Surfshark -anmeldelse (den beste billige premium -VPN -en akkurat nå?)

Written by
in VPN

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

Mye har blitt sagt om Surfshark, men følgende anmeldelse er den eneste guiden du trenger å forstå: bør du kjøpe Surfsharks VPN eller ikke? I denne Surfshark-anmeldelsen har jeg testet denne VPN-en for deg, og følgende er det jeg fant.

Fra $ 2.49 per måned

Få 82 % RABATT - + 2 måneder GRATIS

Oppsummering av Surfshark VPN -gjennomgang (TL; DR)
Vurdering
Rangerte 4 av 5
(10)
Priser
Fra $ 2.49 per måned
Gratis plan eller prøveversjon?
7-dagers gratis prøveperiode (inkl. 30-dagers refusjon)
Servere
3200+ servere i 100+ land
Loggpolicy
Null-loggpolicy
Basert i (jurisdiksjon)
British Virgin Islands
Protokoller / Encryptoin
IKEv2, OpenVPN, Shadowsocks, WireGuard. AES-256+ChaCha20-kryptering
torren
P2P fildeling og torrenting tillatt
Streaming
Stream Netflix, Disney +, Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, Hotstar + mer
Support
24/7 live chat og e -post. 30-dagers pengene-tilbake-garanti
Egenskaper
Koble til ubegrensede enheter, Kill-switch, CleanWeb, Whitelister, Multihop + mer
Gjeldende avtale
Få 82 % rabatt – + 2 måneder GRATIS

Etter hvert som internett vokser, øker også bekymringene for personvern, sikkerhet og tilgjengelighet. Du vil føle dette spesielt når du får tilgang til offentlige Wi-Fi-nettverk, finner et tilfeldig produkt du snakket om vises i feeden din for sosiale medier eller prøver å streame en film som bare er tilgjengelig i visse land.

Men fra det rene volumet av Leverandører av virtuelle private nettverk (VPN) på markedet i dag, kan det være utfordrende å identifisere den beste.

Enter Surfshark: det er rimelig, raskt og utrolig trygt sammenlignet med de fleste av konkurrentene. For ikke å nevne, den låser opp de mest ettertraktede strømmeplattformene og kan brukes på et ubegrenset antall enheter.

Fordeler og ulemper med Surfshark

Surfshark VPN -fordeler

  • Utmerket valuta for pengene. Surfshark er uten tvil en av de mest kostnadseffektive billige VPN-leverandørene som finnes. Et 24-måneders Surfshark-abonnement vil bare koste deg $ 2.49 per måned.
  • Blokkerer effektivt geografisk blokkert strøminnhold. I dagens verden av endeløse internettunderholdningsalternativer gir det ikke mening at noe innhold blokkeres basert på noens geografiske plassering. Si nei til etableringen ved å bruke Surfshark til å bryte gjennom geo-blokkert strømmeinnhold.
  • Låser opp streamingtjenester med en rask tilkoblingshastighet inkludert Netflix, Hulu, Disney +, Amazon Prime, BBC iPlayer + mange flere
  • Tillater torrenting. Og det går ikke på kompromiss med nedlastingshastigheten eller opplastingshastigheten.
  • Har servere på over 100 globale lokasjoner. En imponerende prestasjon, ikke bare på grunn av det brede utvalget av alternativer den gir til brukerne, men også på grunn av multi-hop, som du kan bruke to VPN-servere til for et ekstra lag med beskyttelse.
  • Bruker diskløs lagring. Surfsharks VPN-serverdata lagres bare på RAM-en din og slettes automatisk når du slår av VPN-en.
  • Tilbyr lav pingtid. Hvis du bruker VPN til spillformål, vil du elske deres lave ping. For ikke å nevne, alle servere vises med ping oppført ved siden av dem.
  • Ett abonnement kan brukes på ubegrensede enheter. Og du vil glede deg over ubegrensede samtidige tilkoblinger. Det blir ikke mye bedre enn det!

Surfshark VPN Ulemper

  • En gratis prøveperiode kan ikke brukes uten å dele betalingsinformasjon. Dette er en betydelig irritasjon og ulempe i disse dager.
  • VPNs annonseblokkering er treg. CleanWeb er Surfsharks annonseblokkering, en sjelden funksjon i VPN-er. Og kanskje bør det forbli slik fordi Surfsharks CleanWeb-funksjon ikke er så bra. Bare bruk din vanlige annonseblokkering.
  • Noen Surfshark VPN -appfunksjoner er bare tilgjengelige på Android -enheter. Beklager, Apple -brukere!

TL; DR Surfshark er en rimelig og rask VPN som lar deg streame flere nettsteder på ubegrensede enheter. Du vil kanskje bare gjøre det til din nye VPN.

