RoboForm-gjennomgang (Er denne budsjettvennlige passordbehandleren bra?)

Written by

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

RoboForm er en av de enkleste å bruke, høyt sikrede passordbehandlerne. Hvis du trenger hjelp til å administrere online -kontoene dine, er RoboForm verdt å sjekke ut.

Fra $ 1.99 per måned

Få 30% RABATT (kun $ 16.68 per år)

Oppsummering av RoboForm (TL; DR)
Vurdering
Rangerte 4.3 av 5
(11)
Pris
Fra $ 1.99 per måned
Gratis Plan
Ja (men på en enhet ingen 2FA)
kryptering
AES-256 bit kryptering
Biometrisk pålogging
Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID på iOS og macOS, Windows Hello, Android fingeravtrykklesere
2FA/MFA
Ja
Skjemautfylling
Ja
Mørk webovervåking
Ja
Støttede plattformer
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Passordrevisjon
Ja
Viktige funksjoner
Flere 2FA -alternativer. Passordsikkerhetsrevisjon. Sikre passord og notatdeling. Sikker lagring av bokmerker. Nødtilgang
Gjeldende avtale
Få 30% RABATT (kun $ 16.68 per år)

Mange mennesker har en tendens til å gjenbruke passord på tvers av flere plattformer. Det er ekstremt risikabelt da det kan føre til stjålet informasjon, kapret identitet og andre uheldige situasjoner. 

Dette er hvor en passordbehandling som RoboForm kommer inn. Den lagrer dine ubegrensede passord i sikrede skyservere og hjelper dem med å dele dem med menneskene du vil ha. 

Ikke bare det, den fanger også din sensitive personlige informasjon trygt og henter dem når det er nødvendig for å fylle ut skjemaer automatisk. 

RoboForm kan være en passordbehandling på inngangsnivå, men den kommer med utmerkede funksjoner for både personlig og forretningsbruk. 

Du kan til og med lagre sikre notater for all generell informasjon og bruke dem når det passer deg. Så, etter å ha brukt appen en liten stund, her er mine få tanker om den.

TL; DR: RoboForm bruker en AES 256-bits nøkkelkryptering og en populær autofyllfunksjon, og er en av de enkleste å bruke, høyt sikrede passordbehandlerne. Hvis du trenger hjelp til å administrere online -kontoene dine, er RoboForm verdt å sjekke ut.

Fordeler og ulemper

RoboForm Fordeler

  • Del enkelt legitimasjon

RoboForm har en passorddelingsfunksjon som lar ansatte eller brukere som deler en felles konto logge på med et kryptert passord. Dette er for å sikre kontrollert kontotilgang og forhindre behovet for å endre den når ansatte slutter.

  • Kategoriser passord

Du kan skille passordene for forskjellige kontoer og liste dem under forskjellige kategorier: hjem, jobb, underholdning, sosiale medier, etc. Det holder alt organisert og gjør det lettere å navigere gjennom dataene. 

  • Enhet og OS -kompatibilitet

RoboForm støtter alle de store nettleserne og de fleste mindre. Nettleserintegrasjonen er nesten feilfri, og appen støttes av nesten alle operativsystemer for mobile enheter.

  • Gratis prøveperiode

Et gratis prøveversjon er tilgjengelig for bedriftskontoer som lar brukere teste tjenestene uten å angi kredittkortinformasjon.

RoboForm Cons

  • Mislykket autofyll

På noen nettsteder og portaler fungerer ikke autofyllen, og du må lagre og skrive inn påloggingsinformasjonen manuelt.

  • Utdatert brukergrensesnitt

Brukergrensesnittet for forretningskontoer er utdatert og har flere forbedringsrom.

DEAL

Få 30% RABATT (kun $ 16.68 per år)

Fra $ 1.99 per måned

RoboForm -funksjoner

RoboForm passordbehandling er kanskje ikke den beste sammenlignet med andre alternativer, men den har noen veldig gode funksjoner. 

Og det kommer til en veldig rimelig pris! Men hvis du fortsatt er skeptisk til å bruke den, kan du teste ut grunnversjonen eller til og med gjennomgå en gratis prøveversjon før du kjøper en premiumversjon.

