Dashlane -anmeldelse (stadig den bedste adgangskodeadministrator derude?)

Skrevet af

Vores indhold er læserstøttet. Hvis du klikker på vores links, optjener vi muligvis en kommission. Hvordan vi anmelder.

Med en række spændende sikkerheds- og privatlivsfunktioner som mørk webovervågning, nul-viden kryptering og sin helt egen VPN, Dashlane gør fremskridt i verden af ​​adgangskodeadministratorer - find ud af, hvad hypen handler om i denne Dashlane -anmeldelse.

Fra $ 2.75 per måned

Start din gratis 30-dages premium prøveperiode

Oversigt over Dashlane Review (TL; DR)
Rating
Bedømt 3.7 ud af 5
(12)
Pris
Fra $ 2.75 per måned
Gratis Plan
Ja (men en enhed og maks. 50 adgangskoder)
Kryptering
AES-256 bit kryptering
Biometrisk login
Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID på iOS og macOS, Android og Windows fingeraftrykslæsere
2FA/MFA
Ja
Formfyldning
Ja
Mørk webovervågning
Ja
Understøttede platforme
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Adgangskodeovervågning
Ja
Nøglefunktioner
Nul-viden krypteret fillagring. Automatisk ændring af adgangskode. Ubegrænset VPN. Mørk webovervågning. Adgangskodedeling. Adgangskodestyrke revision
Nuværende aftale
Start din gratis 30-dages premium prøveperiode

Glemmer mine stærke adgangskoder hele tiden - når jeg bytter mine enheder, skifter mellem arbejde og personlige konti, eller simpelthen fordi jeg glemmer at vælge "Husk mig".

Uanset hvad, ender jeg med at spilde en del tid på at nulstille mine adgangskoder, eller mere almindeligt end jeg gerne vil indrømme, bare raseri-afslutning. Jeg har prøvet at bruge adgangskodeadministratorer før, men det lykkedes ikke. Processen føltes altid klodset, der var for mange adgangskoder til at indtaste, og de holdt bare ikke fast.

Det er indtil jeg opdagede Dashlane, og så forstod jeg endelig appellen til en god adgangskodeadministrator -app.

Facebook. Gmail. Dropbox. Twitter. Netbank. Fra toppen af ​​mit hoved er dette blot nogle få websteder, jeg besøger dagligt. Uanset om det er til arbejde, underholdning eller socialt engagement, er jeg på internettet. Og jo mere tid jeg bruger her, jo flere adgangskoder skal jeg huske, og jo mere frustrerende bliver mit liv.

Fordele og ulemper

Dashlane Fordele

  • Mørk webovervågning

Dashlane scanner løbende det mørke web og holder dig opdateret om brud på data, hvor din e -mail -adresse kan være blevet kompromitteret.

  • Multi-Device-funktionalitet

I sine betalte versioner, Dashlane syncs adgangskoder og data på tværs af alle dine valgte enheder.

  • VPN

Dashlane er den eneste password manager, hvis premium version har sin egen VPN service indbygget!

  • Password Health Checker

Dashlanes adgangskontroltjeneste er en af ​​de bedste, du finder. Det er meget præcist og virkelig ret omfattende.

  • Udbredt funktionalitet

Dashlane er ikke kun tilgængelig til Mac, Windows, Android og iOS, men den findes også på 12 forskellige sprog.

Dashlane Ulemper

  • Begrænset gratis version

Selvfølgelig vil den gratis version af en app have færre funktioner end dens betalte versioner. Men du kan normalt finde bedre funktioner i den gratis version af mange andre adgangskodeadministratorer.

  • Ujævn tilgængelighed på tværs af platforme

Ikke alle Dashlanes desktop -funktioner er lige tilgængelige på deres web- og mobilapps ... men de siger, at de arbejder på det.

DEAL

Start din gratis 30-dages premium prøveperiode

Fra $ 2.75 per måned

Nøglefunktioner

Da Dashlane først dukkede op, skilte det sig ikke helt ud. Du kan let overse det til fordel for andre mere populære adgangskodeadministratorer, som LastPass og Bitwarden. I de senere år har det imidlertid ændret sig.

Der er en række funktioner, Dashlane giver som en del af sin præmieplan, som du ikke får med mange andre lignende apps, såsom en gratis VPN og mørk webovervågning. Lad os se, hvordan hovedfunktionerne ser ud på webappen, som også installerer en udvidelse i din browser.

