CyberGhost VPN Review 2023 (Billig Ja, men er det virkelig raskt og sikkert?)

Written by
in VPN

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

CyberGhost er ett navn du kan se på flere lister over de beste VPN-ene du kan bruke. Og det må få deg til å lure på, bør du prøve det eller bør du hoppe over det? Så jeg bestemte meg for å lage en CyberGhost-anmeldelse, spesielt å se på hastighet og ytelse, personvern og sikkerhet funksjoner og andre tilleggsmuligheter.

Fra $ 2.23 per måned

Få 84% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Nøkkelfunksjoner:

CyberGhost har et av de største og sikreste servernettverkene, inkludert en No-Spy-server i Romania.

VPN-tjenesten er også utmerket for streaming og spill, takket være optimaliserte servere og raske internetthastigheter.

Mens CyberGhost kan omgå sikkerhetstiltak og oppheve blokkeringen av de fleste strømmeplattformer, har den ikke gjennomgått en tredjepartsrevisjon og kan oppleve mistet forbindelse.

CyberGhost VPN -sammendrag (TL; DR)
Vurdering
Rangerte 4.2 av 5
(10)
Priser
Fra $ 2.23 per måned
Gratis plan eller prøveversjon?
1-dagers gratis prøveperiode (Ingen kredittkort kreves i prøveperioden)
Servere
7200+ VPN -servere i 91 land
Loggpolicy
Null-loggpolicy
Basert i (jurisdiksjon)
Romania
Protokoller / Encryptoin
OpenVPN, IKEv2, L2TP/IPsec, WireGuard. AES-256 kryptering
torren
P2P fildeling og torrenting tillatt
Streaming
Stream Netflix, Disney +, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max/HBO Now + mange flere
Support
24/7 live chat og e -post. 45-dagers pengene-tilbake-garanti
Egenskaper
Privat DNS- og IP-lekkasjebeskyttelse, Kill-switch, Dedikerte peer-to-peer (P2P) og spillservere., "NoSpy" -servere
Gjeldende avtale
Få 84% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

VPN -er eller virtuelle private nettverk holde dine aktiviteter og personlige opplysninger trygge i den globale medieinfrastrukturen der personvern er en flyktig forestilling. Og selv om det er mange VPN -er tilgjengelig akkurat nå som lover den beste beskyttelsen, kan ikke alle gjøre det bra.

TL; DR: CyberGhost er en VPN -leverandør fullpakket med funksjoner som er ideelle for streaming, torrenting og surfing på nettet samtidig som du holder deg trygg. Prøv den gratis prøveperioden, og finn ut om det er verdt pengene før du registrerer deg.

CyberGhost fordeler og ulemper

CyberGhost VPN -fordeler

  • Vel, distribuert VPN -serverdekning. CyberGhost har for tiden et av de største servernettverkene som spenner over hele kloden. Du kan bruke dem til streaming, spill eller torrenting. Den tilbyr også en svært sikker server kalt No-Spy-serveren, som for tiden ligger i et høysikkerhetsanlegg i CyberGhosts hovedkvarter i Romania.
  • Utmerkede hastighetstestpoeng. Å bruke en VPN kan redusere internetthastigheten din betydelig, men CyberGhost har trosset normen. Den har klart å redusere nedlastings- og opplastingshastigheten, og overgå alle konkurrerende VPN-leverandører. 
  • Gir tilgang til de fleste streamingplattformer. Strømmingsplattformer har sikkerhetssystemer som kan oppdage at flere brukere logger på fra samme IP, noe som indikerer bruk av VPN -er og dermed blokkerer den. CyberGhost kan omgå slik sikkerhet og låser opp de fleste plattformer for deg.
  • Gratis tillegg til nettlesere. I stedet for å måtte laste ned appen hver gang, lar denne tjenesten deg gratis legge til en utvidelse i nettleseren din! Ingen behov for noen identifikasjon.
  • Holder deg trygg med WireGuard Tunneling. CyberGhosts WireGuard-tunneling er tilgjengelig i nesten alle større operativsystemer. Det gir deg nesten optimal sikkerhet uten å ofre mye hastighet. Det er en av de tre sikkerhetsprotokollene du kan få. 
  • Godtar kryptovalutaer. Du kan kjøpe premiumversjonen med PayPal og kredittkort, samt for kryptokurver. Dessuten beskytter CyberGhost VPN -tjenesten også alle transaksjonene du kan gjøre med dem.
  • Få pengene tilbake. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du alltid be om full refusjon. CyberGhost tilbyr en 45-dagers pengene-tilbake-garanti som vil sende deg refusjonen innen 5 dager etter forespørsel.