Her er noen av de viktigste funksjonene:

Brukervennlighet

Det er veldig praktisk å komme i gang med RoboForm. Det er flere planer tilgjengelig, inkludert en gratis versjon, og du kan velge en etter behov.

Registrerer deg med RoboForm

Det er enkelt å installere RoboForm Password Manager på enhetene dine. Når du har lastet den ned gjennom det riktige installasjonsprogrammet, vil den legge til nettleserutvidelser i standard nettlesere. 

Det er mange videotekniske opplæringsprogrammer tilgjengelig hvis du trenger instruksjonsveiledning.

installer roboform

Deretter må du konfigurere brukerkontoen din og generere et hovedpassord. For å legge til nye medlemmer til familie- eller bedriftskontoen din, ville RoboForm sende dem e -post og be om tillatelse og ytterligere instruksjoner. 

Etter det første oppsettet importerer programmet alle passordene fra nettleserne dine, andre passordbehandlere og til og med en korrekt skrevet CSV-fil (hvis du har en). Det kan også sync i bokmerker, selv om samlingen av importalternativer er mindre enn andre programmer.

I gratisversjonen kan du bare sync dataene dine med bare én enhet. Det er ikke nødvendigvis et problem hvis du bare bruker en primær enhet med internettforbindelse. 

Men jeg endte opp med å få premium familieplan siden det ikke er noen grenser for enheter eller lagring. 

Hovedpassord

For å få tilgang til RoboForm -kontoen din og holde den beskyttet, må du legge inn en unik kombinasjon av minimum 4 tegn, og maksimalt 8. 

Dette er hovedpassordet ditt. Siden hovedpassordet ikke blir overført på serverne eller lagret i skybackupen, er det umulig å gjenopprette det når det er glemt. 

Selv om RoboForm -passordbehandleren er sen til å bli med på festen, har de endelig introdusert funksjonen for nødpassordtilgang med den oppdaterte versjonen. Jeg skal snakke om det litt senere.

OBS: Du kan kanskje tilbakestille hovedpassordet, men alle lagrede data blir slettet av sikkerhetsformål.

Lagre bokmerker

Et trekk ved RoboForm som overrasket meg var deling av bokmerker. Jeg fant det veldig praktisk fordi jeg har en iPhone og en iPad, men bruker Google Chrome på min PC. 

Og siden Safari lar meg se nettsidene, har jeg åpnet alle IOS -enhetene mine og lett tilgjengelig dem. Jeg var så glad for å kunne gjøre det samme for Chrome.

Det er en sanntidssparer og er overraskende ikke tilgjengelig i andre fremtredende passordbehandlere.

styring av passord

RoboForm støtter funksjoner du kan forvente av et høykvalitets og dyrt produkt til tross for at du er en budsjettpassordbehandling.

Importer passord

Som jeg nevnte tidligere, importerer RoboForm passord fra alle større nettlesere, for eksempel Chrome, Firefox, Internet Explorer, etc., og noen av de mindre også. 

Noen brukere foretrekker å slette passordene fra nettlesere på grunn av deres mindre sikkerhet. Dessverre tilbyr RoboForm ingen automatiske oppryddingsfunksjoner, så du må gjøre dem selv.

Passordfangst

Akkurat som du forventer av et passordhåndteringsprogram, registrerer RoboForm påloggingsinformasjonen din når du registrerer deg eller logger deg på en ny portal og tilbyr å lagre den som en pass kort. 

Du kan til og med registrere det med et egendefinert navn og kategorisere det ved å legge det til i en ny eller eksisterende mappe. 

For noen som liker å holde alt organisert, kunne jeg ikke hjelpe å elske denne lille funksjonen. Alt du trenger er å dra og slippe for å organisere kortene i seksjonene jeg vil ha.

Bortsett fra noen rare påloggingssider, fungerer programmet feilfritt med de fleste andre. Selv om ikke alle datafeltene er fanget på noen sider på noen sider. 

For eksempel er ikke brukernavnet lagret, men passordet. Du kan fylle dem opp senere selv, men det føles bare som ekstraarbeid du ikke burde gjøre. 

Så når du besøker et nettsted på nytt, skanner RoboForm databasen din etter matchende passkort. Hvis det blir funnet, vil passordet dukke opp, og du må klikke på det for å fylle ut legitimasjonen. 