Besøg for at bruge Dashlane på din computer dashlane.com/addweb og følg instruktionerne på skærmen.

Formfyldning

En af de mest praktiske funktioner, Dashlane giver, er formfyldning. Det giver dig mulighed for at gemme alle dine personlige ID -oplysninger samt betalingsoplysninger, så Dashlane kan udfylde dem for dig, når du har brug for dem. Så meget tid og stress sparet!

Du finder handlingsmenuen Dashlane i venstre side af skærmen i webappen. Det ser sådan ud:

Herfra kan du begynde at indtaste dine oplysninger til automatisk formularudfyldning.

Personlige oplysninger og ID -lagring

Dashlane giver dig mulighed for at gemme en række personlige oplysninger, som du ofte skal indtaste på forskellige websteder.

Du kan også opbevare dine ID-kort, pas, cpr-nummer osv., så du ikke behøver at blive belastet af at medbringe de fysiske kopier:

Selvom jeg nu er ganske tilfreds med opbevaringstjenesten, ønsker jeg dog, at der var mulighed for at tilføje nogle tilpassede felter til mine eksisterende oplysninger.

Betaling Info

En anden AutoFill -service fra Dashlane er for dine betalingsoplysninger. Du kan tilføje bankkonti og debet-/kreditkort for at gøre din næste online betaling lynhurtig og hurtig.

Sikker noter

Tanker, planer, hemmeligheder, drømme – vi har alle ting, vi kun vil skrive ned for vores øjne. Du kan bruge en journal eller din telefons notesbog-app, eller du kan gemme den i Dashlane's Secure Notes, hvor du har konstant adgang.

Efter min mening er sikre noter en god tilføjelse, men jeg ville ønske, at den også var tilgængelig i Dashlane Free.

Mørk webovervågning

Desværre er brud på data en almindelig forekomst på Internettet. Med det i tankerne har Dashlane inkluderet en mørk webovervågningstjeneste, hvor det mørke web scannes efter din e -mail -adresse. Så hvis nogen af ​​dine lækkede data bliver fundet, giver Dashlane dig besked med det samme.

Dashlanes mørke webovervågningsfunktion gør følgende:

  • Giver dig mulighed for at overvåge op til 5 e -mail -adresser
  • Kører 24/7 overvågning med dine valgte e -mail -adresser
  • Underretter dig øjeblikkeligt i tilfælde af et databrud

Jeg prøvede den mørke webovervågningstjeneste og lærte, at min e -mail -adresse var blevet kompromitteret på 8 forskellige platforme:

Da jeg ikke har brugt 7 ud af 8 af disse tjenester i årevis, var jeg ret chokeret. Jeg klikkede på knappen "Vis detaljer", der dukkede op ved siden af ​​et af webstederne, bitly.com (som du kan se ovenfor), og dette er, hvad jeg fandt:

Selvom dette er ganske imponerende, spekulerede jeg på, hvad der gjorde Dashlanes mørke webovervågningstjeneste anderledes end dem som Bitwarden og RememBear, der bruger den gratis database med Er jeg blevet pwned.

Jeg lærte det Dashlane gemmer alle oplysninger fra alle databaser på deres egne servere. Det gør dem med det samme meget mere troværdige for mig.

At være i mørket om, hvad der foregår i det meste af det mørke web, er normalt en velsignelse. Så det er godt at vide, at der er nogen på min side.

Brugervenlighed

Den brugeroplevelse, som Dashlane giver, er utvivlsomt en af ​​de bedste. Da jeg gik ind på deres hjemmeside, blev jeg mødt med et minimalistisk, men alligevel dynamisk design.

Processen er strømlinet med en grænseflade, der er ren, overskuelig og virkelig ganske brugervenlig. Jeg er vild med denne slags no-frills design til sikkerhedsapps som disse-de får mig til at føle mig tryg.

Tilmelding til Dashlane

At oprette en konto på Dashlane er ukompliceret. Men på samme måde som du faktisk skal downloade appen på din telefon for at oprette en konto, skal du installere webappen (og den medfølgende browserudvidelse), hvis du bruger en computer til at gøre det .

Efter det er det dog super nemt. Start med at indtaste din e -mail -adresse, sådan:

dashlane funktioner

Master Password

Dernæst er det tid til at oprette din hovedadgangskode. Mens du skriver, vises en måler over tekstfeltet, der vurderer styrken af ​​dit kodeord. Hvis det ikke anses for stærkt nok af Dashlane, vil det ikke blive accepteret.

