ActiveCampaign Review 2023 (Är det det bästa valet för ditt företag?)

Skriven av

Vårt innehåll är läsarstödt. Om du klickar på våra länkar kan vi tjäna en provision. Hur vi granskar.

I den dynamiska världen av digital marknadsföring kan det vara en spelförändring att ha ett verktyg som förenklar och effektiviserar dina marknadsföringsinsatser. Ett sådant verktyg som påstår sig göra allt är ActiveCampaign. Men lever den verkligen upp till sina påståenden? I denna ActiveCampaign-recension går vi djupt in i ActiveCampaign för att ge dig en omfattande översikt över dess kapacitet, funktionalitet och övergripande prestanda.

Från $ 49 per månad

Prova ActiveCampaign gratis i 14 dagar.

Key Takeaways:

ActiveCampaign är en robust, funktionsrik marknadsföringsplattform väl lämpad för företag som kräver avancerade e-postmarknadsföringsmöjligheter och automatisering. Dess omfattande funktionalitet möjliggör en hög grad av anpassning och sofistikerad CRM-integration.

Medan dess omfattande utbud av funktioner gör den kraftfull, leder den också till komplexitet. Nybörjare kan tycka att ActiveCampaigns gränssnitt är överväldigande, och det finns en betydande inlärningskurva för att utnyttja systemet fullt ut.

ActiveCampaign kan vara en kostsam investering, särskilt för företag med stora kontaktlistor. Men för företag som är redo att fullt ut utnyttja sitt utbud av funktioner kan plattformen ge betydande värde och fungera som en värdig investering.

Oavsett om du är en småföretagare, en entreprenör eller en marknadsföringsprofessionell, är den här recensionen utformad för att ge dig de insikter du behöver för att avgöra om ActiveCampaign är rätt verktyg för ditt företag.

ActiveCampaign: Mer än bara e-postmarknadsföring

aktivkampanjens hemsida

ActiveCampaign är en mångsidig plattform som kombinerar e-postmarknadsföring, CRM och andra verktyg för att hjälpa företag att hantera sina kampanjer och nå sina potentiella kunder. Med en rad funktioner som smart schemaläggning och SMS-marknadsföring ger denna programvara mer än bara e-postfunktioner för att säkerställa framgång för investeringsprodukter och -tjänster.

En av plattformens styrkor ligger i dess automationsfunktioner, som tillåter användare att skapa komplexa arbetsflöden och triggers baserat på kundernas beteende. Detta gör det möjligt för företag att skicka personliga, riktade e-postmeddelanden till sin publik, vilket ökar chanserna för konvertering. Dessutom erbjuder ActiveCampaign list- och taggbaserad hantering för prenumeranter, vilket säkerställer att företag effektivt kan segmentera sina kontakter för förbättrad inriktning.

Dessutom tillhandahåller ActiveCampaign en användarvänlig mallbyggare för att skapa visuellt engagerande e-postkampanjer. Genom att kombinera denna funktion med grundliga verktyg för delad testning kan företag optimera sina e-postmeddelanden för maximal effekt och avkastning på investeringen.

För-och nackdelar

Även om ActiveCampaign är en kraftfull e-postmarknadsförings- och CRM-plattform, är den inte utan dess nackdelar. Vissa användare kan tycka att programvarans gränssnitt är rörigt på grund av det stora antalet tillgängliga funktioner. Detta kan göra det lite utmanande att navigera, särskilt för nybörjare inom e-postmarknadsföring.

På den positiva sidan är ActiveCampaign ett robust verktyg för medelstora till avancerade e-postmarknadsförare, tack vare dess omfattande och funktionsrika plattform. För organisationer som vill förbättra sina e-postmarknadsföringsinsatser erbjuder ActiveCampaign en mängd olika funktioner, från automationsfunktioner till avancerad abonnenthantering.

Kostnaden kan dock vara ett bekymmer för vissa företag, eftersom plattformen kan vara dyr, särskilt för större kontaktliststorlekar. Trots detta ger programvaran värdefulla funktioner som gör den till en lönsam investering för dem som är redo att fullt ut utnyttja dess utbud av funktioner.

GIV

Prova ActiveCampaign gratis i 14 dagar.