Chrome-brukere må utføre et ekstra trinn og velge det alternativet fra verktøylinjens knappmeny. 

Det kan ikke virke som for mye trøbbel å gjøre det, men det virker litt irriterende når du tenker på alle de praktiske alternativene som er tilgjengelige med andre programmer.

roboform passord

Du kan også gå inn på forskjellige nettsteder fra nettleserutvidelsens verktøylinjeknapp. Bare søk etter den lagrede legitimasjonen din fra de organiserte listene og mappene dine, og klikk på en vedlagt nettstedkobling. Den logger deg på med en gang.

Autofyll passord

RoboForm ble opprinnelig designet for å automatisere inntasting av personlige data i webskjemaer. Dermed fungerer den eksepsjonelt bra når det gjelder automatisk fylling av passord.

Det tilbyr 7 forskjellige maler for hvert passkort, selv om du også har mulighet til å tilpasse noen få felt og verdier. De er:

  • Person
  • Virksomhet
  • Passport
  • Adresse
  • Kredittkort
  • Bank Account
  • Bil
  • Custom
roboform -formfylling

Du kan legge til flere detaljer for hver identitet, for eksempel kontaktnummer, e -postadresse, sosiale medier -IDer, etc. 

Det er også muligheten til å skrive inn mer enn én datatype, for eksempel flere adresser eller mer enn én kredittkortinformasjon.

Jeg tror ikke jeg har sett denne sikkerhetsberøringen andre steder, men RoboForm ber om bekreftelse for å legge inn sensitive data. 

Du kan også lagre personlige data for kontaktene dine, for eksempel adressen deres, noe som er svært praktisk hvis du planlegger å sende dem gaver eller e -poster i fremtiden.

For å fylle ut dataene, må du velge ønsket identitet fra verktøylinjen, klikke på autofyll og deretter se på når den relevante informasjonen din limes inn i nettskjemaet. 

Passordgenerator

En av de mest kritiske funksjonene til en passordbehandling er å generere sterke og unike passord. Siden manageren din vil lagre dem for deg i en skybackup, sparer det deg for å huske dem alle.

Etter å ha tilgang til programmet gjennom nettleserutvidelsens verktøylinje, vil det generere et passord for deg som standard med åtte tegn.

Standardpassordene til Chrome er svake ettersom de inneholder en kombinasjon av store og små bokstaver, sifre, men ingen symboler. 

Og den inneholdt bare åtte tegn, mens standardpassordet som ble generert på IOS -enheter var litt lengre. 

Men ikke bekymre deg, da du kan endre innstillingene. For å gjøre det sterkere, må du gå til de avanserte innstillingene og øke lengden på passordet ditt og sjekke boksen Inkluder symboler.

Programpassord

I tillegg til å lagre passordene for nettportalene dine, lagrer det også passordet til en hvilken som helst stasjonær app. 

Etter at du har logget deg på appen din, ber RoboForm om tillatelse til å lagre legitimasjonen. For ansatte eller brukere som har en tendens til å bruke datamaskinene sine for å få tilgang til sikre applikasjoner regelmessig, kan dette være ekstremt tidsbesparende og effektivt.

Men denne funksjonen er langt fra perfekt. På grunn av den interne sandboksbeskyttelsen til noen applikasjoner, gjør det det umulig for RoboForm å automatisk fylle ut informasjon i disse appene. 

Dette er en liten irritasjon jeg møtte i mine Apple -enheter som kjører på IOS, men ikke på min bærbare Windows -datamaskin. Bortsett fra dette fant jeg ikke noe vesentlig problem ellers.

Sikkerhet og personvern

Selv om jeg var litt skuffet over RoboForms tofaktorautentiseringssystem, brydde jeg meg ikke så mye om det. Det er fordi jeg ble helt imponert over krypteringssystemet og sikkerhetssenterfunksjonene.

To-faktor autentisering og biometrisk pålogging

Tofaktorautentiseringer er sikkerhetsfunksjoner du må ha for å unngå mulig ekstern hacking. 

For når noen gjetter hovedpassordet ditt, kan det være over. I stedet for å bruke SMS, bruker RoboForm apper som Google Authenticator, Microsoft Authenticator og mer for å sende et midlertidig engangspassord (OTP) til enheten din. 