CyberGhost VPN Cons

  • Mangel på tredjepartsrevisjon. Selv om selskapet har en plan om å fullføre en revisjon senere i år, har CyberGhost ennå ikke latt noen tredjeparter undersøke alle sine tjenester for å se om det er bra med de lovede funksjonene.
  • Dropper tilkoblingen. En CyberGhost VPN -tilkobling er ikke feilfri, og signalet kan noen ganger gå tapt. Dessuten fant jeg ut at Windows -appen ikke varsler deg når det skjer.
  • Ikke alle plattformer er blokkert. Selv om du kan få tilgang til nesten alle populære streamingplattformer, kan noen av dem ikke blokkeres.
DEAL

Få 84% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Fra $ 2.23 per måned

CyberGhost VPN-funksjoner

CyberGhost VPN er en av de beste VPN-tjenesteleverandørene på markedet. Den bruker en policy uten logger, en kill-switch-funksjon og et virtuelt privat nettverk som tilbyr privat internettilgang, og sikrer din fullstendige anonymitet på nettet. CyberGhost VPN skiller seg ut blant andre VPN-selskaper for sin store serverliste og enorme serverflåte inkludert optimaliserte servere, spillkonsoller og strømmeservere.

cyberghost -funksjoner

Spesialitetsservere spiller en viktig rolle i å tjene brukernes spesifikke interesser. CyberGhost støtter en delt tunnelfunksjon som gir brukernes ønskede apper eller nettsider tilgang til deres VPN-nettverk.

VPN-tjenesteleverandøren inkluderer også bruk av avanserte sikkerhetsprotokoller, slik som 256 bit AES-krypteringsprotokollen og split-tunneling-protokoller, og gir dermed kundene den ytterste beskyttelsen mot datatyveri og brudd. Enten du trenger tilgang til internasjonalt innhold eller eksterne nettsider med CyberGhost VPNs VPN-apper, er du sikret en trygg og sikker nettleseropplevelse.

Det er lett å komme i gang med CyberGhost. Når du har registrert deg for en konto, blir du bedt om å laste ned og installere VPN -klienten (stasjonære og/eller mobilklienter)

nedlasting hub

Sikkerhet og personvern

La meg bare ta opp dette før jeg dykker ned i andre detaljer. Fordi la oss være ærlige, det er det som skremmer mest og er hovedårsakene til å bruke VPN -er.

cyberghost vpn -serverprotokoller

Sikkerhetsprotokoller

CyberGhost har tre VPN -protokoller, og du kan tilpasse innstillingene slik du vil. Selv om appen automatisk velger den beste VPN-protokollen for deg, kan du når som helst endre den til din foretrukne.

OpenVPN

OpenVPN handler om sikkerhet og mindre om hastighet. De oppdaterer stadig sine sikkerhetsfunksjoner for VPN -programvare for å gi maksimal sikkerhet. Og som forventet tar farten en toll.

Mens de fleste store nettlesere kommer med denne protokollen, må du sette den opp i macOS manuelt. Og dessverre må iOS -appbrukere sitte ute på dette.

WireGuard

WireGuard gir deg det beste av begge. Selv om den kanskje ikke er på nivå med IKEv2, er den fortsatt utmerket og yter betydelig bedre enn OpenVPN.

WireGuard gir de optimale forholdene for din store internettsurfing og aktiviteter. Og heldigvis for brukere med store operativsystemer, kan du bruke denne protokollen helt fra start.

Hvis du vil endre protokollene, går du til innstillingene nederst til venstre og klikker på fanen for CyberGhost VPN. Deretter kan du velge et av alternativene fra rullegardinmenyen.

IKEv2

Hvis du trenger høye hastigheter, kan denne protokollen være den beste veien å gå. Den er også den mest kompatible med mobile enheter siden den automatisk kan koble deg til og beskytte deg når du bytter datamodus. Imidlertid kan en Linux- eller Android VPN-bruker måtte vente på at funksjonene skal rulle ut på enhetene deres.

L2TP / IPsec

L2TP paret med IPSec forhindrer at data endres mellom avsender og mottaker. Som et resultat kan ikke Man-In-the-Middle-angrep skje når denne protokollen brukes. Ulempen er at det går tregt. På grunn av den doble innkapslingsmetoden er ikke denne protokollen den raskeste

Privatliv

Hvis du ikke kan stole på at VPN -en din beskytter personvernet ditt og skjuler dine online aktiviteter, er det ingen vits i å skaffe deg en. Tross alt er dette hovedårsaken til at de brukes.

privacyhub sikkerhet

Med CyberGhost kan du forvente din IP -adresse, nettleserlogg, DNS -spørringer, båndbredde og plassering å være helt privat og skjult når du kobler deg til CyberGhost -serveren. Selskapet har ingen oversikt over din identitet eller aktivitet og samler bare inn VPN -tilkoblingsforsøk i klynger.

Personvernerklæringen deres forklarer alle vilkårene og betingelsene og hva de gjør med all informasjonen din. Det er imidlertid tvetydig og vanskelig å tolke, spesielt hvis du ikke er kjent med de fleste begreper.

Siden de fleste av brukerne deres kanskje ikke forstår all denne tekniske sjargongen, ville det være bedre for dem og deres brukeres forhold å lage en forenklet versjon.

Jurisdiksjon

Det er viktig å kjenne jurisdiksjonen til landet ditt VPN -selskap er basert på for å forstå hvordan det fungerer lovlig. CyberGhost er med hovedkontor i Bucuresti, Romania, og må overholde rumensk lov, og i et land utenfor 5/9/14 Eyes Alliances, og har en streng nullloggpolicy på plass.

Det skal imidlertid bemerkes at siden VPN-tjenesten ikke inneholder noen personopplysninger, er de ikke juridisk forpliktet til å svare på juridiske forespørsler om informasjon. Du finner mer informasjon om dette i deres kvartalsvise åpenhetsrapporter på CyberGhost-nettstedet.

