Dashlane -anmeldelse (fremdeles den beste passordbehandleren der ute?)

Written by

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

Med en rekke spennende sikkerhets- og personvernfunksjoner som mørk webovervåking, nullkunnskapskryptering og sin helt egen VPN, Dashlane gjør fremskritt i verden av passordbehandlere - finn ut hva sprøytenarkomanen handler om i denne Dashlane -anmeldelsen.

Fra $ 2.75 per måned

Start din gratis 30-dagers premium prøveperiode

Sammendrag av Dashlane Review (TL; DR)
Vurdering
Rangerte 3.7 av 5
(12)
Pris
Fra $ 2.75 per måned
Gratis Plan
Ja (men én enhet og maks 50 passord)
kryptering
AES-256 bit kryptering
Biometrisk pålogging
Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID på iOS og macOS, Android og Windows fingeravtrykklesere
2FA/MFA
Ja
Skjemautfylling
Ja
Mørk webovervåking
Ja
Støttede plattformer
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Passordrevisjon
Ja
Viktige funksjoner
Null kunnskap kryptert fillagring. Automatisk endring av passord. Ubegrenset VPN. Mørk webovervåking. Passorddeling. Kontroll av passordstyrke
Gjeldende avtale
Start din gratis 30-dagers premium prøveperiode

Glemmer de sterke passordene mine hele tiden - når jeg bytter enheter, bytter mellom jobb og personlige kontoer, eller bare fordi jeg glemmer å velge "Husk meg".

Uansett, jeg ender opp med å kaste bort en del tid på å tilbakestille passordene mine, eller mer vanlig enn jeg vil innrømme, bare raseri-slutte. Jeg har prøvd å bruke passordbehandlere før, men mislyktes. Prosessen føltes alltid klumpete, det var for mange passord å skrive inn, og de holdt seg ikke.

Det er til jeg oppdaget Dashlane, og da forsto jeg endelig appellen til en god passordbehandling -app.

Facebook. Gmail. Dropbox. Twitter. Nettbank. På toppen av hodet mitt er dette bare noen få nettsteder jeg besøker daglig. Enten det er for jobb, underholdning eller sosialt engasjement, er jeg på Internett. Og jo mer tid jeg bruker her, jo flere passord må jeg huske, og jo mer frustrerende blir livet mitt.

Fordeler og ulemper

Dashlane Fordeler

  • Mørk webovervåking

Dashlane skanner kontinuerlig det mørke nettet og holder deg oppdatert om databrudd der e -postadressen din kan ha blitt kompromittert.

  • Funksjonalitet for flere enheter

I sine betalte versjoner, Dashlane syncs passord og data på alle enhetene du har valgt.

  • VPN

Dashlane er den eneste passordbehandleren hvis premiumversjon har sin egen innebygde VPN-tjeneste!

  • Passordhelsesjekker

Dashlanes passordrevisjonstjeneste er en av de beste du finner. Det er veldig nøyaktig og egentlig ganske omfattende.

  • Utbredt funksjonalitet

Ikke bare er Dashlane tilgjengelig for Mac, Windows, Android og iOS, men det kommer også på 12 forskjellige språk.

Dashlane Cons

  • Begrenset gratis versjon

Selvfølgelig vil gratisversjonen av en app ha færre funksjoner enn den betalte versjonen. Men du kan vanligvis finne bedre funksjoner i gratisversjonen av mange andre passordbehandlere.

  • Ujevn tilgjengelighet på tvers av plattformer

Ikke alle Dashlanes skrivebordsfunksjoner er like tilgjengelige på deres nett- og mobilapper ... men de sier at de jobber med det.

DEAL

Start din gratis 30-dagers premium prøveperiode

Fra $ 2.75 per måned

Viktige funksjoner

Da Dashlane først dukket opp, skilte den seg ikke helt ut. Du kan lett overse det til fordel for andre flere populære passordbehandlere, som LastPass og Bitwarden. De siste årene har det imidlertid endret seg.

Det er en rekke funksjoner Dashlane tilbyr som en del av premiumplanen din som du ikke får med mange andre lignende apper, for eksempel gratis VPN og mørk webovervåking. La oss se hvordan hovedfunksjonene ser ut på webappen, som også installerer en utvidelse i nettleseren din.

For å bruke Dashlane på datamaskinen din, besøk dashlane.com/addweb og følg instruksjonene på skjermen.