DEAL

Få 82 % RABATT - + 2 måneder GRATIS

Fra $ 2.49 per måned

Surfshark VPN Nøkkelfunksjoner

Det skiller seg ut fra andre VPN -er på grunn av det brede utvalget av funksjoner Surfshark tilbyr til en lav pris. 

surfshark vpn -funksjoner
  • CleanWeb blokkerer annonser, sporere, skadelig programvare og phishing-forsøk, slik at du kan surfe trygt;
  • bypasser lar spesifikke apper og nettsteder omgå VPN-tunnelen. Fungerer bra med mobilbankapper;
  • Kill Switch kobler enheten fra internett hvis VPN-tilkoblingen faller uventet;
  • Ingen grenser modus tillater bruk av en VPN gjennom nettverksbegrensninger som geoblokkering eller statlig sensur;
  • De popup-blokkering for informasjonskapsler unngår de irriterende popup-vinduene for samtykke fra informasjonskapsler. Den er tilgjengelig som en Surfshark-nettleserutvidelsesfunksjon for Chromium-baserte nettlesere (som Microsoft Edge, Brave, etc.) og Firefox;
  • GPS-overstyring trikser GPS-aktiverte apper som f.eks Google Maps, Uber og Snapchat til å tro at du er et annet sted. Surfshark tilbyr denne funksjonen på Android-enheter;
  • Nettleserutvidelser sikre nettleseren din, ikke hele enheten. Surfshark tilbyr utvidelser for Chromium-baserte nettlesere (som Microsoft Edge, Brave, etc.) og Firefox;
  • SmartDNS tillater bruk av en privat DNS mens du strømmer på SmartTV i tilfelle den ikke støtter Surfshark-appen. Surfshark sørger for å dekke til og med enheter som ikke støttes, for eksempel AppleTV.
  • Sett VPN på pause lar deg sette VPN-tilkoblingen på pause i 5 minutter, 30 minutter eller 2 timer. Tilkoblingen gjenopptas automatisk når den valgte tiden er over;
  • IP Rotator endrer brukerens IP-adresse på det valgte stedet hvert 5. til 10. minutt uten å koble fra VPN;
  • Grafisk brukergrensesnitt (GUI) for Linux opprettholder basisprinsippene til Surfshark-applikasjonen;
  • En manuell WireGuard-tilkobling gir en raskere og mer stabil tilkobling på
  • VPN-kompatible rutere og enheter som er inkompatible med Surfshark-appen.

Her er en oversikt over noen av deres mest nyttige VPN-funksjoner.

Kamuflasjemodus

Hva er bedre enn å ha ditt eget virtuelle private nettverk? Å ha en VPN som er inne kamuflasjemodus. I denne modusen tilbyr Surfshark å "maskere" forbindelsen din slik at det ser ut til at du surfer regelmessig. 

Det betyr at selv ISPen din ikke vil kunne identifisere VPN-bruken din. Det er en praktisk funksjon for de av dere som bor i land med VPN-forbud.

Merk: Denne funksjonen er bare tilgjengelig på Windows, Android, macOS, iOS og Linux.

GPS-forfalskning

Hvis du tenker på å bruke Surfshark på en Android-enhet, har du en spesiell godbit: GPS -overstyring. Flertallet av Android -telefoner har en GPS -funksjon som kan finne din nøyaktige posisjon. 

Noen apper, for eksempel Uber og Google Maps, trenger posisjonsinformasjonen din for å fungere. Men selv noen andre apper, for eksempel Facebook Messenger, som ikke krever posisjonen din, holder oversikt over posisjonen din.

Det kan føles svært invasivt, upraktisk og irriterende. Når det er sagt, kan ikke bruk av en VPN i seg selv overstyre GPS -posisjonen din. 

Og det er her Surfsharks GPS-spoofing kommer inn. Med spoofing, kalt Override GPS, matcher Surfshark telefonens GPS-signal til VPN-serverens plassering.

Dessverre er denne funksjonen ennå ikke tilgjengelig på ikke-Android-plattformer. Men Surfshark sier at de jobber med det, så hold godt fast!

NoBorders VPN -tilkobling

Surfshark's Ingen grenser modus er eksplisitt rettet mot brukere i sterkt sensurerte lokaliteter som UAE og Kina. Med denne funksjonen kan Surfshark oppdage eventuelle VPN-blokkerende mekanismer som kan være på plass på nettverket ditt. 

Surfshark foreslår deretter en liste over VPN -serverne som passer best for din surfing. Denne funksjonen er tilgjengelig på Windows, Android, iOS og macOS).

Usynlighet for andre enheter

Nå er dette en funksjon som virkelig beviser Surfsharks dedikasjon til å sikre fullstendig personvern for brukerne. Hvis du aktiverer "Usynlig for enheter" -modus, vil Surfshark gjøre enheten din uoppdagelig for andre enheter på samme nettverk. 

Det er utvilsomt en praktisk funksjon for de av dere som ofte bruker offentlige nettverk.

Vær imidlertid oppmerksom på at bruk av denne funksjonen vil gjøre enheten ikke i stand til å koble til enheter som bærbare høyttalere, skrivere, Chromecaster, etc.

Endre datakryptering

Nok en gang, Android-brukere, glede seg, for Surfshark har gjort tilgjengelig for deg muligheten til å endre standard datakrypteringschiffer. Ved å aktivere denne funksjonen vil du kunne sikre at informasjonen din er kodet og uleselig for andre.

