LastPass vs 1Password (Hvilken Password Manager er bedre?)

Skrevet af

Vores indhold er læserstøttet. Hvis du klikker på vores links, optjener vi muligvis en kommission. Hvordan vi anmelder.

Når det kommer til adgangskodeadministratorer, ender folk ofte med at sammenligne LastPass vs 1Password. Faktum er, at svage adgangskoder er en af ​​de vigtigste årsager til, at onlinekonti og websteder bliver hacket. Inden denne dag slutter, forbi 100,000 websteder bliver offer for hackere! Det er den triste tilstand af digital sikkerhed, især når cyberkriminalitet er et ildsprøjtende monster, der angriber hvert sekund.

Denne LastPass vs. 1Password-sammenligning gennemgår to af de bedste passwordadministratorer derude.

FunktionalitetLastPass1Password
lastpass logo1 password logo
ResuméDu bliver ikke skuffet med nogen af ​​dem - fordi både LastPass og 1Password er fremragende adgangskodeadministratorer. 1Password er bedre til privatliv og kundesupport. På den anden side, LastPass er lettere at bruge, har bedre funktioner og deres gratis plan gør dem til det mere overkommelige valg.
PrisPlanerne starter kl $ 3 prPlanerne starter kl $ 2.99 pr
Fri planJa, grundlæggende (begrænset) gratis planNej, 30-dages gratis prøveperiode
To-faktor autentificeringJaJa
FunktionalitetGenerer sikre adgangskoder Autoudfyld adgangskoder Nødadgang Sikkerhedsudfordring baseret i USA (jurisdiktion for den internationale overvågningsalliance Five Eyes)Generer sikre adgangskoder Autofyld adgangskoder Rejsetilstand Watchtower Canada baseret (jurisdiktion for den internationale overvågningsalliance Five Eyes) Strenge datalogningspolitikker
Brugervenlighed🥇⭐⭐⭐⭐
Sikkerhed og privatliv⭐⭐⭐⭐🥇
Værdi for pengene🥇⭐⭐⭐⭐
HjemmesideBesøg LastPass.comBesøg 1Password.com

TL: DR

LastPass tilbyder en gratis plan med mulighed for at skifte til overkommelige præmieplaner for at låse flere funktioner op. 1Password tilbyder ikke nogen gratis plan, men den er rigere med hensyn til funktioner. Både LastPass og 1Password udmærker sig ved at styrke dine adgangskoder og give dig den sikkerhed, du har brug for på internettet.

LastPass vs 1Password Password Manager: Sammenligningstabel

1PasswordLastPass
PlatformskompatibilitetWindows, macOS, iOS, Android, Chrome OS, Linux, DarwinWindows, macOS, iOS, Android, Chrome OS, Linux
BrowserudvidelserEdge, Firefox, Chrome, Safari, BraveInternet Explorer, Edge, Safari, Chrome, Opera
PrisFra $ 2.99 per månedFra $ 3 per måned
Gratis Plan30-dages gratis prøveperiode på premium-abonnementetBegrænset gratis version og en 30-dages gratis prøveversion af præmieplanen
KrypteringAES-256-BITAES-256-BIT
To-faktor-autentificering JaJa
HovedtrækGenerer unikke adgangskoder, formfyldning, rejsetilstand, vagttårn Generer unikke adgangskoder, formular, sikkerhedsdashboard, nødadgang
Mulighed for lokal opbevaringJaIngen
Hjemmesidewww.1password.comwww.lastpass.com
Mere informationLæs min 1Password gennemgangLæs min LastPass anmeldelse

Cyberkriminelle planlægger og planlægger altid at bryde ind på dine onlinekonti, ligesom de onde skurke, der forsøger at nedbryde de elskede konger i eventyr. 

De elsker det, når du bruger den samme svage adgangskode overalt, fordi det gør dig mere sårbar. 

For at beskytte dig selv skal du bruge stærke og unikke adgangskoder, som bliver sværere at huske, efterhånden som du opretter flere konti.

Men at huske tusindvis af unikke adgangskoder er næsten umuligt. Der må være en nemmere måde! Det er her adgangskodeadministratorer træder til som riddere i skinnende rustning for at beskytte dit privatliv. 

Blandt de bedste adgangskodeadministratorer, 1Password og LastPass skiller sig mest ud. Begge tilbyder imponerende funktioner og stærk sikkerhed, men hvilken er bedre?

LastPass vs 1Password 2023 – Hovedfunktioner

Jeg var grundigt imponeret over både 1Password og LastPass, da de er fulde af fantastiske funktioner, der gør dem til langt mere end en password manager. 

De er temmelig seriøse med at beskytte din adgangskode og samtidig give dig en behagelig brugeroplevelse. Du kan ikke gå galt med nogen af ​​dem.

Når det er sagt, lad os begynde at udforske hovedfunktionerne i 1Password vs LastPass, startende med deres evne til at gemme adgangskoder og beskytte de lagrede data. 

