RoboForm-anmeldelse (Er denne budgetvenlige adgangskodeadministrator god?)

Skrevet af

Vores indhold er læserstøttet. Hvis du klikker på vores links, optjener vi muligvis en kommission. Hvordan vi anmelder.

RoboForm er en af ​​de lettest anvendte, stærkt sikrede adgangskodeadministratorer. Hvis du har brug for hjælp til at administrere dine online -konti, er RoboForm værd at tjekke.

Fra $ 1.99 per måned

Få 30% RABAT (kun $ 16.68 om året)

RoboForm Review Summary (TL; DR)
Rating
Bedømt 4.3 ud af 5
(11)
Pris
Fra $ 1.99 per måned
Gratis Plan
Ja (men på en enhed ingen 2FA)
Kryptering
AES-256 bit kryptering
Biometrisk login
Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID på iOS og macOS, Windows Hello, Android fingeraftrykslæsere
2FA/MFA
Ja
Formfyldning
Ja
Mørk webovervågning
Ja
Understøttede platforme
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Adgangskodeovervågning
Ja
Nøglefunktioner
Flere 2FA -muligheder. Adgangskode -sikkerhedskontrol. Sikker adgangskode og notatdeling. Sikker opbevaring af bogmærker. Nødadgang
Nuværende aftale
Få 30% RABAT (kun $ 16.68 om året)

Mange mennesker har en tendens til at genbruge adgangskoder på tværs af flere platforme. Det er ekstremt risikabelt, da det kan føre til stjålne oplysninger, kapret identitet og andre uheldige situationer. 

Det er her en password manager som RoboForm kommer ind. Den gemmer dine ubegrænsede adgangskoder i sikrede cloud -servere og hjælper med at dele dem med de mennesker, du ønsker. 

Ikke bare det, det fanger også sikkert dine følsomme personlige oplysninger og henter dem, når det er nødvendigt for at udfylde formularer automatisk. 

RoboForm kan være en adgangskodeadministrator på entry-level, men den leveres med fremragende funktioner til både personlig og forretningsmæssig brug. 

Du kan endda gemme sikre sedler til generelle oplysninger og bruge dem når det passer dig. Så efter at have brugt appen i et stykke tid, her er mine få tanker om det.

TL; DR: RoboForm anvender en AES 256-bit nøglekryptering og en populær autofyldningsfunktion og er en af ​​de lettest anvendelige, stærkt sikrede adgangskodeadministratorer. Hvis du har brug for hjælp til at administrere dine online -konti, er RoboForm værd at tjekke.

Fordele og ulemper

RoboForm Fordele

  • Del nemt legitimationsoplysninger

RoboForm har en adgangskodefunktion, der gør det muligt for medarbejdere eller brugere, der deler en fælles konto, at logge ind med en krypteret adgangskode. Dette er for at sikre kontrolleret kontotilgang og forhindre behovet for at ændre det, når medarbejdere forlader.

  • Kategoriser adgangskoder

Du kan adskille adgangskoder til forskellige konti og liste dem under forskellige kategorier: hjem, arbejde, underholdning, sociale medier osv. Det holder alt organiseret og gør det lettere at navigere gennem dataene. 

  • Enhed og OS -kompatibilitet

RoboForm understøtter alle større webbrowsere og de fleste mindre. Dens browserintegration er næsten fejlfri, og appen understøttes af næsten alle operativsystemer til mobile enheder.

  • Gratis prøveversion

En gratis prøveversion er tilgængelig for virksomhedskonti, der giver brugerne mulighed for at afprøve tjenesterne uden at indtaste kreditkortoplysninger.

RoboForm Cons

  • Automatisk udfyldning mislykkedes

På nogle websteder og portaler fungerer autofyld ikke, og du skal gemme og indtaste dine loginoplysninger manuelt.

  • Forældet brugergrænseflade

Brugergrænsefladen til virksomhedskonti er forældet og har flere rum til forbedring.

DEAL

Få 30% RABAT (kun $ 16.68 om året)

Fra $ 1.99 per måned

RoboForm -funktioner

RoboForm password manager er muligvis ikke den bedste i forhold til andre muligheder, men den har nogle virkelig gode funktioner. 

Og det kommer til en meget overkommelig pris! Men hvis du stadig er skeptisk over for at bruge den, kan du teste grundversionen eller endda gennemgå en gratis prøveperiode, før du køber en premiumversion.

