IONOS anmeldelse for 2023 (Er dette den rigtige webvært for dig?)

Skrevet af

Vores indhold er læserstøttet. Hvis du klikker på vores links, optjener vi muligvis en kommission. Hvordan vi anmelder.

I dagens digitale verden er valget af den rigtige webhostingtjeneste afgørende for din online-forretnings succes. Det er her Ionos kommer ind og lover førsteklasses ydeevne og enestående kundeservice. Men lever den virkelig op til hypen? Heri IONOS anmeldelse, dykker vi dybt ind i denne hostinggigants verden og undersøger dens funktioner, priser og mere for at give dig et klart billede af, hvad du kan forvente.

Fra kun EN DOLLAR om måneden

Få hurtig, skalerbar og BILLIG hosting til din hjemmeside

Nøgleforsøg:

IONOS skinner i sine webhostingtjenester med fremragende funktioner som stærk oppetid, overkommelige priser og hurtige sidehastigheder. De tilbyder attraktive frynsegoder, herunder gratis e-mail, et nedsat domæne, SSL-sikkerhed og en brugervenlig grænseflade. Desuden skiller virksomheden sig ud i sin forpligtelse til bæredygtighed ved at reducere sit COXNUMX-fodaftryk.

På trods af de imponerende tilbud har IONOS visse begrænsninger. Fjernelsen af ​​live chat support kan gøre det vanskeligt for brugere at modtage hurtig assistance. Desuden kan prisstrukturen være noget uigennemsigtig med betydelige prisstigninger efter det første år og lejlighedsvise uventede gebyrer.

IONOS tilbyder ikke en gratis webhost-overførselstjeneste, hvilket er en almindelig funktion hos mange webhostingudbydere. Derfor bør kunder, der migrerer fra en anden vært, være parate til selv at gennemføre denne proces eller pådrage sig yderligere omkostninger.

Ionos, tidligere kendt som 1&1, er en populær udbyder af webhosting og cloud-tjenester med speciale i catering til små og mellemstore virksomheder. Etableret i 1988 i Europa, Ionos har udviklet sig gennem årene for at være foran sine konkurrenter og betjener nu over 12 millioner domæner og tilbyder pålidelige hostingløsninger til overkommelige priser.

DEN ENE funktion, der tiltrækker kunder til Ionos, er deres budgetvenlige hostingplaner, med nogle starter så lavt som $1 om måneden. Disse billige muligheder gør det muligt for virksomheder i alle størrelser at tilmelde sig Ionos og udnytte kraften i deres banebrydende teknologi. Derudover kan Ionos prale af en imponerende oppetid på 99.98 %, hvilket overgår industristandarden på 99.9 % og sikrer minimale forstyrrelser for deres klienters websteder.

Når man overvejer, om Ionos er det rigtige valg til webhostingbehov, bør potentielle kunder vide, at virksomheden har en solid track record i branchen. Deres dedikation til at levere overkommelige, pålidelige hostingløsninger og engagement i oppetid og skalerbare planer gør Ionos til en attraktiv mulighed for virksomheder, der søger en pålidelig hostingpartner.

Ionos fordele og ulemper

ionos hjemmeside

FORDELE

  • Stærk oppetid: Oppetid er afgørende for en webhostingudbyder. IONOS kan prale af en imponerende gennemsnitlig oppetid på 99.97 %, hvilket sikrer, at de websteder, den hoster, er meget tilgængelige.
  • Priser: IONOS tilbyder yderst konkurrencedygtige priser, med planer, der starter ved $0.50 pr. måned. Denne overkommelige prissætning kan gavne små virksomheder og enkeltpersoner, der lige er startet.
  • Side Speed: Indlæsningstid er afgørende for søgemaskinerangering, og IONOS har foretaget forbedringer på dette område. I øjeblikket er den gennemsnitlige indlæsningstid for IONOS-hostede websteder 736 millisekunder.
  • Gratis e-mail og nedsat domæne: IONOS giver et $1-domæne for det første år med nogen af ​​sine hostingplaner, samt gratis e-mail-hosting på tværs af alle sine pakker.
  • Gratis SSL-sikkerhed: Hver IONOS-hostingplan kommer med et gratis SSL-certifikat for at opretholde databeskyttelse og sikkerhed.
  • Overkommelig designservice: IONOS leverer en rimeligt prissat designservice til WordPress websteder, herunder SEO for at forbedre søgemaskinernes placering.
  • E-handel Hosting: IONOS tilbyder e-handelshosting, hvilket gør det til et fremragende valg for dem, der ønsker at starte en onlinebutik ved hjælp af WordPress perron.
  • Fremragende brugergrænseflade: Med en specialbygget backend er IONOS's brugergrænseflade brugervenlig og nem at navigere.
  • Lavere kulstoffodaftryk: IONOS anvender bæredygtig hostingpraksis ved at bruge vedvarende energikilder til at drive sine servere.