Från $ 49 per månad

ActiveCampaign -fördelar

  • Omfattande och funktionsrik: ActiveCampaign är en robust plattform med ett brett utbud av möjligheter från avancerad automatisering till komplex abonnenthantering. Detta gör det till ett starkt verktyg för medelstora till avancerade e-postmarknadsförare som kan utnyttja dessa funktioner fullt ut.
  • Hög grad av anpassning: ActiveCampaign låter dig skapa mycket anpassade e-postmeddelanden och automatiseringsarbetsflöden för att passa ditt företags specifika behov.
  • Kraftfull CRM-funktionalitet: Det integrerade CRM-systemet tillåter företag att effektivt hantera kontakter och potentiella kunder, spåra affärer och automatisera försäljningsprocesser.

ActiveCampaign Cons

  • Gränssnittskomplexitet: På grund av dess omfattande utbud av funktioner tycker vissa användare att ActiveCampaigns gränssnitt är rörigt och utmanande att navigera, särskilt för nybörjare.
  • Pris: ActiveCampaign kan vara dyr, särskilt för företag med stora kontaktlistor. Kostnaden kan potentiellt vara ett problem för mindre företag eller nystartade företag med begränsad budget.
  • Inlärningskurva: Med tanke på dess omfattande funktioner och funktioner finns det en betydande inlärningskurva förknippad med att bemästra plattformen.
GIV

Prova ActiveCampaign gratis i 14 dagar.

Från $ 49 per månad

Funktioner som kommer att revolutionera din e-postmarknadsföring

aktiva kampanjfunktioner

Personliga e-postkampanjer och mallar

ActiveCampaign erbjuder en rad anpassningsbara mallar för att skapa personliga och riktade e-postkampanjer. Dessa mallar vänder sig till olika branscher och format, vilket gör att marknadsförare enkelt kan skapa kampanjer som är skräddarsydda för deras publiks preferenser.

E-postlistor och segmentering på ett enkelt sätt

Att hantera e-postlistor blir enkelt med ActiveCampaign's abonnentlista och segmenteringsfunktioner. Marknadsförare kan organisera sina listor utifrån olika kriterier, som användarbeteende eller köphistorik. Detta resulterar i riktade kampanjer som når rätt målgrupp vid rätt tidpunkt med relevant innehåll, vilket ökar sannolikheten för konverteringar.

Skapa fantastiska målsidor med ActiveCampaign

Designa visuellt tilltalande målsidor med hjälp av plattformens inbyggda verktyg. ActiveCampaign låter användare skapa målsidor med anpassningsbara mallar och ett användarvänligt gränssnitt. Dessa målsidor kan integreras med dina e-postmarknadsföringskampanjer och behåller en sammanhållen varumärkesimage.

Automatisera din marknadsföring med ActiveCampaigns kraftfulla verktyg

activecampaign kundupplevelse

ActiveCampaign-erbjudanden robusta verktyg för marknadsföringsautomatisering, såsom triggers och arbetsflöden. Användare kan ställa in automatisering baserat på specifika åtgärder, som när någon prenumererar på en lista eller öppnar ett e-postmeddelande. Automatiserade arbetsflöden sparar tid och säkerställer snabb kommunikation med användarna, medan personliga triggers hjälper till att upprätthålla kundengagemang.

ActiveCampaign erbjuder flera avancerade funktioner som hjälper företag att automatisera sina processer för marknadsföring, försäljning och kundrelationer. Här är några av dem:

  1. Förutsägande sändnings- och vinstsannolikhet: Genom AI och maskininlärning kan ActiveCampaign förutsäga de bästa tiderna för att skicka e-postmeddelanden till varje enskild kontakt och beräkna sannolikheten för att lyckas avsluta affärer.
  2. Advanced Automation Builder: ActiveCampaigns visuella automationsbyggare låter användare skapa och visualisera hela kundresan, vilket möjliggör automatisering av komplexa marknadsföringsprocesser.
  3. Erkännande: Med den här funktionen kan användare spåra källan till sina potentiella kunder och omvandlingar, vilket ger en heltäckande bild av marknadsföringsinsatser.
  4. split Testning: ActiveCampaign låter användare testa olika versioner av e-postmeddelanden, målsidor och automatiseringssekvenser för att ta reda på vad som fungerar bäst.
  5. Händelsespårning: Den här funktionen gör det möjligt för användare att spåra kundbeteenden på sina webbplatser eller appar och använda denna information i sina automatiseringsarbetsflöden.
  6. Försäljningsautomation: ActiveCampaign kan automatisera försäljningsuppgifter som kontakt- och leadshantering, uppdateringar av avtal och uppföljningar.
  7. Villkorligt innehåll: Med den här funktionen kan användare anpassa sina e-postmeddelanden baserat på informationen de har om varje mottagare, vilket skapar en mer personlig upplevelse.
  8. Webbplatsmeddelanden: Det här verktyget gör det möjligt för företag att interagera med kunder medan de är på webbplatsen, och guidar dem genom försäljningstratten.
  9. Dynamiskt innehåll: Med den här funktionen kan du ändra delar av dina e-postmeddelanden baserat på varje abonnents beteende och information.
  10. Avancerad rapportering: ActiveCampaign erbjuder detaljerade rapporter som kan ge insikter om kampanjresultat, kontakttrender och webbplatsbesökarnas beteende.
GIV

Prova ActiveCampaign gratis i 14 dagar.