Her er et eksempel på en ret anstændig adgangskode:

Som du kan se, har jeg brugt skiftende bogstaver og en række på 8 tal. Sådan en adgangskode er meget vanskeligere for en hacker at bryde ind i.

Vigtig: Dashlane gemmer ikke din hovedadgangskode. Så skriv det ned et sikkert sted, eller brand det ind i din hjerne!

Bemærk: Vi anbefaler faktisk at oprette din konto på en mobilenhed, fordi den giver dig mulighed for at aktivere beta -biometrisk oplåsning. Dette bruger dit fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse til at give dig adgang til appen. Det gør det også meget lettere at nulstille dit hovedadgangskode - hvis du skulle glemme det.

Selvfølgelig kan du altid oprette en biometrisk lås senere også.

En note om webapp/browserudvidelse

Det er ret nemt at bruge Dashlane på både mobil og web. Du vil ikke have svært ved at følge instruktionerne eller finde dine ting.

Men i betragtning af at de er i gang med at afbryde deres desktop-app og flytte fuldt ud til deres web-app, bliver du nødt til at downloade deres browserudvidelse (som heldigvis er tilgængelig for alle større browsere: Chrome, Edge, Firefox, Safari, og Opera) for at installere Dashlane.

Browserudvidelsen kommer til gengæld med det, der kaldes "webappen". Ikke alle funktioner er tilgængelige på både webappen og mobilappen endnu, så det er noget, du skal holde øje med.

Jeg kunne heller ikke finde downloadlinket til desktop -appen lige så let, som jeg fandt browserudvidelsen Dashlane. Og da desktop -appen afbrydes, ville det alligevel have været meningsløst at downloade den - især i betragtning af at mange funktioner vil tage et stykke tid at komme til andre platforme.

Password Management

Med det ude af vejen kan vi komme til den vigtige bit: tilføje dine adgangskoder til Dashlane Password Manager.

Tilføjelse / import af adgangskoder

Dashlane -adgangskoder er ret nemme at tilføje. Start i webappen med at trække sektionen "Adgangskoder" op i menuen i venstre side af skærmen. Klik på "Tilføj adgangskoder" for at komme i gang.

Du vil blive mødt med nogle websteder, der oftest bruges på Internettet. Du kan vælge et af disse websteder for at indtaste din adgangskode. Jeg startede med Facebook. Derefter blev jeg bedt om at gøre følgende:

  • Åbn hjemmesiden. Bemærk: Hvis du er logget ind, skal du logge ud (kun denne gang).
  • Log ind ved at indtaste din e -mail og adgangskode.
  • Klik på Gem, når Dashlane tilbyder at gemme loginoplysningerne.

Jeg fulgte deres instruktioner. Da jeg loggede tilbage på Facebook, blev jeg bedt af Dashlane om at gemme den adgangskode, jeg lige havde indtastet:

Jeg klikkede på "Gem", og det var det. Jeg havde med succes indtastet min første adgangskode i Dashlane. Jeg kunne få adgang til denne adgangskode igen fra Dashlane Password Manager “Vault” i browserudvidelsen:

Password Generator

Adgangskodegeneratoren er en af ​​hovedindikatorerne for en adgangskodeadministrators ydeevne. Jeg besluttede mig for at teste Dashlanes adgangskodegenerator ved at nulstille min Microsoft.com -kontoadgangskode. Da jeg var der, blev jeg automatisk bedt af Dashlane om at vælge en stærk adgangskode genereret af dem.

Du kan også få adgang til Dashlanes adgangskodegenerator fra browserudvidelsen:

Dashlane-adgangskodegeneratoren opretter standardadgangskoder på 12 tegn. Du har dog mulighed for at tilpasse adgangskoden helt efter dine behov. Det er op til dig, om du vil inkludere bogstaver, cifre, symboler og lignende tegn, og også hvor mange tegn du vil have adgangskodelængden til. 

Nu kan det virke som et problem at skulle huske og huske den indviklede sikre adgangskode, Dashlane hoster op, så du kan bruge den. Og jeg vil ikke lyve, jeg ville ønske, at der var en mulighed for at generere stærke adgangskoder, der er lettere at læse/huske, hvilket er noget ganske mange andre adgangskodeadministratorer kan gøre.

Men igen, du bruger en adgangskodemanager, så du behøver ikke huske dine adgangskoder i første omgang! Så i sidste ende giver det perfekt mening at bruge den adgangskode, der er blevet foreslået til dig, hvis du vil være sikker.

