20+ cybersikkerhedseksperter deler de bedste værktøjer til online privatliv og sikkerhed

Skrevet af

I nutidens digitale tidsalder er online privatliv og sikkerhedsbeskyttelse blevet vigtigere end nogensinde før. Fra hackere til regeringsovervågning er online privatliv blevet en stor bekymring for alle, der bruger internettet.

Med et stigende antal cybertrusler og cyberkriminalitetsrater, der stiger i vejret, er det vigtigt at træffe flere foranstaltninger for at sikre din onlinesikkerhed.

For at hjælpe os med bedre at forstå de tilgængelige værktøjer til at beskytte vores privatliv, vi nåede ud til eksperter inden for cybersikkerhed, privatliv og teknologi at dele deres ekspertise.

Vi stillede dem følgende spørgsmål: Hvad er de tre bedste værktøjer, du bruger og anbefaler til online privatliv og sikkerhed?

Hvad er de tre bedste værktøjer, du bruger til online privatliv og sikkerhed?

I denne ekspertoversigt giver hver ekspert sine tre bedste anbefalede værktøjer og forklarer grundene til, at de finder dem så effektive.

Raine Chang – Kobalt

Raine Chang

1. Cybersikkerhed SIEM, der kører 24/7 trusselsdetektion eller overvågning så vi modtager advarsler, når der er underliggende risici.

Med det har vi mulighed for at begynde at undersøge tidligt og afgøre, om der er en reel trussel eller blot støj, hvilket giver os mere tid til at håndtere potentielle risici og afbøde, hvis der skulle være ondsindede forsøg på at bryde ind i vores system for at stjæle eller ødelægge vores data.

2. En brugeruddannelsesplatform der fokuserer på at levere gamified-træninger og regelmæssige phish-tests for at træne vores medarbejdere, så de bliver udsat for den seneste angrebstrend og forbliver på vagt i stedet for slappe hele året rundt.

Vi finder, at dette er den mest omkostningseffektive løsning. Vi er en stærk tilhænger af at bygge en menneskelig firewall. Det værktøj, vi bruger, hjælper helt sikkert.

3. Compliance automatiseringsværktøj

Vi udnytter dette værktøj til at fremskynde og forenkle processen med at opnå, og nu er det mere relevant at opretholde overholdelse.

Overholdelse er nyttig på en måde, så den giver os retningslinjer og struktur, vi forstår det grundlæggende i at beskytte vigtige data og kan implementere relevante og nødvendige kontroller.

Det giver også vores kunder og os en forsikring om, at vi gør ting, der er internationalt anerkendt som afgørende for at beskytte data.

Følgende er de tre vigtigste værktøjer, som jeg bruger til at beskytte mit privatliv og sikkerhed, mens jeg er online:

1. Virtuelt privat netværk (VPN)

Jeg bruger virtuelle private netværk til at kryptere min forbindelse til internettet og holde mine data private, mens jeg surfer anonymt på nettet. Det er umuligt at blive sporet, mens du er online, når du skjuler din IP-adresse og krypterer dine data.

2. Adgangskodehåndtering

Et program, der holder alle login-oplysninger krypteret og hjælper med nemt at oprette og vedligeholde komplicerede adgangskoder. Jeg bruger en adgangskodeadministrator til at skabe stærke, komplicerede adgangskoder til alle mine onlinekonti, hvilket hjælper med at reducere sandsynligheden for at blive kompromitteret.

3. Annonceblokering

Et browserplugin, der forhindrer onlineannoncer i at blive vist på websteder, beskytter mit privatliv og forhindrer skadelig software i at blive downloadet til min computer gennem reklamer. Min browsing er også gjort meget hurtigere, da det forhindrer reklamer i at blive downloadet.

Perry Toone – Thexyz

Perry Toone

1. Virtuelt privat netværk (VPN)

En VPN er et værktøj, der krypterer din internettrafik og skjuler din IP-adresse, hvilket gør det svært for nogen at overvåge din online aktivitet.