De redder din legitimationsoplysninger i krypterede hvælvinger og tilslut dig en hovedadgangskode for at få adgang til alt.

Det er den eneste adgangskode, du skal huske for at komme ind i apps og webapp.

Ud over adgangskoder giver de dig også mulighed for at gemme dine vigtige kreditkortoplysninger, følsomme dokumenter, bankkontooplysninger, adresser, noter og mere. 

Hvælvingerne er utroligt sikre, så dine private data vil være væk fra hackers rækkevidde.  

Begge disse adgangskodeadministratorer er kompatibel med en lang række platforme, herunder computere, smartphones og endda smarture. 

Der er ingen grænse for, hvor mange enheder de kan tilsluttes, hvilket er en stor ting. LastPass gratis plan sætter imidlertid en begrænsning for samtidig adgang fra pc'er og mobile enheder. 

1password funktioner

Takket være det sikre hvælvssystem, der tilbydes af 1Password og LastPass, kan du holde dine oplysninger og filer organiseret i separate hvælvinger. 

Du kan dele adgangskoder med andre, men det er lettere på LastPass, da det giver dig mulighed for det del problemfrit dine logins og mapper med dine holdkammerater og familiemedlemmer. 

Deling føles lidt kompliceret med 1Password, fordi du udelukkende kan dele dine 1Password -oplysninger via hvælvinger. Du bliver nødt til at oprette en ny hvælving og invitere gæsterne til at dele den. 

LastPass og 1Password tilbyder yderst funktionelle funktioner til automatisk generering af adgangskoder. De opretter unikke adgangskoder i din sted, så du ikke behøver at genere at tænke på nye adgangskoder hver gang. 

Du kan nemt generere adgangskoder fra browserudvidelsen eller mobilappen. Desuden giver de dig også en mulighed for automatisk at udfylde onlineformularerne, så du ikke behøver. 

LastPass's password generator og form-filler er glattere, da browserudvidelsen giver en mere flydende oplevelse.  

1 kodeord Vagttårn funktion gør det til en fremragende adgangskodeadministrator. Det kontrollerer omhyggeligt alle dine adgangskoder og fortæller dig, om de er stærke nok eller ej. Du får også besked, hvis du har brugt den samme adgangskode på flere websteder. 

Desuden gennemsøger denne funktion intensivt internettet for at finde ud af, om dine adgangskoder er blevet kompromitteret eller ej. 

Desværre giver 1Password dig ikke mulighed for automatisk at opdatere adgangskoderne. Det kan være ekstremt omhyggeligt at ændre dem manuelt, hvis du er en person med masser af online -konti. 

lastpass -funktioner

LastPass tilbyder en lignende service med sin Sikkerhed Dashboard -funktion. Det er for nylig blevet opdateret fra Security Challenge -funktionen for at gøre det mere intuitivt. 

Ligesom 1Passwords vagttårn analyserer det også dine adgangskoder og giver dig opdateringer om deres styrke og sårbarhed. 

Derudover giver Security Dashboard dig en prompt om at ændre dine svage adgangskoder med et klik på en knap for at gøre det mere bekvemt for dig. 

Jeg fandt imidlertid, at 1Passwords Watchtower -funktion var lidt mere intuitiv, poleret og detaljeret. 

1Password har en unik funktion, som andre mangler, kaldet Rejsetilstand. Når du slår denne funktion til, fjernes hvælvingerne på din enhed, medmindre du markerer dem som sikre til rejser. 

Som følge heraf vil grænsevagternes nysgerrige øjne ikke nå dine følsomme oplysninger, når de kontrollerer din enhed under rejsen.

LastPass-funktioner

LastPass tilbyder dig også en omfattende liste over funktioner, der hjælper dig med at oprette og administrere stærke adgangskoder let. Her er en liste over de funktioner, du får med LastPass:

  • Gem og administrer ubegrænsede adgangskoder, kreditkort, bankkonti, følsomme noter og adresser
  • Indbygget adgangskodegenerator til at oprette lange og tilfældige adgangskoder
  • Indbygget brugernavngenerator
  • Del adgangskoder og fortrolige noter uden problemer
  • Nødadgang, som giver betroede venner og familie adgang til din LastPass-konto i krisetider
  • Multi-faktor autentificering, der kombinerer biometrisk og kontekstuel intelligens. Bakker op Google Authenticator, LastPass Authenticator, microsoft, Grid, Toopher, Duo, Transakt, Salesforce, Yubikey og godkendelse af fingeraftryk / chipkort
  • En import / eksportfunktion, så du nemt kan flytte dine adgangskoder
  • Sikkerhedsudfordringsfunktion for at kontrollere, om nogen af ​​dine konti blev kompromitteret under kendte sikkerhedsbrud
  • Kryptering af militær kvalitet
  • Enkel installation
  • Sømløs integration med Microsoft AD og Azure
  • 1200+ forintegreret SSO (Single Sign-On) apps
  • Centraliseret admin dashboard
  • Ubegrænset hvælvinger til alle dine brugere
  • Indgående rapporter
  • Tilpassede rier, så du kan slukke LastPass på specifikke websteder
  • Tilpassede grupper til dit team
  • Professionel 24/7 support
  • Detaljeret dokumentation og ressourcer
  • Kreditovervågning
  • Browserudvidelser til Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox, Seamonkey, Opera og Safari
  • Fuld support til Windows, Mac, iOS, Android og Linux
 