Uten å skrive inn denne koden som er sendt til de nye enhetene dine, kan det hende du ikke får de nødvendige tillatelsene for å få tilgang til kontoene dine. 

Dette programmet inneholder kanskje ikke de avanserte multifaktor -autentiseringene du forventer, men det gjør en utmerket jobb med å holde uønsket oppføring utenfor kontoen din.

Heldigvis, selv om RoboForms tofaktoralternativer er begrenset, får du fortsatt et fingeravtrykk eller ansiktsidentifikasjon i Windows Hello for å låse opp kontoene dine.

Ved biometrisk autentisering er det bare noen få tillatte personer som har tilgang til fingeravtrykk, ansikts -ID, iris -skanning eller stemmegjenkjenning. 

Siden disse er vanskelige å replikere, trenger du aldri å bekymre deg for at noen skal hacke kontoen din lenger!

OBS: 2FA -funksjonen er ikke tilgjengelig i gratisversjonen, RoboForm overalt.

Krypteringssystem

RoboForm bruker AES-kryptering med 256-biters nøkler kjent som AES256 for å sikre lagrede data.

All informasjon er pakket inn i en enkelt fil og er kryptert og dekryptert lokalt for å beskytte mot kapring eller eventuelle cyberangrep. Faktisk er dette et av de sterkeste krypteringssystemene som er tilgjengelige akkurat nå.

Krypteringsnøklene er kodet med en PBKDF2-passord-hashing-algoritme kombinert med et tilfeldig salt og SHA-256 som en hashfunksjon. 

Førstnevnte er ansvarlig for å legge til ekstra data i hovedpassordet som et ekstra beskyttelseslag.

Sikkerhetssenter

Sikkerhetssenteret sporer raskt alle påloggingspassordene dine og identifiserer de kompromitterte, svake og gjenbrukte passordene blant dem. 

Til tross for mitt beste for å unngå å bruke det samme passordet på flere nettsteder, ble jeg overrasket over å se at jeg gjentok noen få av dem, spesielt på de minst besøkte nettstedene mine.

For å unngå sikkerhetsbrudd, måtte jeg logge inn manuelt og endre passordet for hvert oppført element. 

Jeg ventet en automatisk passordendringsfunksjon og ble veldig skuffet over at jeg ikke fant den her. Det var tidskrevende og energikrevende.

OBS: Hver gang du endrer et passord, registrerer RoboForm det automatisk og erstatter det gamle passordet i databasen. 

Du kan også sjekke styrken på passordet ditt i hovedlisten. Siden jeg allerede brukte mye tid på å endre passordene jeg brukte igjen, føltes det som for mye arbeid å gå tilbake igjen for å endre de svake passordene.

Deling og samarbeid

Jeg har allerede nevnt passorddeling tidligere, noe som er svært sikkert og er et utmerket verktøy for felles kontoer.

Deling av passord

RoboForm bruker offentlig-privat nøkkelkryptografi som bare tillater brukere å få tilgang til dataene som er tildelt dem for forretningskontoer. 

Hver ansatt vil ha sitt eget hovedpassord og spesifikke tillatelsesnivå for å gå inn i hvelvet, men vet aldri de faktiske passordene. 

I familieplanen kan du opprette separate kontoer for barna dine. Så hvis de vil logge på et nettsted, kan du dele passordet fra enheten din uten å måtte skrive det inn manuelt. 

Det unngår muligheten for at de ved et uhell kan se passordet også!

Denne enkle passorddelingsfunksjonen er også praktisk for å betale regninger, vise vedlikeholdsoppgaver og tjenester, logge på felles kontoer, etc.

Det er to alternativer for samarbeid - en er deling, og den andre er send. Da jeg først fikk gratisversjonen, kunne jeg bare sende ett passord om gangen. 

Men med den betalte versjonen har jeg ubegrenset deling med forskjellige brukere og kan til og med sende en hel mappe om gangen. Dette gjorde arbeidet mer effektivt, og jeg ble overrasket over at gratisbrukere savnet en så flott funksjon.

Hvis du aksje passordene dine med brukere, vil eventuelle fremtidige passordendringer bli automatisk synced til mottakernes enheter. 