Her er nogle af dens vigtigste funktioner:

Brugervenlighed

Det er meget bekvemt at komme i gang med RoboForm. Der er flere planer tilgængelige, herunder en gratis version, og du kan vælge en efter dit behov.

Tilmelding med RoboForm

Det er enkelt at installere RoboForm Password Manager på dine enheder. Når du har downloadet det via det relevante installationsprogram, tilføjer det derefter browserudvidelser til dine standardwebbrowsere. 

Der er mange videotekniske vejledninger til rådighed, hvis du har brug for vejledning.

installer roboform

Bagefter skulle du oprette din brugerkonto og generere en hovedadgangskode. For at tilføje nye medlemmer til din familie- eller virksomhedskonti ville RoboForm sende dem e -mails og bede om tilladelse og yderligere instruktioner. 

Efter den indledende opsætning importerer programmet så alle adgangskoder fra dine browsere, andre adgangskodeadministratorer og endda en korrekt skrevet CSV-fil (hvis du har en). Det kan den også sync i bogmærker, selvom samlingen af ​​importmuligheder er mindre end andre programmer.

I den gratis version kan du kun sync dine data med kun én enhed. Det er ikke nødvendigvis et problem, hvis du kun bruger en primær enhed med en internetforbindelse. 

Men jeg endte med at få premium -familieabonnementet, da der ikke er nogen enheds- eller opbevaringsgrænser. 

Master Password

For at få adgang til din RoboForm -konto og holde den beskyttet skal du indtaste en unik kombination af mindst 4 tegn og højst 8. 

Dette er din hovedadgangskode. Da hovedadgangskoden ikke overføres på serverne eller gemmes i cloud -backupen, er det umuligt at gendanne, når den glemmes. 

Selvom RoboForm password manager er sent til at deltage i festen, har de endelig introduceret funktionen til adgangskode til nødadgang med deres opdaterede version. Jeg vil tale om det lidt senere.

Bemærk: Du kan muligvis nulstille hovedadgangskoden, men alle lagrede data slettes af sikkerhedsmæssige årsager.

Bogmærkeopbevaring

Et træk ved RoboForm, der overraskede mig, var deling af bogmærker. Jeg fandt det meget praktisk, fordi jeg har en iPhone og en iPad, men bruger Google Chrome på min pc. 

Og da Safari tillader mig at se websiderne, har jeg åbnet alle mine IOS -enheder og let haft adgang til dem. Jeg var så glad for at kunne gøre det samme for min Chrome.

Det er en real-time saver og er overraskende ikke tilgængelig i andre fremtrædende adgangskodeadministratorer.

Password Management

RoboForm understøtter funktioner, som du ville forvente af et produkt af høj kvalitet og dyrt på trods af at du er en budgetadgangskodehåndtering.

Importér adgangskoder

Som jeg nævnte tidligere, importerer RoboForm adgangskoder fra alle større webbrowsere, f.eks. Chrome, Firefox, Internet Explorer osv. Og nogle af de mindre. 

Nogle brugere foretrækker at slette adgangskoder fra browsere på grund af deres mindre sikkerhed. Desværre tilbyder RoboForm ingen automatiske oprydningsfunktioner, så du skal selv gøre dem.

Adgang til adgangskode

Ligesom du ville forvente af et kodeordstyringsprogram, registrerer RoboForm dine loginoplysninger, når du tilmelder dig eller logger ind på en ny portal og tilbyder at gemme det som en pas kort. 

Du kan endda registrere det med et brugerdefineret navn og kategorisere det ved at tilføje det til en ny eller eksisterende mappe. 

For en, der kan lide at holde alt organiseret, kunne jeg ikke lade være med at elske denne lille funktion. Alt det kræver er at trække og slippe for at organisere adgangskortene i de sektioner, jeg ønsker.

Bortset fra et par underlige login -sider fungerer programmet fejlfrit med de fleste andre. Selvom det ikke er på alle sider, der er registreret korrekt på nogle sider. 

For eksempel gemmes brugernavnet ikke, men adgangskoden er. Du kan selv fylde dem op senere, men det føles bare som ekstra arbejde, du ikke burde lave. 