1Password-funktioner

1Password tilbyder dig en fremragende række funktioner til at administrere dine adgangskoder som en chef. Når du tilmelder dig, vil du blive behandlet med funktioner som:

  • Mulighed for at gemme ubegrænsede adgangskoder, kreditkort, sikre noter og mere
  • Ubegrænset delte hvælvinger og opbevaring af genstande
  • Prisvindende apps til Chrome OS, Mac, iOS, Windows, Android og Linux
  • Administrationskontrol for at se og administrere adgangskoder og tilladelser
  • To-faktor godkendelse for et ekstra lag af sikkerhed
  • 24/7 support i verdensklasse
  • Brugsrapporter perfekte til revision
  • Aktivitetslog, så du kan spore ændringer i dit kodeordhvelv og -elementer
  • Tilpassede grupper til styring af hold
  • Browserudvidelser til Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge og Brave
  • En overkommelig familieplan, der giver dig mulighed for at beskytte og dele adgangskoder med dine kære
  •  Vagttårnet funktion, der sender dig advarsler om sårbare adgangskoder og kompromitterede websteder
  • Rejsetilstand, som giver dig mulighed for at fjerne følsomme data fra dine enheder, når du krydser grænser. Du kan gendanne dataene med et enkelt klik.
  • Avanceret kryptering
  • Nem opsætning
  • Sømløs integration med Active Directory, Okta og OneLogin
  • Multifaktor-godkendelse med Duo
  • En hemmelig nøgle til at logge på nye enheder for ekstra sikkerhed
  • Et slankt dashboard, der er nemt at bruge (som du kan se i screengrab ovenfor)
  • Støtte til flere sprog
 

🏆 Vinder - 1Password

Alt i alt, 1Password synes at have overhånden over LastPass, når det kommer til funktioner med sin intuitive Travel Mode og Watchtower -funktion. Det giver dig også bedre lokale opbevaringsmuligheder. Forskellen er dog ganske slank.

LastPass vs 1Password - Sikkerhed og fortrolighed

Når du sammenligner en adgangskodeadministrator, er sikkerhed og privatliv det, du bør være mest bekymret over. 

Du vil trods alt have den bedste form for beskyttelse af dine data. Tja, du ville være glad for at vide, at både LastPass og 1Password tilbyder lufttæt sikkerhed for at sikre, at du aldrig mister dine data til hackere.

LastPass vs 1Password Security Challenge

1password avancerede sikkerhedsfunktioner

For det første kommer 1Password med Vagttårnet funktion vist på billedet ovenfor. Funktionen giver dig mulighed for at sætte fingeren på kompromitterede websteder, sårbare adgangskoder og adgangskoder, du har genbrugt på andre websteder. Watchtower giver dig også mulighed for at oprette en rapport fra haveibeenpwned.com hjemmesiden.

LastPass har på den anden side en lignende funktion kendt som Sikkerhedsudfordring, som vist i følgende skærmbillede.

lastpass sikkerhed udfordring

Og ligesom Vagttårnet,  Sikkerhedsudfordring funktionen giver dig mulighed for at kontrollere kompromitterede, svage, gamle og genbrugte adgangskoder. Hvis der er problemer, kan du ændre dine adgangskoder automatisk lige i værktøjet. Derudover kan du bruge værktøjet til automatisk at sende en detaljeret rapport om eventuelle overtrædelser til din e -mail -adresse.

256-bit AES-kryptering

De er begge udstyret med kraftig 256-bit AES-kryptering. Oven i det er der også PBKDF2 nøgleforstærkning at gøre det praktisk talt umuligt for nogen at gætte din adgangskode. 

Kun du har adgang til dine hvælvinger og data ved hjælp af hovedadgangskoden. Uden hovedadgangskoden er der ingen måde at logge ind. 

Selv når dine data er i transit, vil de blive beskyttet takket være End-to-End-krypteringsteknologi. 1Password tager et skridt videre for at beskytte dine data under transmission med dens Sikker protokol til ekstern adgangskode

Mens LastPass skjuler dine data bag hovedadgangskoden, tilbyder 1Password ekstra sikkerhed med et hemmeligt nøglesystem. 

Ud over hovedadgangskoden giver 1Password dig også en hemmelig nøgle på 34 tegn. Du skal bruge både hovedadgangskoden og den hemmelige nøgle, når du logger fra en ny enhed.