Från $ 49 per månad

Upptäck ytterligare funktioner som tar din marknadsföring till nästa nivå

Förutom dessa primära fördelar har ActiveCampaign en mängd olika mervärdesfunktioner, inklusive SMS-marknadsföring, smart schemaläggning och integration med populära appar från tredje part. Dessa ytterligare funktioner hjälper till att förbättra den övergripande e-postmarknadsföringsupplevelsen, vilket säkerställer en omfattande täckning av alla digitala kontaktpunkter.

ActiveCampaigns personliga mallar, listsegmentering, skapande av målsidor och marknadsföringsautomatiseringsverktyg gör det till en kraftfull och mångsidig lösning för företag som vill höja sina e-postmarknadsföringsinsatser. Dessa funktioner och prisvärdhet gör ActiveCampaign till ett tilltalande val för marknadsförare i olika branscher som söker en heltäckande och användarvänlig plattform.

Se till att dina e-postmeddelanden når sin destination

aktiva kampanjens e-postmeddelanden

ActiveCampaigns leveransbarhet: Vad du behöver veta

ActiveCampaign är välkänt för att erbjuda en av de högsta leveranshastigheterna för dina e-postmeddelanden, vilket säkerställer att dina meddelanden når så många människor som möjligt i deras huvudsakliga inkorg, och inte på skräppost- eller reklamflikar. E-postleverans avser möjligheten för ett e-postmeddelande att komma till en mottagares inkorg och involverar placering i inkorgen, som att visas i den primära inkorgen, reklamfliken eller andra inkorgar.

ActiveCampaign följer branschens bästa praxis och riktlinjer för att upprätthålla höga leveranshastigheter, vilket hjälper till att hålla sina användares e-postmeddelanden från att hamna i skräppostmappar. Några av dessa bästa metoder inkluderar:

  • Authentication: ActiveCampaign använder olika autentiseringsprotokoll, såsom Sender Policy Framework (SPF), DomainKeys Identified Mail (DKIM) och Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance (DMARC) för att säkerställa att e-postmeddelandena du skickar är säkra och legitima, vilket gör att de kan passera genom spamfilter lättare.
  • ISP-relationer: ActiveCampaign upprätthåller starka relationer med Internet Service Providers (ISP) och e-mail service providers (ESPs), vilket gör att de kan lösa problem snabbare och säkerställa bättre leveransbarhet för sina användare.
  • Bevakning av rykte: ActiveCampaign övervakar deras IP-adressers rykte och använder en blandning av dedikerade IP-adresser och en pool av delade IP-adresser för att förbättra leveransbarheten för e-postmeddelanden som skickas från deras plattform.

Sammanfattningsvis hjälper ActiveCampaign dig att säkerställa att dina e-postmeddelanden når sina avsedda mottagare genom att följa branschens bästa praxis, bibehålla höga leveranshastigheter och tillhandahålla en omfattande uppsättning marknadsföringsverktyg för att optimera dina e-postkampanjer för framgång.

Fördjupad analys och rapportering

En av de utmärkande funktionerna i ActiveCampaign är dess kraftfulla analys- och rapportverktyg. Dessa verktyg ger värdefulla insikter om resultatet av dina marknadsföringskampanjer och hjälper dig att mäta din avkastning på investeringen (ROI).

