NordPass -gjennomgang (Er NordVPNs passordbehandling noe bra?)

Written by

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

En historie like gammel som tid: hver gang du oppretter en ny online konto, det være seg for underholdning, arbeid eller sosiale medier, må du opprette et sterkt passord. Nordpass vil hjelpe deg med å gjøre det, og dette NordPass anmeldelse vil gi deg beskjed om det er en passordbehandlingsapp du bør bruke.

Fra $ 1.69 per måned

Få 43% RABATT på 2-års premium-abonnement!

NordPass Review Summary (TL; DR)
Vurdering
Rangerte 3.9 av 5
(12)
Pris fra
Fra $ 1.69 per måned
Gratis Plan
Ja (begrenset til én bruker)
kryptering
XChaCha20 -kryptering
Biometrisk pålogging
Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID på iOS og macOS, Windows Hello
2FA/MFA
Ja
Skjemautfylling
Ja
Mørk webovervåking
Ja
Støttede plattformer
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Passordrevisjon
Ja
Viktige funksjoner
Beskyttet av XChaCha20 -kryptering. Datalekkasjer skanner. Bruk på 6 enheter om gangen. Importer passord via CSV. OCR -skanner
Gjeldende avtale
Få 43% RABATT på 2-års premium-abonnement!

For øyeblikket virker det relativt enkelt å sette sammen noen store og små bokstaver, krydret med et tall eller to ... men snart nok er selvfølgelig ikke passordet lenger i minnet ditt.

Og så må du gå gjennom kampen med å tilbakestille den. Du blir ikke engang overrasket når det skjer igjen neste gang.

Heldigvis finnes passordadministratorer som NordPass for å gjøre livet ditt enklere. Brakt til deg av teamet som opprettet populær NordVPN, NordPass vil ikke bare opprette ditt unike passord for deg, men huske dem og gi deg tilgang til alle de lagrede passordene dine på ett sted, fra flere enheter. 

Den er strømlinjeformet for enkel bruk og kommer også med noen flotte ekstrafunksjoner. Her er min NordPass-anmeldelse!

TL; DR Den elegante og brukervennlige NordPass-passordbehandleren kan være løsningen på alle dine komplekse passord-huske og tilbakestille problemer.

Fordeler og ulemper

NordPass -fordeler

  • Avansert kryptering - De fleste passordbehandlere bruker AES-256-kryptering, som uten tvil er et av de sterkeste krypteringssystemene for tiden. Når det gjelder sikkerhetsfunksjoner, tar NordPass det imidlertid et skritt videre ved å bruke xChaCha20 -kryptering, som mange Big Tech -selskaper i Silicon Valley allerede bruker!
  • Flerfaktorautentisering- Du kan bruke flerfaktorautentisering for å legge til et ekstra lag med sikkerhet i NordPass.
  • Uavhengig revidert - I februar 2020 var NordPass revidert av en uavhengig sikkerhetsrevisor Cure53, og de besto med glans!
  • Nødgjenopprettingskode - Med de fleste passordbehandlere, hvis du ikke kan huske hovedpassordet ditt, er det det. Det er slutten. Men NordPass gir deg et sikkerhetskopialternativ med en nødgjenopprettingskode.
  • Nyttige ekstrafunksjoner - NordPass kommer med en databruddskanner, som overvåker nettet for brudd knyttet til din e -postadresse og passord og gir deg beskjed om noen av dataene dine er blitt kompromittert. I mellomtiden vurderer passordhelsekontrollen passordene dine for å identifisere gjenbrukte, svake og gamle passord.
  • Superior gratisversjon - Endelig er funksjonene som NordPass gratis-brukere har tilgang til langt overlegne de som tilbys av gratisversjonene til andre passordbehandlere. Bare ta en titt på planene deres for å se hvorfor dette er en av de beste gratis passordbehandlerne du finner.

NordPass Cons

  • Ingen passordarvalternativ - Funksjoner for arv av passord lar noen forhåndsvalgte klarerte kontakter få tilgang til pålogginger i tilfelle du er fraværende (les: død). NordPass har ingen slik funksjon.
  • Færre avanserte funksjoner - Det er mange andre passordbehandlere på markedet, og noen av dem er utvilsomt bedre når det gjelder avanserte funksjoner. Så det er et område NordPass kan forbedre. 
  • Gratisversjonen lar deg bare bruke på én enhet - Hvis du bruker en NordPass gratis konto, vil du bare kunne bruke den på én enhet om gangen. For å bruke den på flere stasjonære og mobile enheter, må du få Premium-versjonen.
DEAL

Få 43% RABATT på 2-års premium-abonnement!