Multi-Factor Authentication

1Password og LastPass er ikke tilfredse med kun at have kraftfuld kryptering til beskyttelse af dine data. 

De giver dig begge mulighed for at konfigurere to-faktor autentificering på din konto til maksimere sikkerhedsniveauet. At have så mange værdipapirer vil få enhver hacker til at trække i håret, når han forsøger at bryde ind på din konto. 

LastPass har en lidt bedre 2FA system da det giver flere muligheder. Det fungerer upåklageligt med en bred vifte af autentificeringsapps bortset fra sin egen autentificeringsanordning som f.eks. Google, Microsoft, Transakt, Duo Security, Toopher osv. 

Hvis du har købt en LastPass premium-plan, vil du kunne bruge fysiske autentificatorer som biometrisk godkendelse, smartkortlæsere og selvfølgelig YubiKey. 

1Passwords to-faktor autentificeringssystem kan føles en smule begrænsende, da du ikke har så mange muligheder som LastPass. Du får stadig anstændige muligheder som Google og Microsoft authenticators. 

Yderligere sikkerhedsfunktioner

1 kodeord Travel Mode og Watchtower -funktioner få det til at skille sig ud fra resten af ​​password -administratorerne. Travel Mode -funktionen kommer for eksempel som en velsignelse for dem, der rejser meget. 

Det hjælper dig med at holde dine følsomme data væk fra grænsevagternes rækkevidde, selv når de har adgang til din enhed. 

Vagttårnsfunktionen gør et fantastisk stykke arbejde med at fortælle dig, hvilke adgangskoder der er svage. Det også udmærker sig ved at informere dig om kompromitterede adgangskoder. Jeg elskede, hvordan detaljerne om mit kodeords styrke præsenteres i 1Password. 

Det er gennem Watchtower -funktionen, at jeg fik at vide, at en af ​​mine adgangskoder blev kompromitteret, da LinkedIn blev hacket. Jeg var dog lidt skuffet over at finde nogen mulighed for at ændre alle mine adgangskoder automatisk. 

LastPass's sikkerhedsdashboard ligner vagttårnet, men det virker ikke så intuitivt. Jeg var dog glad for at se, at det giver dig en knap, der tager dig til det websted, hvor du har brugt den svage adgangskode. 

Det er ikke den automatisk ændrede adgangskodefunktion, som jeg håbede på, men det gør jobbet lettere uden tvivl. 

Tredjeparts sikkerhedsrevision

1Password er blevet udsat for sikkerhedsobjekter af masser af pålidelige, uafhængige sikkerhedsfirmaer, og resultaterne har altid været positive. CloudNative, Cure53, SOC, ISE osv. Er nogle af de firmaer, der reviderede 1Password. Rapporterne er tilgængelige på dets websted.

LastPass har også sin service og infrastruktur regelmæssigt revideret af uafhængige sikkerhedsfirmaer i verdensklasse. Men 1Password kan prale af flere positive revisionsrapporter end LastPass

Nul-viden politik

Både LastPass og 1Password tror på at beskytte kundens privatliv. Så de arbejder på en politik kaldet ”Nul-viden. ” Det betyder, at dine data er skjult, selv for password -administratorerne. Du er den eneste person, der kan se dine data. 

Ingen af ​​personalet kan få adgang eller kontrollere dine data takket være ende-til-ende-kryptering. Desuden afholder virksomhederne sig fra at gemme dine data og sælge dem for fortjeneste. Vær sikker på, dine data er i sikre hænder!

🏆 Vinder - 1Password

Både LastPass og 1Password bruger de nyeste sikkerhedsstandarder og teknikker for at beskytte dine data mod brute force og andre former for cyberattacks.

LastPass blev hacket tilbage i 2015, men ingen brugerdata blev kompromitteret takket være kryptering på øverste niveau. Tilsvarende ville ingen data kompromitteres hvis 1Password blev hacket.

Mens begge adgangskodeadministratorer tilbyder enestående sikkerhed og fortrolighed, er 1Password forholdsvis bedre af et par grunde. 

Denne adgangskodeadministrator indeholder flere sikkerhedsfunktioner med strenge datalogningspolitikker og øjeblikkelige advarsler om brud på data. LastPass er dog heller ikke så langt bagud.

LastPass vs 1Password - Brugervenlig

Kontoopsætning

Oprettelse af en konto i 1Password eller LastPass ligner enhver anden webtjeneste. Vælg en plan, og tilmeld dig derefter med dit brugernavn og din e -mail -adresse. 

Den største forskel er, at du vil kunne logge ind på LastPass med det samme, efter du har valgt din hovedadgangskode, men 1Password får dig til at gå et ekstra trin igennem. 

Efter at have valgt hovedadgangskode i 1Password får du en hemmelig nøgle at du bliver nødt til at gemme og gemme et sted, før du bliver budt velkommen på kontoens hjemmeside. Det er en ekstra lag af sikkerhed men intet der gør processen til gene. 