Så når du besøger et websted igen, scanner RoboForm din database for ethvert matchende kort. Hvis det findes, vil adgangskortet dukke op, og du skal klikke på det for at udfylde legitimationsoplysningerne. 

Chrome-brugere skal udføre et ekstra trin og vælge denne mulighed fra værktøjslinjens knapmenu. 

Det virker måske ikke som for meget besvær med at gøre det, men det virker lidt irriterende, når du tænker på alle de praktiske muligheder, der er tilgængelige med andre programmer.

roboform -adgangskoder

Du kan også indtaste forskellige websteder fra browserudvidelsernes værktøjslinjeknap. Bare søg efter dine gemte legitimationsoplysninger fra dine organiserede lister og mappe, og klik på et vedhæftet webstedslink. Det vil logge dig ind med det samme.

AutoFyld adgangskode

RoboForm blev oprindeligt designet til at automatisere indtastning af personlige data i webformularer. Således fungerer den usædvanligt godt, når det kommer til automatisk udfyldning af adgangskoder.

Det tilbyder 7 forskellige skabeloner til hvert adgangskort, selvom du også har mulighed for at tilpasse et par felter og værdier. De er:

  • Person
  • Forretning
  • Pas
  • Adresse
  • Credit Card
  • Bankkonto
  • Bil
  • Tilpasset
roboform formfyldning

Du kan tilføje flere oplysninger for hver identitet, f.eks. Dit kontaktnummer, e -mail -adresse, sociale medie -id'er osv. 

Der er også mulighed for at indtaste mere end én datatype, f.eks. Flere adresser eller mere end én kreditkortinformation.

Jeg tror ikke, jeg har set denne sikkerhedsberøring andre steder, men RoboForm anmoder om bekræftelse for at indtaste følsomme data. 

Du kan også gemme personlige data til dine kontakter, f.eks. Deres adresse, hvilket er usædvanligt bekvemt, hvis du planlægger at sende dem gaver eller mails i fremtiden.

For at udfylde dataene skal du vælge den ønskede identitet på værktøjslinjen, klikke på automatisk udfyldning og derefter se, hvordan dine relevante oplysninger bliver indsat i din webformular. 

Password Generator

En af de mest kritiske funktioner i en password manager er at generere stærke og unikke adgangskoder. Da din manager vil gemme dem for dig i en cloud -backup, sparer det dig for besværet med at huske dem alle.

Efter adgang til programmet via browserudvidelsernes værktøjslinje, vil det som standard generere en adgangskode til dig med otte tegn.

Standardadgangskoderne i Chrome er svage, da de indeholder en kombination af store og små bogstaver, cifre men ingen symboler. 

Og den indeholdt kun otte tegn, hvorimod standardadgangskoden, der blev genereret i IOS -enheder, var lidt længere. 

Men rolig, da du kan ændre indstillingerne. For at gøre det stærkere skal du gå til Avancerede indstillinger og øge længden af ​​din adgangskode og markere feltet Inkluder symboler.

Applikationsadgangskoder

Udover blot at gemme adgangskoder til dine webportaler, gemmer det også adgangskoden til enhver desktop -app. 

Efter at have logget ind på din app, anmoder RoboForm om tilladelse til at gemme legitimationsoplysningerne. For medarbejdere eller brugere, der har tendens til at bruge deres computere til regelmæssigt at få adgang til sikre applikationer, kan dette være ekstremt tidsbesparende og effektivt.

Men denne funktion er langt fra perfekt. På grund af den interne sandkassebeskyttelse i nogle applikationer gør det det umuligt for RoboForm at automatisk udfylde oplysninger i disse apps. 

Dette er en lille irritation, jeg stod over for i mine Apple -enheder, der kører på IOS, men ikke på min Windows -bærbare computer. Bortset fra dette fandt jeg ellers ikke noget væsentligt problem.

Sikkerhed og privatliv

Selvom jeg var lidt skuffet over RoboForms to-faktor autentificeringssystem, havde jeg ikke så meget imod det. Det er fordi jeg var fuldstændig imponeret over dets krypteringssystem og sikkerhedscenterfunktioner.

To-faktor autentificering og biometrisk login

To-faktor-godkendelse er sikkerhedsfunktioner, der skal have, for at undgå mulig ekstern hacking. 

