MailerLite Review 2023 (Är det rätt val för småföretag och nystartade företag?)

Skriven av

Vårt innehåll är läsarstödt. Om du klickar på våra länkar kan vi tjäna en provision. Hur vi granskar.

Letar du efter ett e-postmarknadsföringsverktyg som verkligen levererar? Kolla inte vidare. Vi har lagt MailerLite under mikroskopet för att se om den uppfyller hypen. I denna Mailerlite-recension kommer vi att dissekera dess funktioner, väga för- och nackdelar och se om den har potential att överta dina marknadsföringsinsatser. Så sitt hårt när vi upptäcker om det är den gyllene biljetten till din framgång med e-postmarknadsföring.

Från $ 9 per månad

Prova MaillerLite gratis för upp till 1,000 XNUMX mottagare

Key Takeaways:

MailerLite erbjuder en omfattande funktionsuppsättning även i deras gratisplan, vilket ger en utmärkt möjlighet för användare att utforska och experimentera utan några initiala investeringar.

Dess användarvänliga gränssnitt, konkurrenskraftiga priser och 24/7 support gör det till ett attraktivt och prisvärt alternativ för företag av alla storlekar.

Å andra sidan är det värt att notera att det kan förekomma fall av oväntade kontoavstängningar relaterade till efterlevnadsfrågor, och processen för kontogodkännande kan ta lite längre tid än väntat.

MailerLite är en e-postmarknadsföringsplattform som tillåter användare att skapa professionella nyhetsbrev, målsidor och webbplatser med hjälp av fördesignade mallar eller dra & släpp-byggare. Den tillhandahåller också avancerad inriktning, automatisering och undersökningar för att hjälpa till att nå publiken.

MailerLite E-postmarknadsföring
Från $ 9 per månad

MailerLite är ett funktionsrikt och användarvänligt verktyg för e-postmarknadsföring som är ett utmärkt val för småföretag tack vare sin generösa gratisplan.

 Prova MaillerLite gratis för upp till 1,000 XNUMX mottagare

Skicka obegränsat med månatliga e-postmeddelanden. Välj bland 100-tals mallar. Prenumerationer på betalda nyhetsbrev. E-postautomatisering och abonnentsegmentering. Skapa frågesporter, webbplatser och målsidor.

mailerlites hemsida

MailerLite är bäst för privatpersoner eller företag som letar efter en billig e-postmarknadsföringsplattform som är enkel att använda och har en ren, modern design. Det är också lämpligt för att snabbt och effektivt skapa professionella nyhetsbrev, målsidor och webbplatser.

MailerLite kanske inte är det bästa valet för dem som behöver telefonsupport eftersom det inte erbjuder denna tjänst. Det ligger också efter många av sina konkurrenter när det gäller kundsupport. Det kanske inte heller är det bästa alternativet för dem som behöver mer avancerade funktioner eller har en större lista med e-postprenumeranter.

Prissättning och planer

mailerlite priser och planer

Fri plan

MailerLite erbjuder en gratis Forever-plan, vilket är ett utmärkt alternativ för småföretag och privatpersoner som precis har börjat med e-postmarknadsföring. Några nyckelfunktioner i gratisplanen inkluderar:

  • En användare och 12,000 XNUMX månatliga e-postmeddelanden
  • 24/7 support via e-post under de första 30 dagarna
  • Tillgång till en dra-och-släpp-redigerare, e-postautomatiseringsbyggare och webbplatsbyggare

För dem som behöver mer avancerade funktioner och en högre abonnentkapacitet, erbjuder MailerLite två betalplaner:

  1. Växande företag: Från 9 USD/månad erbjuder den här planen följande funktioner och fördelar:
    • Tre användare
    • Obegränsade månatliga e-postmeddelanden
    • Upp till 1,000-abonnenter
    • Obegränsat antal e-postmeddelanden och målsidor
    • Tillgång till över 60 moderna nyhetsbrevsmallar
    • Enkel att använda gränssnitt
  2. Advanced Open water: Från 19 USD/månad inkluderar denna plan:
    • Obegränsade användare
    • Obegränsade månatliga e-postmeddelanden
    • Allt i den växande affärsplanen, plus:
    • E-postmarknadsföring med lättanvända mallar
    • Automatiserat välkomstmail för nya kontakter
    • Sociala och evenemangshanteringsverktyg
GIV