Når du er ombord, vil LastPass bede dig om at downloade og installere browserudvidelsen. 

På den anden side giver 1Password dig instruktioner på skærmen om at downloade de nødvendige apps og instruere dig i at åbne hvælvingerne. 

Hvælvingerne er som filer, hvor du kan holde dine data organiseret, og du finder et lignende system i begge adgangskodeadministratorer. Uanset om du bruger 1Password eller LastPass, ser konfigurationsprocessen ud hurtig og problemfri.

Brugergrænseflade

1Password og LastPass har fantastiske brugergrænseflader. Hvilket der ser bedre ud, er et spørgsmål om personlig præference. Begge har knapper og links placeret pænt, og de er alle lette at finde. 

Fra 1Password blev jeg glad for dens rent udseende med mange hvide mellemrum. Det føles bare behageligt for mine øjne. Jeg kan dog se, hvordan nogle begyndere kan finde det lidt besværligt at navigere første gang, men det tager ikke lang tid at vænne sig til. 

Når du har oprettet og åbnet adgangskodehvælvet, træder du ind på en anden side, selvom designkonsistensen bevares. 

Inde i boksen i denne adgangskodeadministrator finder du mulighederne for at tilføje adgangskoder og andre data. Det er også her, vagttårnet er placeret, lige på navigationslinjen til venstre. 

Ved at gå videre til LastPass har den mere farverig og tæt udseende grænseflade med større knapper og skriftstørrelse.  

Det har en lignende struktur som 1Passwords hvælvningsinterface, med en navigationslinje placeret til venstre og oplysningerne til højre. Den store plus -knap i nederste højre hjørne giver dig mulighed for at tilføje flere mapper og elementer. 

Alt er tilgængeligt og brugbart bare med et klik på en knap. Det er så let!

Adgangskodegenerering og formularudfyldning

1Password og LastPass tilbud omfattende browsersupport da de har browserudvidelser optimeret til næsten alle de populære browsere. 

Når de er logget ind, vil browserudvidelserne være bedste venner og generere stærke adgangskoder, når du har brug for dem. 

For yderligere bekvemmelighed kommer udvidelserne med en automatisk formfyldningsfunktion. 

Dette vil spare dig for at skulle indtaste oplysningerne manuelt hver gang du vil tilmelde dig et nyt websted eller logge ind på et gammelt.

For at udnytte formularfyldningsfunktionen skal du oprette identiteter i 1Password eller tilføje elementer i LastPass. 

Når browserudvidelserne er installeret, bliver du bedt om at få dem automatisk udfyldt af adgangskodeadministratoren, når du skal udfylde en formular. 

Begge fungerer fejlfrit i de fleste tilfælde, men LastPass ser ud til at fungere bedre i dette tilfælde. 

I nogle sjældne tilfælde kan 1Password muligvis ikke give dig prompten, og du ender med at skulle åbne browserudvidelsen for at få jobbet udført. Bortset fra det tilbyder de lignende funktionalitet. 

Adgangskodedeling

LastPass tager kagen, når det kommer til adgangskodedeling, fordi processen er betydeligt lettere end 1Password. 

Alt du skal gøre er at oprette en delt mappe til deling og invitere dine familiemedlemmer eller holdkammerater til at få adgang via e -mail. Du kan også tilbyde individuelle logins. 

At dele adgangskoder i 1Password føles lidt kompliceret og kan tage en nybegynder noget tid at vænne sig til det. 

Først og fremmest kan du ikke dele adgangskoder og oplysninger med ikke-brugere, hvilket begrænser delingsindstillingen. Delingen skal udelukkende ske gennem hvælvinger. Så selv for en enkelt deling bliver du nødt til at oprette et helt nyt hvælv.

mobile apps

Både LastPass og 1Password er yderst kompatible med alle slags smartphones. Du finder mobilapps oprettet til hver platform. Uanset om du er en Android -bruger eller en Apple -bruger, finder du en app til at gøre oplevelsen problemfri. 

Du kan log let på flere enheder på én gang. Med de installerede apps kan du nyde adgangskodeadministratorens tjenester direkte fra din smartphone. Alt fra generering af adgangskoder, oprettelse af hvælvinger, lagring af ny information, automatisk udfyldning af formularer osv. Er tilgængelig via mobilapps. 

🏆 Vinder - LastPass

LastPass har en lille kant over 1Password, når det kommer til brugervenlighed, især for begyndere. Dens brugergrænseflade føles meget lettere at navigere og tilbyder bedre muligheder for deling af adgangskoder.

LastPass vs 1Password - planer og priser

Gratis Plan

LastPass er ret generøs med sin gratis plan, så du kan nyde meget af sin fremragende service uden at betale penge. 

Funktionerne, der tilbydes af den gratis plan, er bedre end mange andre adgangskodeadministratorer på markedet. Du får adgang til adgangskodelagring, 2FA-godkendelse, adgangskodegenerator, formularudfyldning osv. for én bruger. 