VPN'er kan bruges til at omgå geo-begrænsninger, få adgang til blokerede websteder og forhindre hackere i at stjæle dine personlige oplysninger. Nogle populære VPN'er inkluderer NordVPN, ExpressVPN og CyberGhost.

2. Adgangskodehåndtering

En password manager er et værktøj, der genererer og gemmer unikke og komplekse adgangskoder til alle dine konti. Dette eliminerer behovet for at huske flere adgangskoder, hvilket menneskelige hjerner simpelthen ikke kan. Det mindsker risikoen for, at dine konti bliver hacket på grund af svage adgangskoder. En jeg kan lide er BitWarden.

3. E-mail-aliaser

Når din e-mailadresse er involveret i et databrud, kan hackere bruge din e-mailadresse til at efterligne dig eller til at forsøge at få adgang til dine konti.

By ved hjælp af e-mail-aliasser, kan du begrænse den potentielle skade, der kan opstå som følge af et databrud. Hvis et alias er kompromitteret, vil det ikke påvirke din primære e-mailadresse og eventuelle konti, der er tilknyttet den.

E-mail-aliasser kan også bruges til at oprette separate e-mail-adresser til forskellige formål. For eksempel kan du oprette et alias specifikt til online shopping eller tilmelding til nyhedsbreve. Med Thexyz er e-mailadresser gratis og ubegrænsede.

1. Netværkssupport

Netværkssupport hjælper virksomheder med at vedligeholde og sikre deres computernetværk. Dette omfatter både lokale netværk (LAN'er) og wide area netværk (WAN'er).

Netværkssupport sikrer, at computersystemer kan kommunikere korrekt med hinanden, og at netværket er beskyttet mod cybertrusler.

2. VoIP (Voice Over IP)

VoIP er en type telefontjeneste, der giver folk mulighed for at foretage telefonopkald over internettet i stedet for at bruge traditionelle telefonlinjer.

VoIP-tjenester tilbyder ofte yderligere funktioner såsom videokonferencer, optagelse af opkald og transskription af voicemail.

3. Administreret IT-infrastruktur

Administreret IT-infrastruktur er en service, der hjælper virksomheder med at administrere og vedligeholde deres teknologisystemer. Dette inkluderer ting som servere, databaser og cloud-tjenester.

Administrerede it-infrastrukturtjenester kan hjælpe med at reducere nedetid og sikre, at systemerne er opdaterede og kører problemfrit.

Harman Singh – Cyphere

Harman Singh

Som cybersikkerhedsekspert anbefaler jeg stærkt at bruge følgende værktøjer til at beskytte dit privatliv og din sikkerhed online:

1. Virtuelt privat netværk (VPN)

En VPN krypterer din internettrafik og dirigerer den gennem en fjernserver, hvilket gør det meget sværere for nogen at spore din onlineaktivitet. Der er masser af VPN-tjenester derude, men sørg for at vælge en velrenommeret udbyder, der har en politik uden logning.

2. Adgangskodehåndtering

Brug af en stærk, unik adgangskode til hver online konto er afgørende for at bevare dit privatliv og sikkerhed online.

Det kan dog være svært at huske alle disse adgangskoder. Det er her en adgangskodemanager kommer til nytte. Det vil sikkert gemme alle dine adgangskoder ét sted, så du ikke behøver at bekymre dig om at huske dem alle.

3. To-faktor-godkendelse (2FA)

2FA tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til dine onlinekonti ved at kræve, at du angiver en ekstra information (normalt en kode sendt til din telefon) ud over din adgangskode. Dette gør det meget sværere for nogen at få adgang til din konto, selvom de har din adgangskode.

Samlet set kan brugen af ​​disse værktøjer gå langt i at beskytte dit privatliv og din sikkerhed online. Bare husk altid at være på vagt og være forsigtig, når du deler personlige oplysninger online.

