Squarespace -anmeldelse (fremdeles nettstedbyggeren med de beste premiummalene?)

Written by

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

Når det gjelder nettstedbyggere på nettet, har folk en tendens til å enten elske eller hate dem, og Squarespace er intet unntak. Les min Squarespace gjennomgang for å oppdage alle disse nettstedets byggers styrker og svakheter og finne ut om du bør prøve det.

Fra $ 16 per måned

Bruk kupongkode WEBSITERATING og få 10 % RABATT

Nøkkelfunksjoner:

Squarespace er en brukervennlig nettstedbygger med fokus på design og estetikk. Den er ideell for å lage visuelt tiltalende nettsteder.

Squarespaces e-handelsfunksjoner er robuste og kan håndtere et bredt spekter av nettbutikker, noe som gjør det til et godt valg for små bedrifter.

Squarespaces prisplaner er litt dyrere enn konkurrentene, men funksjonene og designalternativene gjør det til et godt valg for de som er villige til å investere litt mer i nettstedet deres.

Oversikt over gjennomgang av Squarespace (TL; DR)
Vurdering
Rangerte 4.5 av 5
(4)
Pris fra
Fra $ 16 per måned
Gratis plan og prøveversjon
Gratis plan for alltid: Nei-Gratis prøveperiode: Ja (14 dager med full refusjon)
Type nettstedbygger
Online nettstedbygger
Brukervennlighet
Middels (dra-slipp-redigeringsgrensesnittet trenger forbedring)
Tilpasningsalternativer
Stort utvalg av flotte og fleksible nettstedsmaler + funksjoner for nettstedstiler som lar deg implementere stilendringer på hele nettstedet
Responsive maler
100+ mobilresponsive maler (alle Squarespace-nettsteder er optimalisert for å tilpasse seg formatet til hvilken som helst mobilenhet)
Webhotell
Ja (fullt administrert skyvert for alle Squarespace-planer)
Gratis tilpasset domenenavn
Ja, men for 1 (ett) år og kun med årlige nettstedabonnementer
Båndbredde og lagring
Ja (ubegrenset for alle planer)
Kundestøtte
Ja (via live chat, e-post, Twitter og grundige vanlige spørsmål)
Innebygde SEO-funksjoner
Ja (sitemp.xml, ren HTML -markering, metakoder, panel for søkeord, trafikk, populært innhold, etc.)
Apper og utvidelser
26 utvidelser som skal installeres
Gjeldende avtale
Bruk kupongkode WEBSITERATING og få 10 % RABATT

Selv om det er god plass til ytterligere forbedringer, er Squarespace en flott nettstedbyggingsplattform for alle som ønsker det lag et stilig personlig eller nettsted for en bedrift ved hjelp av et pålitelig kundestøtteteam.

Siden lanseringen i 2003 har Squarespace blitt det hjem til millioner av nettsteder eies og administreres av eiere av små bedrifter, fotografer, bloggere, artister, musikere, Etsy -selgere og studenter. Dette skyldes hovedsakelig nettstedbyggerens flotte, bransjeledende nettsteddesignmaler, utmerkede bloggefunksjoner og solide SEO-alternativer.

TL; DR Squarespace tilbyr en flott pakke med nettsteddesign, SEO, markedsføring og e -handelsverktøy som trengs for å lage små blogger og nettbutikker. Men hvis du trenger å bygge et stort profesjonelt eller forretningsside, vil du kanskje unngå denne plattformen.