Morselskapet Kape Technologies PLC er også eieren av Express VPN og Privat Internett-tilgang VPN. Førstnevnte er en av de beste VPN-tjenestene som finnes og er CyberGhosts sterkeste konkurrent.

Ingen lekkasjer

For å stoppe Internett-leverandørene dine fra å sende DNS-forespørsler og bruke IPv6-trafikk for å se hva du gjør, kan du stole på CyberGhosts DNS- og IP-lekkasjebeskyttelse for å skjerme den for deg. Den beskytter ikke bare nettleserutvidelsene dine, men også appene du kanskje har kjørt.

cyberghost ingen logger

CyberGhost skjuler din faktiske IP -adresse fra alle nettstedene mens ruter alle DNS -forespørslene gjennom antall servere. Det er ikke nødvendig å slå dem på manuelt ettersom de aktiveres under installasjonen.

Jeg testet den på 6 forskjellige VPN-servere på tvers av alle kontinenter, og til min overraskelse fant jeg ingen feil eller lekkasjer i den.

Her er testresultatet ved bruk av Windows VPN -klienten (ingen DNS -lekkasjer):

cyberghost dns lekkasjetest

Kryptering av militær karakter

CyberGhost er som Fort Knox når det gjelder å holde dataene dine trygge. Vel, ikke akkurat, men med sin 256-bit kryptering, som er den høyeste, er det, en hacker ville tenke seg om to ganger før han prøver å fange opp dataene dine.

Selv om de gjorde det, ville det ta lang, lang tid før de kunne knekke et enkelt stykke. Og hvis de på en eller annen måte klarer å gjøre det, vil dataene dine være helt uleselige å forstå.

CyberGhost bruker også en Perfekt fremoverhemmelighet funksjon for å sparke ting opp et hakk, som regelmessig endrer krypterings- og dekrypteringsnøkkelen.

Hastighet og ytelse

Disse to aspektene er like viktige som de to første siden du ikke vil at Internett skal bremse ned midt i tingene. Jeg testet de tre protokollene på forskjellige tider av døgnet, og resultatet virket ganske konsistent.

IKEv2

Som med alle andre VPN -tjenesteleverandører falt opplastingshastigheten til CyberGhost med denne protokollen. Den gikk opp med nesten 80% i gjennomsnitt. Brukere kan ikke bli sterkt påvirket av dette, ettersom brukere ikke har en tendens til å laste opp data regelmessig.

På den annen side var gjennomsnittlig nedlastningshastighet lavere enn WireGuard, men fortsatt litt balansert.

OpenVPN

Hvis du planlegger å laste ned mye innhold, er det best å holde seg unna UDP-innstillingen. Den gjennomsnittlige nedlastingshastigheten er lavere enn de to andre alternativene, og svever på mer enn 60 % frafall.

Med TCP-modus får du en enda lavere hastighet. Med over 70 % og 85 % frafall for henholdsvis nedlasting og opplastingshastighet, kan noen mennesker bli skremt av disse drastiske tallene. For en tunnelprotokoll er imidlertid disse tallene ganske gode.

WireGuard

Denne protokollen bør være alternativet for nedlasting, som har en anstendig 32% frafallshastighet. Opplastingshastigheten er også lavere enn de to andre, noe som er en fin funksjon å ha, selv om det ikke alltid er nødvendig.

Jeg gikk inn med et inntrykk av at jo lenger jeg var fra serverne, jo verre ville tilkoblingshastighetene være. Og jeg ble litt bevist at jeg hadde rett, men det var også noen inkonsekvenser underveis. Noen få servere overrasket meg med sin moderate hastighet, selv om de ikke befant seg langt.

beste VPN -serverplassering

Det ville imidlertid være dumt å ikke velge et sted i nærheten for å sikre best mulig hastighet. Du kan også velge Beste serverplasseringsfunksjon, som automatisk vil beregne og finne den optimale serveren for deg.

Selv om hastigheten reduseres noe, vil disse spesialiserte serverne sikre at du har nok juice til å gjøre alle dine online aktiviteter uten problemer.

DEAL

Få 84% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Fra $ 2.23 per måned

CyberGhost VPN -hastighetstestresultater

For denne CyberGhost VPN-gjennomgangen kjørte jeg hastighetstester med servere i USA, Storbritannia, Australia og Singapore. Alle tester ble utført på den offisielle Windows VPN-klienten og testet på Google's Internett-hastighetstestverktøy.

Først testet jeg servere i USA. Det var en CyberGhost-server inne Los Angeles på omtrent 27 Mbps.

vpn hastighetstest los angeles

Deretter testet jeg en CyberGhost -server i London Storbritannia, og hastighetene var litt dårligere ved 15.5 Mbps.

vpn hastighetstest london

Den tredje CyberGhost-serveren jeg testet var i Sydney Australia og ga meg en god nedlastingshastighet på 30 Mbps.

vpn hastighetstest sydney

For min siste CyberGhost VPN -hastighetstest, koblet jeg til en server i Singapore. Resultatene var "okay" og gode på rundt 22 Mbps.

cyberghost vpn hastighetstest singapore

CyberGhost er ikke den raskeste VPN -en jeg har testet. Men det er definitivt over bransjens gjennomsnitt.