Fra $ 1.69 per måned

NordPass Password Manager -funksjoner

NordPass dukket først opp i 2019, da markedet allerede var ganske mettet. 

Til tross for dette, og til tross for mangel på noen avanserte funksjoner sammenlignet med konkurrentene, har NordPass blitt en favoritt blant kundene. La oss se hva de har å tilby.

Kredittkortdetaljer Autofyll

En av de mest frustrerende opplevelsene i den digitale æra er å måtte huske debet-/kredittkortdetaljer og tilhørende sikkerhetskoder, spesielt når du er en hyppig netthandel. 

Mange stasjonære og mobile nettlesere tilbyr å lagre betalingsinformasjonen din for deg, men det er mye mer praktisk å ha all betalingsinformasjonen på ett sted, ikke sant?

Så i stedet for å måtte strekke deg etter lommeboken din for å finne kredittkortet ditt hver gang du trenger å gjøre et online kjøp, kan du bare be NordPass om å fylle ut kredittkortopplysningene dine for deg. 

For å legge til et betalingskort, naviger til delen "Kredittkort" i skrivebordet NordPass -appen ved hjelp av venstre sidefelt. Du får følgende skjema for å fylle ut:

automatisk fylling av kredittkort

Klikk "Lagre", og du er i gang!

En annen flott og veldig praktisk funksjon er NordPass OCR -skanner. Den lar deg skanne og lagre bankkredittopplysningene dine direkte i NordPass med OCR -teknologi (Optical Character Recognition).

Personlig informasjon Autofyll

Handler du fra en ny nettside? Fyller du ut en nettundersøkelse? Ikke gå gjennom den tidkrevende prosessen med å legge inn hver eneste lille personlige detalj manuelt. 

NordPass lagrer all din personlige informasjon for deg, for eksempel navn, adresse og e -postadresse (sammen med annen informasjon du vil lagre), og legger den inn på nettsteder for deg automatisk.

Nok en gang vil du kunne finne "personlig info"-delen på NordPass-skrivebordsappens venstre sidefelt. Det vil bringe deg til et skjema som ser slik ut:

personlig informasjon automatisk fylling

Når du har skrevet inn alt og klikket "Lagre", skal det vises for deg på denne måten:

Du har muligheten til å kopiere, dele eller redigere denne informasjonen når som helst.

Sikre notater

Det være seg et sint brev du aldri kommer til å sende eller en gjesteliste til din beste venns overraskelsesbursdagsfest, det er noen ting vi skriver som vi må holde privat. 

I stedet for å bruke telefonens notatapp, som kan nås av alle som kjenner passordet ditt, kan du finne NordPass's Secure Notes som et bedre og sikrere alternativ.

Du finner delen Sikre notater i skrivebordsversjonen på sidefeltet til venstre, hvor du finner alternativet til "Legg til sikker notat":

sikre notater

Hvis du klikker på knappen, kommer du til et pent organisert, innbydende notatvindu:

Når du har fylt ut det sikre notatet til hjertens lyst, klikk "Lagre", og voila, det nye notatet ditt er nå trygt og privat lagret på NordPass! Denne funksjonen er tilgjengelig på både NordPass Free og Premium.

Databruddskanner

Med mange online -kontoer har hver nettverker fått dataene kompromittert minst en eller to ganger. Databrudd er mye mer vanlig enn du kanskje skjønner. 

NordPass kommer med en funksjon for datainnbrudd for å holde deg oppdatert om noen av dataene dine er blitt kompromittert. 