DEAL

Bruk kupongkode WEBSITERATING og få 10 % RABATT

Fra $ 16 per måned

Fordeler og ulemper

Squarespace -fordeler

  • Stor samling av elegante og moderne nettstedsmaler - Squarespace er stolt over sine vakre designmaler for nettsteder. Du kan velge mellom 100+ redigerbare nettstedsmaler som er tilgjengelige i flere kategorier, inkludert Kunst designPhotographyHelse og skjønnhetPersonlig og CVMoteNatur og dyrHjemmedekorasjonMedia og podcasterog Fellesskap og ideelle organisasjoner. Hvis du har en helt spesiell visjon i tankene, men ikke finner en passende Squarespace -mal for å bringe den til live, Du kan også bruke en blank mal.
  • Imponerende bloggingfunksjoner - Squarespace er en fantastisk nettstedbygger for blogger. Det gir brukerne sine flerforfatterfunksjonalitetetterplanlegging, og rik kommenteringsevne. Dessuten lar Squarespace sine kunder sette opp bloggene sine for Apple PodcastsApple Newsog lignende tjenester. Sist, men ikke minst, kan du legge til og administrere så mange blogger du vil på Squarespace-nettstedet ditt, noe som ikke er tilfelle med andre verktøy for bygging av nettsteder.
  • Enestående kundestøtte - Hvis det er en ting hver Squarespace -kontoeier kan være enig om, er at nettstedsbyggeren leverer utmerket online kundestøtte. Nettstedsbyggeren tilbyr ikke telefonstøtte, men det er ikke et problem fordi, la oss innse det, å lage nettsteder er en visuell prosess. Dette betyr at du ofte må sende skjermbilder og/eller videoer for å hjelpe Squarespaces kundeserviceteam med å forstå og fikse problemene dine.
  • Handy Mobile App - Ja, Squarespace har en mobilapp tilgjengelig for både Android- og iOS -enheter. Både nettstedseiere og administratorer kan få tilgang til appen i sin helhet, mens andre bidragsyternivåer har rett til å få tilgang til de samme delene som de vanligvis har tilgang til på en datamaskin. Denne appen lar deg skrive og redigere blogger mens du er på farten, legge til nye bilder i gallerier direkte fra telefonen din, administrere inventar og bestillinger (hvis du har en nettbutikk) og sjekke trafikken og andre nettstedsanalyser.
  • Gratis tilpasset domenenavn - Alle årlige Squarespace -planer kommer med en gratis domenenavn i et helt år. Etter det første året fornyer Squarespace domeneregistreringer til standardsatsen pluss gjeldende avgifter. Bare for sammenligning inkluderer ikke Wix (et av de mest populære Squarespace-alternativene) et gratis domene i alle planene.
  • Gratis SSL -sikkerhet for alle planer - Alle fire av Squarespaces planer kommer med en gratis SSL-sertifikat med anbefalte 2048-biters nøkler og SHA-2-signaturer. Dette betyr at Squarespace -nettstedet ditt vil vises med et grønt ikon for sikker lås i adresselinjen til besøkende, uavhengig av pakken du har kjøpt. I tillegg har nettsteder som er sikret med SSL bedre søkemotorrangeringer, som alltid bør prioriteres. Apropos…
  • Innebygde SEO-funksjoner- Folkene bak Squarespace er godt klar over det faktum at SEO (søkemotoroptimalisering) er avgjørende for suksess på et hvilket som helst nettsted. Det er nettopp derfor Squarespace bygger velprøvd SEO-praksis inn på hver og en av nettstedene. Disse inkluderer automatisk sitemap.xml-generasjon for SEO-vennlig indeksering; lett indekserbar, ren HTML -markering; rene nettadresser; automatiske omdirigeringer til ett hoveddomene (i tilfelle du har koblet flere domener til Squarespace -nettstedet ditt); innebygde metakoder; og mange andre funksjoner. Les mer om Squarespaces innebygde SEO-funksjoner.
  • Innebygd grunnleggende nettstedstatistikk- Hver Squarespace -kontoeier kan spore nettstedsbesøk, trafikkkilder, besøkendes geografi, sidevisninger, tid på side, fluktfrekvens og unike besøkende, som alle er viktige måter å måle engasjement på. Disse beregningene kan hjelpe deg med å identifisere både topp kvalitet og middelmådig innhold og hjelpe deg med å forbedre innholdsinnsatsen. Business, Commerce Basic og Commerce Advanced planer inkluderer også avansert nettstedanalyse.

Squarespace Ulemper

  • Nettstedredaktør er ikke enkel å bruke - Det tar ganske lang tid å lære hvordan du bruker Squarespace nettstedredaktør. Squarespaces redigeringsgrensesnitt er komplisert og det er det ingen autolagringsfunksjon som ikke er tilfelle for mange av Squarespaces konkurrenter (Wix har for eksempel en autolagringsfunksjon som kan slås av og på). Alt dette gjør Squarespace til en mindre enn ideell nettstedbyggingsplattform for nybegynnere.
  • Ingen revisjonshistoriske funksjoner - I motsetning til noen av konkurrentene, Squarespace har ikke versjonshistorikkfunksjoner, noe som betyr at hvis du ved et uhell lukker nettleseren mens du redigerer eller klikker "Lagre" etter å ha redigert sider, blogginnlegg eller gallerier, vil du ikke kunne gjenopprette det tapte innholdet/få tilgang til en tidligere versjon.
  • Støtter ikke et dypt nettstedhierarki - Square tillater bare ett undernivå, noe som gjør det utilstrekkelig for store nettsteder som trenger et dypt menyhierarki (for eksempel selskaper som tilbyr et bredt utvalg av produkter og/eller tjenester).

DEAL

Bruk kupongkode WEBSITERATING og få 10 % RABATT

Fra $ 16 per måned

Squarespace Funksjoner

Enten du er nybegynner eller erfaren webdesigner, har Squarespace noe for enhver smak. Fra tilpassbare maler til e-handelsintegrasjoner og avanserte analyser, vi vil utforske alt Squarespace har å tilby og hvordan du kan bruke disse funksjonene til å bygge en fantastisk online tilstedeværelse for merkevaren din.

Så la oss komme i gang og oppdage de utrolige egenskapene til Squarespaces funksjoner!

Stort utvalg av stilige nettstedsmaler

firkantmaler

Squarespace får skryt for det utsøkte, profesjonelt utformede nettstedsmaler. Nettstedsbyggingsplattformen gir brukerne mange design fleksibilitet takket være sin 100+ tilpassbare og mobiloptimaliserte maler.