Skjemautfylling

En av de mest praktiske funksjonene Dashlane tilbyr, er Form Filling. Den lar deg lagre all din personlige ID -informasjon samt betalingsinformasjon, slik at Dashlane kan fylle dem ut for deg når du trenger det. Så mye tid og stress spart!

Du finner handlingsmenyen Dashlane på venstre side av skjermen i webappen. Det ser slik ut:

Herfra kan du begynne å skrive inn informasjonen din for automatisk skjemautfylling.

Personlig informasjon og ID -lagring

Dashlane lar deg lagre en rekke personlige opplysninger som du ofte må angi på forskjellige nettsteder.

Du kan også oppbevare ID-kort, pass, personnummer osv., slik at du ikke trenger å bli belastet med å bære de fysiske kopiene:

Selv om jeg er ganske fornøyd med informasjonstjenesten så langt, skulle jeg ønske at det var et alternativ for å legge til noen egendefinerte felt i min eksisterende informasjon.

Betalingsinformasjon

En annen AutoFill -tjeneste levert av Dashlane er for betalingsinformasjonen din. Du kan legge til bankkontoer og debet-/kredittkort for å gjøre din neste online betaling rask og rask.

Sikre notater

Tanker, planer, hemmeligheter, drømmer – vi har alle ting vi bare vil skrive ned for våre øyne. Du kan bruke en journal eller telefonens notatbok-app, eller du kan lagre den i Dashlane's Secure Notes, hvor du har konstant tilgang.

Etter min mening er sikre notater et flott tillegg, men jeg skulle ønske at den også var tilgjengelig i Dashlane Free.

Mørk webovervåking

Dessverre er databrudd en vanlig forekomst på Internett. Med det i bakhodet har Dashlane inkludert en mørk webovervåkningstjeneste, hvor det mørke nettet blir skannet etter e -postadressen din. Hvis noen av dine lekket data blir funnet, gir Dashlane deg beskjed umiddelbart.

Dashlanes mørke webovervåkingsfunksjon gjør følgende:

  • Lar deg overvåke opptil 5 e -postadresser
  • Kjører 24/7 overvåkning med de valgte e -postadressene
  • Varsler deg umiddelbart i tilfelle et databrudd

Jeg prøvde den mørke webovervåkningstjenesten og lærte at e -postadressen min var blitt kompromittert på 8 forskjellige plattformer:

Gitt at jeg ikke har brukt 7 av 8 av disse tjenestene på år, ble jeg ganske sjokkert. Jeg klikket på "Vis detaljer" -knappen som dukket opp ved siden av et av nettstedene, bitly.com (som du kan se ovenfor), og dette er hva jeg fant:

Selv om dette er ganske imponerende, lurte jeg på hva som gjorde Dashlanes mørke webovervåkningstjeneste annerledes enn de som Bitwarden og RememBear, som bruker den gratis databasen til Har jeg blitt pwned.

Jeg lærte det Dashlane lagrer all informasjon fra alle databaser på sine egne servere. Det gjør dem umiddelbart mye mer pålitelige for meg.

Å være i mørket om det som skjer i det meste av det mørke nettet er vanligvis en velsignelse. Så det er godt å vite at noen er på min side.

Brukervennlighet

Brukeropplevelsen som Dashlane gir er utvilsomt en av de beste. Da jeg gikk inn på nettstedet deres, ble jeg møtt med et minimalistisk, men likevel dynamisk design.

Prosessen er strømlinjeformet med et grensesnitt som er rent, ryddig og egentlig ganske brukervennlig. Jeg elsker denne typen no-frills design for sikkerhetsapper som disse-de får meg til å føle meg trygg.

Registrerer deg for Dashlane

Å opprette en konto på Dashlane er ukomplisert. Men på samme måte som du faktisk må laste ned appen på telefonen din for å opprette en konto, må du installere webappen (og tilhørende nettleserutvidelse) hvis du bruker en datamaskin til å gjøre det .

Etter det er det imidlertid superenkelt. Start med å skrive inn e -postadressen din, slik:

dashlane -funksjoner

Hovedpassord

Deretter er det på tide å lage hovedpassordet ditt. Mens du skriver, vil en måler vises over tekstfeltet som vurderer styrken til passordet ditt. Hvis det ikke anses som sterkt nok av Dashlane, vil det ikke bli akseptert.