Prova MaillerLite gratis för upp till 1,000 XNUMX mottagare

Från $ 9 per månad

MailerLite vs konkurrenter

När man jämför MailerLite med sina konkurrenter, blir det mycket tydligt att dess prissättning är överkomlig och ger utmärkt valuta för pengarna:

  • ConvertKit: Priset börjar på 9 USD/månad för upp till 1,000 49 prenumeranter och 1,000 USD/månad för 3,000 XNUMX till XNUMX XNUMX prenumeranter.
  • ActiveCampaign: Från 49 USD/månad för upp till 500 prenumeranter och 149 USD/månad för upp till 25,000 XNUMX prenumeranter, erbjuder ActiveCampaign ett brett utbud av automatiserings- och CRM-funktioner.
  • GetResponse: Med planer som börjar på $13.30/månad för upp till 1,000 99 prenumeranter och $10,000/månad för upp till XNUMX XNUMX prenumeranter, erbjuder GetResponse en omfattande uppsättning e-postmarknadsföringsverktyg, inklusive målsidor och webbseminarier.
  • AWeber: AWebers prissättning börjar på 12.50 USD/månad för upp till 500 prenumeranter och går upp till 149 USD/månad för 10,000 25,000 till XNUMX XNUMX prenumeranter. Den erbjuder funktioner som automatisering, segmentering och målsidor.
  • Brevo (tidigare Sendinblue): Sendinblues prissättning börjar på 25 USD/månad för upp till 10,000 65 e-postmeddelanden per månad och 20,000 USD/månad för upp till XNUMX XNUMX e-postmeddelanden per månad. Det tillhandahåller verktyg för e-postmarknadsföring, SMS-marknadsföring och marknadsföringsautomatisering.
  • Constant Contact: Med planer som börjar på $9.99/månad för upp till 500 prenumeranter och $45/månad för upp till 2,500 XNUMX prenumeranter, erbjuder Constant Contact e-postmarknadsföring, automatisering och e-handelsintegration.
  • Mailchimp: Mailchimps prissättning börjar på $13/månad för upp till 500 prenumeranter och går upp till $299/månad för upp till 50,000 XNUMX prenumeranter. Den erbjuder ett användarvänligt gränssnitt och ett brett utbud av marknadsföringsfunktioner.
  • SendGrid: SendGrid tillhandahåller en flexibel prisstruktur baserad på e-postvolym, från 14.95 USD/månad för upp till 500 prenumeranter och går upp till anpassade planer för avsändare med stora volymer. Det är specialiserat på transaktions- och marknadsförings-e-postleverans.
  • HubSpot: HubSpots prissättning varierar beroende på vilka funktioner du behöver, med Marketing Hub-planer som börjar på $45/månad. Den erbjuder omfattande verktyg för inkommande marknadsföring, inklusive automatisering av e-postmarknadsföring.

Att jämföra MailerLite med dessa konkurrenter baserat på prissättning, funktioner och användarrecensioner kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut om vilken e-postmarknadsföringslösning som är bäst lämpad för ditt företag 2023.

MailerLites priser och planer är inte bara överkomliga utan tillgodoser också behoven hos olika användare, från nybörjare till mer erfarna marknadsförare. Med sitt lättanvända gränssnitt och stora uppsättning funktioner tillgängliga i både gratis- och betalabonnemang, är det ett värdefullt e-postmarknadsföringsverktyg för företag av alla storlekar.

GIV

Prova MaillerLite gratis för upp till 1,000 XNUMX mottagare

Från $ 9 per månad

Funktioner

E-postkampanjfunktioner

mailerlite e-postmarknadsföring

MailerLite erbjuder en rad kraftfulla funktioner för e-postkampanjer. Användare kan skapa och skicka nyhetsbrev, automatiserade kampanjer och RSS-kampanjer. Plattformen stöder även leveransoptimering och integrationer med populära API:er för sömlös kommunikation med dina befintliga mjukvaruverktyg.

Mallar och redaktör

redaktör för mailerlite nyhetsbrev

En av plattformens största styrkor är dess samling av över 60 moderna, responsiva nyhetsbrevsmallar. MailerLite tillhandahåller en användarvänlig dra-och-släpp-redigerare, samt en anpassad HTML-redigerare för mer avancerade användare. Med dessa verktyg kan du designa visuellt tilltalande e-postmeddelanden som passar din publiks preferenser och enhetstyper.