Få värdefulla insikter med ActiveCampaigns detaljerade statistik

ActiveCampaigns analysplattform erbjuder ett omfattande utbud av funktioner som gör att du kan spåra och analysera olika aspekter av dina marknadsföringskampanjer. Några av dessa funktioner inkluderar:

  • Prestandamätningar: ActiveCampaign tillhandahåller olika resultatstatistik, som öppningsfrekvenser, klickfrekvenser och omvandlingsfrekvenser, vilket ger dig en tydlig bild av hur dina kampanjer presterar och var du kan göra förbättringar.
  • Kontakt & Listrapportering: Du kan analysera dina kontaktlistor och målgruppssegmentering, identifiera högpresterande segment och optimera dina kampanjer för bättre resultat.
  • Automationsrapportering: Med detaljerad statistik över dina automatiseringar kan du peka ut vilka sekvenser och triggers som är mest effektiva och justera dina strategier därefter.
  • Multi-Channel Attribution: ActiveCampaign låter dig spåra interaktioner över olika kanaler, såsom e-post, sociala medier och din webbplats, vilket ger dig en helhetssyn på dina marknadsföringsinsatser.
  • ROI-rapportering: Genom att mäta dina kampanjers intäkter och jämföra dem med den totala kostnaden kan du mäta din marknadsförings-ROI och fatta datadrivna beslut för att optimera dina kampanjer ytterligare.

ActiveCampaigns analys- och rapportverktyg ger en mängd information om din marknadsföringskampanjs resultat. Med dessa insikter kan du fatta välgrundade beslut och kontinuerligt optimera dina strategier för förbättrade resultat.

Exceptionell support när du behöver det

aktivt kampanjstöd

Snabb och hjälpsam support, även utanför kontorstid

ActiveCampaign inser vikten av att ge sina kunder pålitlig och snabb kundsupport. De erbjuder supporttjänster även utanför ordinarie öppettider, vilket säkerställer att användare kan få den hjälp de behöver närhelst ett problem uppstår med deras e-postmarknadsföringskampanjer. ActiveCampaigns engagerade och kunniga supportpersonal finns alltid till hands för att ta itu med problem, felsöka problem och lösa problem.

Få hjälp snabbt med ActiveCampaigns livechatt-, telefon- och e-postalternativ

Att ha olika kommunikationsmedel är avgörande för att ge exceptionellt stöd. ActiveCampaign erbjuder användarna bekvämligheten med följande supportkanaler:

  • Chat: För realtidshjälp tillåter Activecampaigns livechatt-alternativ användare att omedelbart ansluta till supportagenter. Detta är ett utmärkt alternativ för användare som behöver omedelbar hjälp eller har tidskänsliga frågor.
  • Telefon: Ibland är det lättare att diskutera ett problem eller ett problem via telefon. ActiveCampaign känner igen detta och erbjuder ett telefonsupportalternativ som kopplar användare direkt till deras kunniga supportteam.
  • E-mail address: För användare som föredrar en skriftlig form av kommunikation eller har ett icke-brådskande problem, är e-postsupport tillgänglig. Användare kan förvänta sig ett snabbt och grundligt svar från supportteamet, redo att ta itu med eventuella problem eller ge vägledning.

Tack vare dessa alternativ kan ActiveCampaign-användare alltid lita på sin pålitliga kundsupport och se till att de får den hjälp de behöver för att effektivt hantera sina e-postmarknadsföringskampanjer.

Överkomligt pris för kraftfulla funktioner

prissättning av aktivkampanj

ActiveCampaign erbjuder en rad prisplaner för att tillgodose olika företags olika behov. Från små företag till företag, deras prisstruktur är utformad för att hjälpa företag av alla storlekar att få tillgång till omfattande funktioner för e-postmarknadsföring och automatisering.

ActiveCampaigns prissättning: är det värt det?

Plus Plan: Plus-planen är designad för växande företag, från 49 USD/månad. Den innehåller mer avancerade funktioner som CRM med försäljningsautomatisering, anpassade användarbehörigheter och ett integrationsbibliotek för att ansluta till fler tredjepartsverktyg.

Professionell plan: För mer etablerade företag som letar efter avancerad automatisering erbjuder ActiveCampaign Professional-planen för $149/månad. Den här planen tillhandahåller funktioner som webbplatsmeddelanden, attribution och delade automatiseringar för att optimera kampanjens prestanda.

Företagsplan: För $229 per månad är Enterprise-planen skräddarsydd för större organisationer. Den kommer med ytterligare premiumfunktioner som en anpassad domän, djupgående introduktion och dedikerad kontorepresentant för personlig vägledning och support.

ActiveCampaign erbjuder också en gratis 14-dagars försök för användare som är intresserade av att testa plattformen innan de förbinder sig till en betald plan. Den kostnadsfria testperioden inkluderar tillgång till de flesta av plattformens funktioner och fungerar som ett riskfritt sätt för potentiella kunder att utvärdera verktyget.