Bortset fra den permanente gratis plan får du også en 30-dages gratis prøveversion af LastPass's premium-plan for at få en forsmag på, hvordan det føles. 

På den anden side tilbyder 1Password ikke nogen permanent gratis plan. At købe et abonnement er den eneste måde at nyde sine tjenester på. 

Der er dog en gratis prøveperiode i 30 dage med alle funktionerne låst op. Når prøveperioden er slut, skal du købe abonnementet.

Premium-planer

Både 1Password og LastPass har flere prissætningsniveauer, der hver har forskellige funktioner og fordele. Desuden er planerne opdelt i 3 kategorier - enkeltpersoner, familie og virksomhed. 

1Password Planer

1Password-tilbud personlige planer og forretningsplaner:

  • Grundlæggende personlig plan, der koster $2.99/måned for én bruger
  • Familier plan, der koster $4.99/måned for op til fem familiemedlemmer
  • Forretning planlægger at gå for $ 7.99 / måned / bruger
  • Enterprise planlægge med et tilpasset tilbud til store virksomheder

1 kodeord Personlig plan starter med planen for enkeltpersoner koster $2.99/måned, når de faktureres årligt. Du får 1 GB krypteret fillagring med denne plan. LastPass's Premium-plan for en enkelt bruger koster $3/måned. Der er egentlig ikke den store forskel. 

1 kodeord Familier planlægger giver dig mulighed for at dele mellem 5 familiemedlemmer, og det er prissat til $4.99/måned/faktureret årligt. Sammenlignet med det er LastPass's familieplan, der tilbyder lignende funktioner, billigere og koster kun $4/måned, når den faktureres årligt. 

Også 1Passward's Teams og forretningsplaner er lidt dyrere end LastPass. 1Password tilbyder dog rabatter afhængigt af abonnementets længde. Dette er noget, du ikke får fra LastPass.

LastPass -planer

LastPass tilbyder følgende betalte planer:

  • En personlig Premium plan, der koster $3/måned for én bruger, der faktureres $36 årligt
  • Familier plan, der koster $4/måned for op til seks familiemedlemmer, der faktureres $48 årligt
  • Teams plan, der sætter dig tilbage $ 4 / måned / bruger for 5 til 50 brugere (faktureres $ 48 årligt per bruger)
  • Enterprise plan, der koster $ 7 / måned / bruger for over 5 brugere (faktureres $ 72 årligt per bruger)
  • MFA plan, der går for $ 3 / måned / bruger for 5+ brugere (faktureres $ 36 årligt per bruger)
  • Identity plan, der videresælges til $ 8 / måned / bruger for 5+ brugere (faktureres $ 96 årligt per bruger)

🏆 Vinder - LastPass

LastPass er den billigere mulighed, uanset hvilken plan du vælger. Desuden tilbyder de dig en gratis grundplan, i modsætning til 1Password, der kun tilbyder en gratis prøveperiode.

LastPass kommer med billigere priser oven på en permanent gratis plan. Selv uden at betale får du mulighed for at bruge masser af dens unikke funktioner. 1Password tilbyder dog fremragende værdi for pengene.

LastPass vs 1Password - Ekstra funktioner

Bortset fra de funktioner, vi har nævnt, har begge adgangskodeadministratorer flere ekstra funktioner for at gøre din oplevelse værd. Lad os undersøge nogle af dem.

Digital tegnebog

Begge ledere tilslutter dig en digital tegnebog til sikkert at gemme alle dine bankoplysninger, kortoplysninger, PayPal -logins osv. 

At opbevare disse oplysninger i den digitale tegnebog giver dig ro i sindet, da du ved, at detaljerne altid er inden for rækkevidde på en sikker måde.

Auto-Lock

Efter 10 minutters inaktivitet vil du logger automatisk ud af din 1Password -konto. Dette er for at forhindre, at nysgerrige øjne får ulovlig adgang til din konto, bare fordi du gik væk fra din computer uden at logge ud. 

LastPass tilbyder også en lignende funktion, men du skal manuelt tænde den fra LastPass -browserudvidelsen, hvorimod funktionen er aktiveret som standard i 1Password.

Nødadgang

Der er ingen 1Password Nødadgangsfunktion, denne funktion er eksklusiv for LastPass, hvor du kan give adgang til en betroet person i tilfælde af en nødsituation. 

Når der sker noget med dig, kan den betroede person anmode om adgang, og den vil blive givet til ham. Denne funktion kan ikke udnyttes, da du altid forbeholder dig retten til at tilbagekalde anmodningen.

Begrænset land

Dette er en anden funktion, der er eksklusiv for LastPass, og det er det tætteste, denne Password Manager har på 1Passwords meget mere intuitive Travel Mode -funktion. 