ULEMPER

  • Kunde support: Selvom IONOS tilbyder 24/7 kundesupport via telefon og e-mail, har de fjernet deres mulighed for live chat. Dette kan gøre det mere udfordrende at få hurtig assistance for brugere, der foretrækker øjeblikkelige svar.
  • Manglende gennemsigtighed i prisfastsættelsen: IONOS' priser kan være forvirrende, da planpriserne stiger markant efter det første år. Derudover kan der forekomme uventede gebyrer og prisudsving.
  • Ingen gratis webværtsoverførsel: I modsætning til mange webhostingudbydere tilbyder IONOS ikke en gratis webstedsoverførsel til kunder, der migrerer fra en anden vært.

Ionos planer og priser

ionos prisplaner

IONOS tilbyder forskellige hostingløsninger, herunder Shared Hosting, VPS Hosting, Dedikeret Server Hosting og WordPress Hosting. Hver kategori har flere planer for at imødekomme forskellige webstedsbehov og budgetter.

DEAL

Få hurtig, skalerbar og BILLIG hosting til din hjemmeside

Fra kun EN DOLLAR om måneden

Shared Hosting:

  • Vigtigt: $4 om måneden
  • Forretning: $ 1 pr. Måned
  • Ekspert: $8 om måneden

Shared Hosting-planer kommer med forskellige ydeevneniveauer, lagerplads, e-mailkonti og supportmuligheder. Essential tilbyder grundlæggende funktioner og support, mens Expert-planen giver avancerede konfigurationer og prioriteret support til mere komplekse websteder.

WordPress Hosting:

  • Start: $2 per måned
  • Vækst: $1 om måneden
  • Boost: $6 om måneden

WordPress Hosting planer er specielt skræddersyet til den populære CMS-software. Disse planer imødekommer forskellige webstedsstørrelser og -krav og tilbyder forskellige niveauer af ydeevne, lagring, e-mailkonti og support. Alle WordPress Hostingplaner inkluderer et gratis domænenavn, SSL-certifikat og muligheden for at oprette brugerdefinerede e-mail-konti.

VPS Hosting:

  • VPS S: $2 om måneden
  • VPS M: $4 om måneden
  • VPS L: $8 per måned
  • VPS XL: $12 per måned
  • VPS XXL: $18 per måned

VPS Hosting tilbyder mere kontrol og tilpasning af dit hostingmiljø sammenlignet med delt hosting. Planer varierer i processorkraft, lagerkapacitet, RAM og båndbredde, så du kan finde den rigtige pasform til dit websteds krav.

Dedikeret serverhosting:

SSD-planer:

  • A8i SSD: $45 per måned
  • L-16 SSD: $70 per måned
  • XL-32 SSD: $110 per måned
  • XL-64 SSD: $140 per måned

HDD-planer:

  • L4i HDD: $47 per måned
  • L-16 HDD: $60 per måned
  • XL-32 HDD: $90 pr. måned
  • XL-64 HDD: $120 pr. måned

Dedikeret serverhosting giver det højeste niveau af ydeevne, kontrol og lagring. SSD-planer har hurtigere dataadgangshastigheder, mens HDD-planer tilbyder større lagerkapacitet. Begge typer inkluderer konfigurerbar RAM og båndbredde muligheder.