Victor Hsi – Vctr.co

Victor Hsi

1. Online identitetsgeneratorer

At have flere aliaser er en af ​​de bedste måder at beskytte dit online privatliv på. Ved at oprette forskellige brugernavne og e-mailadresser til forskellige onlinekonti kan du minimere mængden af ​​personlige oplysninger, du deler online.

Personligt udvander jeg mine aliaser med falsk information; på den måde, selvom det bliver sporet tilbage – vil oplysningerne ikke være skadelige eller nyttige.

2. Anonyme kreditkort

Værktøjer som privacy.com giver dig mulighed for at oprette virtuelle betalingskort, der er knyttet til din bankkonto. Jeg bruger disse virtuelle kort til at foretage onlinekøb uden at dele dine rigtige kreditkortoplysninger. Dette minimerer risikoen for, at mine økonomiske data bliver stjålet.

3. VPN'er

Jeg bruger VPN'er, der kan hjælpe med at beskytte dit online privatliv og sikkerhed. Fra at bytte IP-adresser til at omgå geolåse. Ved at bruge en VPN kan du oprette forbindelse til en anden serverplacering og se ud, som om du befinder dig i et andet land. Det er dog teknisk specifik.

Mit ene tip af erfaring er bare ikke at erhverve noget for værdifuldt og prale med det. Især højværdi 1-ords brugernavne, de bringer en utrolig vækst fra eksakt match søgninger – dog mængden af ​​hack/social motor.

James Wilson - Min datafjernelse

James Wilson

De bedste værktøjer til at beskytte dit privatliv og sikkerhed online er adgangskodeadministratorer, multifaktorgodkendelse og sikker kommunikation.

1. Adgangskodeadministratorer er gode, fordi de giver dig mulighed for at gemme og holde styr på dine login-oplysninger.

Med apps og browserudvidelser kan de automatisk indtaste dine loginoplysninger på websteder, du bruger. De kan også generere nye adgangskoder, der er komplekse og unikke, men du behøver aldrig at bekymre dig om at glemme dem.

De kan administrere dine aliasoplysninger ved at hjælpe dig med at huske, hvilken e-mailadresse du brugte hvor.

En adgangskodeadministrator vil beskytte dig ved at hjælpe dig med at oprette og administrere unikke logins og adgangskoder til hvert websted. Hvis et websted har et brud og lækker dit kodeord eller login, behøver du ikke bekymre dig, da de er unikke.

Vi anbefaler Bitwarden til en skybaseret adgangskodeadministrator og KeePassXC til en offline adgangskodeadministrator. Det er disse sikkerhedseksperter bruger og anbefaler.

2. Multi-faktor autentificering beskytter dine konti mod at blive tilgået af folk, der tilfældigvis har din adgangskode, men som ikke har adgang til din multifaktormetode.

Den svageste multi-faktor metode er SMS. Dette er bedre end ingenting, men har sine sårbarheder. Vi foreslår, at vores kunder bruger en autentificeringsapp som Authy eller en hardwaregodkendelsesenhed som YubiKey. Disse er meget sikre og er, hvad sikkerhedseksperterne bruger og anbefaler.

3. Sikker kommunikation betyder kommunikation mellem dig og en anden part, som ingen andre kan få adgang til. Google kan læse alle dine e-mails og ville udlevere dem, hvis loven kræver det.

Din mobiludbyder (Verizon eller hvem som helst) har adgang til dine opkald og sms'er og kan også dele dem. Zoom, WhatsApp, Messenger, iMessage og mange andre kommunikationsapps har adgang til det, du sender over deres platforme.

Du har i stedet brug for udbydere af nulviden. De ved ikke, hvad du sender. Til e-mail anbefaler vi Proton og til chat/stemme/video anbefaler vi Signal.