Men hvis du send et passord, vil du bare gi dem det gjeldende passordet. Det vil si at hvis du endrer påloggingsinformasjonen, må du sende den til mottakerne igjen. Dette er perfekt for gjestebrukere, ettersom du vil at de skal ha midlertidig tilgang.

Hvis du har bestemt deg for det aksje legitimasjonen, kan du også bestemme deres tillatelsesinnstillinger. Det er 3 alternativer tilgjengelig: 

  • Bare pålogging: Nye brukere kan logge på og få tilgang til kontoen, men kan ikke redigere eller dele passordet.
  • Lese og skrive: Brukere kan se og redigere elementene, som vil være synced på alle enheter.
  • Full kontroll: Disse brukerne har administrasjonskontroll. De kan se og redigere elementene, samt legge til nye brukere og endre tillatelsesinnstillinger.

Jeg synes dette er en genial funksjon, ettersom du vil at alle i din familie/bedriftskonto skal ha samme autoritet. 

Nødstilgang

I tilfelle uforutsette situasjoner, for eksempel manglende evne til å miste enheten, har du også muligheten til å velge en nødkontakt for å få tilgang til dataene dine. 

Denne personen kan til og med skrive inn hvelvet ditt i ditt sted. Så du bør velge en pålitelig person som din nødkontakt.

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i den oppdaterte versjonen, som er RoboForm Everywhere, versjon 8. Hvis du klikker på verktøylinjeknappen i nettleserutvidelsen, finner du fanen for den nederst i hovedinnholdslisten.

Det vil være en fane for kontaktene dine og en annen for personer som har utpekt deg som deres.

nødkontakter

Å sette opp denne funksjonen var en lek. Etter å ha oppgitt personens e-postadresse og spesifisert en venteperiode på 0-30 dager, vil mottakeren få en e-post som forklarer prosessen, deres krav og videre trinn. Mottakeren kan også installere en gratisversjon hvis de vil.

Tidsavbruddet er en foreløpig periode for å unngå misbruk. Hvis mottakeren ber om tilgang innen denne tiden, blir du varslet umiddelbart.

Så du kan fortsette å beholde dem som din nødkontakt eller kutte dem hvis du vil. Men husk at når tidsavbruddet er over, får de full tilgang til kontoen din og dataene i den.

Så hvis du mister hovedpassordet ditt, kan kontakten logge på kontoen din og laste ned CSV -filen for deg. Du kan senere laste opp denne filen på nytt hvis du installerer RoboForm på nytt på den nye enheten.

Gratis kontra Premium -plan

Det er 3 forskjellige RoboForm -versjoner tilgjengelig til forskjellige priser: gratis, premium og en familieplan. 

Jeg begynte med en gratis versjon og endte opp med å få familieplanen til å brukes sammen med søsknene mine. Alle tre alternativene er tilgjengelige for Windows, macOS, IOS og Android.

RoboForm gratis

Dette er gratisversjonen som kanskje ikke er den beste, men den tilbyr anstendig funksjoner. Du får standardtjenester, for eksempel:

  • Automatisk fylling av nettskjema
  • Autosparing
  • Passordrevisjon
  • Deling av passord

Gratis kunder går imidlertid glipp av mange flotte funksjoner, noe som er synd siden konkurrenter, som LastPass og Dashlane, tilbyr gratis versjoner som er mer avanserte og har bedre funksjoner. 

Men hvis du er klar for å få RoboForm, er gratisversjonen en fin måte å bli introdusert for programmet.

RoboForm overalt

Premium -versjonen inneholder en rekke funksjoner og det også til svært rimelige priser. I tillegg til standardtjenestene, har den også:

  • Ubegrenset lagring av passord
  • To-faktor autentisering (2FA)
  • Sikker deling for flere pålogginger om gangen
  • Nødkontakt tilgang

Til tross for at det er betydelig billigere enn de fleste konkurrenter, tilbyr Roboform 8 Everywhere rabatter for flerårige abonnementer og pengene-tilbake-garantier.

RoboForm -familien

Denne planen er som Overalt plan og har alle de samme funksjonene. Kontogrensen for denne planen er imidlertid satt til 5. Avtalene og rabattene for RoboForm Everywhere og Family er nesten de samme.