Så længe du husker din hovedadgangskode og har appen installeret på alle dine enheder, skal du være god til at gå. Og Dashlane laver unægtelig nogle meget stærke adgangskoder.

En anden ting, du sikkert vil sætte pris på ved adgangskodegeneratoren, er, at du vil kunne se tidligere genereret adgangskodehistorik.

Så hvis du har brugt en af ​​Dashlanes genererede adgangskoder til at oprette en konto et sted, men automatisk deaktiveret har du mulighed for manuelt at kopiere og indsætte adgangskoden i dit Dashlane-kodeordhvælv. 

Automatisk udfyldning af adgangskoder

Når du har givet Dashlane en af ​​dine adgangskoder, vil den automatisk indtaste adgangskoden for dig på den relevante hjemmeside, så du ikke behøver det. Jeg testede det ved at forsøge at logge ind på min Dropbox konto. Da jeg havde indtastet min e-mailadresse, gjorde Dashlane resten for mig:

Det er virkelig lige så let som det.

Adgangskodeovervågning

Nu kommer vi til Dashlanes Password Health -funktion, som er deres adgangskodekontroltjeneste. Denne funktion scanner altid dine gemte adgangskoder for at identificere genbrugte, kompromitterede eller svage adgangskoder. Baseret på sundheden for dine adgangskoder, får du tildelt en adgangskode -sikkerhedsscore.

Heldigvis blev alle 4 af mine indtastede adgangskoder anset for sunde af Dashlane. Som du kan se, er adgangskoder imidlertid kategoriseret efter deres helbred under de følgende afsnit:

  • Kompromitterede adgangskoder
  • Svage adgangskoder
  • Genbrugte adgangskoder
  • udelukket

Funktionen til revision af adgangskoder er en, du vil støde på i en række af de bedste adgangskodeadministratorer, såsom 1Password og LastPass. I den forstand er dette ikke en særlig unik funktion.

Dashlane gør dog et rigtig godt stykke arbejde med at måle dit passwords sundhed og sikre, at du slipper for vanen med at bruge svage adgangskoder.

Adgangskode ændres

Dashlanes adgangskodeskifter lader dig ændre adgangskoden til en konto ganske nemt. Du finder adgangskodeskifteren i afsnittet "Adgangskoder" i webappen i menuen til venstre.

Det problem, jeg stod over for her med Dashlane -kodeordskifteren, er, at jeg ikke kunne ændre min Tumblr.com -adgangskode indefra appen. Derfor måtte jeg selv besøge webstedet for at ændre mit kodeord, som Dashlane derefter forpligtede sig til at huske.

Det var noget frustrerende, da jeg havde været under indtryk af, at dette kunne gøres af adgangskodeskifteren automatisk med minimal input fra mig. Det viser sig dog, at det er en funktion, som du igen kun finder i desktop-appen.

Deling og samarbejde

Sådan lader Dashlane dig dele og samarbejde med dine kolleger og kære.

Sikker adgangskodedeling

Ligesom alle de bedste adgangskodeadministratorer giver Dashlane dig mulighed for at dele adgangskoder (eller andre delbare oplysninger, du har gemt på deres servere) med udvalgte personer. Så lad os sige, at din kæreste vil have adgang til din Netflix. Du kan bare dele adgangskoden med ham direkte fra webappen.

Jeg testede funktionen med mine tumblr.com -kontooplysninger og delte dem med mig selv på en anden dummy -konto. Først blev jeg bedt om at vælge en af ​​de konti, jeg havde gemt på Dashlane:

Når jeg valgte den relevante konto, fik jeg mulighed for at dele begrænsede rettigheder eller fulde rettigheder til det delte indhold:

Hvis du vælger begrænsede rettigheder, har din valgte modtager kun adgang til din delte adgangskode, idet den vil kunne bruge den, men ikke se den.

Vær forsigtig med fulde rettigheder fordi din valgte modtager får de samme rettigheder, som du har. Det betyder, at de ikke kun kan se og dele adgangskoder, men bruge, redigere, dele og endda tilbagekalde din adgang. Yikes!

Nødadgang

Dashlanes nødadgangsfunktion lader dig dele nogle eller alle dine gemte adgangskoder (og sikre noter) med en enkelt kontaktperson, som du har tillid til. Dette gøres ved at indtaste din valgte kontakts e -mail -adresse, og der sendes en invitation til dem.