IONOS tekniske egenskaber

  1. Hurtig, skalerbar hosting: IONOS sikrer en oppetid på 99.9 %, PHP 8.2 med JIT-kompiler, SSL, DDoS-beskyttelse og sikkerhedskopier til ethvert websted.
  2. Høje læssehastigheder: IONOS sigter efter spidsbelastningstider og kan prale af skalerbar, sikker hosting, der kan reagere på stigninger i trafikken inden for få sekunder. De bruger deres egen server shield-teknologi til at forhindre DDoS-angreb og georedundante hostingtjenester, der holder dit projekt online med 99.9 % oppetid​
  3. Skalerbar præstationsstyring: IONOS leverer skalerbare ydeevneniveauer, der giver dig mulighed for at justere dit projekts ydeevne til enhver tid. Dette er designet til at sikre, at du kan følge med efterspørgslen
  4. Kompatibilitet med populære apps: IONOS's webhostingplaner kommer med en række plugins til at forbedre dit websted, kompatible med populære applikationer som TYPO3, Joomla!, Drupal og PrestaShop. De tilbyder også en mere omfattende løsning med IONOS Managed WordPress.
  5. En række forskellige hostingplaner: IONOS tilbyder forskellige hostingplaner, der passer til forskellige behov. Deres "Web Hosting Business"-plan inkluderer et gratis domæne i et år og en e-mail-konto med en 2 GB postkasse​​, mens deres "Web Hosting Ultimate" plan tilbyder maksimale ressourcer (op til 19 GB RAM og ubegrænset lagerplads), en- klikinstallationsprogram til e-handelsapplikationer som PrestaShop og et jokertegn SSL-certifikat til at sikre kundedata og transaktioner. De tilbyder også "Windows Hosting" til Windows-udvikling, med det kraftfulde Windows Server 2022-operativsystem og den seneste version af ASP.NET og "Managed WordPress Hosting", der inkluderer en optimeret infrastruktur med webhotel og databaser på SSD, sammen med automatiske opdateringer af plugins, temaer og den seneste version af WordPress.
  6. Specifikke hostingpakker: Deres "Essential"-pakke er for eksempel designet til ét websted eller projekt, der tilbyder 10 GB lagerplads, 10 databaser, grundlæggende CPU- og MEM-ressourcer, et gratis domæne i 1 år, gratis jokertegn SSL-certifikat, gratis professionel e-mail, daglig backup og genopretning og gratis 24/7 support​​. "Starter"-pakken, designet til ti websteder eller projekter, giver 100 GB lagerplads og 50 databaser, hver med 2 GB lagerplads pr. MariaDB- eller MySQL-database.

Typer af hosting

IONOS tilbyder en række hostingplaner for at imødekomme kundernes forskellige behov. Her er hovedtyperne af hostingtjenester leveret af IONOS:

DEAL

Få hurtig, skalerbar og BILLIG hosting til din hjemmeside

Fra kun EN DOLLAR om måneden

Shared Hosting

Delt hosting er en omkostningseffektiv mulighed for mindre websteder med begrænset trafik. IONOS leverer delte hostingplaner til konkurrencedygtige priser med funktioner som gratis domæneregistrering, rigelig lagerplads og båndbredde.

WordPress Hosting

IONOS-tilbud administreres WordPress hostingplaner, som er designet til at forenkle processen med at køre en WordPress internet side. Disse planer kommer med automatiske opdateringer, optimeret ydeevne og ekspertsupport. Prisen for Managed WordPress hostingplaner ligner deres delte hostingudvalg.

VPS Hosting

Virtual Private Server (VPS) hosting giver en mere kraftfuld og skalerbar løsning end delt hosting. IONOS' VPS-hostingplaner kommer med dedikerede ressourcer, såsom RAM og lager, der sikrer bedre ydeevne og kontrol over din virtuelle server.

Cloud Hosting

IONOS' cloud-hostingplaner er designet til virksomheder og udviklere, der har brug for skalerbarhed efter behov og fleksible ressourcer. Cloud-hosting er ideel til websteder med fluktuerende trafik- og ressourcebehov, og tilbyder en pay-as-you-go prismodel.

Dedikerede servere

Dedikerede servere tilbyder det højeste niveau af ydeevne og kontrol. IONOS leverer forskellige dedikerede server-hostingplaner med kraftfuld hardware og funktioner. Disse planer er velegnede til store websteder og applikationer, der kræver dedikerede ressourcer og tilpasningsmuligheder.