Streaming, Torrenting og spill

Du kan bli glad for å høre at med CyberGhosts spesialiserte servere for spesifikke aktiviteter, kan du enkelt fortsette med aktivitetene dine uten problemer.

Streaming

De fleste strømmenetttjenester som Netflix og BBC iPlayer har tunge geo-restriksjoner for å blokkere VPN-trafikk. Men til min store overraskelse begynte jeg å streame Netflix USA på aller første forsøk. Til og med Amazon Prime, som er tungt bevoktet, begynte å jobbe i ett forsøk.

cyberghost -streaming

For å få de optimaliserte og dedikerte streaming -serverne, må du velge "For streaming"-Fanen på menyen til venstre. De ville gi deg den beste hastigheten. Imidlertid gjør standard servere jobben godt mesteparten av tiden. Bortsett fra litt buffering under den første lastingen, fungerer den jevnt i resten av tiden.

Jeg fikk mer enn nok fart til å streame innhold i HD på tvers av alle Netflix lokale biblioteker. Men det avhenger også av trafikken, som kan være grunnen til at det amerikanske nettstedet var litt tregere enn de andre.

Med tilgang til over 35+ strømmetjenester, kan det virke som om CyberGhost kan gjøre alt. Men det er ikke tilfelle. Hvis du vil se Sky TV eller følge med på Channel 4, så er jeg redd du må bli skuffet.

Bruk en VPN for sikker tilgang til streamingtjenester

Amazon Prime VideoAntenne 3Apple tv +
BBC iPlayerBein SportsCanal +
CBCKanal 4Crackle
Crunchyroll6playDiscovery +
Disney +DR TVDStv
ESPN Facebook fuboTV
Frankrike TVGloboplayGmail
GoogleHBO (Max, Now & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLocastNetflix (USA, Storbritannia)
Nå TVORF TVPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikiShowtimeSky Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
knuskTwitterWhatsApp
WikipediaVuduYouTube
Zattoo

Gaming

CyberGhost er kanskje ikke den perfekte VPN for spill, men det er ikke forferdelig. Den kjører online spill fra lokale servere ganske bra, selv om den ikke er optimalisert.

gaming vpn -servere

Men når det gjelder de eksterne, ville de fleste spillere umiddelbart bli frustrerte mens de spilte på dem. Det tar evigheter før kommandoer registreres, og video- og lydkvaliteten er forferdelig.

Og jo lenger de optimaliserte spillserverne var, desto mer katastrofal ble kvaliteten. Teksturene så ut som en toårings kladd, og jeg kunne ikke ta mer enn et par skritt før spillet krasjet.

I motsetning til CyberGhosts optimaliserte servere for streaming, var de dedikerte spillserverne undermål.

torren

På samme måte som de to andre, går CyberGhost utover torrentingen. Du kan bruke hvilken som helst av 61 spesialiserte servere rett fra "For torrenting"-Fanen i innstillingsmenyen.

cyberghost -torrenting

Disse torrenting -serverne er designet for å holde deg anonym og utilgjengelig mens du vedlikeholder den høyhastighets P2P fildeling. Og hele tiden bruker den kryptering av militær kvalitet og en streng revidert policy for ingen logger for å sikre at ingen informasjon som kan spores tilbake til deg lagres.

Men den støtter ikke portvideresending, som mange bruker for å øke nedlastningshastigheten mens de torrentes. Dette er fordi portvideresending kan være en risiko for sikkerheten din, så CyberGhost har designet sine servere til å fungere uten den.

DEAL

Få 84% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Fra $ 2.23 per måned

Støttede enheter

Med et enkelt CyberGhost -abonnement kan du få syv samtidige tilkoblinger for begge stasjonære og mobile apper. Denne typen fungerer som en familieplan, perfekt for et husholdning med mange gadgets.

Operativsystemer

Listen over operativsystemer som er kompatible med CyberGhost -protokoller er ganske imponerende. Du kan kjøre WireGuard på tvers av nesten alle større operativsystemer, for eksempel Fire Stick TV, Android, iOS, Linux, macOS, WindowsOsv

Det er stort sett det samme for OpenVPN, bortsett fra macOS. IKEv2 er imidlertid på samme fly som WireGuard.

iOS- og Android -apper

CyberGhost -appen for mobiler er den samme som stasjonære apper. Men det kan være at noen funksjoner mangler. Du kan få annonseblokkering og delt tunneling på Android, men ikke på iOS. Heldigvis kommer begge mobilappene med en automatisk drepebryter og lekkasjebeskyttelse.

På iOS-enheter kan du kanskje blokkere forgrunnsvinduer, men du må laste ned et tillegg for en privat nettleser for det.

Her er de tre viktigste tingene du kan gjøre med CyberGhost VPN for iOS eller Android:

  • Automatiser Wi-Fi-beskyttelsen. Sett opp CyberGhost for å automatisk beskytte dataene dine hver gang du kobler deg til et nettverk.
  • Krypter dataene dine med en tilkobling med ett klikk. Handle og betal online på en trygg måte gjennom vår sterkt krypterte VPN -tunnel.
  • Nyt uavbrutt personvern. Strøm, surf og sikre dataene dine hele døgnet mens du beveger deg på tvers av nettverk.