Hvis de accepterer og vælger at være din nødkontakt, får de adgang til dine valgte nødartikler enten med det samme eller efter at ventetiden er slut. Det er op til dig.

Ventetiden kan indstilles mellem straks til 60 dage. Du får en meddelelse fra Dashlane, hvis din valgte nødkontakt anmoder om adgang til dine delte data. 

Nu, her er hvad Dashlane vil ikke lad din nødkontakt få adgang til:

  • Personlig information
  • Betaling information
  • Id'er

Dette kan virke som en deal-breaker, hvis du er vant til at bruge tjenester som LastPass, hvor nødkontakter har adgang til hele din boks. Og det er det i mange tilfælde. Men i modsætning til LastPass, Dashlane gør giver dig mulighed for at vælge præcis, hvad du vil dele. Så jeg tror, ​​du vinder nogle, og du taber noget.

Endnu en gang opdagede jeg, at denne funktion ikke er tilgængelig på webappen og kun kan tilgås på skrivebordsappen. På dette tidspunkt begyndte jeg at blive lidt frustreret over antallet af funktioner, som jeg ikke kunne få adgang til, medmindre jeg brugte mobil- eller desktop-appen.

Dette skyldes, at du bruger desktop -appen, hvor denne og andre funktioner er tilgængelig, er ikke længere en mulighed, fordi de har besluttet at afbryde supporten til det.

Når det er sagt, er det værd at bemærke, at denne funktion er en, du normalt ikke finder i andre adgangskodeadministratorer.

Sikkerhed og privatliv

Det er vigtigt at vide, hvilke foranstaltninger der er truffet af din valgte adgangskodeadministrator for at sikre og beskytte dine data. Her er de sikkerhedsforanstaltninger og certificeringer, som Dashlanes tjenester er optaget med.

AES-256-kryptering

Ligesom mange andre avancerede adgangskodeadministratorer, krypterer Dashlane alle dataene i dit adgangskodehvelv ved hjælp af 256-bit AES (Advanced Encryption Standard) kryptering, som er en krypteringsmetode af militær kvalitet. Det bruges også i banker over hele verden og er godkendt af US National Security Agency (NSA).

Det er derfor ingen overraskelse, at denne kryptering aldrig er blevet knækket. Eksperter siger at med den nuværende teknologi ville AES-256-kryptering tage milliarder af år at bryde ind. Så bare rolig - du er i gode hænder.

End-to-End-kryptering (E2EE)

Desuden har Dashlane også en nul-viden politik (som du måske kender under navnet end-to-end-kryptering), hvilket betyder, at alle data, der er gemt lokalt på din enhed, også er krypteret.

Med andre ord gemmes dine oplysninger ikke på Dashlanes servere. Intet Dashlane -personale kan få adgang til eller gennemgå de data, du har gemt. Ikke alle adgangskodeadministratorer har denne sikkerhedsforanstaltning på plads.

Tofaktorautentisering (2FA)

Two Factor Authentication (2FA) er en af ​​de mest brugte sikkerhedsforanstaltninger på tværs af internettet, og du finder den i næsten alle adgangskodeadministratorer. Det kræver, at du kommer igennem to separate niveauer af sikkerhedstjek, før du kan få adgang til din konto. Hos Dashlane har du to 2FA-muligheder at vælge imellem:

Du kan bruge en autentificeringsapp som f.eks Google Authenticator eller Authy. Alternativt har du mulighed for at vælge en U2F sikkerhedsnøgle sammen med en godkendelsesenhed som YubiKey.

Jeg stod over for nogle forhindringer, da jeg forsøgte at aktivere 2FA. For det første kunne jeg ikke få adgang til funktionen i webappen. Dette var et stort tilbageslag for mig, da jeg hovedsageligt brugte webappen til alle mine operationer og ikke Dashlane desktop -appen.

Da jeg skiftede til min Android Dashlane -app, var jeg imidlertid i stand til at gå igennem med processen.

Dashlane giver dig også 2FA backup -koder, som giver dig mulighed for at få adgang til din adgangskodehvælv, selvom du mister adgangen til din godkendelsesapp. Disse koder deles med dig, så snart du aktiverer 2FA; alternativt modtager du koden på din mobiltelefon som en tekst, hvis du har den konfigureret.

Biometrisk login

Selvom det stadig er i beta-tilstand, er en imponerende sikkerhedsfunktion i Dashlane dens biometriske login. Og heldigvis kan denne funktion ikke kun tilgås på både iOS og Android men Windows og Mac også.

