ActiveCampaign Review 2023 (Er det det bedste valg for din virksomhed?)

Skrevet af

Vores indhold er læserstøttet. Hvis du klikker på vores links, optjener vi muligvis en kommission. Hvordan vi anmelder.

I den dynamiske verden af ​​digital markedsføring kan det være en game changer at have et værktøj, der forenkler og strømliner din marketingindsats. Et sådant værktøj, der hævder at gøre det hele, er ActiveCampaign. Men lever den virkelig op til sine påstande? I denne ActiveCampaign-gennemgang dykker vi dybt ned i ActiveCampaign's ins og outs for at give dig en omfattende oversigt over dens muligheder, funktionalitet og overordnede ydeevne.

Fra $ 49 per måned

Prøv ActiveCampaign gratis i 14 dage.

Nøgleforsøg:

ActiveCampaign er en robust, funktionsrig marketingplatform velegnet til virksomheder, der kræver avancerede e-mail-marketingfunktioner og automatisering. Dens omfattende funktionalitet giver mulighed for en høj grad af tilpasning og sofistikeret CRM-integration.

Mens dens omfattende udvalg af funktioner gør den kraftfuld, fører den også til kompleksitet. Begyndere kan finde ActiveCampaigns grænseflade overvældende, og der er en betydelig indlæringskurve til fuldt ud at udnytte systemet.

ActiveCampaign kan være en dyr investering, især for virksomheder med store kontaktlister. Men for virksomheder, der er klar til fuldt ud at udnytte dens række af funktioner, kan platformen give betydelig værdi og tjene som en værdig investering.

Uanset om du er en lille virksomhedsejer, en iværksætter eller en marketingprofessionel, er denne anmeldelse designet til at give dig den indsigt, du skal bruge for at beslutte, om ActiveCampaign er det rigtige værktøj til din virksomhed.

ActiveCampaign: Mere end bare e-mailmarketing

startside for aktivkampagne

ActiveCampaign er en alsidig platform, der kombinerer e-mail marketing, CRM og andre værktøjer til at hjælpe virksomheder med at administrere deres kampagner og nå deres kundeemner. Med en række funktioner såsom smart planlægning og SMS-marketing giver denne software mere end blot e-mail-funktioner for at sikre succes for investeringsprodukter og -tjenester.

En af platformens styrker ligger i dens automatiseringsfunktioner, som giver brugerne mulighed for at skabe komplekse arbejdsgange og triggere baseret på kundeadfærd. Dette gør det muligt for virksomhederne sende personlige, målrettede e-mails til deres publikum, hvilket øger chancerne for konvertering. Derudover tilbyder ActiveCampaign liste- og tag-baseret administration til abonnenter, hvilket sikrer, at virksomheder effektivt kan segmentere deres kontakter for forbedret målretning.

Desuden giver ActiveCampaign en brugervenlig skabelonbygger til at skabe visuelt engagerende e-mail-kampagner. Ved at kombinere denne funktion med grundige split-testværktøjer kan virksomheder optimere deres e-mails for maksimal effekt og investeringsafkast.

Fordele og ulemper

Mens ActiveCampaign er en kraftfuld e-mail marketing og CRM platform, er den ikke uden sine ulemper. Nogle brugere kan finde softwarens grænseflade rodet på grund af det store antal tilgængelige funktioner. Dette kan gøre det lidt udfordrende at navigere, især for begyndere inden for e-mail marketing.

På den positive side er ActiveCampaign et robust værktøj for mellemliggende til avancerede e-mail marketingfolk, takket være dens omfattende og funktionsrige platform. For organisationer, der ønsker at forbedre deres e-mail-marketingindsats, tilbyder ActiveCampaign en bred vifte af muligheder, fra automatiseringsfunktioner til avanceret abonnentadministration.

Omkostningerne kan dog være et problem for nogle virksomheder, da platformen kan være dyr, især for større kontaktlistestørrelser. På trods af dette giver softwaren værdifulde funktioner, der gør det til en værdifuld investering for dem, der er klar til at gøre fuld brug af dens række af funktioner.

DEAL

Prøv ActiveCampaign gratis i 14 dage.

