NordVPN-anmeldelse (Er det fortsatt et toppvalg for personvern og sikkerhet i 2023?)

Written by
in VPN

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

NordVPN er en av de absolutt beste VPN-ene på markedet når det kommer til sikkerhet, personvern, hastighet ... og billige planer. Den kommer fullpakket med flotte funksjoner for internettsikkerhet og personvern. Her i denne NordVPN-anmeldelsen vil jeg gå gjennom hver funksjon i detalj, så fortsett å lese!

Fra $ 3.99 per måned

Få 59 % RABATT + 3 GRATIS måneder

Nøkkelfunksjoner:

NordVPN tilbyr sterke sikkerhets- og personvernfunksjoner, inkludert minimal datalogging, sterk kryptering og en policy uten logg som gjør den ideell for sikkerhetsbevisste brukere.

NordVPN er basert i Panama, som ikke er en del av noen overvåkingskoalisjon, og kan ikke tvinges til å utlevere informasjon til myndigheter eller virksomheter.

Mens NordVPN har et attraktivt og brukervennlig grensesnitt, kan det ha noen ulemper, for eksempel statiske IP-adresser, ekstra programmer som må reinstalleres manuelt, og problemer med programvareoppgraderinger på Apple-enheter. I tillegg kan det være utfordrende for noen brukere å konfigurere og sette opp OpenVPN på din egen ruter.

NordVPN -sammendrag (TL; DR)
Vurdering
Rangerte 4.3 av 5
(18)
Priser
Fra $ 3.99 per måned
Gratis plan eller prøveversjon?
Nei (men en "ingen-spørsmål-stilte" 30-dagers refusjon)
Servere
5300 + servere i 59 land
Loggpolicy
Null-loggpolicy
Basert i (jurisdiksjon)
Panama
Protokoller / Encryptoin
NordLynx, OpenVPN, IKEv2. AES-256 kryptering
torren
P2P fildeling og torrenting tillatt
Streaming
Stream Netflix USA, Hulu, HBO, BBC iPlayer, Disney+, Amazon Prime og mer
Support
24/7 live chat og e -post. 30-dagers pengene-tilbake-garanti
Egenskaper
Privat DNS, dobbel datakryptering og løkstøtte, annonse- og malwareblokkering, Kill-switch
Gjeldende avtale
Få 59 % RABATT + 3 GRATIS måneder

A VPN eller virtuelt privat nettverk, lar brukerne koble seg til et annet nettverk via Internett på en sikker måte.

VPN-er kan brukes til å få tilgang til regionlåste nettsteder, beskytte nettlesingsaktivitetene dine på åpen Wi-Fi mot offentlig kontroll og mye mer.

Men med en overflod av VPN -er å velge mellom, hvordan kan du finne den beste? I dette NordVPN gjennomgang, vil du lære om det er riktig VPN for deg.

nordvpn hjemmeside

NordVPN Fordeler og ulemper

Ved siden av hovedfunksjonene, la oss ta en titt på noen av fordelene og ulempene

NordVPN -fordeler

  • Minimal datalogging: NordVPN logger bare et minimum av informasjon, inkludert e -post, betalingsdetaljer og kundestøttekontakter.
  • Ligger i Panama: NordVPN er basert i Panama. Dermed er den ikke en del av overvåkningskoalisjonene Five Eyes, Nine Eyes eller 14 Eyes, og kan derfor ikke tvinges til å overlate informasjon til myndigheter og virksomheter.
  • Sterke krypteringsstandarder: NordVPN bruker gullstandarden for kryptering
  • Ingen loggpolicy: Politikken uten logg gjør den ideell for sikkerhetsbevisste brukere. Brukergrensesnittet er fantastisk, og det har blitt dramatisk forbedret.
  • Premium design: NordVPNs applikasjoner for Windows, Mac, Android-appen, iOS-appen og Linux har et førsteklasses utseende og kobler lynraskt til.
  • Seks samtidige tilkoblinger: NordVPN kan sikre opptil 6 enheter samtidig, mer enn de fleste VPN -er.
  • Fungerer feilfritt med Netflix og Torrenting

NordVPN Cons

  • Statiske IP -adresser: Interessant nok forble vår IP -adresse den samme for hver gang vi koblet til NordVPN, mens de bruker delte IP -er, var dette interessant å se
  • Ytterligere programvare: NordVPN installerer spesifikke ekstra programmer som må installeres manuelt. Etter at du kobler fra NordVPN, kan programvaren deres ødelegge nettverkstilkoblingen fysisk.
  • Installasjonsproblem på iOS: I flere uker kan programvareoppgraderinger på Apple-enheter mislykkes med feilen «kan ikke lastes ned». Vi er ikke sikre på om dette gjentar seg eller ikke, men noe å være klar over.
  • Konfigurere og sette opp OpenVPN på egenhånd router er ikke brukervennlig.
DEAL

Få 59 % RABATT + 3 GRATIS måneder

Fra $ 3.99 per måned

NordVPN-funksjoner

En anstendig VPN-leverandør vil tilby deg en trygg, kryptert tunnel som du kan sende og motta nettdata via. Ingen kan se gjennom tunnelen og få tilgang til nettinformasjonen din.