Prisplaner

Det er 3 RoboForm-planer tilgjengelig bortsett fra "Business". RoboForm tilbyr bare årlige betalingsalternativer, men de er utrolig rimelige.

Når du kjøper en 3 eller 5-årig kontrakt for premiumversjonene, får du ytterligere rabatt.

Men hvis du fortsatt er skeptisk til eventuelle abonnementsproblemer, ikke bekymre deg, da det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som lar deg prøve programmet uten risiko!

Viktig: Refusjonsalternativet er ugyldig for bedriftslisenser.

planerPriserEgenskaper
Individuell/grunnleggendeGratisÉn enhet. Automatisk fylling av nettskjema. Autosparing. Passordrevisjon. Passorddeling
RoboForm overalt$ 19 Fra $ 1.99 per månedFlere enheter. Ubegrenset lagring av passord. To-faktor autentisering (2FA). Sikker deling for flere pålogginger om gangen. Nødkontakt tilgang
RoboForm -familien$ 38Flere enheter for 5 separate kontoer. Ubegrenset lagring av passord. To-faktor autentisering (2FA). Sikker deling for flere pålogginger om gangen. Nødkontakt tilgang
Virksomhet $ 29.95 til $ 39.95 (i henhold til antall brukere) 
EnterpriseN / A

Ofte Stilte Spørsmål

Hvilken kryptering bruker RoboForm?

RoboForm bruker en ende-til-ende 256-biters AES-kryptering. Det er en av de sterkeste krypteringene som er tilgjengelige som krypterer og dekrypterer data lokalt og ikke på serverne.

Dette sikrer at ikke engang utviklerne, enn si hackere, kan få tilgang til påloggingsinformasjonen. Den støtter også 2FA og biometrisk autentisering i premiumversjonen som en ekstra beskyttende barriere.

Hvor lagrer RoboForm Password Manager passordene?

Mens krypteringen kan gjøres lokalt, bruker RoboForm sikker skylagring for å lagre dataene. Dette hjelper til syncing av data mellom flere enheter, fyll skjemaer automatisk og deling av passord med nye brukere.

Du kan også velge å lagre dataene lokalt. Men for å gjøre det må du være en avansert bruker med sikkerhetskompetanse for å ha din egen sikre skylagring.

Selv om dette kan være sikrere, må du sørge for at det ikke er noen feil i arbeidet ditt.

Hvilke nettlesere er RoboForm kompatibel med?

RoboForm støtter nesten alle større nettlesere, som Safari, Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge, Opera, etc.

Du kan sync det med de populære operativsystemene også, dvs. IOS, Android, Windows PC og macOS. Den støtter imidlertid ikke Linux.

Kan jeg gjenopprette kontoen min hvis jeg mister hovedpassordet mitt?

For å sikre maksimal sikkerhet kan ikke engang utviklerne identifisere hovedpassordet ditt. Så de kan ikke gjenopprette kontoen for deg. Men hvis du har registrert biometrisk autentisering, kan du bruke dem til å prøve å gjenopprette kontoen din.

Et annet alternativ er å få din nødkontakt til å få tilgang til kontoen din på dine vegne og laste ned alle dataene til en fil som du senere kan laste opp til din nye konto.

Hvilken er den siste versjonen av RoboForm?

RoboForm 8 overalt er den siste versjonen nå, som ble oppdatert etter 6 års pause.

Den har et nytt brukergrensesnitt som ser helt annerledes ut enn de tidligere modellene og er litt forvirrende for både gamle og nye brukere. Eldre funksjoner har blitt oppdatert i denne versjonen, mens noen nye har blitt lagt til også.

Hvilke verktøy for passordrevisjon kan jeg forvente av RoboForm?

Sikkerhetssenterets sikkerhetsfunksjoner inkluderer identifisering av eventuelle doble passord, dupliserte pålogginger og beregning av styrken til passordene. Den bruker en åpen kildekode-algoritme kalt "zxcvbn."

Oppsummering

RoboForm har en rekke funksjoner, spesielt i sine betalte versjoner. Krypteringssystemet, avansert formfyllingsteknologi og deling av bokmerker er noen av de mest bemerkelsesverdige egenskapene. 