Du får tilgang til den ved å klikke "Verktøy" nederst i venstre sidefelt på skrivebordsprogrammet. Derfra navigerer du til "Data Breach Scanner":

nordpass verktøy

Klikk deretter på "Skann nå" i neste vindu.

databruddskanner

Jeg ble sjokkert over å oppdage at min primære e -post, en Gmail -konto, har blitt kompromittert i atten brudd på data! NordPass viste også brudd på mine andre lagrede e -postkontoer:

datainnbrudd

For å se hva det handler om, klikket jeg på "Samling #1", det første elementet på listen over brudd på min primære e-postadresse. Jeg fikk en omfattende oversikt over alle detaljene knyttet til bruddet:

e -postlekkasjer

Jeg vet at Internett er fylt med grusomme mennesker, men så mange? Det er som om NordPass åpnet øynene mine for en helt ny verden av forferdeligheter, men dette er informasjon jeg aldri ville hatt tilgang til uten appen. 

Du kan trygt anta at jeg sendte det til Gmail -kontoen min for å endre passordet mitt umiddelbart!

Biometrisk autentisering

En imponerende sikkerhetsfunksjon som tilbys av NordPass er biometrisk autentisering, der du kan bruke ansikts- eller fingeravtrykkgjenkjenning for å låse opp NordPass-kontoen din. Du kan aktivere biometrisk opplåsing fra innstillingene i NordPass -appen:

Innstillinger for biometrisk autentisering

Denne funksjonen er tilgjengelig på NordPass for alle enheter.

Brukervennlighet

Å bruke NordPass er ikke bare enkelt, men også tilfredsstillende. Alle elementer på mobil- og desktopversjonene (begge jeg har brukt) er pent organisert. 

Grensesnittet, som har et profesjonelt utseende grå og hvitt fargevalg, er også fylt med glade små doodles.

La oss starte med registreringsprosessen.

Registrerer deg for NordPass

Det er to trinn for å registrere deg for NordPass:

Trinn 1: Opprett en Nord -konto

Før du kan bruke noen av Nords tjenester, for eksempel deres VPN eller NordPass, du må opprette en konto at min.nordaccount.com. Det er like enkelt som å opprette en hvilken som helst annen konto, men du vil ikke få lov til å fortsette hvis Nord ikke anser passordet ditt sikkert nok:

opprett nordpass -konto

Trinn 2: Opprett et hovedpassord

Når du er ferdig med å opprette en Nord-konto fra Nord-påloggingssiden, kan du gå videre til å fullføre kontoen din for NordPass ved å opprette et hovedpassord. 

Jeg begynte med å logge på Nord -kontoen min på skrivebordsprogrammet. Appen tok meg til påloggingssiden til NordPass -nettstedet for å logge på, noe som var litt irriterende, men det var greit.

Deretter ble jeg bedt om å lage et hovedpassord-tenk på det som det eneste passordet for å styre dem alle.

opprett hovedpassord

Nok en gang vil hovedpassordet ditt ikke bli akseptert med mindre det inneholder både store og små bokstaver, tall, samt et spesielt symbol. Som du kan se, oppfyller passordet jeg opprettet denne betingelsen:

Det er veldig viktig at du husker hovedpassordet ditt fordi NordPass ikke vil lagre det på serverne deres, så de vil ikke kunne hjelpe deg med å gjenopprette det hvis det går tapt. 

Heldigvis gir de én gjenopprettingskode under registreringsprosessen, så sørg for at du skriver den ned i tilfelle du glemmer hovedpassordet ditt og ikke kan komme inn i ditt NordPass-krypterte hvelv. Du kan også laste ned gjenopprettingsnøkkelen som en pdf-fil:

Merk: Nord -kontopassordet er forskjellig fra hovedpassordet, så du har faktisk to passord å huske, noe som kan betraktes som en ulempe.

Som jeg allerede har nevnt, syntes jeg at NordPass var relativt enkelt å bruke. På skrivebordsversjonen finner du alle snarveiene dine i en praktisk sidefelt til venstre, hvorfra du kan navigere til forskjellige deler av appen:

nordpass stasjonær app

NordPass mobilapp

Tenker du på å bruke NordPass på en mobil enhet? Det NordPass -mobilappen mangler i estetisk verdi, utgjør den i funksjonalitet. Du kan få tilgang til all informasjonen du ønsker fra NordPass på mobilappen.

nordpass mobilapp
mobile app

Grensesnittet for NordPass mobilapper er like enkelt å bruke som skrivebordsappen, og alle dataene dine blir det synced kontinuerlig på tvers av enhetene dine. 