Derfor stoler millioner av mennesker over hele verden på NordVPN, en brukervennlig VPN-programvare for Windows, Android, iOS og Mac. Den beskytter deg mot snikende reklame, skruppelløse skuespillere og invasive internettleverandører når du er online.

nordvpn funksjoner

Så hvis du vil føle deg trygg når du bruker offentlig Wi-Fi, er NordVPN en av beste VPN-er å bruke. Beskytt nettforbindelsen din og hold nettleserloggen hemmelig mens du har privat tilgang til personlige opplysninger eller forretningsfiler. Nedenfor har jeg listet opp noen av NordVPNs funksjoner:

  • Flott krypterings- og loggpolicy
  • 24/7 Kundestøtte
  • Masse tillegg
  • Bitcoin-betalinger
  • Innhold og streamingtilgang
  • P2P -deling tillatt
  • VPN -servere over hele verden
  • Neste generasjons kryptering
  • Strenge retningslinjer for ingen logger
  • Trusselbeskyttelse
  • Meshnett
  • Mørk webmonitor
  • DoubleVPN
  • Automatisk Kill Switch
  • DNS-lekkasjebeskyttelse
  • Løk over VPN
  • Støtte for streaming
  • SmartPlay
  • Lysets hastighet
  • Sikre opptil 6 enheter samtidig
  • Dedikert IP-adresse
  • VPN-apper for ulike enheter
  • Proxy -utvidelser for nettlesere
  • 24 / 7 kundestøtte

Med introduksjonen ute av veien, la oss ta en titt på alt det NordVPN har å tilby.

Hastighet og ytelse

Når du besøker NordVPNs nettsted, blir du umiddelbart konfrontert med skrytet av at det er “Verdens raskeste VPN. ” Det er klart at NordVPN føler at det har fungert godt i hånden. Og som det viser seg, er den påstanden riktig.

Ikke bare er NordVPN rask, men på grunn av den nylig lanserte NordLynx -protokoll, de er virkelig den raskeste VPN-en på markedet. Vi var fornøyd med NordVPNs hastigheter på utenlandske servere. I hastighetstesten vår sank nesten ikke opplastingshastigheten og nedlastingshastigheten uansett hvor vi var koblet til.

nordvpn hastighetstest

Det var fremdeles i stand til å kringkaste uten forsinkelse, bla gjennom og til og med spille spill på visse servere. NordVPNs nedlastningshastigheter flammer raskt og konsekvent på tvers av brettene. Det er ikke en enkelt testet server som er vesentlig bak de andre.

Opplastingshastighetene er gode og like jevne. Funnene viser den ypperste ytelsen til NordVPNs NordLynx-protokoll på full vis, og det er ekstremt bemerkelsesverdig.

Uansett om du bekymrer deg mer for nedlastinger eller opplastinger, er dette uten tvil et VPN -selskap som bør stå øverst på listen din.

nordvpn hastighet før
nordvpn hastighet etter

Stabilitet - Bør jeg forvente fall i VPN -tilkoblingen?

Når du evaluerer VPN-er, er det viktig å vurdere hastigheten, samt stabiliteten og konsistensen til den hastigheten, for å sikre at det ikke oppstår noe betydelig hastighetstap og at du har en utmerket online opplevelse. Sjansene for tilkoblingsfeil er små hvis du bruker NordVPN.

Vi har testet NordVPNs stabilitet på tvers av flere servere og har ikke lagt merke til noen tilkoblingstap, selv om noen kunder tidligere har opplevd dette problemet, som nå er fikset.

Lekkasjetester

Under vår testing gikk vi også for å se om de hadde IP- eller DNS-lekkasjer. Heldigvis skjedde ingen av dem. I tillegg testet vi kill-bryteren, og det fungerte også perfekt. Begge disse er viktige siden du ikke vil at identiteten din ved et uhell skal siver ut.

Støttede enheter

Vi har hatt gleden av å teste NordVPN på en Windows-datamaskin, iOS-telefon og Android-nettbrett. Vi er glade for å si at den har prestert feilfritt på dem alle.

nordvpn-enheter

Alt i alt støtter NordVPN alle de viktigste operativsystemene for desktop (Windows, macOS, Linux) og for mobil (Android og iOS). I tillegg har den en plugin for nettlesere Chrome og Firefox. 

Dessverre ingen Microsoft Edge -støtte, men vi tror vi kan overse det. Til slutt har den en rekke alternativer for manuelt oppsett for trådløse rutere, NAS -enheter og andre plattformer.

Samtidig tilkobling-Multi-Platform Protection

En bruker kan koble opptil 6 kontoer under ett NordVPN-abonnement. I tillegg er VPN-programmet tilgjengelig for en rekke plattformer, inkludert Mac og andre Apple-enheter, Windows og Android.

nordvpn flere enheter

Dette lar kunder dra nytte av NordVPNs beskyttelse uavhengig av hvilken enhet de bruker.

Streaming og Torrenting

NordVPN er et fantastisk alternativ hvis du vil bruke en VPN for sikker torrenting. De tilbyr ikke bare P2P-spesifikke servere, men de har også verktøyene du trenger for anonym og sikker torrenting. Dette inkluderer blant annet en stadig viktig drepebryter. Vi vil imidlertid dekke dette mer detaljert senere.

Når det gjelder streaming, utmerker NordVPN seg også. De har et stort utvalg av blokkeringsfunksjoner. Alt fra Netflix til Hulu og mer.