Ashley Simmons – Undgå hacket

Ashley Simmons

Jeg bruger mange privatlivs- og sikkerhedsværktøjer, så det er svært for mig at vælge. Men jeg vil sige, at mine top 3 (specifikt for mine Windows- og Linux-computere) er:

1. Firefox modificeret til privatlivets fred (et relevant alternativ til at lave alle de tweaks, der kræves for at gøre Firefox mere privat, er gaflen, Librewolf).

2. uBlock-oprindelse: open source bredspektret tracker-blokering.

3. Safing Portmaster: Portmaster er en open source-applikations-firewall, der kan blokere indgående og udgående forbindelser på maskinen - den kan også udføre annonceblokering, tracker-blokering og telemetri/"telefon hjemme"-kontrol for hele systemet.

Geordie Wardman – OneStopDevShop

Geordie Wardman

1. Virtuelt privat netværk (VPN)

En VPN krypterer din internettrafik og dirigerer den gennem en fjernserver, hvilket gør det svært for nogen at opsnappe og læse din onlineaktivitet. Dette er især nyttigt, når du bruger offentlige Wi-Fi-netværk eller får adgang til geografisk begrænset indhold.

2. Adgangskodehåndtering

En adgangskodeadministrator gemmer sikkert alle dine adgangskoder og genererer stærke adgangskoder til dig. På denne måde behøver du ikke at huske flere adgangskoder eller bruge den samme svage adgangskode på tværs af forskellige websteder, hvilket kan bringe dine onlinekonti i fare.

3. To-faktor-godkendelse (2FA)

2FA tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til dine onlinekonti ved at kræve, at du indtaster en unik kode eller bruger en fysisk enhed ud over din adgangskode. Dette gør det meget sværere for nogen at få uautoriseret adgang til dine konti, selvom de har din adgangskode.

Raymond Mobayed – 4it Inc

Raymond Mobayed

Onlinebrud er blevet mere almindelige selv i højprofilerede virksomheder på dette tidspunkt i 2023. Så det er vigtigt for enhver person eller virksomhed at beskytte deres onlineoplysninger så meget som muligt. Dette er vores anbefalinger til at beskytte dig selv og dine oplysninger online:

1. Få en VPN da den krypterer din internetforbindelse og dirigerer den gennem en ekstern server, skjuler din IP-adresse og gør det svært for nogen at spore dine onlineaktiviteter. Dette er især nyttigt, når du bruger offentlig Wi-Fi eller får adgang til følsomme oplysninger.

2. Installer antivirus- og antimalwaresoftware på din pc og andre mobile enheder, da dette kan hjælpe med at beskytte dig mod skadelig software, der kan stjæle dine personlige oplysninger eller skade din enhed.

3. Konfigurer tofaktorgodkendelse (2FA) som et ekstra lag af sikkerhed, der kræver en anden form for identifikation, såsom en tekstbesked eller godkendelsesapp, for at logge ind på dine konti. Dette er yderst nyttigt for at undgå økonomiske tab, især med mobilbank.

Leigh Honeywell – Tall Poppy

Leigh Honeywell

Mine tre yndlingsværktøjer ville være:

1. En god password manager som 1Password eller Bitwarden, for at gøre det nemt at have en anden adgangskode på alle websteder, apper og tjenester, jeg bruger.

2. En Yubikey hardware sikkerhedsnøgle at føre følsomme konti som Google og Facebook sikkert

3. Et opdateret operativsystem og browser på min computer og mobile enheder – omkostningerne for en hacker ved at bryde ind i en enhed, der er fuldt opfanget af sikkerhedsrettelser, er langt, langt højere end en, hvor du har klikket på "påmind mig senere" i en måned.

Chad Lauterbach – Vær struktureret

Chad Lauterbach

1. Virtuelt privat netværk (VPN) – Privat internetadgang (PIA) og VyprVPN

Brug af en pålidelig VPN-tjeneste som Private Internet Access (PIA) eller VyprVPN er afgørende for online privatliv. En VPN krypterer din internetforbindelse, skjuler din IP-adresse og beskytter dine data mod at blive opsnappet af hackere eller overvåget af internetudbydere.