Alle funksjoner er også like tilgjengelige i NordPass-mobilappene, inkludert AutoFill, som jeg syntes var veldig pålitelig da jeg brukte den på telefonens standardnettleser, Google Chrome.

Nettleserutvidelse

Når du har opprettet og lagt inn NordPass-kontoen din, blir du bedt om å laste ned nettleserutvidelsen. 

Med NordPass -nettleserutvidelsen kan du bruke tjenestene deres direkte fra nettleseren du har valgt. Du finner NordPass -nettleserutvidelser for Chrome, Firefox, Opera, Microsoft Edge og til og med Brave!

styring av passord

Nå kommer vi til den mest kritiske delen: passordbehandling, selvfølgelig!

Legge til passord

Å legge til passord i NordPass er like enkelt som kake. Naviger til delen "Passord" i sidefeltet og klikk på "Legg til passord" -knappen øverst til høyre, slik:

legge til passord

Deretter tar NordPass deg til dette vinduet, der du må sette inn alle detaljene på nettstedet og passordene du vil lagre:

lagre passorddetaljer

mapper

En av funksjonene NordPass tilbyr, som jeg ikke har sett i mange andre passordbehandlere, og en jeg virkelig elsker er muligheten til å lage mapper for alle tingene dine. 

Dette kan være spesielt nyttig for deg som har mange passord, notater, personlig informasjon, etc.

Du får tilgang til mappene dine i venstre sidefelt, langt forbi kategoriene:

nordpass mapper

For å opprette en ny mappe, klikk på ikonet. Jeg har opprettet en egen mappe for nettkontoer knyttet til underholdning, for eksempel Spotify og Netflix:

Selv om dette ikke er den typen funksjon som lager eller ødelegger en passordbehandler, er den absolutt nyttig. Og hvis du er noe som meg og hater rot, kan dette være et betydelig tillegg til opplevelsen din av å bruke NordPass!

Importere og eksportere passord

Når du er inne i NordPass -kontoen din, blir du bedt om å importere påloggingsinformasjon fra nettleseren din.

importere passord

Du kan velge hvilke passord du vil at NordPass skal huske og hvilke du ikke gjør:

Selv om dette kan være en ganske praktisk funksjon, føltes det også litt reduserende, ettersom nettleserne mine (Chrome og Firefox) allerede hadde lagret påloggingsdetaljene. 

Likevel er det bedre å være trygg, så det er bra at mine eksisterende passord også er sikkerhetskopiert på NordPass-hvelvet.

Nå, hvis du tenker på å bytte til NordPass fra en annen passordbehandler, vil du kunne importere den lagrede legitimasjonen din. 

Du kan også eksportere passord lagret på NordPass til andre passordbehandlere. For å gjøre en av disse handlingene, må du navigere til "Innstillinger" fra NordPass-skrivebordsappens sidefelt:

eksportere passord

Når du er der, rull ned til "Import og eksport":

Du kan velge å eksportere/importere passord enten fra nettleseren din eller til/fra andre passordbehandlere. Siden vi allerede har dekket import av passord fra nettlesere ovenfor, la oss se på passordbehandlerne NordPass er kompatibel med:

importere fra andre passordbehandlere

Alle populære passordbehandlere, som du kan se, støttes for eksport/import på NordPass!

Jeg bestemte meg for å prøve å importere de lagrede passordene mine fra Dashlane, en passordbehandling jeg brukte før NordPass. Jeg sto overfor følgende vindu:

importer fra dashlane

Den eneste måten å overføre passord fra en ny passordbehandling til ditt NordPass passordhvelv er å legge dem til som en CSV -fil. 

Selv om prosessen med å anskaffe en CSV-fil tar litt tid, er det en ganske enkel prosess. Etter at du har lagt til CSV-filen, vil NordPass automatisk identifisere all informasjonen i den. Du vil ha muligheten til å velge hva du vil importere:

Generere passord

Som enhver passordbehandling som er verdt sitt salt, kommer NordPass selvfølgelig også med sin egen passordgenerator. Du vil finne passordgeneratoren i vinduet "Legg til passord", under feltet merket "Passord" under "Påloggingsdetaljer."

I tillegg kommer passordgeneratoren automatisk hvis du prøver å opprette en online -konto ved hjelp av en hvilken som helst nettleser der du har NordPass -utvidelsen installert.