Amazon Prime VideoAntenne 3Apple tv +
BBC iPlayerBein SportsCanal +
CBCKanal 4Crackle
Crunchyroll6playDiscovery +
Disney +DR TVDStv
ESPN Facebook fuboTV
Frankrike TVGloboplayGmail
GoogleHBO (Max, Now & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLocastNetflix (USA, Storbritannia)
Nå TVORF TVPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikiShowtimeSky Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
knuskTwitterWhatsApp
WikipediaVuduYouTube
Zattoo

Som nevnt har de store hastigheter slik at du ikke trenger å bekymre deg for buffering eller noe lignende.

Server steder

Med 5312 servere i 60 land, NordVPN har et av de største servernettverkene til ethvert VPN-selskap. Kun Privat Internett-tilgang har flere servere enn dette. Så det er en seier for NordVPN.

NordVPN gir også utmerket geografisk variasjon. NordVPN dekker deg med mindre du prøver å koble til et lite øyland midt i havet.

Serverne deres er først og fremst i Europa og Amerika, men du kan finne dem over hele verden.

nordvpn servere

24 / 7 Kundestøtte

NordVPN hadde forskjellige alternativer for kundeservice, inkludert et live chat -alternativ tilgjengelig 24 timer i døgnet, e -postassistanse og en søkbar database. NordVPN tilbyr en 30-dagers pengene tilbake forsikring; vi gikk til deres FAQ -nettsted og gjennomgikk personvernerklæringen for oss selv.

Det eneste de manglet i kundestøtte var et telefonnummer, som ikke er nødvendig, men det ville vært fint. Totalt sett gir NordVPN en fin blanding av ressurser.

nordvpn støtte

Sikkerhet og personvern

Når det gjelder VPN -er, er sikkerhet og personvern av største betydning. Når du kobler deg til NordVPN, blir imidlertid disse dataene og nettstedene du surfer, og elementene du laster ned, skjult.

La oss ta en titt på alle tiltakene som NordVPN tar for å holde deg sikker og privat i den ville vesten av internett.

Støttede protokoller

OpenVPN, IKEv2/IPSec og WireGuard er blant VPN-protokollene som støttes av NordVPN. , hver med sine egne fordeler og ulemper. Generelt sett vil vi anbefale holder seg til OpenVPN.

OpenVPN er en robust og pålitelig del av åpen kildekode for å etablere en robust og skalerbar tilkobling av VPN. Dette systemet er også ganske fleksibelt siden det kan fungere med både TCP- og UDP-porter. NordVPN ansetter AES-256-GCM-kryptering med en 4096-biters DH-nøkkel for å beskytte brukerinformasjon.

NordVPNs apper bruker nå OpenVPN som standardprotokoll, og firmaet oppfordrer det til sikkerhetsbevisste kunder. Bruken av kraftige kryptografiske metoder og nøkler i IKEv2/IPSec forbedrer sikkerheten og personvernet.

De implementerer IKeV2/ IPSec ved bruk av Next Generation Encryption (NGE). AES-256-GCM for kryptering, SHA2-384 for integritet og PFS (Perfect Forward Secrecy) som bruker 3072-biters Diffie Hellman.

WireGuard nøkkelen er den nyeste VPN-protokollen. Det er et produkt av en langvarig og streng akademisk prosedyre. Den tar sikte på å ivareta kundenes personvern ytterligere og spiller avansert kryptografi. Denne protokollen er raskere enn OpenVPN og IPSec, men den har blitt kritisert for sin mangel på personvern, og derfor utviklet NordVPN sin nye NordLynx -teknologi.

nordlynx kombinerer WireGuards raske hastigheter med NordVPNs proprietære doble Network Address Translation (NAT) teknologi for ytterligere å ivareta kundenes personvern. Men siden det er lukket kilde, vil vi være forsiktige med å bruke det.

Jurisdiksjon

NordVPN er basert i Panama og opererer der (virksomheten har også virksomhet i utlandet), der ingen forskrifter krever at selskapet beholder data i noen tid. Hvis det utstedes, hevder selskapet at det bare ville overholde en rettskjennelse eller stevning godkjent av en panamansk dommer.

Ingen logger

nordvpn ingen logg

NordVPN garanterer a streng politikk uten logger for sine tjenester. I henhold til NordVPNs brukeravtale registreres ikke tilkoblingstidsstempler, aktivitetsinfo, brukt båndbredde, trafikkadresser og nettleserdata. I stedet lagrer NordVPN ditt siste innsatte navn og tidspunkt, men bare i 15 minutter etter at du har koblet fra VPN.

CyberSec Adblocker

NordVPN CyberSec er en banebrytende teknologisk løsning som øker din sikkerhet og personvern. Det beskytter deg mot online risiko ved å blokkere nettsteder som er kjent for å inneholde skadelig programvare eller phishing -ordninger.

Videre er det NordVPN CyberSec - adblocker funksjonen eliminerer irriterende blinkende reklame, slik at du kan surfe raskere. NordVPN -applikasjonene for Windows, iOS, macOS og Linux gir komplett CyberSec -funksjonalitet. Du kan slå dette på fra innstillingsdelen av programvaren og appene.

Dessverre blokkerer ikke CyberSec annonser i apper på grunn av Apple- og Android-butikkregler. Den fortsetter imidlertid å beskytte deg mot å besøke farlige nettsteder.