Du kan endring eksisterende fonter, skriftstørrelser, farger og andre designelementer samt legge til tekst, bilder, video, lyd, knapper, sitater, skjemaer, kalendere, diagrammer, lenker til sosiale medier og hele seksjoner gjennom Design -meny.

Squarespace Maler

Med et bredt utvalg av maler tilgjengelig, er det noe for enhver type virksomhet på tvers av alle nisje. Squarespace-maler er designet for ikke bare å være vakre, men også svært funksjonelle og enkle å bruke, noe som gjør det enklere enn noen gang å lage et profesjonelt nettsted uten noen kodeopplevelse.

Vil du ha mer inspirasjon? Så bla gjennom samlingen vår og håndplukket Squarespace-temaer her.

Nettstiler

squarespace nettstedstiler

En av Squarespaces nyeste oppdateringer er dens Nettstedsfunksjon. Den lar deg lage et tilpasset og konsistent utseende for hele nettstedet ditt ved å implementere skrift, farge, animasjon, mellomrom og andre typer justeringer.

Denne funksjonen gir deg muligheten til det velg en skriftpakke og angi skriftstiler for overskriftene, avsnittene og knappene for hele nettstedet ditt. Ikke bekymre deg, du kan justere hvor de skal vises på nettstedet ditt. Du kan også style individuelle seksjoner og tekstområder.

nettstedstiler

Dra og slipp

Hver maldesign er bygget med tilpassbare innholdsområder ved hjelp av intuitiv dra og slipp live redigering. For ytterligere tilpasning kan tilpasset CSS brukes på et hvilket som helst nettsted gjennom den innebygde tilpassede CSS-redigereren.

dra og slipp live redigering

Innebygde SEO-funksjoner

squarespace seo -funksjoner

Hvert Squarespace -nettsted kommer med innebygde SEO-funksjoner så du trenger ikke å lete etter plugins. I tillegg til en gratis SSL-sertifikat (SSL-sikrede nettsteder har en tendens til å rangere høyere i søkeresultatene) og a søkeordanalysepanel (mer om dette nedenfor), gir Squarespace også:

  • Et skikkelig nettstedskart — Squarespace oppretter og kobler automatisk et områdekart for nettstedet ditt ved å bruke .xml-formatet. Den består av alle sidens URL-er samt bildemetadata. Squarespace oppdaterer nettstedskartet ditt hver gang du legger til eller sletter en side til eller fra nettstedet ditt. Denne listen informerer Google og andre søkemotorer hvordan innholdsstrukturen til nettstedet ditt ser ut, og dermed hjelpe dem å finne, gjennomsøke og indeksere innholdet ditt på en enkel måte.
  • Automatiserte overskriftstagger - Squarespace legger automatisk til overskriftstagger på nettstedet ditt når du formaterer tekst som en overskrift (H1, H2, H3, etc.). Pluss at Nettstedbygger lager automatisk overskriftstagger for viktig tekst som blogginnleggstitler (dette avhenger av hvilken versjon av Squarespace du bruker), varetitler på samlingssider, varetitler på varesider, etc. Dette betyr at du ikke trenger å legge til , , , etc. tagger i HTML.
  • Rengjør nettadresser - Alle nettsidene og samlingene dine har statiske, lett indekserbare nettadresser. Rene og korte nettadresser rangeres bedre i søkeresultatene og er mer brukervennlige (lettere å skrive ut).
  • Automatiske viderekoblinger - Dette er nok en flott SEO -funksjon Squarespace tilbyr. Hvis du vil bruke flere domener til å generere mer trafikk, lar Squarespace deg velge et primært domene som webbyggeren vil omdirigere alle dine andre domener til. Slik unngår du å miste din hardt opptjente plass i søkeresultatene på grunn av duplisert innhold.
  • Søkemotor og sidebeskrivelsesfelt - Squarespace lar deg redigere beskrivelsen av SEO -nettstedet ditt (det informerer søkemotorer og brukere om hjemmesiden din), samt legge til SEO -beskrivelser på individuelle sider og samlingsobjekter. Disse korte tekstbitene er viktige fordi de hjelper folk med å finne webinnholdet ditt raskere.
  • AMP (Accelerated Mobile Pages) - Mobilenheter står for mer enn 50% av den globale nettstedstrafikken. Derfor er det flott at hver Squarespace -plan -eier kan bruke AMP (Accelerated Mobile Pages) for å forbedre mobilbrukeropplevelsen. For de av dere som ikke vet, er AMP et rammeverk for webkomponenter som hjelper nettsider med å laste inn raskere når de åpnes via mobile enheter ved å lage lette versjoner av dem. For øyeblikket viser Squarespace AMP -formatering bare for blogginnlegg. Dette gjør Squarespace er en av de raskeste nettstedbyggerne på markedet.
  • Innebygde metakoder - Sist, men ikke minst, legger Squarespace automatisk metakoder til nettstedets kode ved å bruke nettstedets tittel, SEO -nettstedets beskrivelse, SEO -titler og SEO -beskrivelser (de to siste er for individuelle sider og samlingselementer).