En nyckelaspekt som gör att ActiveCampaign sticker ut är det breda utbudet av integrationer de erbjuder, vilket gör att företag kan koppla ihop olika tredjepartsverktyg och effektivisera sina marknadsföringsinsatser. Från CRM-system till e-handelsplattformar, dessa integrationer ger företag möjlighet att optimera sina arbetsflöden och kundengagemang.

ActiveCampaign tillhandahåller kraftfulla funktioner till ett överkomligt pris, som tillgodoser behoven hos både små och stora företag. Med flexibla prisplaner och en gratis provperiod, erbjuder det en lågriskmöjlighet för företag att utforska och implementera kraftfulla lösningar för marknadsföringsautomatisering.

ActiveCampaign-konkurrenter

ActiveCampaign är ett kraftfullt verktyg, men det kanske inte passar allas behov eller budgetar. Här är de tre bästa ActiveCampaign-alternativen som du kanske vill överväga.

  1. GetResponse: GetResponse är ett robust alternativ som erbjuder en uppsättning avancerade funktioner, inklusive ett integrerat webinarverktyg och omfattande automationsfunktioner. En viktig fördel med GetResponse är dess flerspråkiga stöd – till skillnad från ActiveCampaign erbjuder GetResponse sin plattform på mer än 20 språk. Dessutom sticker GetResponse ut med utmärkta design- och testverktyg, så att du kan förfina och perfekta dina e-postkampanjer. För en mer djupgående jämförelse, kolla in vår GetResponse-recension här.
  2. Brevo: Om du arbetar med en stram budget kan Brevo vara din perfekta lösning. Det är ett av de mest kostnadseffektiva allt-i-ett-verktygen för e-postmarknadsföring på marknaden. Trots sin överkomliga prissättning snålar inte Brevo med funktioner – den stöder sex språk och har avancerade automationsalternativ tillsammans med en integrerad CRM, ungefär som ActiveCampaign. För en mer djupgående jämförelse, kolla in vår Brevo-recension här.
  3. MailerLite: För dem som letar efter överkomliga priser och användarvänlighet är MailerLite ett enastående val. Faktum är att MailerLites gratisplan är en av de mest generösa på marknaden. Det som skiljer MailerLite är dess inställning till design för e-postmarknadsföring. Den erbjuder en rad moderna mallar som kan ge dina e-postmeddelanden ett snyggt, professionellt utseende. Dessutom är det otroligt användarvänligt, vilket gör det till ett av de enklaste verktygen för e-postmarknadsföring att använda. För en mer djupgående jämförelse, kolla in vår Mailerlite-recension här.

Vanliga frågor

Vad är ActiveCampaign?

ActiveCampaign är en omfattande marknadsföringsplattform som kombinerar e-postmarknadsföring, marknadsföringsautomation, försäljningsautomation och CRM-funktioner i ett enda gränssnitt. Den är utformad för att hjälpa företag av alla storlekar att optimera kundupplevelser genom riktad och personlig kommunikation.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med ActiveCampaign?

Fördelar:
- Omfattande uppsättning funktioner: ActiveCampaign erbjuder avancerad automatisering, analys, e-postmarknadsföring, CRM och mer, vilket gör den lämplig för ett brett spektrum av affärsbehov.
- Hög nivå av anpassning: ActiveCampaign möjliggör djupgående anpassning när det gäller e-postdesign, automatiseringsarbetsflöden och kundspårning.
– Stark integrationsförmåga: Den kan integreras med över 850 applikationer, inklusive stora plattformar som Shopify, WordPress, och Salesforce.
Nackdelar:
- Komplexitet: På grund av dess omfattande funktioner kan ActiveCampaign vara komplex och överväldigande för nybörjare.
- Priser: Kostnaden kan vara högre än andra verktyg, särskilt för småföretag eller nystartade företag med begränsad budget.
- Kundservice: Vissa användare har rapporterat långsamma svarstider från kundtjänst.

Vilka funktioner erbjuder ActiveCampaign?

ActiveCampaign erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive:

- E-post marknadsföring: Skapa, anpassa och skicka professionella e-postmeddelanden.
- Marketing Automation: Automatisera marknadsföringsprocesser och kundresor.
- Försäljningsautomation: Effektivisera försäljningsprocesser med automatiserade uppföljningar.
- CRM: Hantera och organisera kunddata effektivt.
- Maskininlärning: Förutsägande sändning och innehåll (ämnesrader, produktrekommendationer).
- Rapportering och analys: Få insikter om kampanjresultat och kundbeteende.

Är ActiveCampaign värt kostnaden?

