelijk 1: $ 115 / maand
  • Zakelijk 2: $ 225 / maand
  • Enterprise 1: $ 675 / maand
  • Enterprise 2: $ 1000 / maand

Met het startersplan krijg je een WordPress installatie, twee met de Pro en vijf met de Business 1-versie. De SSD-opslag, evenals het unieke aantal maandelijkse bezoeken, neemt toe met elk abonnement. Het Starter-pakket staat 25 maandelijkse bezoeken toe en het aantal loopt op tot 100 voor het Business 1-abonnement. Alle tariefplannen omvatten een 24/7 ondersteuningssysteem.

Op dit moment heeft Kinsta een beperkt aanbod - je kan krijgen WordPress hosting van hen een maand gratis. Ook krijg je $ 20 korting voor een beperkte tijd als je je abonneert op een abonnement, en als je Kinsta wilt uitproberen voordat je je abonneert, kun je een demo aanvragen en precies ontdekken wat het te bieden heeft.

Bezoek Kinsta voor meer informatie en hun laatste aanbiedingen... of bekijk hier mijn recensie van Kinsta.

6. A2-hosting

a2hosting-startpagina

A2003 Hosting, gelanceerd in 2 en gevestigd in Michigan, VS, is een webhost die bekend staat om zijn Turbo Server dat maakt de laadsnelheid van elke website aangedreven door WordPress 20 keer sneller dan normaal.

A2 Hosting ondersteunt ook de versnellingsplug-in LiteSpeed ​​Cache voor snelle pagina- en databasecaching, wat houdt je WordPress website super snel en goed bereikbaar.

U kunt kiezen uit twee hostingopties voor uw WordPress website — gedeeld of beheerd. A2 Hosting maakt gebruik van een caching systeemsoftware van het geheugen van uw website genaamd Memcached, waarvan de belangrijkste rol is om de database van uw website te versnellen door de bestaande gegevens in RAM te cachen.

A2 Hosting is het beste voor bedrijven, organisaties en individuen die behoefte hebben aan snel en betrouwbaar WordPress hosting met verschillende betaalbare abonnementen. Het platform bevat geavanceerde functies zoals automatische back-ups, SSD-opslag en onbeperkte e-mailaccounts. Het platform van A2 Hosting is ook geschikt voor bedrijven die veel opslagruimte of bandbreedte nodig hebben, aangezien hun abonnementen royale hoeveelheden middelen bieden.

Het is echter misschien niet ideaal voor bedrijven of websites met een wereldwijd publiek, aangezien A2 Hosting geen datacenters heeft op meerdere locaties over de hele wereld. Bovendien kunnen bedrijven die directe toegang tot de serveromgeving nodig hebben voor geavanceerde configuraties, de beperkingen van de accountconfiguratie van het platform als beperkend ervaren.

Sommige van A2 Hosting's belangrijkste kenmerken zijn:

  • Turbo Boost- en Turbo Max-servers
  • Gratis SSL-certificaat
  • Gratis dagelijkse scans op malware en fouten
  • Bescherming tegen malware en spamaanvallen
  • Spamfilter dat automatisch spam verwijdert
  • Datacenters die zich wereldwijd bevinden
  • Extra tools zoals MariaDB, Apache 2.4, PHP, MySQL, etc
  • NVMe SSD onbeperkte schijfruimte
  • LiteSpeed ​​LSCache gebruikt voor het cachen van webpagina's
  • Gedeelde en beheerde hosting voor WordPress, en e-mailhosting
  • 24/7 Klantenservice

A2 Hosting-prijsplannen

A2 Hosting biedt vier beheerde en gedeelde hostingplannen. Gedeelde prijsplannen voor webhosting:

  • Beginnen: $ 2.99 / maand
  • Rijden: $ 5.99 / maand
  • Turbo Boost: $ 6.99 / maand
  • TurboMax: $ 14.99 / maand

A2 Hosting biedt de meest betaalbare tariefplannen, dus als u een klein bedrijf of een startup bent met een krap budget, kunt u de StartUp-plan, de perfecte oplossing als u er maar één wilt beheren WordPress website. En als u een van de plannen aangeboden door A2 Hosting in de eerste 30 dagen na inschrijving wilt annuleren, je krijgt een terugbetaling.

Bezoek A2 Hosting voor meer informatie en hun nieuwste deals... of kijk op mijn recensie van A2Hosting hier.

7. WP Engine

wp engine Startpagina

Opgericht in 2010 en gevestigd in Austin, Texas, WP Engine is een ander snel en betrouwbaar WordPress hostingprovider die een overvloed aan tariefplannen biedt, ondersteund door een robuuste ingewerkte architectuur ontworpen voor sitesnelheid en flexibiliteit.

WP Enginezijn plannen zijn expliciet gemaakt voor websites mogelijk gemaakt door WordPress. Ze zijn misschien niet zo goedkoop als andere WordPress hostingplatforms, maar gezien het feit dat ze veel functies bieden, zoals managed hosting, abonneren op een van hun plannen is 100% grote waarde.