Squarespace Analytics -paneler

analytics

Squarespaces analysepaneler gir deg verdifull informasjon om dine besøkendes oppførsel i form av nettstedsbesøk, trafikkkilder, besøkendes geografi, sidevisninger og fluktfrekvens. Hvis Squarespace-nettstedet ditt faktisk er en e-handelsplattform/nettbutikk, vil Squarespace-analyse også generere data om inntekter, konvertering og forlatte handlekurv.

Noen av de viktigste analysepanelene er:

  • Trafikkanalyse;
  • Geografianalyse;
  • Trafikkilder analyse;
  • Søkeordanalyse;
  • Konverteringsanalyse for skjema og knapp;
  • Salg etter produktanalyse; og
  • Kjøp traktanalyse.

La oss se nærmere på hver av dem.

De trafikkanalysepanel fokuserer på tre KPIer (key performance indicators): 1) besøk; 2) sidevisninger; og 3) unike besøkende. Hver av disse er en avgjørende del av nettstedtrafikken og engasjementpuslespillet.

Besøk er det totale antallet nettlesingsøkter av individuelle besøkende. Sidevisninger er det totale antallet ganger en side på nettstedet ditt har blitt sett. Endelig, unike besøkende er det totale antallet mennesker som har besøkt nettstedet ditt minst en gang i en gitt periode (husk at hvis noen besøker nettstedet ditt mer enn én gang, blir de regnet som en unik besøkende i rapporteringsperioden) .

De panel for geografisk analyse gir deg et interaktivt kart som viser deg hvor besøkene dine kommer fra. Du kan se dine besøk etter land, region og by. Trenger du virkelig denne informasjonen? Selvfølgelig gjør du det. Det vil hjelpe deg å se om virksomheten/innholdet ditt når de riktige personene (hvis du opererer lokalt) og forbedre dine neste markedsføringskampanjer.

De trafikkilder analysepanel er ekstremt nyttig fordi den viser deg hvilke kanaler som driver de fleste av dine besøk, bestillinger og inntekter. Hvis for eksempel blogginnlegg, innlegg på sosiale medier og e-postmarkedsføringskampanjer er de viktigste trafikkildene for Squarespace -nettstedet ditt, bør du sentrere innholdsmarkedsføringsstrategien din rundt dem.

De søkeordanalysepanel viser søkeordene som driver søkemotoren eller organisk trafikk til nettstedet ditt. Denne informasjonen kan hjelpe deg med å forbedre SEO -spillet ditt ved å produsere innhold rundt disse spesifikke søkeordene.

De panel for skjema- og knappkonvertering er en premiumfunksjon tilgjengelig bare for eiere av forretnings- og handelskontoer. Den viser deg hvordan besøkende på nettstedet ditt interagerer med skjemaer og knapper (abonnere på det ukentlige/månedlige nyhetsbrevet ditt, bestille en konsultasjon eller annen type avtale, be om et tilbud, etc.). Med andre ord måler det antall ganger skjemaene og knappene dine har blitt sett, samt antall innsendinger og klikk de har mottatt. Dette panelet kan hjelpe deg med å identifisere dine best utførende skjemaer og knapper og implementere samme struktur, inndatafelt, feltetiketter, handlingsknapper og tilbakemeldinger i fremtiden.

De panel for produktanalyse er avgjørende for eiere/ledere av nettbutikker. Den viser deg hvordan hvert produkt som er oppført på nettstedet ditt, fungerer ved å vise bestillingsvolum, inntekt og konvertering etter produkt. Du kan bruke disse dataene til å justere beholdningen, merchandising og markedsføringspraksis og dermed nå dine mål lettere og raskere. Bare Commerce Basic og Commerce Advanced plan -eiere har tilgang til dette panelet.

Ikke overraskende er den panel for kjøpstraktanalyse er bare inkludert i handelsplaner. Den fokuserer på nettbutikkens salgstrakt og viser deg hvor mange besøk som blir til kjøp. Det fremhever også i hvilket stadie av kjøpstrakten potensielle kunder droppet. Denne informasjonen kan hjelpe deg med å øke salgstraktens konverteringsfrekvens.

E-postkampanjer

e-postkampanjer

Squarespace's E-postkampanjer gir deg en stort utvalg av nydelige og responsive e -postoppsett. Når du har valgt en for kampanjen din, kan du gjøre den mer overbevisende ved å legge til et vakkert bilde, endre skrifttype eller innlemme en knapp.

Markedsføringsverktøyet for e -postkampanjer er del av alle Squarespace -planer som en gratisversjon. Den lar deg bygge adresselister, lage utkast til kampanjer og sende opptil tre kampanjer. Hvis du vil kunne sende flere kampanjer og ha tilgang til integrert markedsføringsanalyse, bør du vurdere å kjøpe en av fire betalte planer: Våre modulpriser består fleksibelt av dine ønskede moduler og antall brukere. Så du betaler kun for de modulene du faktisk bruker. Prisene er månedlige leiekostnader., Kjerne, proeller max.