Automationsarbetsflöden

mailerlite automatisering

Automationsarbetsflöden är kärnan i MailerLites erbjudanden om e-postmarknadsföring. Arbetsflödena gör det möjligt för användare att segmentera prenumeranter i olika grupper och skicka riktade kampanjer baserat på prenumeranters engagemangsnivåer, intressen och andra beteenden. Plattformens dra-och-släpp-automatiseringsbyggare förenklar processen att ställa in och förfina dessa arbetsflöden.

betalda nyhetsbrevprenumerationer

MailerLites betalda nyhetsbrevprenumerationsfunktion är en heltäckande lösning för dem som vill tjäna pengar på sina nyhetsbrev. Den här funktionen är utformad för att hantera allt från att samla in leads och betalningar till att automatiskt leverera betalda prenumerationsmail, vilket ger en sömlös upplevelse för både nyhetsbrevsskaparen och prenumeranterna.

GIV

Prova MaillerLite gratis för upp till 1,000 XNUMX mottagare

Från $ 9 per månad

Med integration av Stripe, MailerLite möjliggör säker hantering av betalningar på dina nyhetsbrevs landningssidor. Du kan välja din prisplan, från engångsköp till vecko-, års- eller anpassade prenumerationer. Med stöd för över 135 valutor och olika betalningsmetoder, det finns ingen gräns för vem som kan bli din kund.

MailerLites betalda nyhetsbrevsfunktion inkluderar också automatiserade e-arbetsflöden som riktar sig mot prenumeranter som mest sannolikt kommer att göra ett köp. Du kan sälja upp vanliga prenumeranter till en prenumeration på betalda nyhetsbrev och slutföra försäljningen med ett personligt meddelande skickat vid exakt rätt tidpunkt.

Med över 40 nyhetsbrevsblock som undersökningar, frågesporter och karusellgallerier, ser MailerLite till att varje nyhetsbrev du skickar är en upplevelse av högt värde. Du kan leverera värdefullt innehåll med stil med e-postmeddelanden som är vackra, engagerande och varumärkesrelaterade.

Plattformen tar även hand om nya betalda prenumeranter och uppsägningar av nyhetsbrev. Personliga e-postmeddelanden, som du designar, skickas automatiskt när någon registrerar sig, ändrar eller säger upp sin prenumeration.

MailerLites betalda nyhetsbrevsfunktion innehåller också verktyg för A/B-testning av innehåll och analys av nyhetsbrevsrapporter för att spåra prestanda. Du kan se var människor klickar i varje e-postmeddelande med visuella klickkartor, vilket ger insikter som hjälper dig att kontinuerligt leverera innehåll som är värt att betala för.

Målsidor och registreringsformulär

mailerlite målsidor

För att hjälpa till att utöka din e-postlista erbjuder MailerLite verktyg för skapa iögonfallande målsidor och registreringsformulär. Dessa verktyg integreras sömlöst med plattformens e-postkampanjfunktioner, vilket gör att du kan samla in nya prenumeranter och spåra deras engagemang i olika kampanjer över tid.

Abonnenthantering

Det är enkelt att hantera dina prenumeranter med MailerLites abonnenthanteringsverktyg. Användare kan segmentera sina e-postlistor baserat på olika faktorer, som t.ex engagemang, intressen, demografi och andra anpassade fält. MailerLite tillhandahåller också en databas för lagring av abonnentinformation, vilket förenklar processen att organisera och filtrera dina e-postkontakter.

Split Testing och Analytics

För att optimera dina kampanjer erbjuder MailerLite A/B split testning och analysverktyg. Användare kan testa olika ämnesrader, innehåll och sändningstider för att avgöra vilka kombinationer som fungerar bäst. Plattformen innehåller också detaljerade rapporter om viktiga e-postmarknadsföringsstatistik som öppningar, klick, studsar och omvandlingar.

webbplats Builder

mailerlite webbplatsbyggare

Utöver e-postmarknadsföring erbjuder MailerLite en webbplats byggmästare som hjälper användare att skapa webbplatser med ett professionellt utseende utan kunskap om kodning. Den här funktionen utökar plattformens möjligheter och erbjuder en allt-i-ett-lösning för företag som vill utveckla eller förbättra sin onlinenärvaro.