For når først nogen gætter dit hovedadgangskode, kan det være overstået. I stedet for at bruge SMS bruger RoboForm apps som f.eks Google Authenticator, Microsoft Authenticator og mere for at sende en midlertidig engangsadgangskode (OTP) til din enhed. 

Uden at indtaste denne kode sendt til dine nye enheder, får du muligvis ikke de nødvendige tilladelser til at få adgang til dine konti. 

Dette program indeholder muligvis ikke de avancerede multifaktor -godkendelser, du ville forvente, men det gør et fremragende stykke arbejde med at holde enhver uønsket post ude af din konto.

Heldigvis, selvom RoboForms to-faktor muligheder er begrænsede, får du stadig et fingeraftryk eller ansigtsidentifikation i Windows Hello for at låse dine konti op.

Ved biometrisk godkendelse kan kun få tilladt personale få adgang til deres fingeraftryk, ansigts -id, iris -scanninger eller stemmegenkendelse. 

Da disse er svære at replikere, behøver du aldrig bekymre dig om, at nogen hacker din konto længere!

Bemærk: 2FA -funktionen er ikke tilgængelig i den gratis version, RoboForm overalt.

Krypteringssystem

RoboForm anvender AES-kryptering med 256-bit nøgler kendt som AES256 for at sikre alle lagrede data.

Alle oplysninger pakkes i en enkelt fil og krypteres og dekrypteres lokalt for at beskytte mod kapring eller eventuelle cyberangreb. Faktisk er dette et af de stærkeste krypteringssystemer, der er tilgængelige lige nu.

Krypteringsnøglerne er kodet med en PBKDF2-kodeord-hash-algoritme kombineret med et tilfældigt salt og SHA-256 som en hash-funktion. 

Førstnævnte er ansvarlig for at tilføje ekstra data til din hovedadgangskode som et ekstra lag af beskyttelse.

Sikkerhedscenter

Sikkerhedscentret sporer hurtigt alle dine login -adgangskoder og identificerer de kompromitterede, svage og genbrugte adgangskoder blandt dem. 

På trods af mit bedste for at undgå at bruge den samme adgangskode på flere websteder, blev jeg overrasket over at se, at jeg gentog et par af dem, især på mine mindst besøgte websteder.

For at undgå sikkerhedsbrud var jeg nødt til manuelt at logge ind og ændre adgangskoden for hvert opført element. 

Jeg forventede en automatisk funktion til ændring af adgangskoder og var meget skuffet over ikke at finde den her. Det var tidskrævende og energikrævende.

Bemærk: Hver gang du ændrer en adgangskode, registrerer RoboForm den automatisk og erstatter den gamle adgangskode i databasen. 

Du kan også kontrollere styrken af ​​din adgangskode i hovedlisten. Da jeg allerede brugte meget tid på at ændre mine genbrugte adgangskoder, føltes det som for meget arbejde at gå tilbage igen for at ændre de svage adgangskoder.

Deling og samarbejde

Jeg har allerede nævnt adgangskodedeling tidligere, hvilket er meget sikkert og er et glimrende værktøj til fælles konti.

Adgangskodedeling

RoboForm bruger offentlig-privat nøglekryptografi, der kun giver brugerne adgang til de data, der er tildelt dem til virksomhedskonti. 

Hver medarbejder vil have deres eget hovedadgangskode og specifikke tilladelsesniveau for at komme ind i boksen, men ved aldrig de faktiske adgangskoder. 

I familieplanen kan du oprette separate konti til dine børn. Så hvis de vil logge ind på et websted, kan du dele adgangskoden fra din enhed uden at skulle indtaste det manuelt. 

Det undgår også muligheden for, at de ved et uheld kan se adgangskoden!

Denne nem adgangskode -delingsfunktion er også praktisk til at betale regninger, liste vedligeholdelsesopgaver og tjenester, logge ind på fælles konti osv.

Der er to muligheder for at samarbejde - den ene er deling, og den anden er send. Da jeg oprindeligt fik den gratis version, kunne jeg kun sende en adgangskode ad gangen. 

Men med den betalte version har jeg ubegrænset deling med forskellige brugere og kan endda sende en hel mappe ad gangen. Dette gjorde arbejdet mere effektivt, og jeg var overrasket over, at gratis brugere savnede sådan en fantastisk funktion.