Yderligere funktioner

ionos gratis domæneregistreringer
  • Gratis domæne: IONOS inkluderer en gratis domæneregistrering med de fleste af sine hostingplaner, hvilket gør det nemmere for kunderne at komme i gang med deres onlinerejse.
  • cPanel: IONOS leverer cPanel som kontrolpanel for dets hostingtjenester, hvilket giver brugerne mulighed for at administrere deres websteder, e-mail-konti og databaser gennem en intuitiv grænseflade.
  • Webstedsbygger: For brugere, der foretrækker en visuel tilgang til oprettelse af websteder, tilbyder IONOS et webstedsbyggerværktøj, som forenkler processen med at designe og lancere et websted uden nogen viden om kodning.

Sammenfattende IONOS leverer et omfattende udvalg af hostingtjenester, der imødekommer forskellige kundebehov. Fra delt hosting til små websteder til dedikerede servere til ressourcekrævende applikationer tilbyder IONOS fleksible og pålidelige løsninger.

Hastighed, ydeevne og pålidelighed

ionos skalerbarhed

IONOS hosting udmærker sig ved at levere pålidelige og højtydende webhostingløsninger. Med en 99.9% oppetidsgaranti, sikrer deres webhostingplatform minimal nedetid, i gennemsnit imponerende 99.98% oppetid i 2023. Det betyder, at websteder, der hostes med IONOS, oplever meget lidt forstyrrelser i deres drift.

Når det kommer til hastighed, IONOS's infrastruktur er designet til at levere hurtige indlæsningstider. Brugen af skalerbare servere gør det muligt for platformen at tilpasse sig stigende trafikkrav, hvilket sikrer optimal ydeevne i spidsbelastningsperioder. Derudover tilbyder IONOS en kombination af SSD og HDD lagerdrev at imødekomme lagringskravene på forskellige websteder og balancere omkostningseffektivitet med ydeevne.

For yderligere at forbedre ydeevnen understøtter IONOS's platform forskellige databaser, bl.a MariaDB og MySQL. Disse databaser arbejder effektivt for at levere hurtig forespørgselsbehandling og datahentning, hvilket bidrager til den samlede ydeevne af de hostede websteder.

Med hensyn til pålidelighedIONOS's datacentre bruger generator- og batteridrevne systemer til at give et stabilt miljø og opretholde en 99.95% oppetid. Dette sikrer, at websteder forbliver tilgængelige selv under strømafbrydelser, hvilket tilføjer endnu et lag af pålidelighed til deres hostingtjenester.

Samlet set skiller IONOS-hosting sig ud for sin forpligtelse til hastighed, ydeevne og pålidelighed, hvilket giver en robust platform for en bred vifte af websteder.

Kunde support

ionos personlig konsulent

Telefon Support

IONOS tilbyder 24/7 telefonsupport til sine kunder og yder hjælp til at håndtere problemer med webstedshosting. Kundeservicerepræsentanterne rapporteres at være betænksomme og meget vidende, hvilket sikrer en glat oplevelse for brugerne.

live chat

Ud over telefonsupport tilbyder IONOS en mulighed for live chat, hvor kunder kan søge hjælp. Denne supportmulighed har dog modtaget blandede anmeldelser, da der er rapporter om forsinkelser, og den kan være midlertidigt utilgængelig i visse timer. På trods af forsinkelser eller utilgængelighed finder mange stadig live chat en nyttig ressource til at få support.

Help Center

IONOS har også et omfattende hjælpecenter med mange nyttige artikler og vejledninger. Hjælpecentret dækker forskellige emner relateret til webstedshosting, hvilket gør det til en fremragende ressource for kunder at finde svar på deres spørgsmål selvstændigt. Denne supportvej komplementerer telefon- og livechatassistance og giver en velafrundet kundesupportoplevelse.

Yderligere tjenester

ionos ssl

SSL-certifikater

For at sikre sikkerhed og skabe tillid mellem besøgende på hjemmesiden og selve hjemmesiden tilbyder IONOS SSL-certifikater. SSL-certifikaterne leveret af IONOS inkluderer:

  • Standard SSL: Velegnet til små virksomheder og enkeltpersoner, der giver op til 256-bit kryptering og et sikkert webstedssegling.
  • Wildcard SSL: Ideel til virksomheder med flere underdomæner, der tilbyder de samme funktioner som standard SSL, men med dækning for alle underdomæner under et enkelt certifikat.