Her er et eksempel på et ganske anstendig passord:

Som du kan se, har jeg brukt vekslende bokstaver, samt en serie på 8 tall. Et slikt passord er mye vanskeligere for en hacker å bryte seg inn i.

Viktig: Dashlane lagrer ikke hovedpassordet ditt. Så skriv det ned et trygt sted, eller merk det inn i hjernen din!

Merk: Vi anbefaler faktisk å opprette kontoen din på en mobilenhet fordi den gir deg muligheten til å aktivere beta -biometrisk opplåsing. Dette bruker fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning for å gi deg tilgang til appen. Det gjør det også mye lettere å tilbakestille hovedpassordet ditt - bør du glemme det.

Selvfølgelig kan du alltid sette opp en biometrisk lås senere også.

En merknad om nettappen/nettleserutvidelsen

Å bruke Dashlane er ganske enkelt på både mobil og nett. Du vil ikke ha problemer med å følge instruksjoner eller finne tingene dine.

Men gitt at de er i ferd med å avvikle skrivebordsappen og flytte fullstendig til nettappen deres, må du laste ned nettleserutvidelsen deres (som heldigvis er tilgjengelig for alle større nettlesere: Chrome, Edge, Firefox, Safari, og Opera) for å installere Dashlane.

Nettleserutvidelsen kommer på sin side med det som kalles "nettappen". Ikke alle funksjoner er tilgjengelige på både nettappen og mobilappen ennå, så det er noe å se etter.

Jeg klarte heller ikke å finne nedlastingskoblingen for skrivebordsappen like lett som jeg fant nettleserutvidelsen Dashlane. Og siden skrivebordsappen blir avviklet, ville nedlasting av den uansett vært meningsløs - spesielt med tanke på at mange funksjoner vil ta en stund å komme til andre plattformer.

styring av passord

Med det ute av veien kan vi komme til den viktige biten: å legge til passordene dine i Dashlane Password Manager.

Legge til / importere passord

Dashlane -passord er ganske enkle å legge til. På webappen starter du med å trekke opp delen "Passord" fra menyen på venstre side av skjermen. Klikk på "Legg til passord" for å komme i gang.

Du vil bli møtt med noen nettsteder som oftest brukes på Internett. Du kan velge et av disse nettstedene for å skrive inn passordet ditt. Jeg begynte med Facebook. Da ble jeg bedt om å gjøre følgende:

  • Åpne nettsiden. Merk: Hvis du er pålogget, logg ut (bare denne ene gang).
  • Logg inn ved å skrive inn din e -postadresse og passord.
  • Klikk på Lagre når Dashlane tilbyr å lagre påloggingsinformasjonen.

Jeg fulgte instruksjonene deres. Da jeg logget inn på Facebook igjen, ble jeg bedt av Dashlane om å lagre passordet jeg nettopp hadde angitt:

Jeg klikket "Lagre", og det var det. Jeg hadde lagt inn mitt første passord i Dashlane. Jeg kunne få tilgang til dette passordet igjen fra Dashlane Password Manager "Vault" i nettleserutvidelsen:

Passordgenerator

Passordgeneratoren er en av hovedindikatorene for passordbehandlingens ytelse. Jeg bestemte meg for å teste Dashlanes passordgenerator ved å tilbakestille passordet til Microsoft.com -kontoen min. Når jeg var der, ble jeg automatisk bedt av Dashlane om å velge et sterkt passord som ble generert av dem.

Du kan også få tilgang til Dashlanes passordgenerator fra nettleserutvidelsen:

Dashlane-passordgeneratoren lager standardpassord med 12 tegn. Du har imidlertid muligheten til å tilpasse passordet helt etter dine behov. Det er opp til deg om du vil inkludere bokstaver, sifre, symboler og lignende tegn, og også hvor mange tegn du vil at passordlengden skal være. 

Nå kan det virke som et problem å måtte huske og huske det innviklede sikre passordet Dashlane hoster opp for deg å bruke. Og jeg kommer ikke til å lyve, jeg skulle ønske at det var et alternativ for å generere sterke passord som er lettere å lese/huske, noe mange andre passordbehandlere kan gjøre.

Men igjen, du bruker en passordbehandler, så du trenger ikke å huske passordene dine i utgangspunktet! Så til syvende og sist gir det perfekt mening å bruke hvilket passord som er foreslått for deg hvis du vil være sikker.