Alle Squarespaces betalte e-postkampanjer-planer lar deg ha et ubegrenset antall abonnenter, lage e-postlister og måle kampanjens ytelse i sanntid med den opprinnelige e-postmarkedsføringsanalysefunksjonen. E-postautomatisering er derimot bare mulig med Core-, Pro- og Max-planene.

e -postkampanjemaler

Squarespace Planlegging

squarespace -planlegging

De Squarespace Planlegging verktøyet er et av nettstedbyggerens nyeste tillegg. Enkelt sagt fungerer denne funksjonen som en online assistent som jobber kontinuerlig for å fylle kalenderen din.

Den lar kundene dine bestille en avtale når de vil, sender dem automatiske påminnelser for å redusere manglende oppmøte, og ber dem sende inn inntaksskjemaer når de planlegger slik at du kan få rask tilgang til all viktig informasjon. En annen flott ting med planleggingsverktøyet er muligheten til å importere og eksportere klientlister.

Squarespace sitt online planleggingsverktøy for avtaler lar deg konfigurer kalendertilgjengeligheten som tidsvinduer (for eksempel kl. 10-1) eller som eksakte starttider (for eksempel 11:30, 12, 2:30, etc.). Deretter kan du opprette forskjellige avtale typer (for eksempel veterinærpleie, stell, hundetrening, vovldagleir, kjæledyrhotell, etc.).

Bortsett fra å legge Squarespace Scheduling til nettstedet ditt, kan du også sync med andre kalendere slik som Google Kalender, iCloud, og Outlook Exchange. I tillegg kan du integrer den med tredjepartsapper i likhet med Google Analytics, Xero, Stripe og PayPal.

Dessverre er dette verktøyet ikke gratis. Det er tre planlagte prisplaner:

  • Fremvoksende ($ 14 per måned for årlige kontrakter);
  • Økende ($ 23 per måned for årlige abonnementer); og
  • Kraftstasjon ($ 45 per måned for årlige kontrakter).

På plussiden kan du dra fordel av 14-dagers gratis prøveperiode å utforske verktøyet og avgjøre om du kan dra nytte av det eller ikke.

Salgsfremmende pop-ups

Salgsfremmende popup-vinduer er en premiumfunksjon inkludert i forretningsplanen og handelspakker. Dette er et kraftig markedsføringsverktøy som kan brukes i en rekke situasjoner, inkludert:

  • Når du vil dele med dine besøkende at du har publisert et nytt blogginnlegg eller introdusert et nytt produkt;
  • Når du vil invitere dine besøkende til å abonnere på nyhetsbrevet ditt;
  • Når du trenger å gi de besøkende beskjed om at siden de vil se, inneholder aldersbegrenset innhold, og de bør bekrefte alderen;
  • Når du vil vise/minne besøkende kan de se nettstedet ditt på et annet språk.

Kunngjøringslinje

Denne premiumfunksjonen lar deg vise en unik melding i en stor stolpe på toppen av nettstedet ditt. Du kan bruke den til å informere dine besøkende om at du har et salg eller en planlagt vedlikeholdsdag for nettstedet, kunngjøre en kampanje eller gi dine nåværende og potensielle kunder beskjed om at du har endret arbeidstiden din (tilgjengelighet). Når den er aktivert, er kunngjøringsfeltet synlig på både stasjonære og mobile versjoner av nettstedet ditt, og vises på alle nettsider bortsett fra omslagene.

Bloggfunksjoner

Det er veldig enkelt å sette opp og starte en blogg med Squarespace. For å lage en blogg i Squarespace (versjon 7.0 eller 7.1), gjør du ganske enkelt:

Klikk på Pages, klikk deretter på + pluss -ikonet for å legge til en ny side i hovednavigasjonen, og velg deretter Blogg.

squarespace-blogging

Squarespaces bloggfunksjoner inkluderer:

  • Bloggmaler - Du kan velge mellom et stort utvalg av attraktive bloggmaler
  • Tilpass bloggoppsett - Du kan tilpasse blogginnleggene dine med hvilken som helst innholdsblokk, inkludert tekst, lyd, video og mer.
  • Støtter markdown - Bruk Markdown -blokken til å komponere innlegg ved hjelp av Markdown.
  • Støtter podcaster - Fullstendig støtte for podcasting med alternativer for lydblokk og blogginnlegg som gir deg suksess med Apple Podcasts og annet podcast-verter.
  • Planlegg innlegg - Planlegg oppføringer som skal publiseres i fremtiden.
  • Kategorier og tagger - Tag og kategoristøtte gir to organisasjonsnivåer.
  • Støtter flere forfattere - Publiser innhold av forskjellige forfattere på bloggen din.
  • E-postkampanjer - Etter å ha publisert et blogginnlegg, kan du automatisk formatere innholdet til et utkast til en e -postkampanje.