Dette var det NordPass kom på da jeg ba om hjelp til å sette et nytt passord:

nordpass passordgenerator

Som du ser, lar NordPass deg bestemme om du vil generere dine sikre passord ved hjelp av tegn eller ord. Det lar deg også veksle mellom store bokstaver, sifre eller symboler og til og med sette deg ønsket passordlengde.

Passord for automatisk fylling

En passordbehandler er ikke verdt å ha med mindre den kan gjøre livet ditt enklere ved å fylle ut passordene dine for deg. Jeg testet denne funksjonen ved å prøve å logge på Spotify. 

NordPass -logoen dukket opp i feltet der jeg måtte skrive inn brukernavnet mitt. Når jeg begynte å skrive inn brukernavnet mitt, ble jeg bedt av NordPass om å velge Spotify -kontoen jeg allerede hadde lagret på serveren deres.

Da jeg klikket på det, ble passordet fylt ut for meg, og jeg kunne enkelt logge inn uten å måtte skrive inn passordet selv.

autofyll

Passord helse

En av de mest verdifulle funksjonene til NordPass er passordrevisjonstjenesten, som kalles Password Health Checker i appen.

Hvis du bruker denne funksjonen, blir de lagrede passordene dine skannet av NordPass for å oppdage svakheter. 

Funksjonen for passordsikkerhetsrevisjon er en som du finner i alle de beste passordbehandlerne, som f.eks LastPass, Dashlaneog 1Password.

Først må du navigere til "Verktøy" fra sidefeltet til venstre:

passord helse

Du bør da se et vindu som ser slik ut:

verktøy

Klikk på "Password Health". Etter det vil NordPass kategorisere de lagrede passordene dine som en av tre kategorier: "Svake passord, gjenbrukte passord og gamle passord":

Det ser ut til at jeg har minst 8 lagrede passord jeg burde tenke på å endre- 2 av dem har blitt merket som "svake" mens det samme passordet har blitt gjenbrukt 5 ganger for forskjellige kontoer!

Selv om du velger å ikke bruke passordhelsekontrollen, gjør NordPass en uavhengig vurdering av de lagrede passordene dine, som du får tilgang til i delen "Passord" i venstre sidefelt på skrivebordsprogrammet.

Jeg bestemte meg for å sjekke hva NordPass synes om mitt Instapaper.com -passord:

Vi kan se her at NordPass anser mitt Instapaper.com -passord for å ha "moderat" styrke. Jeg bestemte meg for å ta forslaget deres og dro over for å endre passordet ved å klikke på knappen øverst til høyre.

Vel fremme brukte jeg NordPass sin passordgenerator for å endre Instapaper-passordet mitt. NordPass overvåket passordet mitt i sanntid for å vurdere styrken. 

Når jeg hadde et godt nok passord, endret rangeringen seg fra "Moderat" til "Sterk":

NordPass kommer også med en innebygd databruddskanner for å kontrollere om passordene eller kredittkortopplysningene dine noen gang har blitt lekket online.

Passord Syncing

NordPass lar deg sync alle passordene dine på flere enheter og plattformer. 

På NordPass Premium kan du bruke appen samtidig på opptil 6 forskjellige enheter, men NordPass Free kan bare brukes på én app om gangen. NordPass er for tiden tilgjengelig på Windows, macOS, Linux, iOS og Android -appen.

Sikkerhet og personvern

Hvor langt kan du stole på at NordPass holder dataene dine trygge? Finn ut nedenfor.

XChaCha20 -kryptering

I motsetning til avanserte passordbehandlere, sikrer ikke NordPass alle dataene dine ved hjelp av 256-biters AES-kryptering (Advanced Encryption Standard).

I stedet bruker de XChaCha20-kryptering! Det høres ganske dumt ut, men det anses å være et langt mer effektivt krypteringssystem enn AES-256, ved at det er raskere og foretrukket av mange store teknologiselskaper, som f.eks. Google. 

Det er også et enklere system enn andre krypteringsmetoder, og forhindrer både menneskelige og tekniske feil. Dessuten krever det ikke maskinvarestøtte.

Multifaktorautentisering (MFA)

Hvis du vil legge til et ekstra lag med sikkerhet for å beskytte NordPass-dataene dine, kan du aktivere multifaktorautentisering til NordPass ved å bruke en mobil tofaktorautentiseringsapp som Authy eller Google Autentisering. 