Løk over VPN

Løk over VPN er en særegen egenskap som kombinerer fordelene med TOR og VPN. Den krypterer dataene dine og skjuler identiteten din ved å dirigere den via løkenettverket.

Frivillige fra hele verden driver TOR-serverne. Selv om det er et fantastisk personvernverktøy, har det noen ulemper. TOR-trafikk kan lett identifiseres av Internett-leverandører, nettverksadministratorer og myndigheter, og den er også ganske treg.

Du vil kanskje ikke ha dataene dine i hendene på en tilfeldig person halvveis over hele verden, selv om den er kryptert. Med NordVPNs Onion Over VPN-funksjonalitet kan du nyte alle fordelene med Onion-nettverket uten å måtte laste ned Tor, vise handlingene dine eller stole på anonyme servere.

Før den overføres over Onion -nettverket, vil trafikken gå gjennom den vanlige NordVPN -kryptering og omdirigering. Som et resultat kan ingen snokere overvåke aktivitetene dine, og ingen løk -servere kan finne ut hvem du er.

Kill Switch

De drepe bryteren vil slå av all nettaktivitet på enhetene dine hvis tilkoblingen til VPN faller selv for et sekund, og sikrer at ingen av din personlige informasjon noen gang blir eksponert på nettet.

NordVPN, som alle VPN-selskaper, er avhengig av servere for å gi en sikker tilkobling på tvers av datamaskinen din og Internett. Når du bruker en proxy-server, erstattes IP-adressen din med serveren du er koblet til. En kill switch er også inkludert med NordVPN.

Når du mister VPN-tilkoblingen, brukes en kill-switch for å stoppe programmer eller avslutte Internett-tilkoblingen. Selv om mislykkede tilkoblinger er uvanlige, kan de avsløre din IP-adresse og plassering når du torrenter. Kill-bryteren vil slå av BitTorrent-klienten din så snart forbindelsen er brutt.

Dobbel VPN

Hvis du er bekymret for ditt personvern og datasikkerhet på nettet, er NordVPN unikt Dobbel VPN funksjonalitet kan passe godt for deg.

I stedet for å kryptere og tunnelere dataene dine en gang, gjør Double VPN det to ganger, sender forespørselen din via to servere og krypterer den med forskjellige nøkler på hver. Fordi informasjon overføres via to servere du velger, er det nesten umulig å spore den tilbake til kilden.

dobbelt vpn

Skjult servere

For å unngå VPN -forbud og filtrering bruker NordVPN forvirrede servere. Informasjonen vi sender når vi er koblet til et VPN, er sikret. Det betyr at ingen kan se hva vi gjør online, for eksempel hvilke nettsteder eller tjenester vi bruker eller hvilke data vi laster ned.

Som et resultat er bruk av VPN sterkt regulert eller forbudt i mange regioner globalt, inkludert Kina og Midtøsten. Ved å bruke en forhindrer vi Internett -leverandører og myndigheter fra å overvåke internettaktiviteten vår og begrense informasjonen vi har tilgang til.

Fordi VPN -tilkoblingen er forkledd som vanlig internettrafikk, lar serverforskyvning den omgå alle sensorer eller restriksjoner som prøver å stoppe den.

Usynlighet på LAN

NordVPN har en innstilling for deg usynlig på LAN (Local Area Networks). Dette endrer nettverksinnstillingene dine slik at enheten din ikke kan oppdages av andre brukere som bruker nettverket. Dette er spesielt nyttig i offentlige rom.

Meshnett

Meshnet er en funksjon som lar deg koble til andre enheter direkte over krypterte private tunneler.

Meshnet er drevet av NordLynx – en proprietær teknologi bygget rundt WireGuard og forbedret med personvernløsninger. Dette fundamentet sikrer sikkerhet i toppklasse for alle tilkoblinger mellom enheter via Meshnet.

meshnett
  • Private og sikre punkt-til-punkt-forbindelser
  • Ingen konfigurasjon er nødvendig
  • Støtter trafikkdirigering
DEAL

Få 59 % RABATT + 3 GRATIS måneder

Fra $ 3.99 per måned

Ekstra

NordVPN tilbyr noen ekstra tjenesters som du kan kjøpe.

Nordpass

nordpass hjemmeside

Nordpass er NordVPNs passordbehandler. Det er et anstendig produkt med mange funksjoner. For øyeblikket vil vi imidlertid anbefale å holde deg til en dedikert passordbehandler. Disse kan være dyrere, men utviklingsteamene deres er fokusert på kun å utvikle en flott passordbehandler. 

NorthLocker

NorthLocker er en kryptert skylagringsplattform som gir en trusselbeskyttelsesfunksjon for filene og dokumentene dine. NordLocker er ikke skyinfrastruktur; derfor lagres aldri filene dine der.

nordlocker hjemmeside

I stedet lar den deg lagre dem sikkert hvor som helst du velger - nettskyen, datamaskinen, en ekstern harddisk eller en flash -stasjon. Du mister kontrollen over en fil når du overfører den til nettet. Flertallet av skyleverandører lar datamaskinene se og behandle dataene dine.

Det betyr at du aldri vil vite om dataene dine har blitt lest uten din tillatelse eller delt med tredjeparter. Men det er en måte å unngå dette på: ende-til-ende-kryptering.