Prisplaner for firkantet

Squarespaces prisplaner er ganske enkle og enkle å forstå. Nettstedsbyggeren tilbyr fire pakker: to nettsteder (Personlig og Virksomhet) og to handels -en (Grunnleggende handel og Avansert handel).

Så, uansett om du er en freelancer, eier av småbedrifter eller nettbutikksjef, er sjansen stor for at en av disse planene vil gi deg alle verktøyene du trenger for å lage et profesjonelt, brukervennlig og visuelt tiltalende nettsted.

Prisplan for firkantetMånedlig prisÅrlig pris
Gratis plan for alltidNeiNei
Nettstedsplaner/
Personlig plan$ 23 / måned$ 16 / måned (spar 30%)
Forretningsplan$ 33 / måned$ 23 / måned (spar 30%)
Handelsplaner/
Grunnleggende plan for netthandel$ 36 / måned$ 27 / måned (spar 25%)
Avansert e-handelsplan$ 65 / måned$ 49 / måned (spar 24%)

Personlig plan

Squarespaces personlige plan kan se ut til å være ganske kostbar for en grunnleggende plan ($ 16 / måned for en årskontrakt eller $23 hvis du betaler månedlig).

Men når du tar i betraktning alle funksjonene den inkluderer, vil du innse at den faktisk er rik og verdt hver krone. Dens viktigste ulempen er mangelen på handelsfunksjonalitet og en profesjonell Gmail og Google Workspace-konto.

Den personlige nettstedplanen kommer med:

  • Gratis tilpasset domenenavn i et år (dette gjelder bare årlige abonnementer);
  • Gratis SSL -sertifikat;
  • Ubegrenset lagring og båndbredde;
  • SEO -funksjoner;
  • 2 bidragsytere (nettstedseier + 1 bidragsyter);
  • Mobil nettstedoptimalisering
  • Grunnleggende nettstedsberegninger (besøk, trafikkilder, populært innhold, etc.);
  • Squarespace-utvidelser (tredjepartsutvidelser for forbedret administrasjon av virksomhetsnettsteder);
  • 24/7 kundestøtte.

Denne planen er best for: enkeltpersoner og små grupper av mennesker hvis hovedmål er å etablere og opprettholde en grunnleggende tilstedeværelse på nettet ved å vise arbeidet sitt, skrive blogger og dele verdifull informasjon.

DEAL

Bruk kupongkode WEBSITERATING og få 10 % RABATT

Fra $ 16 per måned

Business Plan

Denne planen er Squarespaces mest brukte pakke. Det koster $ 23 / måned hvis du kjøper en årlig kontrakt. Det månedlige abonnementet er litt dyrere: $ 33 i måneden. Hvis du vil sette opp en liten nettbutikk, men ikke trenger noen avanserte forretningsfunksjoner, kan denne planen være perfekt for deg.

Forretningsplanen inkluderer alt i den personlige nettstedsplanen pluss:

  • Ubegrenset antall bidragsytere;
  • Gratis profesjonell Gmail og Google Workspace-bruker/innboks i ett år;
  • Premium integrasjoner og apper som kan hjelpe deg med å vokse virksomheten din;
  • Tilpasning av nettsteder med CSS- og JavaScript -elementer;
  • Tilpasset kode (kodeblokk, kodeinjeksjon og utviklerplattform);
  • Avansert nettstedanalyse;
  • Full tilgang til Squarespace Video Studio -appen;
  • Reklame-popup-vinduer og bannere;
  • Fullt integrert e -handelsplattform;
  • 3% transaksjonsgebyrer;
  • Muligheten til å selge et ubegrenset antall produkter, tilby digitale gavekort og godta donasjoner;
  • Opp til $ 100 Google Annonsekreditt.

Denne planen er best for: små nettbutikker som eies av artister som selger sine kreasjoner og band som selger sine eksklusive varer.

Grunnleggende handelsplan

Til tross for navnet, er Squarespaces grunnleggende handelsplan imponerende funksjonsrik. Til $ 27 / måned med en årlig sikt (eller $ 36 per måned med et månedlig abonnement), får du alt i Business -pakken pluss:

  • 0% transaksjonsgebyrer;
  • Kunden står for raskere betaling og forbedret kundelojalitet;
  • Sikker kassaside på domenet ditt;
  • Sofistikert e-handelsanalyse (bestselgende produkter, salgstrender, etc.);
  • Avanserte merchandising -verktøy;
  • Lokal og regional skipsfart;
  • Facebook produktkatalog sync (muligheten til å merke produktene dine i Instagram-innleggene dine);
  • Muligheten til å selge personlig med Squarespace-appen som er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter (dette ble gjort med Squarespace Commerce-appen til 27. september 2021, men appen er nå nedsatt og kan ikke lenger installeres);
  • Etiketter med begrenset tilgjengelighet.

Denne planen er best for: mindre forhandlere og virksomheter som ikke har komplekse markedsførings- og forsendelsesbehov (opererer lokalt/regionalt).