Du kan kun få adgang til din konto fra det land, hvor den blev oprettet. Når du rejser til et andet land, ville du ikke længere kunne logge ind på din konto, medmindre du gør en indsats for at give adgang. 

Så grænsevagterne vil ikke kunne få adgang til din LastPass -konto, selvom du glemmer at fjerne den.

Sikker noter

Denne funktion er fælles for begge Password Managers. Når du har hemmelige noter, der ikke kan deles med nogen, er der ikke noget bedre sted at gemme dem end hvælvingerne til disse adgangskodeadministratorer. 

Ingen vil kunne læse dem uden din tilladelse!

🏆 Vinder - lodtrækning

Ekstrafunktionerne ligner for det meste hinanden, så der kan ikke rigtig være en klar vinder i dette tilfælde. Begge disse adgangskodeadministratorer er pakket med masser af funktioner, som du tydeligt kan se.

LastPass vs 1Password - Fordele og ulemper

Nedenfor finder du fordele og ulemper ved 1Password og LastPass. Lad begynde med 1Password.

1Password-fordele

  • Godt designet app
  • Mange note skabeloner til lagring af følsomme oplysninger
  • Lokal opbevaring gør at gemme adgangskoder pålidelige

1 Adgangskode Cons

  • Der er en læringskurve især for absolutte begyndere
  • Ingen kameraintegration i mobilappen
  • Desktop-appen kan være smerter i nakken

LastPass-fordele

  • Fantastisk browserintegration og autofyldfunktion
  • Understøtter de fleste større browsere
  • Fortæller dig hurtigt, når du genbruger adgangskoder
  • Skift gamle, svage og genbrugte adgangskoder automatisk
  • Overkommelige
  • Brugervenlig

LastPass Ulemper

  • Beder dig ofte om at indtaste din hovedadgangskode
 

Hvad er en Password Manager?

Men hvad er i navnet at spørge, en password manager? En password manager er et værktøj, der hjælper dig med at oprette og gemme alle dine adgangskoder i et krypteret format.

En adgangskodeadministrator er et værktøj, der hjælper med at generere stærke adgangskoder, husker alle dine stærke adgangskoder, så du automatisk kan logge ind på dine websteder, ligesom hvad Chrome gør.

Alt du skal huske er en hovedadgangskode; adgangskoden du bruger til adgangskodehåndteringen. Værktøjet holder dine legitimationsoplysninger og følsomme data sikre og hjælper dig med at generere stærke og unikke adgangskoder. På den måde behøver du ikke genbruge de samme svage adgangskoder på tværs af dine enheder og platforme.

Bortset fra hovedadgangskoden leveres de fleste adgangskodeadministratorer yderligere funktioner såsom tofaktorautentisering, ansigts- / fingeraftrykgenkendelse og browserudvidelser, blandt andre.

At komme med sikre adgangskoder og huske dem alle kan være en udfordring og et 2019 studere fra Google bekræfter dette.

folk genbruger adgangskoder

Undersøgelsen fandt det 13 procent af mennesker bruger den samme adgangskode på alle deres konti, 35% af respondenterne sagde, at de bruger en anden adgangskode til alle konti.

I dagens digitale verden er adgangskodeadministratorer en pålidelig måde at beskytte dig selv mod alverdens cyberkriminalitet.

Når det er sagt, så lad os komme ned til sagen om, hvorfor du er her. I de kommende afsnit sammenligner jeg LastPass vs 1Password hvad angår funktioner, brugervenlighed, sikkerhed og fortrolighed og priser, så du kan vælge det bedste værktøj til din cybersecurity-behov.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er LastPass og 1Password?

LastPass og 1Password er to af de bedste adgangskodeadministratorer på markedet, begge værktøjer genererer og gemmer alle dine adgangskoder for dig og holder dem i en hvælving, som du kan bruge på tværs af alle dine enheder.

Din hvælving er sikret med en hovedadgangskode, det vil sige, at du kun skal huske én adgangskode for at få adgang til alle dine online -konti.

Blev 1Password eller LastPass nogensinde hacket?

1Password er aldrig blevet hacket eller udsat for sikkerhedsbrud takket være sit superstærke sikkerhedssystem. Dette er et klart tegn på dets kvalitetsservice. Du vil ikke overlade din adgangskode til en leder, der trods alt ikke engang kan beskytte sig selv.

LastPass oplevede et tilfælde af sikkerhedsproblemer tilbage i 2015. Virksomheden handlede hurtigt for at styrke sikkerheden og afhjælpe situationen. Ingen af ​​de krypterede hvælvinger blev brudt, og der blev ikke stjålet data.

Hackere kunne ikke forårsage skade. Og det er kun en enkelt hændelse i LastPass '10 års fejlfri historie.

Er LastPass gratis password manager det værd?

LastPass gratis plan er fuld af funktioner, der gør den bedre end mange andre adgangskodeadministratorer.