Hvis du andel dine adgangskoder med brugere, vil eventuelle fremtidige adgangskodeændringer automatisk ske synced til modtagernes enheder. 

Men hvis du send en adgangskode, vil du kun give dem den aktuelle adgangskode. Det vil sige, at hvis du ændrer loginoplysningerne, skal du sende dem til modtagerne igen. Dette er perfekt til gæstebrugere, da du vil have dem til at have midlertidig adgang.

Hvis du har besluttet det andel legitimationsoplysningerne, kan du også bestemme deres tilladelsesindstillinger. Der er 3 muligheder: 

  • Kun login: Nye brugere kan logge ind og få adgang til kontoen, men kan ikke redigere eller dele adgangskoden.
  • Læs og skriv: Brugere kan se og redigere elementerne, hvilket vil være synced på tværs af alle enheder.
  • Fuld kontrol: Disse brugere har admin kontrol. De kan se og redigere elementerne samt tilføje nye brugere og ændre tilladelsesindstillinger.

Jeg synes, at dette er en genial funktion, da du vil have, at alle i din familie/virksomhedskonto har den samme autoritet. 

Nødadgang

I tilfælde af uforudsete situationer, f.eks. Invaliditet eller tab af din enhed, har du også mulighed for at vælge en nødkontakt for at få adgang til dine data. 

Denne person kan endda indtaste din hvælving i dit sted. Så du bør vælge en betroet person som din nødkontakt.

Denne funktion er kun tilgængelig i den opdaterede version, som er RoboForm Everywhere, version 8. Hvis du klikker på browserudvidelsens værktøjslinjeknap, finder du fanen til den nederst på hovedindholdslisten.

Der vil være en fane til dine kontakter og en anden til personer, der har udpeget dig som deres.

nødkontakter

Opsætningen af ​​denne funktion var en leg. Efter at have indtastet personens e-mailadresse og angivet en venteperiode på 0-30 dage, vil modtageren modtage en e-mail, der forklarer processen, deres krav og yderligere trin. Modtageren kan også installere en gratis version, hvis de ønsker det.

Tidsfristen er en foreløbig periode for at undgå misbrug. Hvis modtageren anmoder om adgang inden for denne tid, får du straks besked.

Så du kan fortsætte med at beholde dem som din nødkontakt eller afbryde dem, hvis du vil. Men husk, når time-out’en slutter, får de fuld adgang til din konto og dataene inden for.

Så hvis du mister din hovedadgangskode, kan kontakten logge ind på din konto og downloade CSV -filen for dig. Du kan senere uploade denne fil igen, hvis du geninstallerer RoboForm på din nye enhed.

Gratis kontra Premium -plan

Der findes 3 forskellige RoboForm -versioner til forskellige priser: gratis, premium og en familieplan. 

Jeg startede med en gratis version og endte med at få familieplanen til at bruges sammen med mine søskende. Alle tre muligheder er tilgængelige til Windows, macOS, IOS og Android.

RoboForm gratis

Dette er den gratis version, der måske ikke er den bedste, men den tilbyder anstændige funktioner. Du får standardtjenester, såsom:

  • Automatisk webformularudfyldning
  • Autosparing
  • Adgangskodeovervågning
  • Adgangskodedeling

Gratis kunder går imidlertid glip af en masse flotte funktioner, hvilket er ærgerligt, da konkurrenter, såsom LastPass og Dashlane, tilbyder gratis versioner, der er mere avancerede og har bedre funktioner. 

Men hvis du er klar til at få RoboForm, er den gratis version en god måde at blive introduceret til programmet.

RoboForm overalt

Premiumversionen indeholder en række funktioner og det også til meget overkommelige priser. Udover standardtjenesterne har den også:

  • Ubegrænset lagring af adgangskoder
  • To-faktor-godkendelse (2FA)
  • Sikker deling til flere logins ad gangen
  • Nødkontaktadgang

På trods af at det er betydeligt billigere end de fleste konkurrenter, tilbyder Roboform 8 Everywhere rabatter på flerårige abonnementer og pengene-tilbage-garantier.

RoboForm -familie

Denne plan er som Overalt plan og har alle de samme funktioner. Kontogrænsen for denne plan er dog sat til 5. Tilbudene og rabatterne for RoboForm Everywhere og Family er næsten de samme.