Fra $ 49 per måned

ActiveCampaign Pros

  • Omfattende og funktionsrig: ActiveCampaign er en robust platform med en bred vifte af muligheder fra avanceret automatisering til kompleks abonnentadministration. Dette gør det til et stærkt værktøj for mellemliggende til avancerede e-mail marketingfolk, der fuldt ud kan udnytte disse funktioner.
  • Høj grad af tilpasning: ActiveCampaign giver dig mulighed for at oprette meget tilpassede e-mails og automatiseringsarbejdsgange, der passer til din virksomheds specifikke behov.
  • Kraftig CRM-funktionalitet: Det integrerede CRM-system giver virksomheder mulighed for effektivt at administrere kontakter og kundeemner, spore handler og automatisere salgsprocesser.

ActiveCampaign Cons

  • Interface kompleksitet: På grund af dets omfattende udvalg af funktioner finder nogle brugere ActiveCampaigns interface rodet og udfordrende at navigere i, især for begyndere.
  • Koste: ActiveCampaign kan være dyr, især for virksomheder med store kontaktlister. Omkostningerne kan potentielt være et problem for mindre virksomheder eller startups med begrænsede budgetter.
  • Indlæringskurve: På grund af dets omfattende funktioner og funktionaliteter er der en betydelig læringskurve forbundet med at mestre platformen.
DEAL

Prøv ActiveCampaign gratis i 14 dage.

Fra $ 49 per måned

Funktioner, der vil revolutionere din e-mailmarketing

aktivkampagnefunktioner

Personlige e-mail-kampagner og skabeloner

ActiveCampaign tilbyder en række tilpassede skabeloner til at skabe personlige og målrettede e-mail-kampagner. Disse skabeloner henvender sig til forskellige brancher og formater, hvilket giver marketingfolk mulighed for nemt at lave kampagner, der er skræddersyet til deres publikums præferencer.

Mailinglister og segmentering gjort nemt

Administration af mailinglister bliver ubesværet med ActiveCampaign's abonnentliste og segmenteringsfunktioner. Marketingfolk kan organisere deres lister ud fra forskellige kriterier, såsom brugeradfærd eller købshistorik. Dette resulterer i målrettede kampagner, der når ud til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt med relevant indhold, hvilket øger sandsynligheden for konverteringer.

Opret fantastiske landingssider med ActiveCampaign

Design visuelt tiltalende landingssider ved hjælp af platformens indbyggede værktøjer. ActiveCampaign giver brugerne mulighed for at lave destinationssider med brugerdefinerbare skabeloner og en brugervenlig grænseflade. Disse landingssider kan integreres med dine e-mail-marketingkampagner og bevarer et sammenhængende brandimage.

Automatiser din markedsføring med ActiveCampaigns kraftfulde værktøjer

activecampaign kundeoplevelse

ActiveCampaign tilbud robuste marketingautomatiseringsværktøjer, såsom triggere og arbejdsgange. Brugere kan konfigurere automatisering baseret på specifikke handlinger, som når nogen abonnerer på en liste eller åbner en e-mail. Automatiserede arbejdsgange sparer tid og sikrer rettidig kommunikation med brugerne, mens personlige triggere hjælper med at opretholde kundeengagementet.

ActiveCampaign tilbyder flere avancerede funktioner der hjælper virksomheder med at automatisere deres marketing-, salgs- og kunderelationsprocesser. Her er nogle af dem:

  1. Forudsigelig afsendelse og vindsandsynlighed: Gennem kunstig intelligens og maskinlæring kan ActiveCampaign forudsige de bedste tidspunkter for at sende e-mails til hver enkelt kontaktperson og beregne sandsynligheden for succesfuld lukning af aftaler.
  2. Avanceret Automation Builder: ActiveCampaigns visuelle automatiseringsbygger giver brugerne mulighed for at skabe og visualisere hele kunderejsen, hvilket muliggør automatisering af komplekse marketingprocesser.
  3. Attribution: Denne funktion giver brugerne mulighed for at spore kilden til deres kundeemner og konverteringer, hvilket giver et omfattende billede af marketingindsatsen.
  4. Split Testing: ActiveCampaign giver brugerne mulighed for at teste forskellige versioner af e-mails, landingssider og automatiseringssekvenser for at finde ud af, hvad der virker bedst.
  5. Event Tracking: Denne funktion gør det muligt for brugere at spore kundeadfærd på deres websteder eller apps og bruge disse oplysninger i deres automatiseringsarbejdsgange.
  6. Salgsautomation: ActiveCampaign kan automatisere salgsopgaver såsom kontakt- og kundeemnestyring, aftaleopdateringer og opfølgninger.
  7. Betinget indhold: Denne funktion giver brugerne mulighed for at tilpasse deres e-mails baseret på de oplysninger, de har om hver modtager, hvilket skaber en mere personlig oplevelse.
  8. Webstedsmeddelelser: Dette værktøj gør det muligt for virksomheder at interagere med kunder, mens de er på webstedet, og guider dem gennem salgstragten.
  9. Dynamisk indhold: Denne funktion giver dig mulighed for at ændre dele af dine e-mails baseret på hver enkelt abonnents adfærd og oplysninger.
  10. Avanceret rapportering: ActiveCampaign tilbyder detaljerede rapporter, der kan give indsigt i kampagnens ydeevne, kontakttendenser og websitebesøgende adfærd.
DEAL