VPN -serverlokasjoner

Jeg har allerede snakket om hvor imponerende CyberGhosts optimaliserte serverstørrelse er på global skala. Du får en overflod av valg å velge den perfekte serveren fra og forfalske posisjonen din.

cyberghost-servere

Nylig spredte CyberGhosts servere seg litt over 90-landene. Av de eksisterende 7000 ligger de fleste av dem i USA og UK, mens resten av de virtuelle serverne er spredt over andre kontinenter. CyberGhost unngår land med strenge internettpolicyer siden de er ekstremt vanskelige å omgå.

I motsetning til andre VPN -tjenester er CyberGhost ganske gjennomsiktig om driften, for eksempel de virtuelle serverplasseringene. Denne nettverkstjenesten har oppført alle serverplasseringene for å indikere hvordan dataene dine håndteres for å unngå mistanke om datautvinning og brudd på personvern.

Eksterne servere

Jeg har allerede snakket litt om å bruke Netflix sine lokale biblioteker på tvers av flere kontinenter. Og med unntak av noen få unntak, gikk det jevnt for nesten alle.

Dette kan skyldes at jeg har en grunnforbindelseshastighet over gjennomsnittet som fremdeles er tilstrekkelig til å streame HD-innhold med en nedgang på 75%. Men denne hastigheten vil være drastisk for deg hvis du har lavere internetthastighet, noe som vil medføre alvorlige videoforsinkelser og lastetid.

Lokale servere

CyberGhost tilbyr også en rimelig andel av nærliggende servere, hvis ytelse helt overstiger de eksterne.

Optimaliserte og standard servere

Optimaliserte servere er den perfekte måten å gå hvis du vil nyte underholdningstiden uten at sakte internett presser deg til randen av galskap. De gir deg en 15% raskere hastighet.

Servere uten spion

Hvis alle disse personvernfunksjonene ikke er nok til å mette deg, går CyberGhost den ekstra milen med sine NoSpy -servere. De befinner seg i selskapets private datasenter i Romania og kan bare nås av teamet deres.

All maskinvaren har blitt oppdatert, sammen med levering av dedikerte oppkoblinger for å opprettholde deres premium VPN-tjenester. Ingen tredjeparter og mellommenn vil gå inn og stjele dataene dine.

Det gjør hastigheten din treg, selv om CyberGhost VPN -appen hevder å gjøre det motsatte. Men for denne ekstra delen av personvernet synes denne lille trøbbel å være ubetydelig.

Den eneste ulempen er at du må forplikte deg til minst ett års eller lengre plan. Men hvis du sammenligner årsplanene med månedlig, er førstnevnte mer økonomisk og gjennomførbart i det lange løp.

Hvis du er interessert i NoSpy-serverne, kan du legge dem inn fra de fleste nett- og mobilnettlesere.

Dedikerte IP-adresser og servere

CyberGhost tildeler dedikerte IP -adresser å bedre forfalske din statiske IP -adresse uten å la noen vite at du bruker VPN. Å ha en bestemt adresse kan forhindre at det skapes mistanke under nettbank og handel. Hvis du driver en bedrift, kan det også gjøre det lettere for andre å finne nettstedet ditt.

cyberghost dedikert ip

Siden du stort sett logger deg på fra den samme serveren, vil det være vanskeligere for streamingplattformer å oppdage bevegelsene dine og blokkere deg. Men hvis du vil bruke disse serverne, må du kanskje ofre litt fart.

Ekstra

Selvfølgelig kan det hende at andre funksjoner ikke er viktige, men kan gjøre brukeropplevelsen mye jevnere.

Annonseblokkering og andre veksler

Denne tjenesten tilbyr skadelig programvare og annonse-blokkering, selv om den ikke klarer å dirigere trafikken gjennom Tor. Det er en blokkering av innhold som tar sikte på å bli kvitt sporere og andre ondsinnede aktiviteter.

Men denne funksjonen er ikke tilstrekkelig til å brukes alene. Det kan blokkere noen popup-vinduer, men ikke in-stream-annonser eller andre annonser på siden.

Fra personverninnstillingen kan du også bruke vekslene til å eliminere alle mulige DNS lekkasjer. Dessuten er det også en drepebryter som blokkerer datamaskinen din fra å overføre data i tilfelle tilkoblingen blir avbrutt.

Smarte regler og delt tunnel

Hvis du vil tilpasse CyberGhost VPN -innstillingene dine, kan du gjøre det i Smarte regler panel. Dette vil endre hvordan VPN-en din lastes opp, hva den kobles til og hvordan den skal håndtere ting i fremtiden. Når du har satt den opp, kan du slappe av og trenger ikke bry deg med den igjen.

smarte regler

Det er også en Unntak -fane i dette panelet som tillater delt tunneling. Her kan du angi spesifikke nettadresser for å bestemme hvilken trafikk som passerer gjennom din vanlige internettforbindelse. Dette er nødvendig for å unngå at banker og andre streaming -apper flagger deg ned.

CyberGhost Security Suite

Sikkerhetspakken for Windows er en tilleggsplan som du kan kjøpe sammen med tjenesteabonnementet ditt. Det inkluderer Intego antivirusbeskyttelse, et Privacy Guard -verktøy og en sikkerhetsoppdatering.

cyberghost -sikkerhetspakke
  • antivirus – Hold deg trygg med beskyttelse hele døgnet
  • Personvernvakt – Ta full kontroll over Windows-innstillingene dine
  • Sikkerhetsoppdatering – Oppdag utdaterte apper umiddelbart

Privacy Guard -verktøyet er effektivt for å holde dine private og økonomiske data trygge for Microsoft. Og sikkerhetsoppdatereren gjør en god jobb med å minne deg på når appene dine må oppdateres.