Du kan beholde kontrollen over dataene dine ved å kryptere dem ved hjelp av NordLocker før du laster dem opp til nettskyen. Du kan slappe av og vite at dine krypterte data er trygge og sunne på skyen.

NordLayer

NordLayer er en virtuell privat nettverkstjeneste (VPN) som tilbys av NordVPN. Den er designet for å gi sikker og rask tilgang til internett, ved å bruke proprietær teknologi og NordVPNs omfattende servernettverk.

nordlayers hjemmeside

NordLayer er spesielt skreddersydd for å møte behovene til bedrifter, og tilbyr avanserte sikkerhetsfunksjoner som null-tillit-nettverk, kryptert trafikksegmentering og administrasjon av identitetstilgang.

I tillegg tilbyr NordLayer sømløs integrasjon med NordVPNs andre tjenester som NordPass og NordLocker, og gir bedrifter en alt-i-ett sikkerhetsløsning.

Om NordVPN

NordVPN er et pålitelig valg med mange funksjoner som oppfyller mange av våre kriterier for en god VPN. Det faktum at de holder til i Panama, hvor de ikke er underlagt noen overvåking, er prikken over i-en.

I 2012 lanserte “fire barndomsvenner” NordVPN, en personlig leverandør av virtuelle private nettverk (VPN). NordVPN har nå over 5,000 servere spredt over mer enn 60 land.

Hvem eier egentlig NordVPN?

Tesonet har flere partnere, inkludert NordVPN. Tesonet ga NordVPN rådgivningstjenester innen internettbutikk og ytelsesbasert markedsføring før han kjøpte firmaet.

tesonet

Selv om Tesonet eier NordVPN, er de to selskapene hovedsakelig autonome, med NordVPN basert i Panama og Tesonet i Litauen.

NordVPN har alltid vært forpliktet til å bevare sine kunders personvern, og partnerskapet med Tesonet har ingen betydning for denne forpliktelsen.

I USA og de fleste demokratiske land, som Europa, er bruk av en VPN helt lovlig. Det betyr ikke at hvis du bruker en VPN til å utføre ulovlige handlinger, bryter du ikke loven – du bryter fortsatt loven.

Selv om VPN -er er tillatt i USA, regulerer eller forbyr mindre demokratiske land som Kina, Russland, Nord -Korea og Cuba bruk av VPN.

Bruker NordVPN

Så med alle de viktige funksjonene til NordVPN ute av veien, la oss se på hvor enkelt det er å bruke. Personlig synes jeg det er ganske mye som å bruke hvilken som helst VPN-tjeneste. Det er noen få forskjeller, men som alle de beste VPN -leverandørene, holder de det enkelt.

En ting som feilet oss er at for autentisering krever de alltid at du logger på nettstedet deres, og deretter sender det et token til appen eller programvaren. Dette virker som et unødvendig skritt, og selv om vi ikke er noen sikkerhetseksperter, føles det også som et svakt punkt i systemet deres.

På skrivebordet

På skrivebordet er bruk av NordVPN akkurat som alle VPN. Du kan enkelt koble til en server etter eget valg eller raskt koble til en spesialitetsserver (for P2P og løk).

Ved å gå til innstillingene kan du endre og få tilgang til alle elementene vi har nevnt gjennom denne anmeldelsen. Litt skuffende kan du ikke endre protokollen VPN-tilkoblingen din bruker.

Imidlertid er appen i det hele tatt pent satt sammen, strømlinjeformet og enkel for den gjennomsnittlige Joe å bruke.

desktop

På mobil

Gjennom sine innovative og brukervennlige applikasjoner beskytter NordVPN-appene også Android- og iOS-enheter.

Appens funksjoner ligner veldig på skrivebordsmotpartene. Imidlertid lar de deg velge protokollen som er et pluss.

En interessant funksjon er at du kan sette opp Siris talekommandoer for å administrere VPN-tilkoblingen din. Ærlig talt tror jeg at dette er mer en gimmick enn noe annet, men likevel interessant å se.

Samlet sett en sømløs opplevelse på mobil også.

mobil

NordVPN nettleserutvidelse

Kunder kan laste ned og bruke en utvidelse for nettleserne Firefox og Chrome fra selskapets nettsted. Mens man kan hevde at forbrukere ikke trenger et nettlesertillegg hvis NordVPN er satt opp og fungerer på datamaskinen deres, er det tider når brukere foretrekker et tillegg.

nordvpn nettleserutvidelse

I følge utvidelsens profilside på Mozilla-nettstedet er NordVPN kompatibel med Firefox 42 eller nyere. Den er bakoverkompatibel med gjeldende stabile versjoner av nettleseren og bør også fungere riktig med Firefox ESR.

Chrome -brukere kan laste ned og installere Chrome-versjon av utvidelsen, som er kompatibel med alle nettleserversjoner som støttes.

Den ligner på mobilappen og fungerer sømløst. Du kan til og med sette opp hvis du vil at nettsteder skal omgå proxyen.

nettleserutvidelse

NordVPN -planer og priser

Månedlig6 Måneder1 År2 år
$ 12.99 per måned$ 6.69 per måned$ 4.59 per måned$ 3.99 per måned

Få 59 % RABATT + 3 GRATIS måneder besøk NordVPN nå

NordVPN tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-forsikring, derfor kunne vi fortsatt teste det uten risiko.

