Gjennomgang av privat internettilgang (Er PIA den rette VPN-en for deg i 2023?)

Written by
in VPN

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

Privat Internett-tilgang (PIA) er en populær og rimelig VPN-tjeneste for både enkeltpersoner og småbedriftseiere. I denne gjennomgangen av privat internettilgang skal jeg se nærmere på funksjonene, hastigheten, fordeler og ulemper og priser, for å hjelpe deg med å bestemme om dette er en VPN du bør registrere deg med.

Fra $ 2.11 / måned

Få 83% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Nøkkelfunksjoner:

Private Internet Access (PIA) er en av de billigste VPN-leverandørene på markedet i 2023, med start på $2.11 per måned.

PIA har flotte apper for iOS og Android, og kan støtte opptil 10 samtidige tilkoblinger.

Mens PIA har en personvernerklæring uten logging, er den basert i USA og har ikke gjennomgått en uavhengig sikkerhetsrevisjon fra tredjepart.

Privat internettilgang VPN-gjennomgangsammendrag (TL;DR)
Vurdering
Rangerte 3 av 5
(7)
Priser
Fra $ 2.11 per måned
Gratis plan eller prøveversjon?
Ingen gratis plan, men en 30-dagers pengene-tilbake-garanti
Servere
30,000 84 raske og sikre VPN-servere i XNUMX land
Loggpolicy
Streng policy for ikke-logger
Basert i (jurisdiksjon)
Forente Stater
Protokoller / Encryptoin
WireGuard og OpenVPN-protokoller, AES-128 (GCM) og AES-256 (GCM) kryptering. Shadowsocks & SOCKS5 proxy-servere
torren
P2P fildeling og torrenting tillatt
Streaming
Strøm Netflix US, Hulu, Amazon Prime Video, Disney+, Youtube og mer
Support
24/7 live chat og e -post. 30-dagers pengene-tilbake-garanti
Egenskaper
Kill-switch for stasjonære og mobile enheter, innebygd annonseblokkering, antivirustillegg, samtidig tilkobling for opptil 10 enheter og mer
Gjeldende avtale
Få 83% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Privat internettilgang VPN (også kjent som PIA) ble grunnlagt i 2009, og de har bygget et rykte som en pålitelig, sikker VPN-leverandør. De kan skilte med over 15 millioner fornøyde kunder over hele verden, og det er lett å forstå hvorfor.

Det er mye å elske med PIA, fra de utrolig billige prisene til det imponerende antallet servere og brukervennlige apper.

Privat internettilgang PIA VPN Review 2023

PIA kommer med flere unike funksjoner som skiller den fra konkurrentene, men det er noen få områder hvor det også kommer til kort. I denne gjennomgangen av privat internettilgang for 2023 utforsker jeg PIA VPN i dybden, slik at du kan bestemme om det er riktig VPN for deg.

Besøk Private Internet Access VPNs nettsted for å finne ut mer og abonnere med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

DEAL

Få 83% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Fra $ 2.11 / måned

Privat internettilgang fordeler og ulemper

PIA VPN-proffer

  • En av de billigste VPN-ene med priser som starter på $2.11 per måned
  • Flotte apper for iOS- og Android-enheter
  • Kan støtte opptil 10 tilkoblinger samtidig
  • Anstendig ytelse i hastighetstester
  • Mange serverplasseringer (30k+ VPN-servere å velge mellom)
  • Intuitiv, brukervennlig appdesign
  • Personvernregler for logging
  • WireGuard og OpenVPN-protokoller, AES-128 (GCM) og AES-256 (GCM) kryptering. Shadowsocks & SOCKS5 proxy-servere
  • Leveres med en pålitelig kill-switch for alle klienter
  • 24/7 støtte og ubegrensede samtidige tilkoblinger også. Det blir ikke mye bedre enn det!
  • God til å fjerne blokkering av strømmesider. Jeg fikk tilgang til Netflix (inkludert USA), Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max og mer

PIA VPN Cons

  • Basert i USA (dvs. medlem av 5-øyne-landet), så det er bekymringer om personvern
  • Ingen tredjeparts uavhengig sikkerhetsrevisjon er utført
  • Ingen gratis plan
  • Jeg klarte ikke å fjerne blokkeringen av BBC iPlayer

TL; DR

PIA er en god og billig VPN-leverandør, men det kan gjøres med noen forbedringer. På plussiden er det en VPN som kommer med en stort nettverk av VPN-servere, gode hastigheter for streaming og torrentingOg stor vekt på sikkerhet og personvern. Imidlertid er det manglende blokkering av enkelte strømmetjenester og lave hastigheter på langdistanse serverplasseringer er store skuffelser.