Jeg foretrækker PIA for dets lave omkostninger, hurtige forbindelseshastigheder og strenge no-logs-politik, mens VyprVPN skiller sig ud med sin proprietære Chameleon-protokol, som hjælper med at omgå internetcensur i restriktive lande. Begge VPN'er sikrer, at dine onlineaktiviteter er private og sikre.

2. Password Manager – 1Password

Korrekt adgangskodehåndtering er afgørende for online sikkerhed.

1Password er en adgangskodemanager, der genererer og sikkert gemmer komplekse adgangskoder til alle dine onlinekonti. Det også syncs på tværs af flere enheder og tilbyder to-faktor-godkendelse for ekstra sikkerhed.

Jeg anbefaler 1Password, fordi det forenkler adgangskodeadministration og samtidig opretholder høje sikkerhedsstandarder, hvilket gør det til et vigtigt værktøj for enkeltpersoner.

3. Krypteret beskedapp – Signal

For sikker kommunikation er Signal min foretrukne krypterede beskedapp. Den bruger ende-til-ende-kryptering for at sikre, at kun de tiltænkte modtagere kan læse beskederne, og den understøtter tekst-, tale- og videoopkald.

Signal er et open source-projekt, hvilket betyder, at dets kode er offentligt tilgængelig og er blevet revideret af uafhængige sikkerhedseksperter.

Dette niveau af gennemsigtighed, sammen med dets stærke kryptering, gør Signal til et fremragende valg til at bevare privatlivets fred i onlinekommunikation.

4. Brug 2FA/MFA og TOTP over SMS, når det er muligt

Et yderligere tip til at forbedre online sikkerhed er at aktivere to-faktor-godkendelse (2FA) eller multi-faktor-godkendelse (MFA), når det er muligt. Dette tilføjer et ekstra lag af beskyttelse til dine konti ved at kræve en anden form for bekræftelse ud over din adgangskode.

Når det er muligt, skal du vælge tidsbaseret engangskodeord (TOTP)-godkendelse via SMS, da det er mindre modtageligt for aflytning og giver en mere sikker metode til verifikation.

Privat internetadgang (PIA), VyprVPN, 1Password, Signal og brugen af ​​2FA/MFA med TOTP er de mest effektive værktøjer og tips til at beskytte dit privatliv og sikkerhed online som enkeltperson.

De tilbyder robust kryptering, sikker kommunikation og brugervenlige grænseflader, hvilket gør dem til væsentlige værktøjer for alle, der ønsker at beskytte deres digitale fodaftryk.

Steve Weisman – Scammord

Steve Weisman

Beskyttelse af dit privatliv online kan virke som en umulig opgave, men at tage nogle få grundlæggende forholdsregler kan gøre det lettere. Her er nogle ting, du bør overveje.

1. Har en separat e-mailadresse og mobiltelefonnummer som du begrænser til brug for konti, hvor du skal give disse oplysninger. E-mail-adresser og mobiltelefonnumre, som du generelt bruger, kan give oplysninger, der let kan udnyttes af en identitetstyv, så det er godt at have smid væk.

2. Stærke unikke adgangskoder forstærket af dual-factor autentificering er også bydende nødvendigt. En password manager er også en god mulighed.

3. Stram sikkerhedsindstillingerne af alle dine onlinekonti og begrænse mængden af ​​information, du sender online.

4. Bloker søgemaskiner fra at indsamle dine personlige data eller endnu bedre ville være at bruge Duck Duck Go, som ikke indsamler dine personlige oplysninger.

5. Brug en VPN til dine onlinesøgninger, browsing og e-mail.

Isla Sibanda – Privatliv Australien

Isla Sibanda

De tre bedste værktøjer til at beskytte dit privatliv og sikkerhed online er:

1. Adgangskodehåndtering

De fleste individer er skødesløse med den form for adgangskoder, de vælger til deres vitale onlinekonti. Jeg sørger for at bruge en adgangskode, der er svær at gætte, der markerer alle felterne, hvilket gør det svært for en hacker at identificere.