Siden Intego alltid har hentet fra Mac, var det litt skepsis om at de skulle lage en for CyberGhost Windows -appen. Dette er fordi det forsinket ytelsen mens det oppdaget skadelig programvare for Windows under ekstern testing.

Imidlertid har de oppdatert programvaren siden den gang, og jeg har ennå ikke testet effekten av pakken.

Du kan bruke denne funksjonen hvis du har Windows 7 eller nyere. Men den må kjøpes med en ekstra kostnad på $ 5.99/måned sammen med tjenesteabonnementet. Den endelige prisen kan endres avhengig av abonnementets varighet.

Wi-Fi-beskyttelse

Med denne funksjonen starter din CyberGhost VPN automatisk når du kobler deg til offentlig WiFi. Dette er en spektakulær funksjon ettersom WiFi -sone er utsatt for hacking, og det vil holde deg trygg selv om du glemmer det.

Hemmelig Photo Vault

Denne appen er bare aktivert på iOS-systemer og telefoner, som lar deg skjule det visuelle innholdet ditt med et passord. Du kan enten bruke en PIN-kode eller biometrisk autentisering.

Hvis noen prøver å bryte inn, sender den deg en rapport med en gang. Den har også en falsk passordfunksjon som et ekstra beskyttelseslag.

Nettleserutvidelser for Chrome og Firefox

CyberGhosts nettleserutvidelser er fullstendig blottet for kostnader for Firefox og Chrome. Du kan installere dem som du ville gjort med en hvilken som helst annen utvidelse. Men husk, disse utvidelsene gir deg kun beskyttelse når du er i nettleseren.

De kommer med funksjoner som anonym surfing, WebRTC lekkasjebeskyttelse, sporingsblokker, skadelig programvare, etc. men ingen drepebryter.

vpn nettleserutvidelse
  • Ubegrenset lagring av passord
  • På tvers av plattformer tilgang til legitimasjonen din
  • Lagre notatene dine sikkert
  • Automatisk lagring og automatisk fylling

Kundeservice

cyberghost-støtte

CyberGhost har Kundesupport døgnet rundt tilgjengelig på flere språk. Du kan gjøre flere forespørsler, og de ville svare med nyttige svar innen få minutter.

Hvis du trenger et mer omfattende svar som krever litt undersøkelse, bør du sjekke innboksen for flere detaljer. De fortsetter å snakke med deg til problemet ditt er løst.

Prisplaner for CyberGhost

CyberGhost tilbyr 3 forskjellige pakker med forskjellige prisklasser. Hvis du ikke er villig til å forplikte deg til en plan ennå, kan du registrere deg for deres 1-dagers gratis prøveperiode å teste det ut.

Her er prisnivået for planene deres:

PlanPris
1-måneders$ 12.99 per måned
1-år$ 4.29 per måned
2 år$ 2.23 per måned

Toårsplanen er den rimeligste av dem alle i det lange løp. Du får også NoSpy-servere kun med den planen.

Selskapet godtar betalinger av de fleste metoder, inkludert kryptovaluta. De tar imidlertid ikke kontanter, noe som er en bummer siden det ville hjelpe med å forbli anonym.

Hvis du går videre med en pakke, men deretter bestemmer deg for at den ikke er noe for deg, så ikke bekymre deg. Det er en 45-dagers pengene-tilbake-garanti som lar deg be om refusjon. Du får bare denne tidsrammen for de lengre pakkene og får bare 15 dager med 1-måneders planen.

Alt du trenger å gjøre er å kontakte teamet via deres live support, og du kan få pengene tilbake innen 5-10 virkedager.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er CyberGhost?

CyberGhost er en VPN -tjenesteleverandør som skjuler IP -adressen din og omdirigerer internettrafikken din gjennom en kryptert VPN -tunnel fra mer enn 5,600 servere i 90 land.

Hvilke funksjoner og funksjoner tilbyr CyberGhost VPN som skiller den fra andre VPN-leverandører?

CyberGhost VPN skiller seg ut fra konkurrentene på grunn av sitt unike sett med funksjoner og funksjonaliteter, for eksempel pengene-tilbake-garanti og refusjonspolicy, noe som gjør det til et alternativ med lav risiko å teste. VPN-funksjonssettet inkluderer tunneleringsprotokoller som AES 256 kryptering, som gir førsteklasses VPN-beskyttelse for enhetstilkoblinger.

CyberGhost VPN tilbyr også optimaliserte servere for strømmesider, forbedre ytelsen og unngå deteksjon. VPN-tjenesteleverandøren kan også skryte av avansert beskyttelse mot skadelig programvare, som forhindrer datalekkasjer og uautorisert tilgang.

Endelig er CyberGhost VPN utstyrt med appregler og datakomprimering som reduserer databruken samtidig som den tilbyr en sømløs nettleseropplevelse.

Hvor mange enheter kan jeg koble til med CyberGhost?