Gratis e-postmarknadsföringstjänst

Slutligen erbjuder MailerLite en Free Forever-plan för företag med färre än 1,000 9 prenumeranter, vilket gör det till ett tillgängligt e-postmarknadsföringsverktyg för små företag eller privatpersoner som precis har börjat. När din e-postlista växer kan du gå över till en betald plan, med priser från $1,000/månad för upp till XNUMX XNUMX prenumeranter.

GIV

Prova MaillerLite gratis för upp till 1,000 XNUMX mottagare

Från $ 9 per månad

Användarupplevelse

Enkel användning

MailerLite är känt för sin lätthet att använda, vilket gör det till ett populärt val bland användare för sin e-postmarknadsföringsplattform. Processen med att sätta upp e-postkampanjer och målsidor är enkel och effektiv, även för dem som är nya inom e-postmarknadsföring. Den erbjuder en rad kampanjmallar som tillgodoser olika behov och preferenser, vilket gör att användare snabbt kan skapa och skicka sina kampanjer utan några komplikationer.

Användargränssnitt

Användargränssnittet (UI) för MailerLite är rent och enkelt, vilket bidrar till dess förstklassiga användarupplevelse. Användare uppskattar det väldesignade användargränssnittet eftersom det tillåter dem att navigera på plattformen utan några svårigheter. Handledningarna som tillhandahålls är korta och informativa, vilket gör det enkelt för användare att lära sig och använda alla funktioner som erbjuds av MailerLite.

MailerLite är bäst för

MailerLite är ett idealiskt val för privatpersoner, småföretag och nystartade företag vill ha en användarvänlig plattform för e-postmarknadsföring med en webbplatsbyggare. Den vänder sig till ett brett spektrum av användare, inklusive de som är involverade i olika genrer som skönlitteratur och facklitteratur.

Den har utmärkt support, som är personlig, lyhörd och mycket uppskattad av dess användare. Plattformen erbjuder också automatiseringsfunktioner som gör det möjligt för användare att skapa anpassningsbara välkomstmeddelanden för onboarding för sina prenumeranter.

Sammanfattningsvis är användarupplevelsen av MailerLite högt ansedd på grund av dess:

  • Användarvänlighet
  • Rent och enkelt användargränssnitt
  • Användbara tutorials
  • Effektiv kundsupport
  • Automatiseringsfunktioner för e-postkampanjer och målsidor

Dessa aspekter gör MailerLite till ett värdefullt val för dem som letar efter en användarvänlig och effektiv lösning för e-postmarknadsföring och webbplatsbyggande 2023.

Helpdesk

mailerlite kundsupport

Supportkanaler

MailerLite erbjuder olika kanaler för kundsupport, som syftar till att ge en sömlös upplevelse för sina användare. Deras kunniga supportteam är känt för att erbjuda stor hjälp och hjälpa till att felsöka och lösa problem. Det är dock viktigt att notera att support för livechatt endast ges till dem som väljer den avancerade planen.

MailerLite Academy

Förutom direkta supportkanaler har MailerLite även en utbildningsplattform som heter MailerLite Academy. Denna plattform fungerar som en värdefull resurs för användare att stärka deras förståelse för programvaran, e-postmarknadsföringsstrategier och bästa praxis. Akademin erbjuder omfattande handledningar, guider och praktiska tips för att hjälpa användare att maximera effektiviteten i sina e-postkampanjer.

Som en extra bonus är MailerLite Academy designad för att tillgodose användare på alla erfarenhetsnivåer, från nybörjare som börjar sin e-postmarknadsföringsresa till avancerade användare som vill finjustera sina kampanjer. Genom att tillhandahålla dessa utbildningsresurser ger MailerLite sina användare möjlighet att kontinuerligt förbättra sina färdigheter och dra full nytta av programvarans potential.

Översikt över MailerLite

mailerlite team

MailerLite historik

MailerLite är en populär e-postmarknadsföringstjänst som har hjälpt företag att skapa och skicka anpassade e-postkampanjer. Företaget grundades 2010 och har sedan dess utvecklats till en omfattande lösning för e-postmarknadsföring. Med sitt användarvänliga gränssnitt och design vänder det sig till företag av alla storlekar, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för alla som vill förbättra sin e-postmarknadsföringsstrategi.