Prøv ActiveCampaign gratis i 14 dage.

Fra $ 49 per måned

Opdag yderligere funktioner, der vil tage din markedsføring til det næste niveau

Ud over disse primære fordele kan ActiveCampaign prale af en række værdiskabende funktioner, herunder SMS-marketing, smart planlægning og integration med populære tredjepartsapps. Disse ekstra funktioner hjælper med at forbedre den overordnede e-mail-marketingoplevelse og sikrer omfattende dækning af alle digitale kontaktpunkter.

ActiveCampaigns personlige skabeloner, listesegmentering, oprettelse af landingsside og marketingautomatiseringsværktøjer gør det til en kraftfuld og alsidig løsning for virksomheder, der ønsker at løfte deres e-mail-marketingindsats. Disse funktioner og overkommelighed gør ActiveCampaign til et tiltalende valg for marketingfolk i forskellige brancher, der søger en omfattende og brugervenlig platform.

Sørg for, at dine e-mails når frem til deres destination

aktive kampagne-e-mails

ActiveCampaigns leveringsevne: Hvad du behøver at vide

ActiveCampaign er kendt for at tilbyde en af ​​de højeste leveringsrater for dine e-mails, hvilket sikrer, at dine beskeder når ud til så mange mennesker som muligt i deres primære indbakke og ikke i spam- eller reklamefaner. E-maillevering refererer til en e-mails evne til at ankomme i en modtagers indbakke og involverer indbakkeplacering, såsom at blive vist i den primære indbakke, kampagnefane eller andre indbakker.

ActiveCampaign overholder industriens bedste praksis og retningslinjer for at opretholde høje leveringsrater, som hjælper med at forhindre, at deres brugeres e-mails lander i spam-mapper. Nogle af disse bedste fremgangsmåder omfatter:

  • Godkendelse: ActiveCampaign bruger forskellige godkendelsesprotokoller, såsom Sender Policy Framework (SPF), DomainKeys Identified Mail (DKIM) og Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance (DMARC) for at sikre, at de e-mails, du sender, er sikre og legitime, hvilket giver dem mulighed for at passere nemmere gennem spamfiltre.
  • ISP-forhold: ActiveCampaign opretholder stærke relationer med Internet Service Providers (ISP'er) og e-mail service providers (ESP'er), hvilket giver dem mulighed for at løse problemer hurtigere og sikre bedre leveringsmuligheder for deres brugere.
  • Omdømmeovervågning: ActiveCampaign overvåger deres IP-adressers omdømme og bruger en blanding af dedikerede IP'er og en pulje af delte IP'er til at hjælpe med at forbedre leveringsevnen for e-mails sendt fra deres platform.

Som konklusion hjælper ActiveCampaign dig med at sikre, at dine e-mails når ud til deres tilsigtede modtagere ved at følge industriens bedste praksis, opretholde høje leveringsrater og levere en omfattende suite af marketingværktøjer til at optimere dine e-mail-kampagner til succes.

Dybdegående analyse og rapportering

En af de iøjnefaldende funktioner i ActiveCampaign er dens kraftfulde analyse- og rapporteringsværktøjer. Disse værktøjer giver værdifuld indsigt i effektiviteten af ​​dine marketingkampagner og hjælper dig med at måle dit investeringsafkast (ROI).