I motsetning til andre VPN -nettverk, som maksimalt tillater 5 samtidige tilkoblinger, lar CyberGhost deg bruke opptil 7 enheter med bare én konto. Imidlertid, hvis du installerer appen på ruteren din, vil en hvilken som helst enhet som er koblet til som automatisk blir inkognito.

CyberGhost VPN er kompatibel med ulike enheter, inkludert Windows 10, Android TV, Amazon Fire TV-pinne og mobile enheter. Brukere kan enkelt få tilgang til VPN-tjenesten fra ønsket operativsystem, forutsatt at de har internettilgang. CyberGhost VPNs brukervennlige grensesnitt gjør det enkelt å bytte mellom enheter og få tilgang til nettverksinnstillinger.

Nettsider som åpnes over CyberGhosts VPN-nettverk håndteres via en kryptert kanal, sikre fullt brukervern når du surfer. Brukere kan også koble til Wi-Fi-nettverk sikkert uten frykt for å bli hacket mens du utfører netttransaksjoner.

CyberGhost VPNs enhetskompatibilitet og brukervennlighet er uten sidestykke, og rettferdiggjør sin plass som en av de beste VPN-tjenesteleverandørene.

Kan Internett -leverandøren min spore meg mens jeg bruker CyberGhost?

Ingen, ikke engang Internett -leverandøren din, kan se din online aktivitet eller hvem du er mens du bruker CyberGhost. Eventuelle DNS -forespørsler eller IPv6 trafikk blir nektet eller omdirigert, og IP -adressen din blir skjult. CyberGhost er heller ikke juridisk bundet til å dele ut informasjonen din.

Blir betalingsinformasjonen min logget?

CyberGhost VPN vil ikke lagre noen av dine økonomiske opplysninger eller din identitet. Det vil ikke engang vite hvem som kjøpte abonnementet, og alle dine økonomiske data vil bli lagret hos en respektive tredjepartsselger.

Hvordan kan jeg teste om CyberGhost VPN fungerer?

Det er forskjellige tester tilgjengelig på internett som du kan ta. Du kan enten ta en personverntest, fart test, IP-lekkasjetest, eller DNS-lekkasje beskyttelse test og følg veiledningene fra CyberGhost-støttesiden for å følge de riktige trinnene.

Kan jeg bruke delt tunneling med Android-appen min?

Når du har lastet ned appen, går du til innstillinger, deretter VPN, og velger Apptunnel -funksjon. Den vil vise ALLE apper som standard, men du kan endre den ved å trykke på "Beskytt alle apper" og deretter "Kunderegler." Bare merk av og fjern merket i boksene, så er du klar.

Hvor får jeg tak i aktiveringsnøkkelen min?

Alt du trenger er brukernavn og passord, ingen aktiveringsnøkkel. Kontoen din oppdateres automatisk etter betalingsprosessen ved hjelp av de samme kontodetaljene.

Fungerer CyberGhost i Kina og UAE?

På grunn av de strenge internettforskriftene og datalagringslovene i Kina og De forente arabiske emirater, fungerer ikke CyberGhost der.

Er CyberGhost VPN effektivt til å omgå geo-blokkeringer og unngå overvåking fra offentlige etater?

Ja, CyberGhost skiller seg ut når det gjelder å omgå geo-blokkeringer og unngå overvåking fra offentlige etater. Brukere over hele verden kan bruke CyberGhosts servere globalt, inkludert strømmetjenester samtidig som du unngår nettrafikkovervåking.

Videre kan brukere på steder som New York, Saudi-Arabia og land som Finland, Frankrike og Sveits få tilgang til geo-blokkert innhold på nettsteder som Orf, Ruutu.fi og 6play. CyberGhost gir også optimal beskyttelse mot torrenting, og unngår det juridiske problemet med rettshåndhevelsesbyråer på grunn av deling av torrentfiler i visse regioner.

Dens avanserte teknologi muliggjør omgåelse av geo-blokker og hindrer offentlige etater fra å spionere på brukernes nettaktivitet, noe som gjør det til en pålitelig VPN-tjenesteleverandør som holder en persons personvern og sikkerhet på nettet intakt.

Er CyberGhost trygt, og er det en sikker VPN?

Ja, CyberGhost VPN tilbyr en sikker tilkobling og personverntjenester. Det er en VPN-tjeneste som heller ikke fører noen logger over nettlesingsvanene dine.

Er det en gratis prøveversjon av CyberGhost?

CyberGhost tilbyr en 1-dagers fullt funksjonell gratis prøveversjon på stasjonære enheter, en ukes gratis prøveversjon på iOS-enheter og en XNUMX-dagers gratis prøveversjon på Android-enheter.

Fungerer CyberGhost med Netflix?

Ja, CyberGhost lar deg omgå innholdsbegrensninger og få tilgang til innhold på Netflix, inkludert innhold som kanskje ikke er tilgjengelig i din region. Det er imidlertid viktig å merke seg at Netflix aktivt prøver å blokkere VPN-er fra å få tilgang til innholdet.

Hvilken kundestøtte og tilfredshet tilbyr CyberGhost VPN til sine brukere?

CyberGhost VPNs støtteteam er godt rustet til å håndtere eventuelle problemer eller bekymringer som reises av kunder når de bruker tjenestene deres. De tilbyr flere kundeservicekanaler, inkludert e-postadresser og chat-støtte, slik at brukere kan kontakte supportteamet når de trenger hjelp.