For å sette opp MFA, må du navigere til "Innstillinger" i NordPass-skrivebordsappen. Rull ned til du finner delen "Sikkerhet":

flerfaktorautentisering

Bytt "multi-factor authentication (MFA)", og så blir du omdirigert til Nord-kontoen din i nettleseren din, hvor du kan konfigurere MFA fra følgende vindu:

mfa

Deling og samarbeid

NordPass har gjort det enkelt å dele all lagret informasjon med pålitelige kontakter. 

Uansett hva du deler, kan du velge å gi vedkommende fulle rettigheter, som vil tillate dem å se og redigere elementet, eller begrensede rettigheter, som lar dem se kun den mest grunnleggende informasjonen om det valgte elementet.

Du kan dele et hvilket som helst element ved å klikke på de tre prikkene og velge "del" fra rullegardinmenyen:

Delingsvinduet skal se slik ut:

Delingsvinduet skal se slik ut:

nordpass passorddeling

Gratis kontra Premium -plan

Etter å ha lest alt om denne passordbehandleren, vil vi ikke klandre deg hvis du seriøst vurderer å investere i NordPass Premium. Her er en oversikt over alle de forskjellige planene de tilbyr:

EgenskaperGratis PlanPremium PlanFamilie Premium -plan
Antall brukere115
EnheterEn enhet6-enheter6-enheter
Sikker passordoppbevaringUbegrenset passordUbegrenset passordUbegrenset passord
Skanning av databruddNeiJaJa
Autolagring og AutofyllJaJaJa
EnhetsbytteNeiJaJa
Kontroll av passordhelseNeiJaJa
Sikre notater og kredittkortdetaljerJaJaJa
DelingNeiJaJa
Passord helseNeiJaJa
PassordgeneratorJaJaJa
NettleserutvidelserJaJaJa

Prisplaner

Hvor mye koster NordPass? Her er hvor mye du betaler for hver plan:

Plan typePris
Gratis$ 0 per måned
Premium$ 1.49 per måned
Familie$ 3.99 per måned

Ofte Stilte Spørsmål

Hva slags kryptering bruker NordPass for å beskytte brukernes data?

NordPass bruker XChaCha20 -kryptering.

Hvilke funksjoner kommer NordPass Premium med?

Med NordPass Free vil du kunne glede deg over alle standard passordbehandlingsfunksjoner, som ubegrenset passordlagring, passord syncing, autofyll og autolagring. MFA er også tilgjengelig.

Med NordPass Premium får du flere nyttige funksjoner som passorddeling og sømløs bytte av flere enheter (for opptil seks enheter). Du vil også kunne få tilgang til ekstra verktøy som Data Breach Scanner og Password Health checker.
Når du registrerer deg for NordPass, har du muligheten til å aktivere en 7-dagers prøveversjon av Premium-versjonen. Les mer om gratis- og premiumplaner ovenfor.

Kan jeg importere passord til NordPass fra en annen passordbehandling?

Ja det kan du! Du kan finne alternativet for å importere/eksportere i innstillingene for stasjonære eller mobile apper. I tillegg kan du også importere påloggingsinformasjon og legitimasjon lagret i nettleserne.

Hva er flerfaktorautentisering eller MFA?

Multifaktorautentisering (MFA) lar deg legge til et eget lag med sikkerhet når du logger deg på din NordPass-konto.

Med MFA må hver pålogging godkjennes ved hjelp av en kodegenerator, autentiseringsapp, en biometrisk nøkkel eller en USB -nøkkel.

På hvilke plattformer kan jeg bruke NordPass?

NordPass fungerer på Windows, macOS og Linux og har mobilapper for iOS og Android. Den er også tilgjengelig som en nettleserutvidelse på de mest populære nettleserne, inkludert Mozilla Firefox, Google Chrome og Opera.

NordPass -gjennomgang: Sammendrag

NordPass sitt slagord sier at de vil «forenkle ditt digitale liv», og jeg må si at dette ikke er en ubegrunnet påstand. 

Jeg synes brukervennligheten og hastigheten til denne passordbehandleren er ganske imponerende, og jeg må si at xChaCha20-kryptering også fanget mitt øye. Selv som en grunnleggende passordbehandling, passerer denne med glans.