Få værdifuld indsigt med ActiveCampaigns detaljerede statistikker

ActiveCampaigns analyseplatform tilbyder en omfattende række funktioner, der giver dig mulighed for at spore og analysere forskellige aspekter af dine marketingkampagner. Nogle af disse funktioner omfatter:

  • Ydelsesmålinger: ActiveCampaign leverer forskellige præstationsmålinger, såsom åbne rater, klikfrekvenser og konverteringsrater, hvilket giver dig et klart billede af, hvordan dine kampagner klarer sig, og hvor du kan foretage forbedringer.
  • Kontakt- og listerapportering: Du kan analysere dine kontaktlister og målgruppesegmenteringsindsats, identificere højtydende segmenter og optimere dine kampagner for bedre resultater.
  • Automatiseringsrapportering: Med detaljerede statistikker over dine automatiseringer kan du finde ud af, hvilke sekvenser og triggere der er de mest effektive og justere dine strategier derefter.
  • Multi-Channel Attribution: ActiveCampaign giver dig mulighed for at spore interaktioner på tværs af forskellige kanaler, såsom e-mail, sociale medier og dit websted, hvilket giver dig et holistisk overblik over din marketingindsats.
  • ROI-rapportering: Ved at måle dine kampagners omsætning og sammenligne den med de samlede omkostninger, kan du måle dit marketing-ROI og træffe datadrevne beslutninger for at optimere dine kampagner yderligere.

ActiveCampaigns analyse- og rapporteringsværktøjer giver et væld af oplysninger om din marketingkampagnes ydeevne. Med denne indsigt kan du træffe informerede beslutninger og løbende optimere dine strategier for forbedrede resultater.

Enestående support, når du har brug for det

aktiv kampagnestøtte

Hurtig og hjælpsom support, også uden for åbningstid

ActiveCampaign anerkender vigtigheden af ​​at give sine kunder pålidelig og hurtig kundesupport. De tilbyder supporttjenester selv uden for almindelig åbningstid, hvilket sikrer, at brugerne kan få den hjælp, de har brug for, når der opstår et problem med deres e-mail-marketingkampagner. ActiveCampaigns dedikerede og kyndige supportmedarbejdere er altid klar til at løse problemer, fejlfinde problemer og løse problemer.

Få hurtigt hjælp med ActiveCampaigns muligheder for livechat, telefon og e-mail

At have forskellige kommunikationsmidler er afgørende for at yde exceptionel støtte. ActiveCampaign tilbyder brugerne bekvemmeligheden ved følgende supportkanaler:

  • live chat: For realtidsassistance giver Activecampaigns mulighed for livechat brugere mulighed for øjeblikkeligt at oprette forbindelse til supportagenter. Dette er en fremragende mulighed for brugere, der har brug for øjeblikkelig hjælp eller har tidsfølsomme spørgsmål.
  • Telefon: Nogle gange er det nemmere at diskutere en bekymring eller et problem over telefonen. ActiveCampaign genkender dette og giver mulighed for telefonsupport, der forbinder brugere direkte til deres kyndige supportteam.
  • E-mail: For brugere, der foretrækker en skriftlig kommunikationsform eller har et ikke-hastende problem, er e-mail-support tilgængelig. Brugere kan forvente et rettidigt og grundigt svar fra supportteamet, klar til at løse eventuelle bekymringer eller give vejledning.

Takket være disse muligheder kan ActiveCampaign-brugere altid stole på deres pålidelige kundesupport og sikre, at de får den hjælp, de har brug for til effektivt at administrere deres e-mail-marketingkampagner.

Overkommelig pris for kraftfulde funktioner

prissætning af aktivkampagne

ActiveCampaign tilbyder en række prisplaner for at imødekomme forskellige virksomheders forskellige behov. Fra små virksomheder til virksomheder er deres prisstruktur designet til at hjælpe virksomheder i alle størrelser med at få adgang til omfattende e-mail marketing og automatiseringsfunktioner.

ActiveCampaigns prissætning: Er det det værd?

Plus Plan: Plus-planen er designet til virksomheder i vækst, startende ved $49/måned. Det inkluderer mere avancerede funktioner som CRM med salgsautomatisering, brugerdefinerede brugertilladelser og et integrationsbibliotek til at forbinde med flere tredjepartsværktøjer.

Professionel plan: For mere etablerede virksomheder, der leder efter avanceret automatisering, tilbyder ActiveCampaign den professionelle plan til $149/måned. Denne plan indeholder funktioner som webstedsmeddelelser, tilskrivning og opdelte automatiseringer for at optimere kampagneeffektiviteten.