Imidlertid var vi så glade for NordVPNs funksjoner at vi aldri tenkte på det. Hvis vi hadde tenkt annerledes, ville vi ganske enkelt ha kontaktet kundestøtte for å starte kanselleringsprosessen.

NordVPN ga oss tre alternativer, alt fra en måned til to år, med et glidende gebyrområde. Måned-til-måned-alternativet med en lav forpliktelse er $12.99 hver måned. 

Du får tre måneder gratis hvis du registrerer deg for to år, og denne planen koster kun $89.04 på forhånd eller $3.99 per måned. Den månedlige kostnaden for ettårsplanen er $4.59. Det er en god pris, og gitt variasjonen av tjenester, vil vi være villige til å bli med for en lengre periode.

betalingsmetoder

Vi bryr oss ikke om en VPN støtter betaling med sjekk, kredittkort eller til og med banktrekk, men vi er imponert over at NordVPN i tillegg til kryptovalutaer godtar kontantbetalinger i enkelte områder. Du kan betale kontant på Fry's Electronics eller Micro Center hvis du bor i USA.

Firmaet aksepterer tre typer kryptovalutaer: Bitcoin, Ethereum og Ripple. Disse to betalingsmetodene er viktige siden de ikke er sporbare. Tross alt, du søker etter en VPN for å beskytte personvernet ditt, ikke sant?

FAQ

Her er noen vanlige spørsmål når

Er NordVPN den beste VPN -leverandøren?

NordVPN fortjener en plass på listen vår over topp-VPN-er av ulike grunner, inkludert ryktet som VPN-en med størst verdi for pengene dine. Som et ytelsesløft gjør NordVPNs SmartPlay-teknologi det mulig å oppnå det så mange andre VPN-er synes er vanskelig: streaming av video.

Hvordan beskytter NordVPN brukerdata og sikrer personvern?

NordVPN tilbyr en rekke avanserte sikkerhetsfunksjoner for å beskytte brukerdata, inkludert mørk webovervåking, trusselbeskyttelse og krypteringsprotokoller av militær kvalitet. Dens DNS-lekkasjebeskyttelse og kill switch-funksjoner forhindrer datalekkasjer og sikrer trygge nettleseropplevelser.

NordVPN tilbyr også sikkerhetsverktøy for å hjelpe brukere med å unngå geografiske begrensninger og overholde obligatoriske lover om oppbevaring av data. VPN har blitt uavhengig revidert av tredjepartsfirmaer, noe som ga selskapet en høy sikkerhetsscore. Med NordVPN kan brukere være trygge på at dataene deres er beskyttet av påviste sikkerhetstiltak og omfattende trusselbeskyttelse.

Hvilke funksjoner tilbyr NordVPN for å forbedre brukernes VPN-opplevelse?

NordVPN tilbyr en rekke funksjoner for å forbedre brukernes nettleseropplevelser. De tilbyr en brukervennlig VPN-app, som er tilgjengelig for stasjonære og mobile enheter, og gir brukere enkel tilgang til VPN.

NordVPNs enorme servernettverk sikrer at brukere har tilgang til en rekke serverplasseringer, delte tunnelfunksjoner og P2P-servere perfekt for torrenting. Multi-hop-funksjonen lar brukere rute trafikken gjennom flere NordVPN-servere for å legge til et ekstra lag med sikkerhet.

I tillegg gjør spesialserverne det lettere å få tilgang til strømmeplattformer fra forskjellige steder. NordVPN har også en automatisk tilkoblingsfunksjon, som hjelper brukere å koble seg automatisk til den nærmeste og minst travle serveren.

Med NordVPN har brukere tilgang til en mangfoldig serverliste med avanserte funksjoner og innstillinger som gjør deres VPN-opplevelse sømløs og sikker.

Hvordan presterer NordVPN når det gjelder tilkoblingshastigheter, og hvilke funksjoner tilbyr det for å forbedre hastighet og ytelse?

NordVPN er kjent for å tilby raske og stabile tilkoblingshastigheter, noe som gjør det til et utmerket valg for streaming, spill og andre båndbreddekrevende aktiviteter. Den tilbyr brukerne en rekke hastighetstester, som hjelper dem med å finne den beste serverplasseringen, og nedlastingshastighetene deres er konsekvent høye.

NordVPN tilbyr også brukere muligheten til å koble til dedikerte spillservere, noe som kan bidra til å forbedre spillopplevelsen. Med NordVPN kan brukere forvente minimale hastighetsfall mens de surfer, og de avanserte funksjonene hjelper til med å optimalisere ytelsen og hastigheten for å sikre en eksepsjonell nettleseropplevelse.

Kan NordVPN hjelpe brukere med å få tilgang til deres favorittstrømmesider og TV-serier?

Ja, NordVPN lar brukere omgå geo-restriksjoner og få tilgang til strømmetjenester fra hele verden. Brukere kan koble til en rekke servere i land der deres ønskede strømmeside er tilgjengelig, og deres plassering vil være maskert, slik at det ser ut som om de befinner seg i det landet.

NordVPN støtter et bredt spekter av strømmetjenester, inkludert Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime og mer. Brukere kan enkelt oppheve blokkeringen av deres ønskede strømmesider og se favoritt-TV-programmene deres, uansett hvor de er i verden.