Så lenge du husker hovedpassordet ditt og har appen installert på alle enhetene dine, bør du være god til å gå. Og Dashlane lager unektelig noen veldig sterke passord.

En annen ting du vil sette pris på om passordgeneratoren er at du vil kunne se tidligere genererte passordhistorikk.

Så hvis du har brukt et av Dashlanes genererte passord for å opprette en konto et sted, men har slått av automatisk lagring, har du muligheten til å kopiere og lime inn passordet manuelt i Dashlane-passordhvelvet. 

Passord for automatisk fylling

Når du har gitt Dashlane ett av passordene dine, vil den automatisk legge inn passordet for deg på den aktuelle nettsiden, slik at du ikke trenger det. Jeg testet det ut ved å prøve å logge på min Dropbox regnskap. Når jeg skrev inn e-postadressen min, gjorde Dashlane resten for meg:

Det er virkelig så enkelt som det.

Passordrevisjon

Nå kommer vi til Dashlanes Password Health -funksjon, som er deres passordrevisjonstjeneste. Denne funksjonen skanner alltid de lagrede passordene dine for å identifisere gjenbrukte, kompromitterte eller svake passord. Basert på helsen til passordene dine, vil du bli tildelt en passordsikkerhetspoeng.

Heldigvis ble alle fire av mine angitte passord ansett som sunne av Dashlane. Som du kan se, er imidlertid passordene kategorisert i henhold til deres helse i følgende seksjoner:

  • Kompromitterte passord
  • Svake passord
  • Gjenbrukte passord
  • Ekskludert

Funksjonen for passordsikkerhetsrevisjon er en du kommer over i en rekke av de beste passordbehandlerne, for eksempel 1Password og LastPass. Sånn sett er dette ikke en spesielt unik funksjon.

Imidlertid gjør Dashlane en veldig god jobb med å måle passordets helse og sikre at du slipper vanen med å bruke svake passord.

Passordendring

Dashlanes passordveksler lar deg endre passordet til en konto ganske enkelt. Du finner passordskifteren i "Passord"-delen av nettappen på menyen til venstre.

Problemet jeg møtte her med Dashlane -passordveksleren er at jeg ikke klarte å endre passordet mitt for Tumblr.com fra appen. Følgelig måtte jeg besøke nettstedet selv for å endre passordet mitt, som Dashlane deretter forpliktet seg til minnet.

Det var litt frustrerende siden jeg hadde fått inntrykk av at dette kunne gjøres av passordveksleren automatisk, med minimalt med innspill fra meg. Det viser seg imidlertid at det er en funksjon som du nok en gang bare finner i skrivebordsappen.

Deling og samarbeid

Slik lar Dashlane deg dele og samarbeide med dine kolleger og kjære.

Sikker passorddeling

Som alle de beste passordbehandlerne, gir Dashlane deg muligheten til å dele passord (eller annen delbar informasjon du har lagret på serverne deres) med utvalgte personer. Så la oss si at kjæresten din vil ha tilgang til Netflix. Du kan bare dele passordet med ham direkte fra webappen.

Jeg testet funksjonen med tumblr.com -kontodetaljene mine og delte dem med meg selv i en annen dummy -konto. Først ble jeg bedt om å velge fra en av kontoene jeg hadde lagret på Dashlane:

Når jeg valgte den aktuelle kontoen, fikk jeg muligheten til å dele begrensede eller fullstendige rettigheter til det delte innholdet:

Hvis du velger begrensede rettigheter, vil den valgte mottakeren bare ha tilgang til det delte passordet ditt ved at de vil kunne bruke det, men ikke se det.

Vær forsiktig med fulle rettigheter fordi mottakeren din vil få de samme rettighetene som du har. Dette betyr at de ikke bare kan se og dele passord, men bruke, redigere, dele og til og med tilbakekalle tilgangen din. Yikes!

Nødstilgang

Dashlane's Emergency Access -funksjon lar deg dele noen eller alle dine lagrede passord (og sikre notater) med en enkelt kontakt som du stoler på. Dette gjøres ved å skrive inn den valgte kontaktens e -postadresse, og en invitasjon sendes til dem.

Hvis de godtar og velger å være din nødkontakt, vil de få tilgang til de valgte nødartiklene dine enten med en gang eller etter at ventetiden er over. Det er opp til deg.