I tillegg strekker VPN-tjenesteleverandøren seg langt for å beskytte kundenes personvern, og bruken av tilkoblingstidsstempler og tilkoblingsforsøk sikrer at brukerinformasjonen forblir sikker. Til slutt er kundetilfredshet avgjørende for CyberGhost VPN, og de gjør alt for å sikre at tjenesten deres oppfyller brukernes forventninger.

Med seniorredaktør Robert Knapp i spissen, kan brukere stole på at dette VPN-selskapet har et erfarent team fokusert på å gi eksemplarisk kundestøtte og tilfredshet.

Sammendrag – CyberGhost-anmeldelse for 2023

cyberghost anmeldelse

CyberGhost er en pålitelig VPN som tilbyr et av de største servernettverkene som finnes, med utrolig sikkerhet og beskyttelse uten å gå på kompromiss med hastigheten. Du får spesifiserte sikre kjernetjenere for forskjellige aktiviteter som holder deg anonym og hjelper deg med å fjerne blokkering av innhold fra hele verden.

Månedsplanen ber om en heftig pris, men den 2 år gamle planen virker som en stjele. Du kan registrere deg for 1-dagers prøveperiode for å teste vannet før du forplikter deg til en plan.

Og hvis du kommer til å angre på det senere, kan du alltid be om refusjon fra kundestøtte og få pengene tilbake i sin helhet.

Totalt sett et flott og super brukervennlig VPN-selskap som lar deg nyte dine online aktiviteter uten å måtte frykte for din sikkerhet.

DEAL

Få 84% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Fra $ 2.23 per måned

Brukeranmeldelser

Skuffende opplevelse

Rangerte 2 av 5
April 28, 2023

Jeg registrerte meg for CyberGhost, i håp om å ha en pålitelig VPN-tjeneste. Dessverre, min erfaring var ikke stor. Hastigheten var lav, og jeg hadde problemer med å strømme og laste ned innhold. Kundestøtten var også lite hjelpsom og tok lang tid å svare på spørsmålene mine. Jeg endte opp med å si opp abonnementet mitt etter noen uker. Jeg vil ikke anbefale CyberGhost basert på min personlige erfaring.

Avatar for Emily Chen
Emily Chen

Bra, men ikke perfekt

Rangerte 4 av 5
Mars 28, 2023

Jeg har brukt CyberGhost i noen måneder nå, og totalt sett er jeg fornøyd med tjenesten. Hastigheten er god, og grensesnittet er enkelt å navigere. Det er imidlertid tider når forbindelsen faller, noe som kan være frustrerende. Dessuten er ikke kundestøtten alltid veldig nyttig. Men til tross for disse mindre problemene, vil jeg fortsatt anbefale CyberGhost som en solid VPN-tjeneste.

Avatar for Michael Lee
Michael Lee

Flott VPN-tjeneste!

Rangerte 5 av 5
Februar 28, 2023

Jeg har brukt CyberGhost i over et år nå, og jeg er ekstremt fornøyd med tjenesten. Den er veldig enkel å bruke og har et bredt utvalg av servere å velge mellom. Hastigheten er stor, og jeg kan streame og laste ned innhold uten problemer. Kundestøtten er også utmerket, og de er alltid tilgjengelige for å hjelpe meg med eventuelle problemer jeg måtte ha. Jeg anbefaler CyberGhost til alle som leter etter en pålitelig VPN-tjeneste.

Avatar for Sarah Johnson
Sarah Johnson

Stor sikkerhet

Rangerte 4 av 5
Kan 15, 2022

Den gir beskyttelse for alle enhetene familien min bruker. Streaming av Disney+ og Netflix går veldig raskt. CyberGhost lar meg streame filmer og TV-serier uten buffering i det hele tatt. Jeg ser sjelden etterslep eller buffer. Jeg savner noen av funksjonene min siste VPN pleide å ha, men CyberGhost er mye billigere og raskere. Så jeg kan ikke klage.

Avatar for Sharma
Sharma

Elsker CyberGhost

Rangerte 5 av 5
April 19, 2022

Jeg elsker CyberGhost. Jeg byttet til det da jeg fant ut at det koster mindre enn halvparten av det jeg betalte for ExpressVPN. Alle strømmetjenester er lynraske. CG ser ut til å ha flere servere enn ExpressVPN og bedre støtte. Alt dette for en så billig pris. Jeg anbefaler denne tjenesten.

Avatar for Noureddin Ferrari
Noureddin Ferrari

Så billig

Rangerte 4 av 5
Mars 4, 2022

CyberGhost har kanskje ikke alle funksjonene som andre VPN-er tilbyr, men det er definitivt en av de billigste og lar meg streame Netflix uten forsinkelser. Den er også veldig enkel å bruke og har en app for alle enhetene mine inkludert TV-en min. Kunne vært bedre, men det fungerer bra for meg. Du får god verdi for det du betaler!

Avatar for Chimwemwe Buchvarov
Chimwemwe Buchvarov

Send omtale

â € <

oppdateringer

02/01/2023 - CyberGhosts passordbehandling ble avviklet i desember 2022

Referanser

Kategorier VPN
Hjem » VPN » CyberGhost VPN Review 2023 (Billig Ja, men er det virkelig raskt og sikkert?)