Värdet på ActiveCampaign kan variera beroende på dina specifika affärsbehov. Om ditt företag är starkt beroende av e-postmarknadsföring, marknadsföringsautomation och CRM, och om du kan utnyttja dessa funktioner effektivt, kan ActiveCampaign erbjuda en bra avkastning på investeringen.

Dess avancerade funktioner, som maskininlärning för prediktiv sändning, kan också ge unika fördelar. Men för mindre företag med enklare behov eller snävare budgetar kan ett mer grundläggande eller kostnadseffektivt verktyg vara tillräckligt.

Hur är ActiveCampaign som CRM?

Som ett CRM är ActiveCampaign robust och heltäckande. Det möjliggör kontakt- och leadshantering, transaktionsspårning och försäljningsautomatisering. Det kan ge företag en tydlig överblick över kundinteraktioner och försäljningspipelines. Det kan dock vara mer komplext än fristående CRM, eftersom det kombinerar CRM-funktionalitet med olika marknadsföringsverktyg.

Är ActiveCampaign lätt att lära sig?

ActiveCampaign har lite av en inlärningskurva på grund av dess omfattande funktionsuppsättning. Det tillhandahåller dock en mängd olika resurser för att hjälpa användare att lära sig systemet, inklusive en omfattande kunskapsbas, webbseminarier och utbildningsresurser. Med tid och ansträngning kan användare lära sig att använda ActiveCampaign effektivt.

Hur är ActiveCampaign jämfört med konkurrenter?

Jämfört med konkurrenter erbjuder ActiveCampaign ett bredare utbud av funktioner, inklusive avancerad marknadsföringsautomation och CRM-funktionalitet. Dock kan dess komplexitet och kostnad vara högre. Verktyg som Mailchimp kan vara lättare att använda och mer kostnadseffektivt för enkla behov av e-postmarknadsföring, medan Brevo kan erbjuda ett mer intuitivt gränssnitt för CRM-funktioner. Därför skulle det bästa valet bero på företagets specifika behov och budget.

ActiveCampaign Review 2023 – Kort sammanfattning

Efter att ha undersökt ActiveCampaign noggrant, har vi funnit att den verkligen erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive kraftfull e-postmarknadsföring, marknadsföringsautomation och ett omfattande CRM. Verktyget är mycket anpassningsbart, kan integreras med många andra plattformar och använder maskininlärning för att förbättra dess funktionalitet.

Det kommer dock med en inlärningskurva och kan vara dyrare än andra alternativ, särskilt för små företag eller nystartade företag. Trots dessa utmaningar, för dem som behöver en robust, allt-i-ett marknadsföringsplattform och är villiga att investera tid och resurser, kan ActiveCampaign ge betydande värde.

Nu när du har läst vår recension är det dags att själv se ActiveCampaign i aktion. Starta din testversion idag och utforska hur ActiveCampaign kan revolutionera dina marknadsföringsinsatser. Med dess omfattande kapacitet kan det bara vara verktyget du har väntat på.

GIV

Prova ActiveCampaign gratis i 14 dagar.

Från $ 49 per månad

Mer läsning:

Hem » E-postmarknadsföring » ActiveCampaign Review 2023 (Är det det bästa valet för ditt företag?)

Hållas informerad! Gå med i vårt nyhetsbrev
Prenumerera nu och få gratis tillgång till guider, verktyg och resurser som endast gäller för prenumeranter.
Du kan när som helst avsluta prenumerationen. 🔒 Din data är säker. För mer information, se vår integritetspolicy.
Hållas informerad! Gå med i vårt nyhetsbrev
Prenumerera nu och få gratis tillgång till guider, verktyg och resurser som endast gäller för prenumeranter.
Du kan avbryta prenumerationen när som helst. Din data är säker. För mer information, se vår integritetspolicy.
Hållas informerad! Gå med i vårt nyhetsbrev!
Prenumerera nu och få gratis tillgång till guider, verktyg och resurser som endast gäller för prenumeranter.
Hålla sig uppdaterad! Gå med i vårt nyhetsbrev
Du kan när som helst avsluta prenumerationen. 🔒 Din data är säker. För mer information, se vår integritetspolicy.
Mitt företag
Hålla sig uppdaterad! Gå med i vårt nyhetsbrev
???? Du är (nästan) prenumererad!
Gå över till din e-postinkorg och öppna e-postmeddelandet jag skickade till dig för att bekräfta din e-postadress.
Mitt företag
Du är prenumererad!
Tack för din prenumeration. Vi skickar ut nyhetsbrev med insiktsfull information varje måndag.