Ventetiden kan settes mellom umiddelbart til 60 dager. Du får et varsel fra Dashlane hvis den valgte nødkontakten ber deg om tilgang til dine delte data. 

Her er hva Dashlane ikke vil la din nødkontakt få tilgang til:

  • Personlig informasjon
  • Betalingsinformasjon
  • IDer

Dette kan virke som en avtalebryter hvis du er vant til å bruke tjenester som LastPass, der nødkontakter har tilgang til hele hvelvet ditt. Og i mange tilfeller er det det. Imidlertid, i motsetning til LastPass, Dashlane gjør lar deg velge nøyaktig hva du vil dele. Så jeg antar at du vinner noen, og du mister noen.

Nok en gang oppdaget jeg at denne funksjonen ikke er tilgjengelig på nettappen og bare kan nås på skrivebordsappen. På dette stadiet begynte jeg å bli litt frustrert over antallet funksjoner jeg ikke fikk tilgang til med mindre jeg brukte mobil- eller skrivebordsappen.

Dette er fordi du bruker skrivebordsappen, der denne og andre funksjoner det har tilgjengelig, er ikke lenger et alternativ fordi de har bestemt seg for å avslutte støtten for det.

Alt som er sagt, det er verdt å merke seg at denne funksjonen er en du vanligvis ikke finner hos andre passordbehandlere.

Sikkerhet og personvern

Det er viktig å vite hvilke tiltak som er tatt av den valgte passordbehandleren for å sikre og beskytte dataene dine. Her er sikkerhetstiltakene og sertifiseringene som Dashlanes tjenester er vervet med.

AES-256 Kryptering

Som mange andre avanserte passordbehandlere, krypterer Dashlane alle dataene i passordhvelvet ditt ved hjelp av 256-biters AES-kryptering (Advanced Encryption Standard), som er en krypteringsmetode av militær klasse. Det brukes også i banker over hele verden og er godkjent av US National Security Agency (NSA).

Det er derfor ingen overraskelse at denne krypteringen aldri har blitt knekket. Eksperter sier at med dagens teknologi ville AES-256-kryptering ta milliarder av år å bryte inn. Så ikke bekymre deg - du er i gode hender.

Ende-til-ende-kryptering (E2EE)

Videre har Dashlane også en null-kunnskapspolitikk (som du kanskje kjenner under navnet ende-til-ende-kryptering), noe som betyr at alle data som er lagret lokalt på enheten din, også er kryptert.

Med andre ord, informasjonen din lagres ikke på Dashlanes servere. Ingen Dashlane -ansatte kan få tilgang til eller gå gjennom dataene du har lagret. Ikke alle passordbehandlere har dette sikkerhetstiltaket på plass.

Tofaktorautentisering (2FA)

Two Factor Authentication (2FA) er et av de mest brukte sikkerhetstiltakene på Internett, og du finner det i nesten alle passordbehandlere. Det krever at du kommer deg gjennom to separate nivåer av sikkerhetssjekker før du får tilgang til kontoen din. Hos Dashlane har du to 2FA-alternativer å velge mellom:

Du kan bruke en autentiseringsapp som f.eks Google Autentisering eller Authy. Alternativt har du muligheten til å velge en U2F-sikkerhetsnøkkel i forbindelse med en autentiseringsenhet som YubiKey.

Jeg møtte noen hindringer da jeg prøvde å aktivere 2FA. For det første kunne jeg ikke få tilgang til funksjonen på webappen. Dette var et stort tilbakeslag for meg siden jeg hovedsakelig brukte webappen for alle operasjonene mine og ikke Dashlane desktop -appen.

Da jeg byttet til min Android Dashlane -app, klarte jeg imidlertid å gå igjennom prosessen.

Dashlane vil også gi deg 2FA backup -koder som gir deg tilgang til passordhvelvet ditt selv om du mister tilgangen til autentiseringsappen din. Disse kodene blir delt med deg så snart du aktiverer 2FA; alternativt vil du motta koden på mobiltelefonen som en tekst hvis du har den satt opp.

Biometrisk pålogging

Selv om den fortsatt er i betamodus, er en imponerende sikkerhetsfunksjon til Dashlane dens biometriske pålogging. Og heldigvis kan denne funksjonen ikke bare nås på både iOS og Android men Windows og Mac også.