Statiske VPN -servere

Fordi Surfshark har forskjellige servere på mange forskjellige steder, vil du få forskjellige IP-adresser hver gang. Dette kan gjøre det irriterende å logge på sikre nettsteder (f.eks. PayPal, OnlyFans) hvor du må bekrefte identiteten din, vanligvis gjennom Captchas.

Å måtte gjøre flere sikkerhetskontroller når du bruker en VPN er utvilsomt ganske irriterende, så det er veldig praktisk å ha muligheten til å bruke den samme IP -adressen på den samme serveren hver gang.

statiske serverplasser

Så det kan være nyttig hvis du velger fra statiske servere. Surfsharks statiske IP-servere kan brukes fra 5 forskjellige steder: USA, UK, Tyskland, Japan og Singapore. Du kan også merke statiske IP-adresser du liker best.

Små pakker

En annen funksjon som kun er for Android som vi elsker i Surfshark, er muligheten til å bruke små pakker. Når de er på Internett, blir ens data delt inn i pakker før de sendes på nettet. 

Bruke Funksjonen Små pakker, vil du kunne redusere størrelsen på hver pakke som overføres av Android-enheten din, og dermed forbedre stabiliteten og hastigheten til tilkoblingen din.

Automatisk tilkobling

Med Automatisk tilkobling, vil Surfshark automatisk koble deg til den raskeste tilgjengelige Surfshark-serveren så snart den oppdager en Wi-Fi- eller Ethernet-tilkobling. Det er en tidsbesparende funksjon som sparer deg for bryet med å måtte åpne Surshark og klikke på en haug med knapper for å komme i gang.

Start med Windows

Hvis du bruker Surfshark Windows-appen, vil du være glad for å vite at den kommer med et start-ved-boot-alternativ. Nok en gang er dette en flott tidsbesparende funksjon å ha for hånden hvis du må bruke VPN ofte.

start med Windows -tilkobling

Ubegrenset antall enheter

En av mine favorittfunksjoner i Surfshark er muligheten til koble til bokstavelig talt så mange enheter du vil med bare ett abonnement. Ikke bare kan du bruke den samme Surfshark -kontoen på flere enheter, men du kan også kjøre samtidige tilkoblinger uten å måtte gå ned i hastighet.

Det vil si uten tvil en av de mest verdiskapende funksjonene til denne VPN-en.

Lett å bruke

Og sist men ikke minst er den ultimate lettheten du kan bruke denne VPN-en med. Brukergrensesnittet er rent og ryddig, med appens forskjellige seksjoner lagt ut via enkle å forstå symboler på venstre side av skjermen.

Jeg elsker spesielt hvordan den lille skjermen blir blå for å indikere at min sikre tilkobling er aktivert. Det føles betryggende, på en eller annen måte:

lett å bruke

Hastighet og ytelse

Surfshark kan være en av de raskeste VPN -ene Jeg har noen gang brukt, men det tok meg en stund å forstå at den valgte VPN -protokollen i stor grad bestemmer hastigheten på VPN -tilkoblingene mine.

Surfshark støtter følgende protokoller:

  • IKEv2
  • OpenVPN
  • Shadowsocks
  • WireGuard
surfshark vpn -protokoller

Surfshark Speed ​​Test

Surfshark kommer med en innebygd VPN-hastighetstest (bare på Windows -appen). For å bruke den går du til Innstillinger, deretter går du til Avansert og klikker på Hastighetstesten. Velg din foretrukne region, og klikk på Kjør.

surfshark hastighetstest

Etter at VPN -hastighetstesten er utført, finner du all informasjon om Surfsharks servere. Du vil se nedlastings- og opplastingshastigheter, samt ventetid.

Som du kan se på skjermbildet ovenfor, var resultatene (testtjenere nær min plassering - Australia) gode!

Imidlertid bestemte jeg meg også for å teste hastigheter ved hjelp av speedtest.net (for å kunne sammenligne resultatene ganske)

Disse er mine speedtest.net -resultater uten VPN aktivert:

vpn hastighetstest

Etter at jeg aktiverte Surfshark (med den automatisk valgte "Raskeste serveren") via IKEv2-protokollen, så speedtest.net-resultatene mine slik ut:

Som du kan se, gikk nedlastings- og nedlastningshastigheten min, så vel som pingen min ned. Etter å ha støtt på disse lave hastighetene, bestemte jeg meg for å bytte til WireGuard protokoll, og dette er hva jeg fant:

Mine nedlastingshastigheter for Surfshark via WireGuard -protokollen var dessverre lavere enn da jeg brukte IKEv2 -protokollen, men pingen gikk betydelig ned mens opplastingshastighetene økte betydelig.

Alt i alt har internetthastigheten min en tendens til å være raskere når jeg er ikke bruker en VPN, men det gjelder alle VPN -er, ikke bare Surfshark. Sammenlignet med andre VPN -er jeg har brukt, for eksempel ExpressVPN og NordVPN, Surfshark spilte inspirerende. Surfshark er kanskje ikke den absolutt raskeste VPN -en der ute, men det er definitivt der oppe!