Når det er sagt, mangler denne sikre passordbehandleren noen av klokkene og fløytene som tilbys av konkurrenter, for eksempel Dashlanes mørke nettovervåking og gratis VPN (selv om NordVPN er en flott investering alene). 

Imidlertid er konkurransedyktige priser definitivt på NordPass sin side. Få en 7-dagers Premium-prøveversjon før du bestemmer deg for en annen passordbehandler. Du vil se hvorfor alle NordPass-brukere er så lojale!

DEAL

Få 43% RABATT på 2-års premium-abonnement!

Fra $ 1.69 per måned

Brukeranmeldelser

Så bra!!

Rangerte 4 av 5
Kan 30, 2022

Jeg eier en liten bedrift, så jeg har MYE påloggingsinformasjon. Da jeg byttet til NordPass fra LastPass, var importprosessen veldig enkel, rask og smertefri. NordPass er flott for de fleste brukere, men hvis du har mye påloggingsinformasjon som meg, kan det bli litt vanskelig å administrere og organisere dem med NordPass. Den tilbyr ikke mange funksjoner for å administrere mange passord.

Avatar for Jakob
James

Billig og bra

Rangerte 5 av 5
April 29, 2022

NordPass gjør det den er designet for å gjøre og ikke mye mer. Det er ikke den fancyste passordbehandleren, men den gjør jobben sin bra. Den har en utvidelse for nettleseren min og apper for alle enhetene mine. Det eneste jeg ikke liker med NordPass er at gratisplanen bare fungerer på en enkelt enhet. Du må ha en betalt plan for å få sync for opptil 6 enheter. Jeg vil si at dette var vel anvendte penger.

Avatar for Larysa
Larysa

Som nordvpn

Rangerte 5 av 5
Mars 1, 2022

Jeg kjøpte bare NordPass fordi jeg allerede var en fan av NordVPN og har brukt det de siste 2 årene. Nord tilbyr en billig 2-års avtale for NordPass akkurat som de gjør for deres VPN. Det er en av de billigste passordbehandlerne på markedet hvis du går for 2-års planen. Den mangler mange avanserte funksjoner som andre passordbehandlere har, men jeg kan ikke klage fordi jeg aldri har hatt behov for de avanserte funksjonene.

Avatar for Heike
Heike

Min side

Rangerte 4 av 5
September 30, 2021

Det jeg liker best er rimeligheten til denne passordbehandleren. Den er også funksjonell og holder deg trygg og beskyttet. Den har til og med en gratisversjon. Men mens du bruker det gratis, er det bare aktuelt for en enkelt enhet. Den betalte planen kan imidlertid brukes på 6 enheter. Sammenlignet med sine kolleger, er funksjonene her veldig grunnleggende og brukergrensesnittet er ganske utdatert. Likevel er prisen så viktig for meg, så jeg kan fortsatt anbefale dette.

Avatar for Leo L.
Leo L.

Bare si rettferdig

Rangerte 3 av 5
September 28, 2021

NordPass er veldig rimelig. Den er sikker og har de grunnleggende funksjonene for å hjelpe deg med å administrere passordene dine, enten det er for familie- eller forretningsbruk. Men hvis du sammenligner den med andre lignende apper, er den litt utdatert. Men så har den en gratisversjon som lar deg bruke den på en enkelt enhet. Med den betalte planen kan den brukes på 6 enheter med datalekkasjeskanning. Dette er bare verdt prisen.

Avatar for Myra M
Myra M.

Super rimelig

Rangerte 5 av 5
September 27, 2021

Jeg elsker NordPass siden dette kommer fra samme selskap som NordVPN. Det er super rimelig. Du kan også prøve gratisversjonen hvis du ikke vil betale noen kroner. Det er sikkert. Det holder dataene dine beskyttet mens du gjør forretninger på nettet.

Avatar for Moira D
Moira D.

Send omtale

â € <

Referanser

Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan melde deg av når som helst. Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Mitt selskap
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
???? Du er (nesten) abonnert!
Gå over til e-postinnboksen din, og åpne e-posten jeg sendte deg for å bekrefte e-postadressen din.
Mitt selskap
Du abonnerer!
Takk for ditt abonnement. Vi sender ut nyhetsbrev med innsiktsfulle data hver mandag.