IONOS SSL-certifikater leveres med en pengene-tilbage-garanti og er støttet af en anerkendt certificeringsmyndighed.

Website Builder

IONOS tilbyder en hjemmesidebygger, der giver brugerne mulighed for at skabe professionelt udseende hjemmesider uden behov for kodningsviden. Hjemmesidebyggeren inkluderer tilpassede skabeloner og en træk-og-slip-grænseflade, der gør det nemt for brugere at skabe responsive websteder, der ser godt ud på både desktop og mobile enheder. Nogle nøglefunktioner i webstedsbyggeren er:

  • Responsive designskabeloner
  • Træk-og-slip-editor
  • Billed- og videointegration
  • Integration af sociale medier

Email Hosting

Ud over webhostingtjenester leverer IONOS også e-mail-hostingløsninger til personlig og professionel brug. Deres e-mail-pakker inkluderer:

  • Mail Basic: Velegnet til personlig brug og tilbyder 2 GB e-mail-lagerplads og én e-mail-konto.
  • Mail Business: Designet til virksomheder med op til 50 GB lagerplads og understøttelse af flere e-mail-konti.

Begge pakker kommer med pålidelig spam- og virusbeskyttelse, IMAP- og POP3-understøttelse og webmail-adgang.

Search Engine Optimization

IONOS tilbyder søgemaskineoptimeringstjenester (SEO) for at hjælpe med at forbedre et websteds synlighed i søgemaskineresultater. Deres SEO værktøjer og tjenester inkluderer:

  • Site analyse: Undersøger hjemmesidens struktur og indhold for optimeringsmuligheder.
  • Søgeordsforskning: Identificerer relevante søgeord for at hjælpe med at drive mere målrettet trafik til webstedet.
  • On-page optimering: Sikrer, at hjemmesidens indhold og metatags er optimeret i henhold til aktuelle SEO best practices.
  • Off-side optimering: Opbygger backlinks af høj kvalitet for at forbedre webstedets domæneautoritet og placering i søgemaskinerne.

Ionos vs. konkurrenter

ionos funktioner

Når man sammenligner Ionos med sine konkurrenter på webhostingmarkedet, er det vigtigt at overveje funktionerne og priserne på deres individuelle planer. I dette afsnit vil vi kort evaluere, hvordan Ionos måler sig i forhold til andre populære webhostingudbydere.

Ionos tilbyder en overkommelig entry-level plan til kun $0.50 pr. måned for det første år, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for dem, der leder efter en billig webhostingløsning. Denne prissætning er konkurrencedygtig sammenlignet med andre webværter, med nogle alternativer, der tilbyder planer til en lidt højere pris. Det er dog vigtigt at overveje fornyelsespriserne sammen med introduktionspriserne.

Med hensyn til oppetid kan Ionos prale af et solidt gennemsnit på 99.98 % i 2023, hvilket overgår dets krav på 99.9 %. Denne ydeevne placerer Ionos foran nogle konkurrenter, da pålidelig oppetid er en afgørende faktor for webstedsejere.

Nogle andre bemærkelsesværdige funktioner ved Ionos inkluderer:

  • Ubegrænset lagerplads
  • Ubegrænset båndbredde
  • Ubegrænset e-mail-adresser
  • Gratis domænenavne
  • Gratis hjemmeside bygherre
  • 24 / 7 kundesupport

Ved at sammenligne disse funktioner med konkurrerende webværter tilbyder Ionos en konkurrencedygtig pakke, der passer til forskellige behov. Det skal dog bemærkes, at nogle hostingudbydere kan have yderligere eller unikke funktioner, der adskiller dem fra Ionos.

Ionos opretholder samme overkommelighed som sine delte hostingplaner vedrørende Managed WordPress hosting, hvor tilbuddet i mellemklassen starter ved $0.50 pr. måned (særtilbud). Andet Administreret WordPress hostingmuligheder spænder fra $3 til $8 per måned, hvilket placerer Ionos på niveau med andre udbydere i dette markedssegment.

I sidste ende leverer Ionos robuste funktioner til konkurrencedygtige priser, hvilket gør det til en stærk konkurrent mod andre populære webhostingudbydere.