Når det er sagt, er det viktig å huske at, som enhver annen VPN, vil Surfsharks ytelse hovedsakelig avhenge av lokaliteten der den brukes. Hvis internettforbindelsen din er treg, som min, til å begynne med, bør forventningene dine justeres deretter. Hvorfor ikke gjennomføre noen hastighetstester først?

DEAL

Få 82 % RABATT - + 2 måneder GRATIS

Fra $ 2.49 per måned

Sikkerhet og personvern

En VPN -leverandør er bare like god som sikkerhet og personverntiltak den har på plass. Surfshark bruker kryptering av militær klasse AES-256, sammen med flere sikre protokoller, som jeg har beskrevet ovenfor. 

I tillegg til disse bruker Surfshark også en privat DNS på alle sine servere, noe som gjør at brukerne kan aktivere et ekstra lag med beskyttelse når de surfer, og effektivt hindre uønskede tredjeparter.

Surfshark tilbyr tre typer steder:

typer surfshark
  • Virtuell beliggenhet - Virtuelle servere får bedre tilkoblingshastigheter og pålitelighet. Ved å bruke virtuelle steder gir Surfshark bedre hastigheter til kunder og flere alternativer for tilkobling.
  • Statisk IP -plassering - Når du kobler til en statisk server, får du samme IP -adresse hver gang, og endres ikke selv om du kobler til på nytt. (FYI statisk IP er ikke det samme som dedikerte IP -adresser)
  • MultiHop plassering - se mer her nedenfor

VPN -server MultiHop

VPN-kjeding er en annen av Surfsharks sikkerhetsfunksjoner, som de har navngitt multi-hop. Med dette systemet kan VPN -brukere kanalisere sin VPN -trafikk gjennom to separate servere:

surfshark multihop

Du kan doble VPN -tilkoblingen din via MultiHop -funksjonen, som leverer internettrafikken din gjennom 2 servere i stedet for 1. 

Også kalt Dobbel VPN, er denne funksjonen egnet for de som er dobbelt bekymret for personvern og footprint maskering, spesielt hvis de er i et land med sterkt overvåket internett der privat internettilgang kan være farlig.

Selv om dette utvilsomt er en hendig funksjon for Surfshark-brukere i sterkt sensurerte land, er det verdt å merke seg at det senker VPN-tilkoblingshastighetene.

Hvitelister

En annen sikkerhetsfunksjon vi elsker i Surfshark er Hvitelister, også kjent som delt tunneling eller Bypass VPN:

hviteliste

Denne funksjonen lar deg velge om du vil ha en VPN -tilkobling på bestemte nettsteder. Som navnet antyder, det lar deg "hviteliste" nettsteder der du ikke ønsker å skjule din virkelige IP-adresse, f.eks. et banknettsted. 

Den beste delen med denne funksjonen er at den er tilgjengelig via Surfshark-mobilapper så vel som den stasjonære Surfshark-appen slik at du kan skjule IP-adressen din hvor som helst.

Endre protokoll

En VPN -protokoll er i hovedsak et sett med regler som en VPN må følge for å sende og motta data når den konfigureres. Autorisasjon, kryptering, autentisering, transport og trafikkfangst håndteres gjennom den spesifikke protokollen som brukes. VPN -leverandører er avhengige av protokoller for å sikre en stabil og sikker tilkobling for deg.

En av de beste tingene med Surfshark er at den lar deg endre standardprotokollen du vil koble til. Mens alle protokoller som brukes av Surfshark er trygge, kan noen protokoller gi en raskere tilkobling enn andre (jeg har utvidet dette i Speedtest-delen) hvis du har problemer.

  • IKEv2
  • OpenVPN (TCP eller UDP)
  • Shadowsocks
  • WireGuard

Det er enkelt å endre protokollen som du vil at Surfshark skal koble til. Bare gå til Avanserte innstillinger og velg ønsket protokoll fra rullegardinmenyen, slik:

trådbeskyttelse

For å finne ut mer om alle VPN -protokollene som brukes av Surfshark, sjekk ut denne praktiske videoen.

Bare RAM-lagring

Det som gjør Surfshark til en av de mest pålitelige VPN -ene er utvilsomt politikken for lagring av data på RAM-bare servere, noe som betyr at VPN -servernettverket er helt diskløst. Sammenlign dette med noen ledende VPN -er som lagrer dataene dine på harddisker, som de tørker manuelt, og gir en sjanse for at dataene dine blir brutt.

Retningslinjer for ingen logg

For å legge til RAM -serverne deres, har Surfshark også en politikk uten logger, noe som betyr at den ikke vil samle inn noen brukerdata som du kan identifiseres gjennom, f.eks. nettleserhistorikken eller IP-adressen din. 

Det er imidlertid en stor fallgruve her: det har ikke vært utført noen uavhengige revisjoner på Surfsharks applikasjoner. 

Siden dette er en vanlig praksis i VPN-industrien for å sikre sikkerhetsstandarder, ser dette ut til å være en forglemmelse fra Surfshark VPN-selskapets side, spesielt med tanke på deres tilsynelatende forpliktelse til åpenhet (sjekk ut Surfsharks personvernpolicy her.).