Som du kan forestille deg, er det mye mer praktisk å bruke en biometrisk pålogging, og det er selvfølgelig betydelig raskere enn å måtte skrive inn påloggingsinformasjonen hver gang.

Dessverre planlegger Dashlane å avslutte støtte for biometrisk pålogging for Mac og Windows. Moralen i denne spesielle historien - og muligens alle andre passordbehandlerhistorier - er aldri å glemme hovedpassordet ditt. Dessuten kan du alltid bruke den biometriske funksjonen på telefonen.

GDPR og CCPA -samsvar

General Data Protection Regulation (GDPR) er et sett med regler designet av EU for å gi innbyggerne større kontroll over sine personopplysninger.

California Consumer Privacy Act (CCPA) er et lignende sett med regler som gjelder for innbyggere i California. Disse retningslinjene gir ikke bare brukerne personlige datarettigheter, men opprettholder et juridisk rammeverk for det samme.

Dashlane er i samsvar med både GDPR og CCPA. Enda mer grunn, tror jeg, til å stole på dem med dataene mine.

Dine data lagret på Dashlane

Du lurer kanskje på om all informasjonen du har delt med Dashlane er utilgjengelig for dem, hva lagrer de?

Det er ganske enkelt. Din e -postadresse er selvfølgelig registrert på Dashlane. Så er faktureringsinformasjonen din hvis du er en betalt bruker. Og til slutt blir alle meldinger som utveksles mellom deg og Dashlane kundestøtte også lagret for å overvåke ytelsen.

På det notatet vil informasjon om hvordan du bruker Dashlanes nettapp og mobilapp også lagres av dem for igjen å overvåke og forbedre ytelsen. Tenk på det som automatisk tilbakemelding. 

Selv om dine krypterte data kan komme gjennom eller bli sikkerhetskopiert på Dashlanes servere, vil de aldri få tilgang til dem på grunn av krypteringstiltakene vi diskuterte ovenfor.

Ekstra

Av alle de flotte funksjonene Dashlane tilbyr, skiller VPN seg kanskje mest ut, rett og slett fordi det er den eneste passordbehandleren som tilbyr den. Her er hva den har å tilby.

Dashlane VPN (virtuelt privat nettverk)

Hvis du ikke vet hva en VPN er, står det for Virtual Private Network. Som navnet antyder, beskytter en VPN internettaktiviteten din ved å maskere IP -adressen din, forhindre sporing av aktiviteten din og generelt skjule alt du får til på Internett (vi dømmer ikke, det gjør du).

Kanskje mest populært er bruk av VPN den enkleste måten å få tilgang til innhold som er blokkert på din spesifikke geografiske plassering.

Hvis du allerede er kjent med VPN -er, vil du definitivt ha hørt om Hotspot Shield. Vel, Dashlanes VPN drives av Hotspot Shield! Denne VPN-leverandøren bruker 256-biters AES-kryptering, så igjen er dataene og aktiviteten din helt sikker.

Dessuten følger Dashlane strengt en policy der de ikke sporer eller lagrer noen av aktivitetene dine.

Men kanskje det mest imponerende med Dashlanes VPN er at det ikke er noe tak for hvor mye data du kan bruke. De fleste VPN -er som kommer gratis med andre produkter, eller gratisversjonen av en betalt VPN, har bruksgrenser, f.eks. Tunnelbears månedlige kvote på 500 MB.

Når det er sagt, er Dashlanes VPN ikke en magisk løsning på VPN -problemer. Hvis du prøver å bruke strømmetjenester som Netflix og Disney+ med VPN, vil du mest sannsynlig bli fanget og sperret fra å bruke tjenesten.

I tillegg er det ingen drepebryter i Dashlanes VPN, noe som betyr at du ikke vil kunne slå av internettforbindelsen din hvis VPN-en din blir oppdaget.

Men for generell surfing, spilling og også torrenting, vil du nyte en rask hastighet mens du bruker Dashlanes VPN.

Gratis kontra Premium -plan

TrekkGratis PlanPremium Plan
Sikker lagring av passordOpptil 50 passord lagringUbegrenset lagring av passord
Mørk webovervåkingNeiJa
Personlige sikkerhetsvarslerJaJa
VPNNeiJa
Sikre notaterNeiJa
Kryptert fillagring (1 GB)NeiJa
Passord helseJaJa
PassordgeneratorJaJa
Skjema og betaling AutofyllJaJa
Automatisk passordvekslerNeiJa
Enheter1 enhetUbegrensede enheter
Del passordOpptil 5 kontoerUbegrensede kontoer

Prisplaner

Når du registrerer deg for Dashlane, vil du ikke bruke gratisversjonen deres. I stedet vil du automatisk starte med premium-prøveperioden deres, som varer i 30 dager.