FAQ

Hvad er IONOS?

Ionos er en populær webhosting- og cloudserviceløsningspartner, der er specialiseret i at betjene små og mellemstore virksomheder. Virksomheden, der oprindeligt hed 1&1, blev etableret i 1988 i Europa og har siden udvidet sine tjenester globalt.

Hvor meget koster IONOS?

Ionos tilbyder forskellige hostingplaner til forskellige prispunkter for at imødekomme en bred vifte af kunder. Her er nogle eksempler på deres planer:

– Delte hostingplaner starter så lavt som $0.50 pr. måned for et introduktionstilbud, med almindelige priser fra $3 til $8 pr. måned.

- Lykkedes WordPress hostingplaner er prissat ens, med et særligt tilbud på $0.50 pr. måned for mellemklasseplanen og $3 til $8 pr. måned for andre planer.

– Den dyreste dedikerede hostingplan, XL-64, koster 140 USD om måneden og inkluderer en 20-kernet Intel Xeon E3-1270 v6 CPU, 64 GB RAM, 800 GB SSD og ubegrænsede månedlige dataoverførsler.

Er IONOS godt?

Ionos har en imponerende oppetid med et gennemsnit på 99.98 % i 2022, hvilket overgår deres oprindelige krav på 99.9 %.

Dette oversættes til mindre end otte minutters nedetid på en måned, hvilket viser pålideligheden af ​​deres hostingtjenester. Derudover bruger Ionos' Windows-serverhosting et Content Delivery Network (CDN), som distribuerer anmodninger over flere datacentre for at forbedre hastigheden og ydeevnen.

Mens Ionos tilbyder en række forskellige hostingplaner og kan prale af fremragende oppetid, bør brugerne overveje deres specifikke behov og budget, når de beslutter sig for den bedste hostingudbyder

IONOS anmeldelse – kort resumé

Ionos, tidligere kendt som 1&1, har betjent små og mellemstore virksomheder siden 1988. Virksomheden tilbyder en bred vifte af hostingmuligheder, herunder delt hosting, VPS-hosting, dedikeret hosting og WordPress hosting planer. Med et stærkt fokus på pålidelighed og ydeevne leverer Ionos konsekvent høje oppetidsrater og robuste funktioner på tværs af sine hostingplaner.

DEAL

Få hurtig, skalerbar og BILLIG hosting til din hjemmeside

Fra kun EN DOLLAR om måneden

Nøgleforsøg:

  • Ionos hostingplaner imødekommer forskellige behov og budgetter, herunder delt, VPS, dedikeret og administreret WordPress hosting.
  • Imponerende oppetidsrater, med et gennemsnit på 99.98 % i 2022, er forblevet et afgørende træk ved Ionos hostingtjenester.
  • Priser for administreret WordPress hostingplaner er konkurrencedygtige og ligner især dem for delte hostingmuligheder.
  • Funktioner på tværs af hostingtyper scorer 4.5 ud af 5, hvilket placerer Ionos i fælles første position med GreenGeeks i denne kategori.

Ionos tilbyder værdi for pengene med sin brede vifte af hostingplaner og pålidelige præstationsmålinger. Virksomheden henvender sig til små og mellemstore virksomheder, mens de forbliver konkurrencedygtige med andre topwebværter. Hvis du er på udkig efter en ny hostingudbyder, har Ionos muligvis de rigtige funktioner og tjenester til at opfylde dine behov.

Husk at undersøge og sammenligne Ionos' tilbud med andre webhostingudbydere for at sikre, at du finder den, der passer bedst til dine krav. Udnyt alle tilgængelige kampagner eller rabatter og det væld af oplysninger, der gives i forskellige hostinganmeldelser for at træffe en informeret beslutning.

Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Du kan til enhver tid afmelde dig. 🔒 Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Du kan til enhver tid afmelde dig. Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Du kan til enhver tid afmelde dig. 🔒 Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Mit firma
Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
???? Du er (næsten) tilmeldt!
Gå over til din e-mail-indbakke, og åbn den e-mail, jeg sendte dig, for at bekræfte din e-mail-adresse.
Mit firma
Du er tilmeldt!
Tak for dit abonnement. Vi udsender nyhedsbrev med indsigtsfulde data hver mandag.