Enterprise Plan: Til $229 om måneden er Enterprise-planen skræddersyet til større organisationer. Den kommer med ekstra premium-funktioner som et brugerdefineret domæne, dybdegående onboarding og dedikeret kontorepræsentant for personlig vejledning og support.

ActiveCampaign tilbyder også en Gratis 14-dages prøve for brugere, der er interesserede i at teste platformen, før de forpligter sig til en betalt plan. Den gratis prøveperiode inkluderer adgang til de fleste af platformens funktioner og fungerer som en risikofri måde for potentielle kunder til at evaluere værktøjet.

Et nøgleaspekt, der får ActiveCampaign til at skille sig ud, er den brede vifte af integrationer, de tilbyder, hvilket giver virksomheder mulighed for at forbinde forskellige tredjepartsværktøjer og strømline deres marketingindsats. Fra CRM-systemer til e-handelsplatforme giver disse integrationer virksomheder mulighed for at optimere deres arbejdsgange og kundeengagement.

ActiveCampaign leverer kraftfulde funktioner til en overkommelig pris, der imødekommer både små og store virksomheders behov. Med fleksible prisplaner og en gratis prøveperiode giver det virksomheder en lavrisiko-mulighed for at udforske og implementere kraftfulde marketingautomatiseringsløsninger.

ActiveCampaign-konkurrenter

Selvom ActiveCampaign er et kraftfuldt værktøj, passer det måske ikke alles behov eller budgetter. Her er de tre bedste ActiveCampaign-alternativer, du måske vil overveje.

  1. GetResponse: GetResponse er et robust alternativ, der tilbyder en række avancerede funktioner, herunder et integreret webinarværktøj og omfattende automatiseringsmuligheder. En vigtig fordel ved GetResponse er dens flersprogede support – i modsætning til ActiveCampaign tilbyder GetResponse sin platform på mere end 20 sprog. Derudover skiller GetResponse sig ud med fremragende design- og testværktøjer, der giver dig mulighed for at forfine og perfektionere dine e-mail-kampagner. For en mere dybdegående sammenligning, tjek vores GetResponse anmeldelse her.
  2. Brevo: Hvis du arbejder på et stramt budget, kan Brevo være din perfekte løsning. Det er et af de mest omkostningseffektive alt-i-én e-mail-marketingværktøjer på markedet. På trods af dens overkommelige priser sparer Brevo ikke på funktioner – den understøtter seks sprog og kan prale af avancerede automatiseringsmuligheder sammen med en integreret CRM, ligesom ActiveCampaign. For en mere dybdegående sammenligning, tjek vores Brevo anmeldelse her.
  3. MailerLite: For dem, der søger overkommelig pris og brugervenlighed, er MailerLite et fremragende valg. Faktisk er MailerLites gratis plan en af ​​de mest generøse på markedet. Det, der adskiller MailerLite, er dens tilgang til e-mail marketing design. Det tilbyder en række moderne skabeloner, der kan give dine e-mails et poleret, professionelt udseende. Plus, det er utroligt brugervenligt, hvilket gør det til et af de nemmeste e-mail marketing værktøjer at bruge. For en mere dybdegående sammenligning, tjek vores Mailerlite anmeldelse her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er ActiveCampaign?

ActiveCampaign er en omfattende marketingplatform, der kombinerer e-mail marketing, marketing automation, salgsautomatisering og Customer Relationship Management (CRM) funktioner i en enkelt grænseflade. Det er designet til at hjælpe virksomheder i alle størrelser med at optimere kundeoplevelser gennem målrettet og personlig kommunikation.

Hvad er fordele og ulemper ved ActiveCampaign?

FORDELE:
- Omfattende funktionssæt: ActiveCampaign tilbyder avanceret automatisering, analyse, e-mailmarketing, CRM og mere, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af forretningsbehov.
- Højt niveau af tilpasning: ActiveCampaign giver mulighed for dybdegående tilpasning med hensyn til e-maildesign, automatiseringsarbejdsgange og kundesporing.
– Stærk integrationsevne: Den kan integreres med over 850 applikationer, inklusive større platforme som f.eks Shopify, WordPress, og Salesforce.
ULEMPER:
- Kompleksitet: På grund af dens omfattende funktioner kan ActiveCampaign være kompleks og overvældende for begyndere.
- Priser: Omkostningerne kan være højere end andre værktøjer, især for små virksomheder eller nystartede virksomheder med begrænsede budgetter.
- Kundeservice: Nogle brugere har rapporteret langsomme svartider fra kundeservice.