Det er dog ikke let at huske alle disse adgangskoder, og en adgangskodeadministrator hjælper mig med at gemme, administrere og beskytte alle mine adgangskoder.

2. VPN

Hvis du ønsker at gennemse kritiske websteder eller konti på ikke-private internetlinjer, bør du installere en VPN på din mobiltelefon eller bærbare computer. Et virtuelt privat netværk er, når du via kryptering kan oprette et sikkert privat netværk over internettet.

Som vi bor i en verden, hvor alle øjne ser ud til at være rettet mod os hele tiden gennem sikkerhedskameraer eller overvågningsenheder. En VPN vil stoppe internetovervågning, da den krypterer al information, der passerer gennem et privat netværk.

3. DNA

Domænenavnesystemet konverterer domænenavne til IP-adresser, der tillader browsere at komme til webstedet og andre ressourcer.

Selvom DNS-spoofing er en situation, vi alle bør være opmærksomme på, da hackere kan narre den til at stole på, at den dirigerer browseren til en anden IP-adresse i stedet for den originale.

Derfor er det afgørende at vælge en privat DNS, der vil have øget sikkerhed i forhold til de andre DNS-muligheder.

Drew Romero – Tkxel

Drew Romero

Jeg vil anbefale følgende top tre værktøjer til at beskytte dit privatliv og sikkerhed online:

1. Virtuelt privat netværk (VPN)

En VPN krypterer din internettrafik og dirigerer den gennem en fjernserver, hvilket gør det sværere for hackere at opsnappe din onlineaktivitet. Det skjuler også din IP-adresse, hvilket gør det sværere for websteder at spore din placering og onlineadfærd.

2. Adgangskodehåndtering

En adgangskodeadministrator er et softwareprogram, der hjælper dig med at generere og gemme stærke adgangskoder til alle dine onlinekonti. Det kan også automatisk udfylde dine loginoplysninger, hvilket sparer dig tid og reducerer risikoen for genbrug af adgangskoder eller svage adgangskoder.

3. Antivirussoftware

Antivirussoftware hjælper med at beskytte din computer eller mobilenhed mod malware og andre cybertrusler. Den scanner dit system for vira, spyware og anden ondsindet software og advarer dig, hvis den opdager trusler.

Jeg kan godt lide disse værktøjer, fordi de er nemme at bruge, overkommelige og giver et ekstra lag af sikkerhed til min onlineaktivitet.

VPN, adgangskode ledereog antivirussoftware er vigtige værktøjer til at beskytte dit privatliv og sikkerhed online, og jeg anbefaler dem stærkt til alle, der bruger internettet regelmæssigt.

Claudia Monteas – Technographx

Claudia Monteas

1. Thor – er et meget sofistikeret og bemærkelsesværdigt effektivt værktøj, der repræsenterer et højdepunkt af privatlivsbeskyttelse inden for internetforbindelse.

Ved at dirigere trafik gennem et globalt netværk af krypterede servere, giver det brugerne mulighed for at surfe på nettet i fuldstændig anonymitet og dermed sikre deres online frihed og sikkerhed.

Desuden tjener det som et vigtigt middel til at omgå den censur og hindringer, som nogle regeringer og internetudbydere pålægger internetadgang.

Ikke underligt, at Tor er blevet det foretrukne valg for journalister, aktivister, whistleblowere og alle andre, der værner om deres ret til uhindret og sikker adgang til den digitale verden.

2. KeepPass – er et sandt universalmiddel til spørgsmål om identitetshåndtering. Som en gratis og open source-adgangskodemanager letter den oprettelsen og lagringen af ​​stærke og komplekse adgangskoder til en lang række konti og tjenester.

Ved at anvende en robust krypteringsmekanisme sikrer den, at adgangskoderne forbliver sikre og utilgængelige for andre end brugeren.