Ingen DNS -lekkasje

For å stoppe Internett -leverandørene dine fra å sende DNS -forespørsler og bruke IPv6 -trafikk for å se hva du gjør, kan du stole på Surfsharks DNS- og IP -lekkasjebeskyttelse for å beskytte deg.

SurfShark skjuler den faktiske "ekte" IP -adressen din fra alle nettstedene og strømmetjenestene mens du ruter alle DNS -forespørslene gjennom serverne.

Her er testresultatet ved hjelp av Windows VPN -klienten (det er ingen DNS -lekkasjer):

surfshark dns lekkasjetest

Støttede enheter

Surfshark er en VPN -tjeneste som støttes på alle større enheter og noen mindre. Til å begynne med har du de vanlige mistenkte: Android, Windows, iOS, macOS og Linux.

apper og utvidelser

Utover det kan du også bruke Surfshark på Xbox eller PlayStation, sammen med SmartTvs FireTV og Firestick. Det er til og med ruterkompatibilitet. Brukeropplevelsen endres ikke mye fra en plattform til en annen. Sammenlign for eksempel Surfshark Android-appens brukergrensesnitt med Windows-skrivebordet:

serverplasseringer
favorittsteder

Det ser imidlertid ut til at Surfshark er mye mer fordelaktig for Android-appbrukere enn for enheter som ikke er Android. 

Det inkluderer mange av VPN-funksjonene, for eksempel GPS-spoofing, en dypere innebygd Kill Switch og endring av datakryptering. Windows ser også ut til å dra nytte av denne partiskheten, men for det bør du nok klandre Apple og ikke Surfshark.

Surfshark Router -kompatibilitet

Ja - du kan konfigurere Surfshark på ruteren din, nyter funksjoner som delt tunneling. Imidlertid vil jeg anbefale å bruke VPN -appen i stedet fordi Surfshark må installeres manuelt med riktig fastvare. 

Det er en komplisert prosess, og du kan til og med skade ruteren din ved å installere Surfshark i den, så jeg anbefaler det ikke med mindre du er erfaren i denne forbindelse. For ikke å nevne, du vil heller ikke ha tilgang til alle funksjonene.

Streaming og Torrenting

Med Surfshark VPN -tjeneste, vil du bli åpnet for en verden av underholdningsalternativer via streaming og torrenting. Her er en nærmere titt på hvordan det gjøres med denne VPN-tjenesteleverandøren.

Streaming

Surfshark kan brukes til blokker geografisk begrenset innhold på over 20 streamingplattformer, inkludert Netflix, Hulu, Disney+og til og med Amazon Prime med sin notorisk vanskelige geoblokkering. 

Hvis du ønsker å få tilgang til Netflix gjennom et annet lands server, kan Surfshark hjelpe deg med det. Ta for eksempel filmen Stolthet og fordom, som jeg ikke kunne se på Netflix tidligere. 

Jeg prøvde å finne filmen ved å koble til via en amerikansk server på Surfshark, men klarte fremdeles ikke å finne filmen, som du kan se her:

surfshark netflix

Etter å ha koblet til Surfsharks Hong Kong-server, men:

opphev blokkering av netflix

Voila! Jeg kunne nå få tilgang til filmen, og jeg ble heller ikke skuffet over strømmehastigheten. Takk til Surfshark for å hjelpe meg oppheve blokkeringen av Netflix.

Så selv om du kanskje må eksperimentere med noen forskjellige Surfshark-servere før du finner en som fungerer, ser det ut til at Surfsharks evne til å omgå geo-blokkert innhold er relativt sterk.

Ved å bruke deres smarte DNS-tjeneste kan du til og med bruke Surfshark til å låse opp streaminginnhold på ikke-kompatible enheter (for eksempel en smart-TV som ikke støttes). 

Å sette opp Smart DNS er ganske enkelt, selv om det skal bemerkes at dette ikke er det samme som å installere selve VPN-en. Du kan oppheve blokkeringen av strømmingsinnhold, men forvent ikke at dataene dine blir kryptert eller at IP-adressen din endres.

Bruk en VPN for sikker tilgang til streamingtjenester

Amazon Prime VideoAntenne 3Apple tv +
BBC iPlayerBein SportsCanal +
CBCKanal 4Crackle
Crunchyroll6playDiscovery +
Disney +DR TVDStv
ESPN Facebook fuboTV
Frankrike TVGloboplayGmail
GoogleHBO (Max, Now & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLocastNetflix (USA, Storbritannia)
Nå TVORF TVPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikiShowtimeSky Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
knuskTwitterWhatsApp
WikipediaVuduYouTube
Zattoo
DEAL

Få 82 % RABATT - + 2 måneder GRATIS

Fra $ 2.49 per måned

torren

Hvis du leter etter en god VPN som passer til formålet med torrenting ved bruk av delt tunneling, Surfshark er definitivt et godt valg. 

Den er ikke bare rask, men den kobles automatisk til nærmeste server når du åpner torrent-klienten, f.eks. BitTorrent og uTorrent (i motsetning til mange konkurrerende VPN-er, som krever at brukeren finner ut en torrentvennlig server manuelt). 