Als uw budget het toelaat, is WPEngine de perfecte optie voor uw kleine bedrijven, ondernemingen, bureaus of an-commerce platforms.

WP Engine is het beste voor beheerd WordPress hosting op maat voor bedrijven, e-commerce winkels en websites met veel verkeer die eersteklas prestaties en betrouwbaarheid vereisen. Het platform bevat geavanceerde beveiligingsfuncties, automatische on-demand back-ups en ontwikkeltools om het maken en beheren van websites voor bedrijven te stroomlijnen.

Het is echter misschien niet ideaal voor particulieren of kleine bedrijven met een beperkt budget, aangezien de prijsplannen van WPEngine relatief duur kunnen zijn. Bovendien, als u niet gebruikt WordPress als uw websiteplatform, WP Engine zal niet geschikt zijn voor uw hostingbehoeften.

Enkele van WP Engine's belangrijkste kenmerken zijn:

  • Volledig beheerd WordPress gastheer
  • Staging- en ontwikkelomgeving
  • Facturering en site-overdracht
  • Regelmatige beveiligingscontroles en updates
  • Herstelopties voor noodgevallen
  • Automatische en gratis sitemigratie
  • Automatische caching op pagina- en serverniveau
  • Back-ups elke 24 uur en op aanvraag
  • Hulpmiddelen voor pagina's en inhoud
  • SSL-certificaat (gratis)
  • Wereldwijde CDN (gratis). Cloudflare Enterprise-add-on.
  • 24/7/365 deskundige ondersteuning

Bovendien heeft WPEngine zijn eigen ontwikkeld front-end technologie Dit betekent dat we onszelf en onze geliefden praktisch vergiftigen. EverCache, waardoor uw website extreem snel wordt en tegelijkertijd wordt beschermd tegen datalekken en virussen. EverCache verwijdert snel serverspanningen na het automatisch opslaan van statische website-inhoud.

Ze bieden ook extra tools, zoals een smart manager voor extra plug-ins, een website-monitoringtool en -tester, tools en thema's voor WordPress, Etc. Een van de beste add-ons die ze aanbieden, is GeoTarget - het optimaliseert elke website, afhankelijk van de serverlocatie.

WP Engine Onze Prijs Plannen

Op dit moment, WP Engine aanbiedingen vijf tariefplans:

  • Beginnen: $ 20 / maand
  • Professional: $ 39 / maand
  • Groei: $ 77 / maand
  • Schaal: $ 193 / maand
  • Maat: Dien een formulier in om aangepaste prijzen aan te vragen

U krijgt beheerde ondersteuning voor één website met WP Enginehet opstartplan, drie met het Professional-plan en tien met het Groei- en Schaalplan. Als u meer wilt beheren WordPress-aangedreven websites, waar u om kunt vragen aangepaste pakketprijzen, wat hun ondernemingsaanbod is.  

Als u niet tevreden bent met het abonnement dat u heeft gekocht, kunt u tijdens de eerste 60 dagen na inschrijving. U kunt ook WPEngine gebruiken gratis gedurende 60 dagen als u ervoor kiest om voor elk abonnement jaarlijks te betalen.

Bezoek WP Engine voor meer informatie en hun laatste aanbiedingen... of bekijk mijn recensie van WP Engine hier.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat zijn de snelste WordPress hostingproviders anno 2023?

De snelste WordPress hostingoplossingen op dit moment, gebaseerd op onze eigen snelheidstests Rocket.net, WPX-hosting en SiteGround, omdat ze volledig beheerd aanbieden WordPress hostingplannen met geoptimaliseerde serverconfiguraties, geavanceerde caching-technologie en snelle CDN-integratie om eersteklas websitesnelheid en -prestaties en beveiliging te garanderen.

Waar dient hosting voor WordPress gemiddelde?

Hosting voor WordPress is een vorm van webhosting specifiek geoptimaliseerd en ontwikkeld voor websites gemaakt door WordPress. U kunt een website hosten die is gemaakt door WordPress door u te abonneren op een hostingplan alleen ontworpen voor WordPress of naar een regulier hostingplan van een hostingbedrijf - als het geschikt is voor a WordPress website.

Hostingproviders die abonnementen aanbieden die speciaal zijn ontworpen voor WordPress bieden ook bronnen en servers die speciaal voor zijn gemaakt WordPress. Ze bieden ook extra functies, zoals toevoegingen voor WordPress, die meestal niet worden aangeboden door reguliere hostingproviders.

U kunt kiezen uit verschillende soorten WordPress hosting, zoals:

Gedeelde: Shared hosting betekent dat u bij delen dezelfde bronnen met anderen WordPress locaties (dwz u deelt dezelfde server met andere sites). Het is de meest betaalbare optie en het is perfect voor kleine bedrijven en startups.