Avansert handelsplan

Squarespace Advanced Commerce Plan kommer med et komplett sett med salgsverktøy, som forklarer den høye prisen ($ 49 / måned for årlige abonnementer eller $ 65 per måned for månedlige kontrakter). Denne fantastiske handelspakken inneholder alt i Basic Commerce ett pluss:

  • Gjenoppretting av forlatt vogn (hjelper deg med å øke salget);
  • Muligheten til å selge abonnementer ukentlig eller månedlig;
  • Automatisert USPS-, UPS- og FedEx-beregning i sanntid;
  • Avanserte rabatter;
  • Commerce APIer (tilpassede integrasjoner til tredjepartssystemer).

Denne planen er best for: store nettbutikker som mottar og behandler en enorm mengde bestillinger daglig/ukentlig og bedrifter som ønsker å øke sine markedsandeler ved hjelp av et kraftig markedsføringsverktøy.

For å lære mer om Squarespaces nettsted og handelsplaner, les min Prisplaner for firkantet artikkel.

Ofte Stilte Spørsmål

Er det gratis å bruke Squarespace?

Nei, det er det ikke. Squarespace har ikke en gratis plan for alltid. Du kan imidlertid dra fordel av 14-dagers gratis prøveperiode Squarespace tilbyr (ingen kredittkortinformasjon nødvendig) og testkjør plattformen. Squarespaces prøver er gode fordi de gir tilgang til de fleste premiumfunksjoner og alle tilpassede kodealternativer.

Hvis du innser at denne nettstedsbyggeren er riktig for deg, kan du kjøpe et av månedlige eller årlige abonnementer og skape en sterk online tilstedeværelse for deg selv som ekspert på ditt felt eller din virksomhet/organisasjon.

Hvor mye koster det å bli med i Squarespace?

Squarespace's mest grunnleggende og billigste nettstedplan er den Personlig nettstedplan. Det koster $ 16 / måned hvis du kjøper en årlig abonnement. Hvis et helt år er for langt engasjement for deg, vil månedlig personlig nettstedplan kan være ideelt for deg. Det koster $ 23 måneden faktureres årlig.

Det er imidlertid viktig å huske på at denne planen ikke kommer med e -handelsfunksjonalitet og markedsføringsverktøy. Hvis du vil bygge et nettbutikksted, bør du vurdere forretningsplanen eller en av de to handelspakkene.

Kan du oppgradere Squarespace når som helst?

Absolutt! Squarespace lar deg bytt til en høyere prisplan når du vil rett i nettstedsbehandleren din. Du kan også nedgradere nettstedplanen din, som er ekstremt praktisk.

Avhengig av hvor mye den nye planen din koster, vil Squarespace enten belaste deg et forholdsmessig beløp eller sende deg en forholdsmessig refusjon. I tillegg til å bytte nettstedplaner, kan du også endre faktureringssyklusen (fra årlig til månedlig eller omvendt).

Kan du ha to nettsteder på Squarespace?

Ja; Squarespace lar brukerne opprette og administrere flere nettsteder fra en enkelt konto. Nettstedsbyggeren tilbyr imidlertid ikke rabatter eller planer for flere sider, noe som betyr at du må betale for hvert nettsted separat. På plussiden kan du velge forskjellige planer og faktureringssykluser for hvert av nettstedene dine.

Er Wix eller Squarespace bedre for artister?

Dette er en tøff fordi begge nettstedbyggere har vakre, profesjonelt utformede nettstedsmaler. Imidlertid er Wix nettstedredaktør mye enklere å bruke og har en automatisk lagringsfunksjon, noe som gjør ting så mye mer praktisk, spesielt for nybegynnere. Gå hit for å lese en detaljert sammenligning av Squarespace vs Wix.

Er det verdt å bruke Squarespace?

Ja, Squarespace tilbyr bedre bloggfunksjonalitet, bedre maler og bedre støtte enn de fleste av konkurrentene. Nei, det er ikke verdt å bruke Squarespace hvis du leter etter et gratis verktøy for nettstedbygger. I så fall, bla gjennom noen av beste Squarespace -alternativer akkurat nå.

Hvordan hjelper Squarespaces maler med å lage fantastiske nettsteder?

Squarespace er en populær og en av de beste nettstedbyggere som tilbyr et bredt utvalg av maler for å hjelpe brukere med å lage visuelt tiltalende nettsteder raskt og enkelt. Med Squarespaces maler kan du velge mellom ulike design, inkludert oppsett og fargeskjemaer, for å lage en nettside som passer perfekt til merkevaren din.

I tillegg Squarespaces maler er mobilresponsive, noe som betyr at nettstedet ditt vil se bra ut på alle enheter. Enten du starter en blogg, en nettbutikk eller et porteføljenettsted, kan Squarespaces maler hjelpe deg med å lage et profesjonelt utseende som skiller seg ut fra mengden.

Hvilke tilleggsfunksjoner tilbyr Squarespace?