Hvilke funktioner tilbyder ActiveCampaign?

ActiveCampaign tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder:

- Email Marketing: Opret, tilpas og send professionelle e-mails.
- Marketing Automation: Automatiser marketingprocesser og kunderejser.
- Salgsautomatisering: Strømlin salgsprocesser med automatiseret opfølgning.
- CRM: Administrer og organiser kundedata effektivt.
- Maskinelæring: Forudsigelig afsendelse og indhold (emnelinjer, produktanbefalinger).
- Rapportering og analyse: Få indsigt i kampagneeffektivitet og kundeadfærd.

Er ActiveCampaign prisen værd?

Værdien af ​​ActiveCampaign kan variere baseret på dine specifikke forretningsbehov. Hvis din virksomhed er stærkt afhængig af e-mailmarketing, marketingautomatisering og CRM, og hvis du kan udnytte disse funktioner effektivt, kan ActiveCampaign tilbyde et godt afkast af investeringen.

Dens avancerede funktioner, såsom maskinlæring til forudsigelig afsendelse, kan også give unikke fordele. For mindre virksomheder med enklere behov eller strammere budgetter kan et mere grundlæggende eller omkostningseffektivt værktøj dog være tilstrækkeligt.

Hvordan er ActiveCampaign som CRM?

Som CRM er ActiveCampaign robust og omfattende. Det giver mulighed for kontakt- og kundeemnestyring, aftalesporing og salgsautomatisering. Det kan give virksomheder et klart overblik over kundeinteraktioner og salgspipelines. Det kan dog være mere komplekst end selvstændige CRM'er, da det kombinerer CRM-funktionalitet med forskellige marketingværktøjer.

Er ActiveCampaign let at lære?

ActiveCampaign har lidt af en indlæringskurve på grund af dets omfattende funktionssæt. Det giver dog en række ressourcer til at hjælpe brugerne med at lære systemet, herunder en omfattende vidensbase, webinarer og træningsressourcer. Med tid og kræfter kan brugerne lære at bruge ActiveCampaign effektivt.

Hvordan er ActiveCampaign sammenlignet med konkurrenter?

Sammenlignet med konkurrenter tilbyder ActiveCampaign en bredere vifte af funktioner, herunder avanceret marketingautomatisering og CRM-funktionalitet. Dens kompleksitet og omkostninger kan dog være højere. Værktøjer som Mailchimp kan være lettere at bruge og mere omkostningseffektiv til simple e-mail marketing behov, mens Brevo kan tilbyde en mere intuitiv grænseflade til CRM-funktioner. Derfor vil det bedste valg afhænge af virksomhedens specifikke behov og budget.

ActiveCampaign Review 2023 – Kort oversigt

Efter at have grundigt undersøgt ActiveCampaign, har vi fundet ud af, at den faktisk tilbyder en lang række funktioner, herunder kraftfuld e-mail-marketing, marketingautomatisering og en omfattende CRM. Værktøjet er meget tilpasseligt, kan integreres med adskillige andre platforme og bruger maskinlæring til at forbedre dets funktionaliteter.

Det kommer dog med en indlæringskurve og kan være dyrere end andre muligheder, især for små virksomheder eller startups. På trods af disse udfordringer, for dem, der har brug for en robust, alt-i-en marketingplatform og er villige til at investere tid og ressourcer, kan ActiveCampaign give betydelig værdi.

Nu hvor du har læst vores anmeldelse, er det tid til selv at se ActiveCampaign i aktion. Start din prøveperiode i dag, og udforsk, hvordan ActiveCampaign kan revolutionere din marketingindsats. Med sine omfattende muligheder kan det bare være det værktøj, du har ventet på.

DEAL

Prøv ActiveCampaign gratis i 14 dage.

Fra $ 49 per måned

Mere læsning:

Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Du kan til enhver tid afmelde dig. 🔒 Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Du kan til enhver tid afmelde dig. Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Du kan til enhver tid afmelde dig. 🔒 Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Mit firma
Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
???? Du er (næsten) tilmeldt!
Gå over til din e-mail-indbakke, og åbn den e-mail, jeg sendte dig, for at bekræfte din e-mail-adresse.
Mit firma
Du er tilmeldt!
Tak for dit abonnement. Vi udsender nyhedsbrev med indsigtsfulde data hver mandag.