VPS: Virtual Private Server (VPS) is een hybride van dedicated server en gedeelde websitehosting bekend om het hebben van een zeer veilige back-upomgeving. Het is de perfecte optie voor programmeurs, gamemakers, SaaS-bedrijven, enz.

Managed: Managed hosting betekent dat u persoonlijke websitebeheerservices krijgt. Het is de beste optie voor websites met veel dagelijks verkeer. Een betrouwbare hostingprovider zorgt voor beveiligingscontroles, houdt uw website up-to-date en lost eventuele problemen met uw website op.

Wat is het verschil tussen reguliere gedeelde webhosting en hosting die expliciet is ontworpen voor WordPress?

WordPress is een gratis, open-source software voor contentbeheer die wordt gebruikt om een ​​website te beheren. Om te kunnen gebruiken WordPress, moet u zich abonneren op een abonnement van een webhostingbedrijf met algemene configuraties die ondersteuning bieden WordPress onder andere platforms of gebruik webhostingservices die dat wel zijn volledig op maat gemaakt om een ​​website powered by te ondersteunen WordPress.

Dit soort webhostingbedrijven wordt automatisch geïnstalleerd WordPress en hebben servers die alleen zijn bedoeld voor het runnen van websites die worden aangedreven door WordPress. De meesten bieden ook aan hulp op maat en een professioneel ondersteuningscentrum For WordPress.

Hoe u het beste kiest WordPress hostingbedrijf voor uw website?

Het kiezen van het juiste hostingbedrijf voor uw website is absoluut noodzakelijk als u wilt dat uw website slaagt. Om de juiste hostingprovider te kiezen, moet u met een aantal zaken rekening houden.

Denk bijvoorbeeld aan de hostingtype dat u verkiest.
De meest betaalbare opties zijn cloud en gedeelde hosting.Bij dit soort hostingopties gebruikt je website een gedeelde server en heb je niet veel vrijheid om je eigen website op te zetten.

Als je een groter budget hebt, kun je de duurdere kiezen — VPS of dedicated hosting. Bij VPS deel je ook een server. U heeft echter in ieder geval de mogelijkheid om uw website aan te passen.

De duurste maar beste optie is betalen dedicated hosting, wat betekent dat u uw server krijgt en de mogelijkheid krijgt om zo vaak als u wilt wijzigingen en aanpassingen aan uw website aan te brengen.

Samenvatting - Wat zijn de snelste WordPress Hostingdiensten anno 2023?

Ten slotte kunnen we concluderen dat allemaal beheerd WordPress hostingservices in dit artikel bieden eersteklas functies en betaalbare tariefplannen. Vraag je je af welke? WordPress hostingbedrijf iets voor jou? Op die vraag kunnen we je geen antwoord geven, maar misschien wel je kunt. 

Overweeg deze dingen voordat u genoegen neemt met één hostingbedrijf:

  • Uw budget
  • Het dagelijkse verkeer van uw website
  • De locatie van uw doelgroep

Als u een startup of een klein bedrijf bent met een beperkt budget, of je bent er vrij zeker van dat je niet veel dagelijks verkeer op je website zult hebben, ga mee SiteGround. Ze bieden tenslotte geweldige snelheids- en prestatiekenmerken voor een zeer betaalbare prijs.

Als u zich echter iets duurder kunt veroorloven, Aarzel niet om een ​​plan te kiezen dat wordt aangeboden door Raket.net or WPX. U krijgt meer geavanceerde snelheids-, prestatie- en beveiligingsfuncties dan de gebruikelijke, zoals gepersonaliseerde workflow, WordPress ondersteuning, enzovoort.

DEAL

🚀 Rocket.net is de snelste WordPress gastheer

Vanaf $ 25 per maand

Blijf geïnformeerd! Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Abonneer u nu en krijg gratis toegang tot handleidingen, tools en bronnen die alleen voor abonnees zijn bedoeld.
U kunt zich op elk moment afmelden. 🔒 Uw gegevens zijn veilig. Voor meer details, zie onze Privacybeleid.
Blijf geïnformeerd! Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Abonneer u nu en krijg gratis toegang tot handleidingen, tools en bronnen die alleen voor abonnees zijn bedoeld.
U kunt zich op elk moment afmelden. Uw gegevens zijn veilig. Voor meer details, zie onze Privacybeleid.
Blijf geïnformeerd! Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Abonneer u nu en krijg gratis toegang tot handleidingen, tools en bronnen die alleen voor abonnees zijn bedoeld.
Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief
U kunt zich op elk moment afmelden. 🔒 Uw gegevens zijn veilig. Voor meer details, zie onze Privacybeleid.
Mijn bedrijf
Blijf op de hoogte! Schrijf je in op onze nieuwsbrief
???? Je bent (bijna) ingeschreven!
Ga naar je e-mailinbox en open de e-mail die ik je heb gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.
Mijn bedrijf
U bent geabonneerd!
Bedankt voor uw abonnement. We versturen elke maandag een nieuwsbrief met inzichtelijke data.