I tillegg til sine vakre nettstedmaler og brukervennlige nettstedbygger, tilbyr Squarespace også en rekke tilleggsfunksjoner for å hjelpe brukere med å forbedre sin online tilstedeværelse. Disse inkluderer en gratis tilpasset domene for det første året, noe som gjør det enklere å lage en profesjonell nettadresse som gjenspeiler merkevaren din. Squarespace tilbyr også verktøy for administrasjon av e-postkampanjer, som lar deg lage og sende profesjonelle nyhetsbrev på e-post til abonnentene dine.
For de som alltid er på farten, har Squarespace en mobilapp som lar deg administrere nettstedet ditt og sjekke analyser fra smarttelefonen din. Andre nyttige funksjoner inkluderer RSS-feedintegrasjon, nyttige veiledninger og en omfattende FAQ-seksjon for å svare på spørsmål du måtte ha. Med disse tilleggsfunksjonene gjør Squarespace det enkelt å bygge et vakkert og funksjonelt nettsted, selv om du er ny på nettsidebygging.

Hva er fordelene med å bruke Squarespace for et e-handelsnettsted?

Squarespace tilbyr en brukervennlig plattform for å bygge en e-handelsside. Med Squarespaces e-handelsfunksjonalitet kan du enkelt sette opp en nettbutikk for å selge produktene dine. Du kan tilpasse butikkens design ved å bruke en av Squarespaces e-handelsmaler, eller du kan lage din egen ved å bruke nettstedbyggeren.

Squarespace tilbyr også funksjoner som lagerstyring, skatt- og fraktberegninger, og betalingsbehandlingsintegrasjoner. I tillegg lar Squarespace deg administrere butikken din mens du er på farten med mobilappen deres og gir nyttige ressurser som veiledninger og vanlige spørsmål for å sikre at du får mest mulig ut av e-handelssiden din.

Squarespace Review 2023: Sammendrag

squarespace anmeldelse

Squarespace nettstedbygger er en funksjonsfylt plattform med en overflod av vakre nettstedsmaler.

Hvis du har råd til å overse det unødvendig komplekse nettstedredigeringsprogrammet, navigasjonen på to nivåer og fraværet av en versjonshistorikkfunksjon, vil den utstyre deg med alle nødvendige blogging-, SEO-, markedsførings- og e-handelsverktøy for å lage et fantastisk nettsted og en uforglemmelig brukeropplevelse på stedet.

Og hvem vet, kanskje tankene bak Squarespace endelig vil lytte til brukerne sine og introdusere det veldig forsinket autosave funksjon.

DEAL

Bruk kupongkode WEBSITERATING og få 10 % RABATT

Fra $ 16 per måned

Brukeranmeldelser

Elsker SquareSpace!!!

Rangerte 5 av 5
Kan 29, 2022

Jeg elsker Squarespace fordi jeg aldri har hatt en dag da nettstedet mitt var nede eller tregt. Hvis du bygger et nettsted på egen hånd ved hjelp av WordPress, sjansene er det vil dager når ting går i stykker. Det er sjelden tilfellet med et nettsted bygget ved hjelp av et verktøy som Squarespace.

Avatar for NYC Ben
NYC Ben

Best for nybegynnere som meg

Rangerte 4 av 5
April 14, 2022

Jeg innser at dette verktøyet er bygget hovedsakelig for nybegynnere og bedriftseiere som raskt ønsker å bygge nettsiden sin på egenhånd. Men jeg skulle ønske de hadde noen mer avanserte evner. Akkurat nå er det meste du kan gjøre å tilpasse malene. Men jeg liker det faktum at det er enkelt å bruke og innholdsadministrasjonsfunksjonene er veldig enkle.

Avatar for Pedro E
Pedro E

Absolutt BEST

Rangerte 4 av 5
Mars 10, 2022

Squarespace er en av de beste nettstedbyggerne for nybegynnere. Den har dusinvis av vakre maler. Malene er veldig enkle å bruke og ser profesjonelle ut. Men problemet mitt er at de alle har den samme følelsen for dem. De ser sikkert annerledes ut, men ikke så mye. Totalt sett er Squarespace et flott sted å lansere ditt første nettsted. Du kan gjøre det på mindre enn en time.

Avatar for Stefani
Stefani

Fantastiske maler, og så enkle...

Rangerte 5 av 5
Februar 6, 2022

Elsker SQP! Malene deres er alle moderne og fantastiske, og totalt tok det meg mindre enn en time å lansere nettstedet mitt. Det eneste negative jeg antar er at det ikke er gratis 🙂

Avatar for Sergei
Sergei

Send omtale

â € <

Oppdater

14/03/2023 – Planer og priser oppdatert

Referanser

Hjem » Nettstedbyggere » Squarespace -anmeldelse (fremdeles nettstedbyggeren med de beste premiummalene?)

Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan melde deg av når som helst. Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Mitt selskap
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
???? Du er (nesten) abonnert!
Gå over til e-postinnboksen din, og åpne e-posten jeg sendte deg for å bekrefte e-postadressen din.
Mitt selskap
Du abonnerer!
Takk for ditt abonnement. Vi sender ut nyhetsbrev med innsiktsfulle data hver mandag.