Prissætninger

Der er 3 RoboForm-planer tilgængelige bortset fra 'Business'. RoboForm tilbyder kun årlige betalingsmuligheder, men de er utroligt overkommelige.

Når du køber en 3 eller 5-årig kontrakt på premiumversionerne, får du yderligere rabat.

Men hvis du stadig er skeptisk over for eventuelle abonnementsproblemer, skal du ikke bekymre dig, da der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der lader dig prøve programmet uden risiko!

Vigtig: Tilbagebetalingsmuligheden er ugyldig for virksomhedslicenser.

PlanerPriserFunktionalitet
Individuel/grundlæggendeGratisÉn enhed. Automatisk webformularudfyldning. Autosparer. Adgangskodeovervågning. Adgangskodedeling
RoboForm overalt$ 19 Fra $ 1.99 per månedFlere enheder. Ubegrænset lagring af adgangskoder. To-faktor-godkendelse (2FA). Sikker deling til flere logins ad gangen. Nødkontaktadgang
RoboForm -familie$ 38Flere enheder til 5 separate konti. Ubegrænset lagring af adgangskoder. To-faktor-godkendelse (2FA). Sikker deling til flere logins ad gangen. Nødkontaktadgang
Forretning $ 29.95 til $ 39.95 (ifølge antallet af brugere) 
EnterpriseN / A

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken kryptering bruger RoboForm?

RoboForm bruger en ende-til-ende 256-bit AES-kryptering. Det er en af ​​de stærkeste tilgængelige krypteringer, der krypterer og dekrypterer data lokalt og ikke på serverne.

Dette sikrer, at ikke engang udviklerne, endsige hackere, kan få adgang til loginoplysningerne. Det understøtter også 2FA og biometrisk godkendelse i sin premium -version som en ekstra beskyttende barriere.

Hvor gemmer RoboForm Password Manager adgangskoderne?

Mens krypteringen kan udføres lokalt, anvender RoboForm sikker cloud-lagring til at gemme dataene. Dette hjælper på syncing af data mellem flere enheder, udfyld automatisk formularer og deling af adgangskoder med nye brugere.

Du kan også vælge at gemme dataene lokalt. Men for at gøre det skal du være en avanceret bruger med sikkerhedskompetence for at have din egen sikre cloud -lagring.

Selvom dette kan være mere sikkert, skal du sikre dig, at der ikke er nogen fejl i dit arbejde.

Hvilke browsere er RoboForm kompatible med?

RoboForm understøtter næsten alle større browsere, såsom Safari, Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge, Opera osv.

Du kan sync det også med de populære operativsystemer, dvs. IOS, Android, Windows PC og macOS. Det understøtter dog ikke Linux.

Kan jeg gendanne min konto, hvis jeg mister min hovedadgangskode?

For at sikre maksimal sikkerhed kan ikke engang udviklerne identificere din hovedadgangskode. Så de kan ikke gendanne kontoen for dig. Men hvis du har registreret biometrisk autentificering, kan du bruge dem til at prøve at gendanne din konto.

En anden mulighed er at få din nødkontakt til at få adgang til din konto på dine vegne og downloade alle dataene til en fil, som du senere kan uploade til din nye konto.

Hvilken er den nyeste version af RoboForm?

RoboForm 8 overalt er den nyeste version nu, som blev opdateret efter 6 års pause.

Det har en ny brugergrænseflade, der ser helt anderledes ud end dens tidligere modeller og er lidt forvirrende for både gamle og nye brugere. Ældre funktioner er blevet opdateret i denne version, mens der også er tilføjet nogle nye.

Hvilke værktøjer til revision af adgangskoder kan jeg forvente af RoboForm?

Sikkerhedscentrets sikkerhedsfunktioner omfatter identifikation af eventuelle dobbelte adgangskoder, duplikerede logins og beregning af adgangskodens styrke. Den bruger en open source-algoritme kaldet "zxcvbn."

Resumé

RoboForm har en række funktioner, især i sine betalte versioner. Dets krypteringssystem, avancerede formfyldningsteknologi og deling af bogmærker er nogle af dets mest bemærkelsesværdige egenskaber. 

RoboForm har meget plads til forbedringer i forhold til sine konkurrenter, såsom den forældede brugergrænseflade i Business-versionen, automatiseret oprydning for genbrugte og svage adgangskoder, 2FA osv. 