RoboForm har mye rom for forbedringer sammenlignet med konkurrentene, for eksempel det utdaterte brukergrensesnittet i Business-versjonen, automatisk opprydding for gjenbrukte og svake passord, 2FA, etc. 

Men hvis du er ute etter en ukomplisert og høyt sikret passordbehandling for å hjelpe deg med å administrere dine online -kontoer og holde identiteten din trygg, så trenger du ikke lete lenger enn RoboForm. Det kan være en passordbehandling på inngangsnivå, men det er veldig bra i jobben.

DEAL

Få 30% RABATT (kun $ 16.68 per år)

Fra $ 1.99 per måned

Brukeranmeldelser

Jeg elsker robo-form

Rangerte 4 av 5
Kan 2, 2022

Roboform er billigere enn andre passordbehandlingsverktøy, men du får det du betaler for. Brukergrensesnittet er virkelig utdatert. Det fungerer bra, og jeg har ikke sett noen feil ennå, men det er utdatert sammenlignet med andre passordbehandlere. Jeg har hatt problemer der Roboform ikke skiller mellom forskjellige underdomener, noe som fører til å gå gjennom en liste med to dusin legitimasjon for forskjellige nettapper vi bruker for arbeid som deler samme domenenavn.

Avatar for Tesfaye
Tesfaye

Billigere enn de fleste

Rangerte 4 av 5
April 9, 2022

Da min venn fortalte meg at Roboform er billigere enn LastPass og har alle de samme funksjonene, var det alt jeg trengte å høre for å bytte. Jeg har brukt Roboform i over 3 år nå, og jeg savner egentlig ikke LastPass. Det eneste jeg ikke liker med Roboform er de utdaterte autofyll-funksjonene. Det fungerer ikke alltid og manuelt kopiere og lime inn legitimasjon fra Roboform tar litt for mye innsats. Det er imidlertid ikke verre enn LastPass. LastPass sin autofyll var like dårlig.

Avatar for Laleh
Laleh

Imponerende

Rangerte 5 av 5
Februar 26, 2022

Jeg begynte nylig å bruke Roboform til personlig bruk. Vi har det i selskapet vårt, og det fungerer feilfritt for hele teamet. Vi kan dele passord med hverandre uten problemer. Når vanlige brukerlegitimasjoner oppdateres, blir de oppdatert for alle samtidig. Det er flott for team, men det er kanskje ikke det beste for personlig bruk. Det fungerer bra, men det er ikke så bra for personlig bruk som Bitwarden eller Dashlane.

Avatar for Liva B
Liva B

Svært overkommelig

Rangerte 5 av 5
September 28, 2021

Budsjett betyr alt for meg. RoboForm er kanskje ikke den mest sofistikerte passordbehandleren enn sine andre motparter, og du kan til og med si at den er litt utdatert. Liker imidlertid prisen veldig mye, og den fungerer bra for mine behov, så jeg vil gi den en 5-stjerners vurdering.

Avatar for Rommel R
Rommel R.

Enkel, men pålitelig

Rangerte 4 av 5
September 27, 2021

Det jeg liker best med RoboForm er at appen er veldig enkel, men likevel pålitelig. Brukergrensesnittet er imidlertid ganske utdatert, spesielt skrivebordsappen. Når det gjelder personvern og sikkerhet, er dataene dine og andre personvernproblemer sikret. RoboForm er kanskje ikke like elegant som andre nye alternativer på markedet, men det som er viktig er at det er funksjonelt og at prisen er veldig rimelig.

Avatar for Miles F
Miles F.

RoboForm Everywhere er et ideelt valg

Rangerte 5 av 5
September 27, 2021

RoboForm Everywhere er virkelig verdt alt. Jeg elsker funksjonene, prisen og alle funksjonene for å beskytte alle. Høy 5!

Avatar for Misty B
Misty B

Send omtale

â € <

Referanser

Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan melde deg av når som helst. Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Mitt selskap
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
???? Du er (nesten) abonnert!
Gå over til e-postinnboksen din, og åpne e-posten jeg sendte deg for å bekrefte e-postadressen din.
Mitt selskap
Du abonnerer!
Takk for ditt abonnement. Vi sender ut nyhetsbrev med innsiktsfulle data hver mandag.