Som du kan forestille dig, er det meget mere bekvemt at bruge et biometrisk login, og det er selvfølgelig betydeligt hurtigere end at skulle indtaste dine loginoplysninger hver gang.

Desværre planlægger Dashlane at afbryde biometrisk login support til Mac og Windows. Moralen i denne særlige historie - og muligvis alle andre password manager -historier - er aldrig at glemme dit hovedadgangskode. Desuden kan du altid bruge den biometriske funktion på din telefon.

GDPR og CCPA Compliance

Den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) er et sæt regler, der er designet af EU for at give beboerne større kontrol over deres personoplysninger.

California Consumer Privacy Act (CCPA) er et lignende sæt regler, der gælder for indbyggere i Californien. Disse retningslinjer giver ikke kun brugernes rettigheder til personoplysninger, men opretholder en juridisk ramme herfor.

Dashlane overholder både GDPR og CCPA. Endnu mere grund, tror jeg, til at stole på dem med mine data.

Dine data gemmes på Dashlane

Du undrer dig måske, hvis alle de oplysninger, du har delt med Dashlane, er utilgængelige for dem, hvad gemmer de?

Det er ret let. Din e -mail -adresse er naturligvis registreret på Dashlane. Det er dine faktureringsoplysninger også, hvis du er en betalt bruger. Og endelig gemmes alle meddelelser, der udveksles mellem dig og Dashlane kundesupport, også til overvågning af ydeevnen.

På den note vil oplysninger om, hvordan du bruger Dashlanes web-app og mobilapp, også blive gemt af dem for igen at overvåge og forbedre ydeevnen. Tænk på det som automatisk feedback. 

Selvom dine krypterede data kan komme igennem eller blive sikkerhedskopieret på Dashlanes servere, vil de aldrig have adgang til dem på grund af de krypteringsforanstaltninger, vi diskuterede ovenfor.

ekstrakt

Ud af alle de flotte funktioner, Dashlane tilbyder, skiller VPN sig måske mest ud, simpelthen fordi det er den eneste password manager, der tilbyder det. Her er hvad det kan tilbyde.

Dashlane VPN (virtuelt privat netværk)

Hvis du ikke ved, hvad en VPN er, står det for Virtual Private Network. Som navnet antyder, beskytter en VPN din internetaktivitet ved at maskere din IP -adresse, forhindre enhver sporing af din aktivitet og generelt skjule det, du får gang på på internettet (vi dømmer ikke, det gør du).

Måske mest populært er brug af en VPN den nemmeste måde at få adgang til indhold, der er blevet blokeret i din specifikke geografiske placering.

Hvis du allerede kender VPN'er, har du helt sikkert hørt om Hotspot Shield. Nå, Dashlanes VPN drives af Hotspot Shield! Denne VPN-udbyder gør brug af 256-bit AES-kryptering, så endnu engang er dine data og aktivitet helt sikre.

Desuden følger Dashlane nøje en politik, hvor de ikke sporer eller gemmer nogen af ​​dine aktiviteter.

Men det mest imponerende ved Dashlanes VPN er måske, at der ikke er et loft over, hvor mange data du kan bruge. De fleste VPN'er, der kommer gratis med andre produkter, eller den gratis version af en betalt VPN, har brugsbegrænsninger, f.eks. Tunnelbears månedlige tillæg på 500 MB.

Når det er sagt, er Dashlanes VPN ikke en magisk løsning på VPN -problemer. Hvis du forsøger at bruge streamingtjenester som Netflix og Disney+ med VPN, vil du højst sandsynligt blive fanget og forhindret i at bruge tjenesten.

Plus, der er ingen kill-switch i Dashlanes VPN, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at slå din internetforbindelse fra, hvis din VPN bliver opdaget.

Til generel browsing, spil og også torrenting vil du dog nyde en hurtig hastighed, mens du bruger Dashlanes VPN.

Gratis kontra Premium -plan

FeatureGratis PlanPremium Plan
Sikker adgangskodeopbevaringOp til 50 adgangskoder til opbevaringUbegrænset lagring af adgangskoder
Mørk webovervågningIngenJa
Personlige sikkerhedsadvarslerJaJa
VPNIngenJa
Sikker noterIngenJa
Krypteret fillagring (1 GB)IngenJa
Password HealthJaJa
Password GeneratorJaJa
Form og betaling AutofyldJaJa
Automatisk kodeordskifterIngenJa
Enheder1 enhedUbegrænset udstyr
Del adgangskodeOp til 5 kontiUbegrænset konti

Prissætninger

Når du tilmelder dig Dashlane, bruger du ikke deres gratis version. I stedet bliver du automatisk indledt i deres premium prøveperiode, som varer i 30 dage.