NordVPNs raske tilkoblingshastigheter og store servernettverk betyr at brukere kan nyte streaming i høy oppløsning uten buffering eller etterslep. Totalt sett er NordVPN et utmerket valg for brukere som ønsker problemfri og sikker tilgang til sine favorittstrømmesider og TV-serier.

Har NordVPN mobil- og skrivebordsapper for brukere med forskjellige operativsystemer?

Ja, NordVPN tilbyr brukervennlige VPN-apper for en rekke operativsystemer, inkludert Windows, macOS, Android og iOS. Desktop-appene er enkle å bruke og funksjonsrike, og gir brukere avanserte funksjoner som delt tunnelering, dobbel VPN, obfuskasjon og mer.

NordVPNs mobilapper er like intuitive, og tilbyr brukere en rekke sikkerhetsfunksjoner og ubegrenset båndbredde. VPN-leverandøren har også en app tilgjengelig for Android TV, som lar brukere få tilgang til NordVPN-tjenesten på en større skjerm for underholdningsbehov.

Totalt sett tilbyr NordVPN en rekke brukervennlige VPN-apper for å støtte brukere på forskjellige enheter og operativsystemer, noe som gir sømløshet og fleksibilitet.

Hvilke tjenester og støttealternativer tilbyr NordVPN til sine brukere?

NordVPN har en rekke tjenester og støttealternativer tilgjengelig for brukere, noe som gjør det til en av de mest pålitelige VPN-leverandørene på markedet. NordVPN prioriterer brukersikkerhet med sin Nord Security Suite, som inkluderer VPN, passordbehandlere og sikkerhetsverktøy.

De tilbyr også chat og e-poststøtte til brukerne sine, bemannet av kunnskapsrike VPN-eksperter som er tilgjengelige 24/7 for å hjelpe med eventuelle problemer som oppstår. NordVPN er et av de mest fremtredende selskapene i VPN-bransjen, etter å ha opparbeidet seg et pålitelig rykte og en stor kundebase.

Brukere kan finne svar på mange spørsmål ved å søke i NordVPN FAQs, som dekker et bredt spekter av emner relatert til NordVPN. Totalt sett tilbyr NordVPN et omfattende utvalg av tjenester og støttealternativer for å sikre at brukerne har den best mulige opplevelsen med deres VPN.

Hvilke andre VPN -leverandører bør jeg vurdere?

Du kan også vurdere følgende VPN -er som et alternativ til NordVPN; ExpressVPN, Surfshark, Hotspot Shield, privat internettilgang, CyberGhost

Kan jeg spores med NordVPN?

NordVPN overvåker, samler eller avslører ikke noen av dine personlige opplysninger. Det har ingenting med dem å gjøre. NordVPN har bare nok informasjon om deg til å tilby tjenesten du forventer - og ikke noe mer.

Er NordVPN lovlig og pålitelig?

NordVPN tjener jevnlig høye karakterer fra anerkjente kilder. NordVPN har blitt kåret til den beste VPN-industrien av mange anmeldere for sin sterke pro-personvern holdning og funksjonsmangfold. Så ja, NordVPN er 100% lovlig.

Hvilke betalings- og abonnementsalternativer er tilgjengelige for NordVPN-brukere?

NordVPN tilbyr et bredt spekter av betalingsalternativer for å imøtekomme forskjellige brukere, inkludert store kredittkort som Visa, Mastercard og American Express. I tillegg kan brukere som foretrekker andre betalingsmetoder betale via Bitcoin eller ACH-overføring.

NordVPN tilbyr også forskjellige abonnementsalternativer, alt fra måned til måned til langsiktige planer, som gir betydelig mer verdi for engasjerte langsiktige brukere. Brukere kan også velge mellom forskjellige nivåer, avhengig av antall samtidige tilkoblinger de trenger, og har muligheten til å oppgradere eller nedgradere når som helst.

NordVPN tilbyr omfattende betalings- og abonnementsalternativer for å sikre fleksibilitet, imøtekomme brukernes behov og gi verdi for hver bruker.

Hvilke andre funksjoner og fordeler tilbyr NordVPN, utover sine tradisjonelle VPN-tjenester?

NordVPN tilbyr en rekke tilleggsfunksjoner og fordeler for å forbedre brukeropplevelsen. Dark web-monitoren skanner det mørke nettet etter brukerens personlige opplysninger for å forhindre identitetstyveri. I tillegg kobler internett-kill-bryteren automatisk fra nettrafikken hvis VPN-tilkoblingen faller, noe som sikrer brukernes personvern på nettet.

NordVPN tilbyr også en passordbehandler, DNS-servere og nettleserutvidelser for å øke nettsikkerheten. NordVPNs holdingselskap, Tefincom SA, driver sine egne datasentre, og sørger for at sensitiv brukerinformasjon lagres internt, og gir transparensrapporter til brukerne.

VPN-leverandørens NAT-system lar brukere koble til fra samme IP-adresse, noe som gir et ekstra lag med sikkerhet. NordVPNs "pause"-knapp sikrer fullstendig personvern på stasjonære datamaskiner, og serverbyttefunksjonen muliggjør enkle og raske serverendringer. Den brukervennlige støttesiden svarer også på alle brukernes spørsmål, og NordVPN-nettstedet har forskjellige verktøy som fargeskjemaer og verdenskart for å optimalisere brukeropplevelsen.