Uppdateringar 2023

År 2023 gjorde MailerLite betydande uppdateringar av sin plattform, för att säkerställa att den förblir en stark konkurrent i e-postmarknadsföringslandskapet. Några av dessa uppdateringar inkluderar:

  • Förbättrad användarupplevelse: MailerLite har fokuserat på att förbättra sin användarupplevelse genom att förenkla navigeringen och introducera nya funktioner som gör kampanjskapandet mer intuitivt och effektivt.
  • Nya integrationer: MailerLite har utökat sina integrationer med olika plattformar, så att användare kan effektivisera sina marknadsföringsinsatser och enkelt hantera flera kanaler från sin MailerLite-instrumentpanel.
  • Avancerad Analytics: Förutom de befintliga analysfunktionerna har MailerLite integrerade avancerade analysfunktioner för att hjälpa företag att bättre förstå deras e-postkampanjprestanda och fatta datadrivna beslut.
  • E-handelsfunktioner: MailerLite inser det växande behovet för företag att optimera sin försäljning genom e-postmarknadsföring, och har introducerat e-handelsfunktioner som hjälper användare att sälja produkter och hantera sina onlinebutiker mer effektivt.

Dessa uppdateringar säkerställer att MailerLite förblir en pålitlig och effektiv e-postmarknadsföringsplattform för företag 2023.

MailerLite För- och nackdelar

MailerLite erbjuder olika fördelar som gör det till ett populärt val för företag i deras e-postmarknadsföring. De tillhandahåller en omfattande uppsättning funktioner, även i deras gratisplan, som inkluderar en e-postautomatiseringsbyggare, målsidesbyggare, webbplatsbyggare (endast 1), formulär- och popup-byggare. Detta generösa erbjudande låter användare experimentera och utforska utan några initiala investeringar.

Det användarvänliga gränssnittet för MailerLite är en annan stor höjdpunkt. Den är designad med enkelhet och användarvänlighet i åtanke, vilket gör att även de som är nybörjare inom e-postmarknadsföring kan navigera på plattformen bekvämt. Dessutom erbjuder MailerLite Support dygnet runt och en 24-dagars premiumprovperiod, ger utmärkt hjälp till användare.

Dessutom, MailerLites prissättning är konkurrenskraftig i jämförelse med andra e-postmarknadsföringsverktyg, från 9 USD/månad för 1,000 60 prenumeranter på planen Growing Business. Den här planen inkluderar obegränsade e-postmeddelanden och målsidor, samt över XNUMX moderna nyhetsbrevsmallar. Denna prisvärdhet gör MailerLite till ett lämpligt alternativ för företag av olika storlekar.

Å andra sidan finns det några nackdelar med att använda MailerLite. Vissa användare har uttryckt oro angående kontoavstängningar utan förvarning på grund av potentiella efterlevnadsproblem. Detta kan orsaka störningar i e-postkampanjer och påverka den övergripande användarupplevelsen. Godkännandeprocessen för nya konton kan också vara tidskrävande för vissa användare.

Här är en sammanfattning av för- och nackdelar med att använda MailerLite:

Alla tillgångar på ett och samma ställe

  • Generös gratis plan med omfattande funktioner
  • Användarvänligt gränssnitt
  • konkurrenskraftig prissättning
  • Support dygnet runt och en 24-dagars premiumprovperiod
  • Integrationer med populära verktyg och plattformar

Nackdelar:

  • Möjliga kontoavstängningar utan förvarning
  • Den tidskrävande godkännandeprocessen för nya konton

Även om MailerLite har sina nackdelar, gör dess omfattande funktionsuppsättning, överkomliga priser och användarvänliga upplevelse det till ett tilltalande val för många företag i deras e-postmarknadsföringssträvanden.

FAQ

Vad är MailerLite?

MailerLite är en programvara för e-postmarknadsföring som erbjuder en intuitiv och välorganiserad plattform för nybörjare. Det tillåter företag och privatpersoner att skicka e-postkampanjer, skapa nyhetsbrev och hantera sina prenumeranter. Denna programvara syftar till att göra det enkelt och effektivt för användare att kommunicera med sin publik genom e-postmarknadsföring.

Vad används MailerLite till?

MailerLite används för skicka e-postmeddelanden, kampanjer och nyhetsbrev till prenumeranter. Den kommer med många funktioner för att hjälpa användare i deras e-postmarknadsföring, inklusive:

– Skapa och hosta webbsidor
– Automatisera e-postmeddelanden
– Över 60 moderna nyhetsbrevsmallar
– Dra och släpp e-postredigerare för enkel anpassning
– Integrationer med populära plattformar som Shopify och WordPress

Dess användarvänliga gränssnitt och överkomliga priser gör det till ett attraktivt alternativ för företag av alla storlekar.