Etter det har du muligheten til å kjøpe premieplanen mot en månedlig avgift eller bytte til en annen plan. Andre passordbehandlere tar vanligvis betalingsinformasjonen din først, men det er ikke tilfellet med Dashlane.

Dashlane tilbyr 3 forskjellige kontoplaner: Essentials, Premium og Family. Hver har en annen pris og kommer med forskjellige funksjoner. La oss se på hver for seg, slik at du kan avgjøre om dette er den beste passordbehandleren for deg.

PlanPrisViktige funksjoner
Gratis$ 0 per måned1 enhet: Lagring for opptil 50 passord, sikker passordgenerator, autofyll for betalinger og skjemaer, sikkerhetsvarsler, 2FA (med autentiseringsapper), passorddeling for opptil 5 kontoer, nødtilgang.
Essentials$ 2.49 per måned2 enheter: passordbehandling -funksjoner, sikker deling, sikre notater, automatiske passordendringer.
Premium$ 3.99 per månedUbegrensede enheter: funksjoner for passordbehandling, avanserte sikkerhetsalternativer og -verktøy, VPN med ubegrenset båndbredde, avansert 2FA, sikker fillagring på 1 GB.
Familie$ 5.99 per månedSeks separate kontoer med Premium -funksjoner, administrert under en plan.

FAQ

Kan Dashlane se passordene mine?

Nei, ikke engang Dashlane har tilgang til passordene dine fordi alle passordene som er lagret på serverne deres er kryptert. Den eneste måten å få tilgang til alle passordene dine er å bruke hovedpassordet ditt.

Hva gjør Dashlane sikrere enn andre passordbehandlere?

Dashlane bruker ende-til-ende 256-biters AES-kryptering, tilbyr en sterk tofaktorautentiseringstjeneste (2FA), og selskapet har en policy for null kunnskap (du kan finne ut mer om disse sikkerhetstiltakene ovenfor).

Dashlane lagrer dataene sine på en desentralisert måte, noe som betyr at alle kontoer på serverne er atskilt fra hverandre. Sammenlign dette med tjenester som "Logg inn med Facebook", som er sentraliserte.

Så hvis noen uautoriserte skulle komme inn på Facebook -kontoen din, ville de også ha tilgang til andre kontoer du har knyttet til den.
Kort sagt, selv om en konto ble kompromittert, ville alle andre Dashlane -kontoer forbli uberørte.

Hva skjer hvis Dashlane blir hacket?

Dashlane hevder at dette i utgangspunktet er ganske usannsynlig. Og likevel, selv om det skjer, vil passordene dine ikke være synlige for hackerne - fordi hovedpassordet ditt ikke er lagret noe sted på Dashlane -serveren. Bare du vet hva det er. Alt forblir kryptert og sikkert.

Er det mulig å overføre data fra Dashlane til en annen passordbehandling?

Ja! Du kan bruke dataeksportfunksjonen til det.

Hva skjer hvis jeg glemmer Dashlane -hovedpassordet mitt? Hva kan jeg gjøre?

Det er noen forskjellige måter å gjenopprette Dashlane -hovedpassordet ditt, avhengig av enheten du bruker. Du finner hele guiden her..

Hvilke enheter kan jeg bruke Dashlane på?

Dashlane støttes på alle større mobile og stasjonære enheter: Mac, Windows, iOS og Android.

Oppsummering

Etter å ha brukt passordbehandleren i Dashlane, forstår jeg deres påstand om at de "gjør Internett lettere." Dashlane er effektiv, enkel å bruke og ligger et skritt foran meg. I tillegg har de kundestøtte i toppklasse.

Jeg synes ulik tilgjengelighet av funksjoner på plattformer er begrensende. Noen funksjoner kan bare nås på Dashlane -appen for mobil eller skrivebord. Og med tanke på at skrivebordsappen blir faset ut, er det meningsløst å laste ned appen.