Men hvis du leder efter en ukompliceret og stærkt sikret adgangskodeadministrator til at hjælpe dig med at administrere dine online -konti og beskytte din identitet, så kig ikke længere end RoboForm. Det kan være en adgangskodeadministrator på entry-level, men det er meget godt på sit job.

DEAL

Få 30% RABAT (kun $ 16.68 om året)

Fra $ 1.99 per måned

Bruger anmeldelser

Jeg elsker robo form

Bedømt 4 ud af 5
Maj 2, 2022

Roboform er billigere end andre adgangskodehåndteringsværktøjer, men du får hvad du betaler for. Brugergrænsefladen er virkelig forældet. Det fungerer godt, og jeg har ikke set nogen fejl endnu, men det er forældet sammenlignet med andre adgangskodeadministratorer. Jeg har haft problemer, hvor Roboform ikke skelner mellem forskellige underdomæner, hvilket fører til at gennemgå en liste med to dusin legitimationsoplysninger for forskellige webapps, vi bruger til arbejde, der deler det samme domænenavn.

Avatar for Tesfaye
Tesfaye

Billigere end de fleste

Bedømt 4 ud af 5
April 9, 2022

Da min ven fortalte mig, at Roboform er billigere end LastPass og har alle de samme funktioner, var det alt, jeg havde brug for at høre for at skifte. Jeg har brugt Roboform i over 3 år nu, og jeg savner ikke rigtig LastPass. Det eneste, jeg ikke kan lide ved Roboform, er de forældede auto-fill-funktioner. Det virker ikke altid, og manuelt at kopiere og indsætte legitimationsoplysninger fra Roboform tager en smule for meget indsats. Det er dog ikke værre end LastPass. LastPass's auto-fyld var lige så slemt.

Avatar for Laleh
Laleh

Imponerende

Bedømt 5 ud af 5
Februar 26, 2022

Jeg er først for nylig begyndt at bruge Roboform til personlig brug. Vi har det i vores virksomhed, og det fungerer upåklageligt for hele teamet. Vi kan dele adgangskoder med hinanden uden besvær. Når almindeligt brugte brugerlegitimationsoplysninger bliver opdateret, bliver de opdateret for alle på én gang. Det er fantastisk til teams, men det er måske ikke det bedste til personlig brug. Det fungerer godt, men det er ikke så godt til personlig brug som Bitwarden eller Dashlane.

Avatar for Liva B
Liva B

Meget overkommelig

Bedømt 5 ud af 5
September 28, 2021

Budget betyder alt for mig. RoboForm er måske ikke den mest sofistikerede adgangskodeadministrator end dens andre modstykker, og du kan endda sige, at den er lidt forældet. Men elsker prisen meget, og den fungerer godt til mine behov, så jeg vil give den en 5-stjernet vurdering.

Avatar til Rommel R
Rommel R.

Enkel, men pålidelig

Bedømt 4 ud af 5
September 27, 2021

Det, jeg bedst kan lide ved RoboForm, er, at appen er meget enkel, men alligevel pålidelig. Brugergrænsefladen er dog ret meget forældet, især desktop-appen. Når det kommer til privatliv og sikkerhed, er dine data og andre privatlivsproblemer sikret. RoboForm er måske ikke så elegant som andre nye alternativer på markedet, men det, der er vigtigt, er, at det er funktionelt, og prisen er meget overkommelig.

Avatar til Miles F
Miles F.

RoboForm Everywhere er et ideelt valg

Bedømt 5 ud af 5
September 27, 2021

RoboForm Everywhere er virkelig alt værd. Jeg elsker funktionerne, prisen og alle funktioner for at holde alle beskyttet. Høj 5!

Avatar til Misty B
Misty B.

Indsend bedømmelse

â € <

Referencer

Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Du kan til enhver tid afmelde dig. 🔒 Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Du kan til enhver tid afmelde dig. Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Du kan til enhver tid afmelde dig. 🔒 Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Mit firma
Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
???? Du er (næsten) tilmeldt!
Gå over til din e-mail-indbakke, og åbn den e-mail, jeg sendte dig, for at bekræfte din e-mail-adresse.
Mit firma
Du er tilmeldt!
Tak for dit abonnement. Vi udsender nyhedsbrev med indsigtsfulde data hver mandag.