Betalingsalternativer for NordVPN inkluderer Google Betal, og brukere kan også se videoanmeldelser, som hjelper dem å velge den beste pakken for dem. NordVPN er et utmerket valg for avanserte brukere fordi det holder brukernes nettrafikk innenfor en sikker VPN-tunnel, og beskytter dem mot datainnbrudd og logging av krav.

Sammendrag – NordVPN-gjennomgang for 2023

NordVPNs mobilapplikasjoner er bedre enn andre VPN-leverandører, og Windows-klienten er vanligvis ganske utmerket - mens den har noen merkelige særheter, er de små, og den er generelt sett ganske brukervennlig.

Det er mange nyttige opplæringsprogrammer for å hjelpe deg med å bli organisert med VPN og utmerket kundeservice, noe som er fantastisk for de mindre teknisk kunnskapsrike menneskene der ute hvis de skulle få problemer.

Et stort nettverk av servere fullfører bildet, og NordVPNs no-strings-attached 30-dagers pengene-tilbake-garanti er også verdt å nevne.

Hvis du ikke er fornøyd, kan du be om refusjon innen den første måneden. Ta i betraktning NordVPN skal være en high-end jack-of-all-trades VPN.

Det gjør alt bra, og mens noen konkurrenter kan prestere bedre på bestemte områder hvis du vil at alt skal gjøres riktig - og fremfor alt en konstant service - NordVPN vil ikke svikte deg.

DEAL

Få 59 % RABATT + 3 GRATIS måneder

Fra $ 3.99 per måned

Brukeranmeldelser

Skuffet over farten

Rangerte 2 av 5
April 28, 2023

Jeg hadde store forhåpninger til NordVPN, men dessverre var jeg ganske skuffet over hastigheten. Selv om appen er enkel å bruke, og sikkerhetsfunksjonene er imponerende, fant jeg ut at internetthastigheten min var betydelig lavere da jeg var koblet til serverne deres. Dette gjorde det vanskelig å streame videoer eller spille spill på nettet. Jeg hadde også problemer med å koble til noen servere, noe som var frustrerende. Totalt sett tror jeg NordVPN har mye potensial, men hastighetsproblemene var en dealbreaker for meg.

Avatar for Rachel Lee
Rachel Lee

Utmerket VPN-tjeneste

Rangerte 5 av 5
Februar 28, 2023

Jeg har brukt NordVPN i over et år nå, og det har vært en flott opplevelse. Appen er enkel å bruke og sette opp, og jeg har aldri hatt noen problemer med å koble til serverne deres. Jeg har brukt den på både datamaskinen og telefonen min, og den fungerer sømløst på begge plattformene. Hastigheten er god, og jeg har aldri opplevd noen merkbare nedganger. Jeg føler meg mye tryggere på nettet med NordVPN, og jeg anbefaler det på det sterkeste til alle som leter etter en pålitelig VPN-tjeneste.

Avatar for Emily Smith
Emily Smith

Beste streaming

Rangerte 4 av 5
Kan 11, 2022

Streaming av Netflix over Nord er like raskt som å ikke bruke en VPN. Du kan ikke se forskjell. Det eneste jeg ikke liker er at det noen ganger går tregt fordi de ikke har mange servere. Men det er fortsatt den beste jævla VPN-en på markedet og er den raskeste. Sterkt anbefalt!

Avatar for Gerbern
Gerbern

Ser utenlandske filmer

Rangerte 5 av 5
April 3, 2022

Jeg liker å se utenlandske filmer og trenger en VPN for å se dem i landet mitt på nettsteder som Netflix. Jeg har prøvd 3 andre VPN-tjenester. Nord er den eneste som ikke gir etterslep når du streamer film.

Avatar for Aoede
Aoede

Beste VPN som finnes

Rangerte 5 av 5
Mars 1, 2022

Jeg kjøpte NordVPNs 3-årsplan etter å ha hørt gode ting om dem fra alle mine favoritt-youtubere. Deres 3-års plan er veldig billig, men jeg trodde ikke det ville være så bra som de annonserer det for å være. Men jeg har blitt bevist feil! Det er den beste VPN-tjenesten i byen. Serverne deres er mye raskere enn noen annen VPN-leverandør der ute. Jeg har prøvd mange andre.

Avatar for Luca Smic
Luca Smic

Beste VPN noensinne!

Rangerte 5 av 5
Oktober 29, 2021

Jeg har brukt NordVPN i over 2 år nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten. Tjenesten er veldig pålitelig, jeg har aldri hatt noen problemer med den. Det er også veldig enkelt å bruke, jeg klarte å finne ut av det uten noen instruksjoner. Kundeservicen er også utmerket, de er alltid tilgjengelige og villige til å hjelpe. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med NordVPN og vil anbefale det til alle som leter etter en VPN-tjeneste.

Avatar for Donny Olsen
Donny Olsen

Send omtale

â € <

Referanser

Kategorier VPN
Hjem » VPN » NordVPN-anmeldelse (Er det fortsatt et toppvalg for personvern og sikkerhet i 2023?)

Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan melde deg av når som helst. Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Mitt selskap
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
???? Du er (nesten) abonnert!
Gå over til e-postinnboksen din, og åpne e-posten jeg sendte deg for å bekrefte e-postadressen din.
Mitt selskap
Du abonnerer!
Takk for ditt abonnement. Vi sender ut nyhetsbrev med innsiktsfulle data hver mandag.