Du får adgang til masser af funktioner fra ubegrænset adgangskodeopbevaring, generering af adgangskoder, formularudfyldning osv. Uden at betale en cent. Hvis dine behov er begrænsede, kan du slippe af sted uden nogensinde at købe præmieplanen.

Den gratis plan er permanent og forbliver sådan, medmindre LastPass beslutter at indføre en ny politik. Premium -abonnementet tilbyder dog mange flere funktioner, som du måske ikke vil gå glip af. LastPass gratis plan er bestemt det værd.

Kan jeg importere data fra LastPass til 1Password og omvendt?

Ja, du kan, og processen er ret ligetil. Du kan frit importere data fra LastPass til 1Password. Det er ikke alt.

1Password giver dig mulighed for at importere data inden for kort tid fra alle de fremtrædende adgangskodeadministratorer. Det samme gælder LastPass, bortset fra at det tilbyder flere muligheder for import af adgangskoder og data.

Er disse adgangskodeadministratorer mine penge værd?

Nå, 1Password og LastPass er blandt de øverste adgangskodeadministratorer. Deres sikkerhed kan sammenlignes med banker og statslige websteders.

De gør det umuligt for hackere at hacke ind på dine konti. Du kan ikke rigtig sætte en pris på bekvemmeligheden ved ikke at skulle huske tusindvis af adgangskoder!

Så de er selvfølgelig dine penge værd.

Hvilket er bedre, LastPass eller 1Password?

Begge er utrolig brugervenlige og super nemme at bruge, uden komplicerede dele at gå igennem.

Det tager ikke lang tid at oprette konti og begynde at tilføje dine adgangskoder og oplysninger til dem. Browserudvidelserne giver endnu mere bekvemmelighed.

Takket være mobilappserne kan du få adgang til dine konti hvor som helst. Når det er sagt, kan begyndere synes, at LastPass er lidt lettere.

Hvilken plan ville være den bedste for mig?

Da både 1Password og LastPass tilbyder flere planer, kan du være forvirret om at vælge den rigtige plan.

Det behøver ikke at være kompliceret. Gå gerne efter den individuelle eller personlige plan, hvis du vil være den eneste, der bruger tjenesten og ikke vil bruge mange penge.

Familieplanen giver mere værdi, da den giver dig mulighed for at dele mellem venner og familie. Hvis du driver en virksomhed, bør du undersøge forretningsplanerne.

Resumé – Sammenligning af 1Password vs LastPass Password Manager

At huske adgangskoder kan være generende, især hvis du har masser af konti på mange forskellige websider. At bruge en adgangskodeadministrator i stedet for at gentage den samme adgangskode er helt sikkert en langt bedre og mere sikker løsning.

Hvis du er på hegnet om at vælge mellem 1Password og LastPass, er min detaljerede 1Password vs LastPass sammenligning skulle være behjælpelig. Begge muligheder er perfekte kandidater til bedste password manager titel, så du er velkommen til at gå efter en af ​​dem.

Både 1Password og LastPass er fantastiske adgangskodeadministratorer, der fungerer som annonceret. De tilbyder lignende pakker generelt, men LastPass tilbyder flere funktioner til mindre penge. Den grundlæggende gratis plan gør også LastPass til det ideelle værktøj, hvis du ikke vil betale for en adgangskodeadministrator.

LastPass er den billigere løsning, da den tilbyder en gratis evig plan, og de fleste af præmieplanerne koster mindre. Det giver også bedre import- og adgangskodemuligheder.

Imidlertid er 1Passwords overordnede funktioner forholdsvis bedre takket være den unikke rejsetilstand.

Vagttårnsfunktionen er også mere poleret. Desuden giver det dig gratis lokal opbevaring. Derudover tilbyder 1Password flere lag af sikkerhed, og det er betydeligt mere gennemsigtigt end nogen anden virksomhed.

Uanset hvad du vælger, får du en godbid, da dit liv på internettet vil være meget mere bekvemt, og du vil surfe med den bedste sikkerhed. Så få en password manager nu og bliv sikret!

Der er gode LastPass-alternativer derude, men LastPass er den samlede vinder. Det er lettere at bruge og koster mindre for stort set de samme funktioner, der tilbydes i 1Password. Jeg nød også deres støtte.

Nu hvor du kender alle de vigtige ligheder og forskelle mellem disse to populære adgangskodeadministratorer, hvorfor så ikke prøve LastPass nu at bevise og få en DIY LastPass vs 1Password praktisk prøve.

Referencer

Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Du kan til enhver tid afmelde dig. 🔒 Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Du kan til enhver tid afmelde dig. Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Du kan til enhver tid afmelde dig. 🔒 Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Mit firma
Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
???? Du er (næsten) tilmeldt!
Gå over til din e-mail-indbakke, og åbn den e-mail, jeg sendte dig, for at bekræfte din e-mail-adresse.
Mit firma
Du er tilmeldt!
Tak for dit abonnement. Vi udsender nyhedsbrev med indsigtsfulde data hver mandag.