Når det er sagt, hevder Dashlane at de jobber med å gjøre alle funksjonene like tilgjengelige på alle plattformer. Etter det kunne de enkelt slå ut de fleste ledende passordbehandlerne. Gi Dashlanes prøveversjon en sjanse - Tro meg, du vil ikke angre.

DEAL

Start din gratis 30-dagers premium prøveperiode

Fra $ 2.75 per måned

Brukeranmeldelser

Best for biz

Rangerte 4 av 5
Kan 26, 2022

Jeg brukte først Dashlane på jobben da jeg begynte i min nåværende jobb. Den har kanskje ikke så mange kule funksjoner som LastPass, men den får jobben gjort bra. Dens autofyll er mye bedre enn LastPass. Det eneste problemet jeg har hatt er at den personlige planen bare tilbyr 1 GB kryptert fillagring. Jeg har mange dokumenter som jeg vil oppbevare sikkert og ha tilgang til hvor som helst. Foreløpig har jeg nok plass, men hvis jeg fortsetter å laste opp flere dokumenter, vil jeg gå tom for plass om et par måneder...

Avatar for Roshan
Roshan

Elsker dashlane

Rangerte 4 av 5
April 19, 2022

Dashlane fungerer sømløst på alle enhetene mine. Jeg har et familieabonnement og har aldri hørt noen i familien min klage på Dashlane. Hvis du vil beskytte familien din og deg selv, trenger du sterke passord. Dashlane gjør det enkelt å generere, lagre og administrere sterke passord. Det eneste jeg ikke liker er at de tar mye mer for familiekontoer.

Avatar for Bergliot
Bergliot

Beste passord-appen

Rangerte 5 av 5
Mars 5, 2022

I tillegg til hvor enkelt Dashlane gjør det å administrere passord, elsker jeg det faktum at Dashlane automatisk lagrer adresser og kredittkortdetaljer. Jeg må fylle ut adressen min og dusinvis av andre detaljer regelmessig i arbeidet mitt. Det pleide å være vondt å prøve å autofylle med Chromes autofyll-funksjoner. Det ville alltid feile de fleste feltene. Dashlane lar meg fylle ut alle disse detaljene med bare ett klikk, og det er nesten aldri feil.

Avatar for Kouki
Kouki

Ikke det beste, men ikke dårlig ...

Rangerte 3 av 5
September 28, 2021

Dashlane har sin egen VPN og en gratisversjon. Dette er ikke den billigste og heller ikke den dyreste passordbehandleren. Prisen er rettferdig, men jeg liker bare ikke systemet og kundestøtten. Det er alt.

Avatar for Jimmy A.
Jimmy A.

Gratis versjon

Rangerte 2 av 5
September 27, 2021

Å starte min egen bedrift mens jeg fortsatt er student er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Jeg bestemte meg for å bruke gratisversjonen siden jeg ikke har nok sparing ennå. Gratisversjonen er imidlertid begrenset til maksimalt 50 passord. Jeg vurderer fortsatt om jeg skal få en betalt plan eller ikke, men foreløpig er jeg på jakt etter en gratisversjon med flere gratistilbud.

Avatar for Yasmin C
Yasmin C.

Dashlane hovedpassord

Rangerte 4 av 5
September 27, 2021

Dashlane er bra, men min bekymring er om hovedpassordet. Når du mister hovedpassordet, går all informasjon du lagret også tapt. Prisen og alle de andre funksjonene fungerer imidlertid bra for meg.

Avatar for Nick J
Nick J.

Send omtale

â € <

Referanser

  1. Dashlane - planer https://www.dashlane.com/plans
  2. Dashlane - Jeg kan ikke logge på kontoen min https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/202698981-I-can-t-log-in-to-my-Dashlane-account-I-may-have-forgotten-my-Master-Password
  3. Introduksjon til nødfunksjonen https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/360008918919-Introduction-to-the-Emergency-feature
  4. Dashlane - Mørk webovervåking https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/360000230240-Dark-Web-Monitoring-FAQ
  5. Dashlane - Funksjoner https://www.dashlane.com/features

Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan melde deg av når som helst. Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Mitt selskap
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
???? Du er (nesten) abonnert!
Gå over til e-postinnboksen din, og åpne e-posten jeg sendte deg for å bekrefte e-postadressen din.
Mitt selskap
Du abonnerer!
Takk for ditt abonnement. Vi sender ut nyhetsbrev med innsiktsfulle data hver mandag.