Men det er ikke alt KeePass kan også prale af en række smarte funktioner såsom auto-type, adgangskodegenerator og plugins, der bidrager til dens alsidighed og brugervenlighed.

3. Metasploit – er et uundværligt værktøj til at udføre omfattende og grundig penetrationstest.

Det giver fagfolk mulighed for at identificere og udnytte sårbarheder i en bred vifte af systemer og netværk, hvilket gør dem i stand til at udvikle og implementere robuste forsvarsstrategier.

Fra webbaserede applikationer til servere og netværk tilbyder Metasploit uovertruffen alsidighed og fleksibilitet, hvilket giver brugerne mulighed for at simulere angreb fra den virkelige verden og vurdere risikoniveauet for deres systemer.

Shanal Aggarwal – TechAhead

Shanal Aggarwal

Når det kommer til at beskytte online privatliv og sikkerhed, er her mine tre bedste anbefalinger:

1. Virtuelt privat netværk (VPN)

En VPN krypterer din internettrafik og dirigerer den gennem en fjernserver, hvilket gør det svært for nogen at opsnappe dine data. Det er et vigtigt værktøj til at beskytte dit online privatliv og sikkerhed.

2. Adgangskodehåndtering

Adgangskodeadministratorer genererer og gemmer unikke adgangskoder til hver af dine onlinekonti og sikrer, at hver konto har en stærk og unik adgangskode.

Dette eliminerer risikoen for genbrug af adgangskoder og gør det meget sværere for hackere at få adgang til dine konti.

3. To-faktor-godkendelse (2FA)

2FA giver et ekstra lag af sikkerhed ud over blot en adgangskode. Det kræver, at brugere angiver en anden form for identifikation, såsom et fingeraftryk eller en kode sendt til deres telefon, før de får adgang til en konto.

Dette gør det meget sværere for hackere at få adgang til dine konti, selvom de har din adgangskode.

Overordnet set arbejder disse tre værktøjer sammen for at give en omfattende tilgang til onlinesikkerhed. Hos TechAhead arbejder vi med cybersikkerhedseksperter, som kan implementere disse værktøjer for at holde vores kunders data sikre.

Ovidiu Cical – Cyscale

Ovidiu Cical

Når det kommer til at beskytte privatlivets fred og sikkerhed online, VPN topper listen.

En VPN er et værktøj, der krypterer din internetforbindelse og dirigerer den gennem en server placeret i et andet land, hvilket gør det sværere for hackere, regeringer eller andre tredjeparter at overvåge din online aktivitet.

VPN'er kan bruges til at beskytte dine personlige oplysninger, maskere din placering og få adgang til geo-begrænset indhold.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom disse værktøjer kan være effektive, men det er lige så vigtigt at praktisere sikre browsing-vaner og være opmærksom på de oplysninger, der deles online.

Scott Lard – IS&T

Scott Lard

Et virtuelt privat netværk (VPN) er blandt de bedste værktøjer til at opnå dette.

Din enhed og internettet er forbundet sikkert og krypteret af en VPN, hvilket garanterer privatlivets fred for dine onlinetransaktioner og beskytter dem mod hackere og andre ondsindede parter.

Du kan bruge en VPN til at få adgang til internettet uden at være bekymret for, at dine data bliver hacket eller opsnappet. Din IP-adresse og placering kan også skjules, hvilket tilføjer et ekstra lag af sikkerhed og privatliv.

Derudover kan en VPN hjælpe dig med at omgå geo-begrænsninger og censur for at få adgang til indhold, der kan være begrænset i dit område.

Generelt er en VPN et nødvendigt værktøj for alle, der ønsker at forblive sikre online.

Selv med fjernarbejde er netværksgrænser stadig vigtige, og en firewall med diagnostiske værktøjer og muligheden for at sniffe trafik er bare et must.

Disse er uvurderlige til at fejlfinde problemer med fjernadgang, finde inficerede systemer og generel fejlfinding. Hvis du har brug for et teknisk værktøj, er dette nummer et. Men det er kun en del af et større puslespil.