Derefter har du mulighed for at købe præmieplanen for et månedligt gebyr eller skifte til en anden plan. Andre adgangskodeadministratorer tager normalt dine betalingsoplysninger først, men det er ikke tilfældet med Dashlane.

Dashlane tilbyder 3 forskellige kontoplaner: Essentials, Premium og Family. Hver har en anden pris og kommer med forskellige funktioner. Lad os se på dem hver for sig, så du kan beslutte, om dette er den bedste adgangskodeadministrator for dig.

PlanPrisNøglefunktioner
Gratis$ 0 pr1 enhed: Opbevaring til op til 50 adgangskoder, sikker adgangskodegenerator, autofyld til betalinger og formularer, sikkerhedsadvarsler, 2FA (med godkendelsesapps), deling af adgangskoder til op til 5 konti, nødadgang.
Essentials$ 2.49 pr2 enheder: adgangskodehåndteringsfunktioner, sikker deling, sikre noter, automatiske adgangskodeændringer.
Premium$ 3.99 prUbegrænsede enheder: adgangskodehåndteringsfunktioner, avancerede sikkerhedsmuligheder og værktøjer, VPN med ubegrænset båndbredde, avanceret 2FA, sikker fillagring på 1 GB.
Familie$ 5.99 prSeks separate konti med Premium -funktioner, administreret under en plan.

FAQ

Kan Dashlane se mine adgangskoder?

Nej, ikke engang Dashlane har adgang til dine adgangskoder, fordi alle dine adgangskoder, der er gemt på deres servere, er krypterede. Den eneste måde at få adgang til alle dine adgangskoder er at bruge din hovedadgangskode.

Hvad gør Dashlane mere sikker end andre adgangskodeadministratorer?

Dashlane gør brug af ende-til-ende 256-bit AES-kryptering, tilbyder en stærk tofaktorautentificeringstjeneste (2FA), og virksomheden har en nul-viden-politik (du kan finde ud af mere om disse sikkerhedsforanstaltninger ovenfor).

Dashlane gemmer deres data på en decentral måde, hvilket betyder, at alle konti på deres servere er adskilte fra hinanden. Sammenlign dette med tjenester som "Login med Facebook", som er centraliseret.

Så hvis nogen uautoriseret skulle komme ind på din Facebook -konto, ville de også have adgang til andre konti, du har knyttet til den.
Kort sagt, selvom en konto blev kompromitteret, ville alle andre Dashlane -konti forblive uberørte.

Hvad sker der, hvis Dashlane bliver hacket?

Dashlane hævder, at dette i første omgang er ganske usandsynligt. Og alligevel, selvom det sker, er dine adgangskoder ikke synlige for hackerne - fordi din hovedadgangskode ikke er gemt nogen steder på Dashlane -serveren. Kun du ved, hvad det er. Alt forbliver krypteret og sikkert.

Er det muligt at overføre data fra Dashlane til en anden password manager?

Ja! Du kan bruge dataeksportfunktionen til det.

Hvad sker der, hvis jeg glemmer mit Dashlane Master Password? Hvad kan jeg gøre?

Der er et par forskellige måder at gendanne din Dashlane Master Password, afhængigt af den enhed du bruger. Du kan finde den fulde guide her.

Hvilke enheder kan jeg bruge Dashlane på?

Dashlane understøttes på alle større mobile og stationære enheder: Mac, Windows, iOS og Android.

Resumé

Efter at have brugt Dashlane password manager, forstår jeg deres påstand om, at de "gør Internettet lettere." Dashlane er effektiv, let at bruge og forbliver et skridt foran mig. Derudover har de kundesupport i top.

Jeg finder den ulige tilgængelighed af funktioner på platforme at være begrænsende. Nogle funktioner er kun tilgængelige på Dashlane -appen til mobil eller desktop. Og i betragtning af at desktop -appen er ved at blive udfaset, er det formålsløst at downloade den app.

Når det er sagt, hævder Dashlane, at de arbejder på at gøre alle funktioner lige tilgængelige på alle platforme. Derefter kunne de let slå de fleste førende adgangskodeadministratorer ud. Giv din Dashlanes prøveversion en chance - Tro mig, du vil ikke fortryde det.