P2P-baserte strømmeplattformer som Kodi og Popcorn Time støttes også. Uansett hvor du torrenter fra, kan du imidlertid forvente at aktiviteten din forblir skjult for nysgjerrige øyne, takket være kryptering og ingen logger-policy.

Ekstra

Surfsharks sjenerøse liste over ekstra funksjoner er en annen grunn til at jeg har anbefalt den sterkt til venner i det siste. Sjekk det ut:

surfshark -tillegg

Omvendt hviteliste

Vi har allerede diskutert Surfsharks Hvitelister, som gir en jevnere nettopplevelse ved å la deg velge hvilke nettsteder du vil deaktivere VPN på. 

Dens Omvendt hvitelisteI mellomtiden lar du deg velge nettsteder og apper som bare blir kanalisert gjennom en VPN -tunnel, i motsetning til å la dem se din faktiske IP -adresse. Denne funksjonen er tilgjengelig på Windows og Android.

Surfshark-søk er omtrent slik det høres ut som - det er et søkealternativ. Men det som skiller den er dens nullsporing, nullannonseoperasjon. 

surfshark søkemotor

Høres befriende ut, ikke sant? Å finne hva du vil uten å føle deg paranoid over hvem som ser på.

Du kan aktivere Surfshark Search i nettleserutvidelsene Chrome og Firefox.

Surfshark -varsel

Surfsharks helt egen identitetsbeskyttelsestjeneste kalles Surfshark -varsel

surfshark -varsel

Den går gjennom elektroniske databaser for å finne ut om noen av dataene dine noen gang har blitt stjålet eller for øyeblikket er kompromittert, og sender deg varsler i sanntid hvis de finner noe. Dette er en ganske avansert funksjon, vanligvis bare sett i passordbehandlere.

CleanWeb

Online annonser er ikke bare forstyrrende og irriterende; de kan også bremse din nettleseropplevelse betydelig. Det er hvor CleanWeb, Surfsharks helt egen annonseblokkering, kommer inn og forsvarer deg mot irriterende annonser så vel som ondsinnede nettsteder. Denne tjenesten er tilgjengelig på iOS, Android, Windows og macOS.

Nå, selv om dette definitivt er en praktisk liten funksjon, er det ikke den beste annonseblokkeren der ute. Det er bedre å bruke den eksisterende annonseblokkerende nettleserutvidelsen.

Kill Switch

De Kill Switch-funksjonen er en av de viktigste funksjonene en VPN kan ha. Hvis du uventet kobles fra Surfshark, aktiverer du Kill Switch sikrer at ingen sensitive data ved et uhell sendes gjennom en ubeskyttet server. Surfshark oppnår dette ved å koble deg helt fra internett.

Et problem jeg møtte med Surfshark kill -bryteren, er at det er det deaktivert internett mitt helt da jeg brukte den, noe som betyr at jeg ikke kunne surfe med mindre jeg hadde Surfshark i gang. Jeg kunne ikke finne noen innstilling for å angre dette heller. Et mer levedyktig alternativ ville være hvis drepebryteren bare slo av internettforbindelsen under en VPN -surfing.

En annen stor forglemmelse av Surfshark her er at du ikke vil bli varslet om tilkoblingsfall.

utvidelser

Surfshark-nettleserutvidelsen er ganske enkel. Faktisk kan du si at det er en mer grunnleggende versjon av hovedappen. Avbildet her er Firefox-utvidelsen, som spretter ut fra høyre hjørne og tar opp en betydelig del av skjermen (som jeg ville ha foretrukket å være mindre):

apper og utvidelser

Noen av Surfsharks mer avanserte funksjoner er spesielt fraværende i nettleserutvidelsene deres, med unntak av CleanWeb. Dessuten, hvis du aktiverer VPN i nettleseren din, vil den bare kryptere nettverkstrafikk i den nettleseren. Eventuelle andre apper som brukes eksternt vil ikke være VPN-beskyttet.

Når det er sagt, satte jeg pris på hvor enkelt jeg var i stand til å bytte landsservere for å få tilgang til geografisk blokkert streaminginnhold.

Kundeservice

Kundestøtte er en av de viktigste aspektene ved et vellykket internettprodukt. Selv om jeg ikke fikk noen problemer som jeg trengte hjelp med, gikk jeg videre og sjekket ut Surfsharks kundestøttealternativer.

surfshark -støtte

På Surfshark -nettstedet fant jeg en dedikert FAQ, guidede artikler og til og med videoopplæringer om hvordan du bruker appen. Kundestøtten Surfshark har satt opp virker virkelig rettet mot en jevnere brukeropplevelse.

Jeg bestemte meg også for å prøve alternativet for live chat:

kundechatstøtte

Jeg var glad for å få svar umiddelbart; men det gir bare mening gitt at jeg snakket med en bot. Dette er ikke noe å klage på, spesielt siden de fleste vanlige spørsmålene enkelt besvares gjennom en bot. Andre Surfshark-anmeldelseskilder forteller meg også at Surfsharks chat-konsulenter for menneskeliv er like raske i sine svar.