Der vil aldrig være nogen teknologi, der erstatter gammeldags menneskelig dømmekraft. Jeg bruger selvfølgelig en spamfilter – den fanger de fleste, men ikke alle phishing-sonder. Men jeg fanger dem, de automatiserede spamfiltre savner. Og jeg er forsigtig med, hvilke hjemmesider jeg besøger.

Antivirus software er altid nyttig. Men selv de bedste antiviruspakker fanger kun kendte signaturer.

Antivirusvirksomheder er dog førende i verden med at finde og afkode de seneste angreb. Så støt dem ved at bruge deres produkter. Jeg kan godt lide Sophos. Men andre er også gode.

Amir Tarighat – Bureau

Amir Tarighat

Hvis nogen leder efter det højeste niveau af privatliv, Jeg anbefaler at bruge en Qubes OS-computer, der kører gennem Tor.

Qubes OS kører hvert program eller vindue i en separat virtuel maskine, hvilket betyder, at du kan have to separate Firefox-instanser, der kører på to separate virtuelle maskiner.

Så jeg kan have en, der kører min netbank, og en, der er forbundet til en social mediekonto, og ingen af ​​dem ville være "relateret" til hinanden, selvom de blev taget med fingeraftryk.

Al din browsertrafik er fuldstændig privat og adskilt fra hvert operativsystem og er ikke bundet sammen.

Tom Kirkham – Kirkham IronTech

Tom Kirkham

De bedste værktøjer til at beskytte privatlivets fred, når du er online, er adgangskodeadministratorer, VPN'er og MFA.

Adgangskodeadministratorer vil skabe unikke, ekstremt svære at dekryptere adgangskoder, som hackere ikke vil være i stand til at gætte.

VPN giver dig mulighed for privat at overføre data gennem et wifi-netværk, og MFA er afgørende for at opsætte en forsvars-dybdegående tilgang til din sikkerhed.

MFA vil hjælpe med at beskytte dit privatliv, hvis de to andre systemer fejler.

Uden mindst to af disse værktøjer på plads, er du omkring 3 minutter fra en hacker kommer ind på dine konti, ændrer dine adgangskoder og låser dig ude. De handler hurtigt og er hensynsløse.

Wrap up

Vi håber, at denne ekspertsammenfatning har givet dig et mere dybdegående perspektiv på verden af ​​cybersikkerhed.

Ved at implementere anbefalingerne fra cybersikkerhedseksperterne i denne artikel, kan du tage proaktive foranstaltninger for at sikre dit online privatliv og sikkerhedsbeskyttelse.

Fra VPN til krypterede beskedapps, Cloud Storage, antivirusog adgangskode ledere du ved nu, hvad der er de bedste værktøjer og apps til rådighed for at holde dig sikker online.

Tak til alle de eksperter, der har bidraget til denne ekspertoversigt! Husk, at det første skridt til at beskytte dit online privatliv er at uddanne dig selv, så hold dig informeret og vær sikker.

Du bør også tjekke vores opsamling af AI-værktøjseksperter.

Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Du kan til enhver tid afmelde dig. 🔒 Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Du kan til enhver tid afmelde dig. Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Hold dig informeret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Abonner nu og få gratis adgang til vejledninger, værktøjer og ressourcer, der kun er for abonnenter.
Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Du kan til enhver tid afmelde dig. 🔒 Dine data er sikre. For flere detaljer, se vores Privatlivspolitik.
Mit firma
Hold dig opdateret! Tilmeld dig vores nyhedsbrev
???? Du er (næsten) tilmeldt!
Gå over til din e-mail-indbakke, og åbn den e-mail, jeg sendte dig, for at bekræfte din e-mail-adresse.
Mit firma
Du er tilmeldt!
Tak for dit abonnement. Vi udsender nyhedsbrev med indsigtsfulde data hver mandag.