DEAL

Start din gratis 30-dages premium prøveperiode

Fra $ 2.75 per måned

Bruger anmeldelser

Bedst til biz

Bedømt 4 ud af 5
Maj 26, 2022

Jeg brugte første gang Dashlane på arbejdet, da jeg startede mit nuværende job. Det har måske ikke så mange fede funktioner som LastPass, men det får jobbet gjort godt. Dens automatiske udfyldning er meget bedre end LastPass. Det eneste problem, jeg har haft, er, at den personlige plan kun tilbyder 1 GB krypteret fillagring. Jeg har en masse dokumenter, som jeg vil opbevare sikkert og kunne få adgang til dem overalt. Indtil videre har jeg plads nok, men hvis jeg bliver ved med at uploade flere dokumenter, løber jeg tør for plads om et par måneder...

Avatar for Roshan
Roshan

Elsker dashlane

Bedømt 4 ud af 5
April 19, 2022

Dashlane fungerer problemfrit på alle mine enheder. Jeg har et familieabonnement og har aldrig hørt nogen i min familie klage over Dashlane. Hvis du vil beskytte din familie og dig selv, har du brug for stærke adgangskoder. Dashlane gør det nemt at generere, gemme og administrere stærke adgangskoder. Det eneste, jeg ikke kan lide, er, at de opkræver meget mere for familiekonti.

Avatar til Bergliot
Bergliot

Bedste adgangskode-app

Bedømt 5 ud af 5
Marts 5, 2022

Ud over hvor nemt Dashlane gør det at administrere adgangskoder, elsker jeg det faktum, at Dashlane automatisk gemmer adresser og kreditkortoplysninger. Jeg skal udfylde min adresse og snesevis af andre detaljer regelmæssigt i mit arbejde. Det plejede at være en smerte i røven at prøve at autofylde med Chromes autofyld-funktioner. Det ville altid få de fleste felter galt. Dashlane lader mig udfylde alle disse detaljer med et enkelt klik, og det er næsten aldrig forkert.

Avatar til Kouki
Kouki

Ikke det bedste, men ikke dårligt ...

Bedømt 3 ud af 5
September 28, 2021

Dashlane har sin egen VPN og en gratis version. Dette er ikke den billigste og heller ikke den dyreste password manager. Prisen er rimelig, men jeg kan bare ikke lide systemet og dets kundesupport. Det er alt.

Avatar til Jimmy A.
Jimmy A.

Gratis Version

Bedømt 2 ud af 5
September 27, 2021

At starte min egen virksomhed, mens jeg stadig er studerende, er virkelig sådan en drøm, der går i opfyldelse. Jeg besluttede at bruge den gratis version, da jeg ikke har nok opsparing endnu. Den gratis version er dog begrænset til maksimalt 50 adgangskoder. Jeg overvejer stadig, om jeg skal få en betalt plan eller ej, men i øjeblikket leder jeg efter at få en gratis version med flere freebies.

Avatar til Yasmin C
Yasmin C

Dashlane hovedadgangskode

Bedømt 4 ud af 5
September 27, 2021

Dashlane er god, men min bekymring handler om dens hovedadgangskode. Når du mister hovedadgangskoden, går alle de oplysninger, du har gemt, også tabt. Prisen og alle de andre funktioner fungerer dog godt med mig.

Avatar til Nick J
Nick J.

Indsend bedømmelse

â € <

Referencer

  1. Dashlane - planer https://www.dashlane.com/plans
  2. Dashlane - Jeg kan ikke logge ind på min konto https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/202698981-I-can-t-log-in-to-my-Dashlane-account-I-may-have-forgotten-my-Master-Password
  3. Introduktion til nødfunktionen https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/360008918919-Introduction-to-the-Emergency-feature
  4. Dashlane - Ofte stillede spørgsmål om mørk webovervågning https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/360000230240-Dark-Web-Monitoring-FAQ
  5. Dashlane - Funktioner https://www.dashlane.com/features

Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Du kan til enhver tid afmelde dig. 🔒 Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Du kan til enhver tid afmelde dig. Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Du kan til enhver tid afmelde dig. 🔒 Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Mit firma
Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
???? Du er (næsten) tilmeldt!
Gå over til din e-mail-indbakke, og åbn den e-mail, jeg sendte dig, for at bekræfte din e-mail-adresse.
Mit firma
Du er tilmeldt!
Tak for dit abonnement. Vi udsender nyhedsbrev med indsigtsfulde data hver mandag.