Prisplaner

Nå er den beste delen av Surfshark: dens lave priser. Uten mye ståhei, her er deres fulle prisplan:

KontaktperiodePris (USD/måned)
1 måned$ 12.95
6 måneder$ 6.49
24 måneder$ 2.49

Som du kanskje kan fortelle, gjelder Surfsharks lave priser egentlig bare for 6- og 24-måneders planene. Hvis du vil betale for Surfshark på månedlig basis, er det utvilsomt en av de dyreste VPN-ene, så jeg anbefaler det ikke.

Men før du bestemmer deg for om du skal betale på forhånd for 2 år med Surfshark, hvorfor ikke prøve ...

7-dagers gratis prøveversjon

Heldigvis lar Surfshark deg det Prøv premiumtjenestene deres gratis i 7 dager, slik at du ikke trenger å ta en kjøpsbeslutning med en gang.

Jeg har imidlertid to klager om dette: For det første er det 7-dagers gratis prøveversjonen bare tilgjengelig på Android, iOS og macOS, noe som kan være upraktisk for Windows-brukere.

For det andre, for å starte prøveversjonen, må du først gi Surfshark betalingsopplysningene dine. Dette er litt skissert og ser ut til å håne internettetiketten.

Noe som veier opp for det er Surfsharks 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du innen 30 dager etter kjøp av Surfshark VPN bestemmer deg for at du vil slutte å bruke den, får du pengene tilbake.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Surfshark?

Surfshark er en høykvalitets VPN-tjenesteleverandør som ble lansert i 2018. Den gir en trygg og privat nettleseropplevelse fra hvor som helst i verden ettersom den har mer enn 3,200 servere over 100+ land. Surfshark er basert på De britiske jomfruøyene, noe som betyr at den ikke faller inn under 14 Eyes-jurisdiksjonen.

Er Surfshark en god VPN?

Ja, Surfshark er en rask, sikker og pålitelig VPN. Den tilbyr en sjenerøs policy for tilkobling-ubegrensede enheter, slik at du kan koble til så mange (PC, Mac, Android, iOS, SmartTV, spillkonsoller) du vil. Sikkerhetsfunksjoner inkluderer GPS-spoofing, delt tunneling og multi-hop, kombinert med gjennomsiktige personvernregler og hack-sikre RAM-servere.

Hvor mye koster Surfshark VPN?

På månedlig basis må du betale $12.95. Hvis du velger å kjøpe 24 måneders abonnement på én gang, kan du få Surfshark til den ekstremt konkurransedyktige prisen på $59.76. Du kan sjekke ut deres andre prisplaner ovenfor.

Hvilke enheter kan jeg bruke Surfshark på?

Surfshark er tilgjengelig for iOS, Android, Windows, macOS og Linux. Surfshark kan også lastes ned som en utvidelse for Chrome- eller Firefox -nettleseren din. I tillegg til disse kan Surfshark brukes på PlayStation- og Xbox -spillkonsoller og Smart -TV -er som Fire.

Blokkerer Surfshark utenlandske strømningsnettsteder?

Ja, det kan fjerne blokkering av innhold på de vestlige serverne til alle de store strømmetjenestene, for eksempel Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, etc., sammen med mindre. Surfshark har også en NoBorders -funksjon som lar deg omgå Internett -begrensninger, for eksempel Great Firewall.

Støtter Surfshark torrenting?

Ja. Selv om dette ikke er en av VPNs primære bruksområder, kan du låse opp og laste ned torrenter ved å bruke Surfshark.

Hva slags kundestøtte tilbyr Surfshark?

Surfshark har et stort utvalg av kundestøttealternativer, fra vanlige spørsmål og opplæringsprogrammer til videoguider. De har også en dedikert live chat for alle spørsmål du måtte ha.

Er Surfshark rask nok til online spill?

Ja, men for det anbefaler jeg å bruke den raskeste foreslåtte serveren. Hvis du får problemer med spill gjennom Surfshark, kan det være lurt å endre VPN -protokollen.

Hvilke servere kan jeg koble til fra Surfshark?

Surfshark lar deg sette opp en VPN gjennom 3200+ servere på 100+ forskjellige serverplasseringer.

Surfshark VPN -gjennomgang: Sammendrag

surfshark anmeldelse

Hvis du ikke er en Android-bruker, kan du bli forferdet over mangelen på noen lukrative Surfshark VPN-funksjoner som GPS-spoofing. For ikke å nevne, Surfsharks konkurransedyktige priser spiller bare inn hvis du velger et 6-måneders eller 24-måneders abonnement, som ikke er et levedyktig alternativ for alle.

Når det er sagt, med sine raske lastehastigheter, imponerende streamingfunksjoner, et bredt spekter av tilleggsfunksjoner, konkurransedyktige priser og mange serversteder, det er ikke rart at Surfshark så raskt har klatret opp i gradene i VPN-selskapsverdenen

Så hvis du vil ha en enkel måte å omgå internettrestriksjoner på, fortsett og prøv Surfshark - hvis du bestemmer deg for at du ikke liker det utover 7-dagers prøveversjon, kan du alltid benytte deg av deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti .

DEAL

Få 82 % RABATT - + 2 måneder GRATIS

Fra $ 2.49 per måned

Brukeranmeldelser

Ikke imponert over Surfshark

Rangerte 2 av 5
April 28, 2023

Jeg hadde store forhåpninger til Surfshark, men dessverre har erfaringen min med dem vært ganske skuffende. Jeg har hatt store problemer med å få tjenesten til å fungere skikkelig, og når jeg har kontaktet kundeservice for å få hjelp, har de ikke vært særlig lydhøre eller hjelpsomme. Det er frustrerende fordi jeg virkelig ønsket å like Surfshark, men det har bare ikke fungert for meg.

Avatar for John
John

God service, men kunne vært rimeligere

Rangerte 4 av 5
Mars 28, 2023

Jeg har brukt Surfshark i noen måneder nå, og jeg er veldig fornøyd med tjenesten totalt sett. Den er rask, pålitelig og enkel å bruke. Imidlertid synes jeg at prisen er litt på den høye siden, spesielt sammenlignet med noen av de andre VPN-tjenestene der ute. Hvis prisen var litt lavere, ville jeg definitivt gitt Surfshark en femstjerners anmeldelse. Men som det står, synes jeg det er en veldig god tjeneste som bare er litt for dyr for noen mennesker.

Avatar for Laura
Laura

Surfshark er den beste VPN-en jeg har brukt

Rangerte 5 av 5
Februar 28, 2023

Jeg har prøvd noen forskjellige VPN-tjenester gjennom årene, og jeg må si at Surfshark er den desidert beste jeg har brukt. Det er enkelt å sette opp og bruke, og det er utrolig pålitelig. Jeg har aldri hatt noen problemer med den, og den har alltid vært rask og stabil. I tillegg er ekstrafunksjonene som annonseblokkering og beskyttelse mot skadelig programvare veldig fine å ha. Totalt sett vil jeg definitivt anbefale Surfshark til alle som leter etter en førsteklasses VPN-tjeneste.

Avatar for Alex
Alex

Skuffende kundeservice og fornyelse.

Rangerte 1 av 5
November 20, 2022

Jeg kansellerte min automatiske fornyelse med Surfshark, men de tok fortsatt penger fra bankkontoen min. Jeg har løpt rundt fra kundeserviceagentene 'Jackson Goat' og 'Ace Ryu' … uten tvil om deres virkelige identiteter………:) Utrolig respons og service uten oppløsning og viktigst av alt ingen refusjon på $59.76 (i 1 år!? ) pluss ekstra bankgebyrer på £2.00 siden jeg bor i Storbritannia.

Vær oppmerksom på at Surfshark IKKE informerte meg om den faktiske fornyelseskostnaden på forhånd. Jeg fant ut dette gjennom nettbanktjenesten min og også via en Surfshark-faktura KUN på dagen for fornyelse og uttak av penger fra bankkontoen min, og IKKE fra tidligere korrespondanse. Fornyelseskostnaden var mer enn det dobbelte av de annonserte kostnadene, så jeg ser på dette som svært dårlig praksis og muligens uredelig ettersom Surfshark bør være fullstendig gjennomsiktig med fornyelsespriser og ikke trekke fra noe når en kunde har kansellert fornyelse………

Aaargh!

Avatar for James
James

DEN BESTE

Rangerte 4 av 5
Kan 8, 2022

En YouTube-kanal jeg følger legger ofte ut videoer sponset av SurfShark. Så da jeg var frustrert over den langsomme hastigheten til min Antivirus VPN, startet jeg SurfSharks gratis prøveversjon. Jeg ble imponert av hastigheten. Jeg har brukt det hver dag de siste 6 månedene nå og har aldri hatt en klage. Det eneste jeg ikke liker er den innebygde annonseblokkeren. Det bremser internett hvis du ikke deaktiverer det.

Avatar for Sirin Pichler
Sirin Pichler

Rask OG billig

Rangerte 5 av 5
April 6, 2022

Rask, billig VPN-tjeneste som er rimelig for alle. Jeg bruker stort sett SurfShark til å streame Netflix- og Hulu-innhold som ikke er tilgjengelig i landet mitt. Jeg har ikke hatt noen buffer- eller lagproblemer med SurfShark ennå. Jeg har det installert på alle enhetene mine. Det fungerer bedre på noen av dem enn andre. Men alt i alt er det et flott produkt som jeg har anbefalt til mange av vennene mine.

Avatar for Utku Pasternak
Utku Pasternak

Send omtale

â € <

Referanser

Kategorier VPN
Hjem » VPN » Surfshark -anmeldelse (den beste billige premium -VPN -en akkurat nå?)

Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan melde deg av når som helst. Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Mitt selskap
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
???? Du er (nesten) abonnert!
Gå over til e-postinnboksen din, og åpne e-posten jeg sendte deg for å bekrefte e-postadressen din.
Mitt selskap
Du abonnerer!
Takk for ditt abonnement. Vi sender ut nyhetsbrev med innsiktsfulle data hver mandag.