Är Mailerlite gratis?

MailerLite erbjuder en gratis plan som heter “Fri för alltid” som tillhandahåller en grundläggande uppsättning funktioner för användare. Den kostnadsfria planen inkluderar:

– Upp till 1,000 XNUMX prenumeranter
– Skickar 12,000 XNUMX e-postmeddelanden per månad
– Tillgång till begränsade nyhetsbrevsmallar
– Grundläggande stöd

För användare med växande behov har MailerLite en "Growing Business"-plan, som börjar från $9/månad för 1,000 XNUMX prenumeranter. Denna plan inkluderar obegränsade e-postmeddelanden och målsidor, samt full tillgång till tillgängliga nyhetsbrevsmallar och supporttjänster. Priserna ökar baserat på antalet abonnenter, vilket gör det till en skalbar lösning för företag.

Sammanfattning – MailerLite-recension för 2023

MailerLite E-postmarknadsföring
Från $ 9 per månad

MailerLite är ett funktionsrikt och användarvänligt verktyg för e-postmarknadsföring som är ett utmärkt val för småföretag tack vare sin generösa gratisplan.

 Prova MaillerLite gratis för upp till 1,000 XNUMX mottagare

Skicka obegränsat med månatliga e-postmeddelanden. Välj bland 100-tals mallar. Prenumerationer på betalda nyhetsbrev. E-postautomatisering och abonnentsegmentering. Skapa frågesporter, webbplatser och målsidor.

MailerLite har visat sig vara ett mycket pålitligt och effektivt verktyg för e-postmarknadsföring för företag. Dess överkomliga prissättning, särskilt dess Free Forever-plan och $9/month Growing Business-planen, gör det till ett attraktivt alternativ för många företag som vill öka sin marknadsföringsräckvidd.

Några av dess anmärkningsvärda funktioner inkluderar en lättanvänd och intuitiv dra-och-släpp-redigerare, en generös kostnadsfri plan utan tidsbegränsning och effektiv automatisering av e-postkampanjer. Dessutom möjliggör MailerLite sömlös integration med andra plattformar, vilket förbättrar användarupplevelsen.

Potentiella användare bör dock vara medvetna om rapporterade begränsningar i dra-och-släpp-redigeringsfunktionen, såväl som enstaka problem kring kundsupport. Trots detta verkar MailerLite vara en värdig utmanare inom sfären av e-postmarknadsföringsverktyg, vilket ger valuta för pengarna utan att kompromissa med funktionaliteten.

Sammanfattningsvis erbjuder MailerLite en övertygande blandning av prisvärdhet och användbarhet, vilket gör det till en stark utmanare för företag som letar efter en heltäckande lösning för e-postmarknadsföring 2023.

GIV

Prova MaillerLite gratis för upp till 1,000 XNUMX mottagare

Från $ 9 per månad

Hållas informerad! Gå med i vårt nyhetsbrev
Prenumerera nu och få gratis tillgång till guider, verktyg och resurser som endast gäller för prenumeranter.
Du kan när som helst avsluta prenumerationen. 🔒 Din data är säker. För mer information, se vår integritetspolicy.
Hållas informerad! Gå med i vårt nyhetsbrev
Prenumerera nu och få gratis tillgång till guider, verktyg och resurser som endast gäller för prenumeranter.
Du kan avbryta prenumerationen när som helst. Din data är säker. För mer information, se vår integritetspolicy.
Hållas informerad! Gå med i vårt nyhetsbrev!
Prenumerera nu och få gratis tillgång till guider, verktyg och resurser som endast gäller för prenumeranter.
Hålla sig uppdaterad! Gå med i vårt nyhetsbrev
Du kan när som helst avsluta prenumerationen. 🔒 Din data är säker. För mer information, se vår integritetspolicy.
Mitt företag
Hålla sig uppdaterad! Gå med i vårt nyhetsbrev
???? Du är (nästan) prenumererad!
Gå över till din e-postinkorg och öppna e-postmeddelandet jag skickade till dig för att bekräfta din e-postadress.
Mitt företag
Du är prenumererad!
Tack för din prenumeration. Vi skickar ut nyhetsbrev med insiktsfull information varje måndag.