Gjennomgang av privat internettilgang: Priser og planer

PIA tilbyr tre ulike betalingsalternativer, som alle er anstendig priset. Brukere kan velge betal månedlig ($11.99/måned), betal 6 måneder ($3.33/mnd, belastet som en engangskostnad på $45), eller betal for en 2-års + 2-måneders plan ($2.11/mnd, belastet som en engangskostnad på $57).

PlanPrisData
Månedlig$ 11.99 / månedLeveres med ubegrenset torrenting, dedikert IP, 24/7-støtte, avansert delt tunneling og blokkering av annonser og skadelig programvare.
6 Måneder$3.33/måned ($45 totalt)Leveres med ubegrenset torrenting, dedikert IP, 24/7-støtte, avansert delt tunneling og blokkering av annonser og skadelig programvare.
2 år + 2 måneder$2.11/måned ($56.94 totalt)Leveres med ubegrenset torrenting, dedikert IP, 24/7 kundestøtte, avansert delt tunnelering og blokkering av annonser og skadelig programvare.

2-år + 2-måneders plan er definitivt den beste verdien for pengene. Hvis du blir nervøs ved å registrere deg for en 2-års forpliktelse, er du heldig: alle PIAs betalingsplaner kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Med andre ord, du kan prøve det ut og se om det passer for deg uten risiko for å tape penger hvis du ombestemmer deg. Hvis du støter på problemer med VPN eller konto, du kan kontakte PIAs 24/7 support.

DEAL

Få 83% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Fra $ 2.11 / måned

Gjennomgang av privat internettilgang: Hastighet og ytelse

PIA får blandede anmeldelser når det kommer til hastighet. Til tross for å ha et imponerende antall servere i 84 land, er ikke privat internettilgang den raskeste VPN-en på markedet. Når det er sagt, er det langt fra det tregeste.

Private Internet Access VPN kommer med 10 GBPS (eller 10 milliarder bits per sekund) tilkoblinger og ubegrenset båndbredde. 

Nedlastings- og opplastingshastigheter er ganske greie på servere i nærheten av der du fysisk befinner deg, men dessverre viste testene mine at hastigheten synker betydelig på lange avstander. De OpenVPN UDP-protokoll er også betydelig raskere enn TCP, og raskere enn WireGuard.

ProtokollGjennomsnittlig hastighet
WireGuard25.12 Mbps
ÅpneVPNTCP14.65 Mbps
OpenVPN UDP27.17 Mbps
Gjennomsnittlig nedlastingshastighet på 10 forskjellige, tilfeldig valgte steder

En generell tommelfingerregel med Private Internet Access VPN er det du får raskere tilkoblingshastigheter hvis du kobler til en server nærmere din fysiske plassering

Dette er ikke et problem for mange mennesker, men det kan være en avtalebryter for alle som ønsker å bruke en VPN for å koble til fra et spesifikt (langt) land.

Det er også verdt å merke seg at Private Internet Access VPN har prestert bedre i hastighetstester på Windows enn på Mac, som betyr at hvis du leter etter en VPN for din Mac-datamaskin, det kan være bedre å se andre steder.

DEAL

Få 83% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Fra $ 2.11 / måned

Gjennomgang av privat internettilgang: Sikkerhet og personvern

PIA sikkerhet

Private Internet Access VPN scorer godt totalt sett på sikkerhet og personvern, men det er noen bekymringer, spesielt angående personvern.

PIA bruker to svært sikre protokoller, OpenVPN og WireGuard, for å kryptere all internetttrafikk. Med OpenVPN kan du velge krypteringsprotokollen du vil bruke.

Hvis du ikke velger, er standardprotokollen AES-128 (CBS). Selv om du har flere valg, er uten tvil den beste og sikreste AES-256. 

pia vpn-protokoller

PIA bruker også sin egen DNS-server for et ekstra lag med beskyttelse mot datalekkasjer, men du kan endre dette til din egen DNS hvis du vil.

I tillegg til de app-baserte funksjonene, du får tilgang til flere sikkerhetsfunksjoner hvis du installerer PIAs Chrome-utvidelse, inkludert muligheten til å blokkere annonser, tredjeparts informasjonskapsler og tredjepartssporing.

Private Internet Access eier også alle sine servere, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at en tredjepart har tilgang til dataene dine. 

Selv om det meste av dette høres fantastisk ut, er det noen potensielle ulemper med personvern. PIA er basert i USA, som er et samarbeidende medlem av internasjonale overvåkingsallianser.

Hva dette betyr er at selskaper med hovedkontor i USA teoretisk sett kan være juridisk pålagt å overlevere informasjonen og personopplysningene til sine klienter. Dette er naturlig nok en grunn til bekymring for mange brukere.

Hovedmålet med enhver VPN-tjeneste er å beskytte personvernet ditt og holde din online identitet skjult – men hvis du har en DNS-lekkasje, kan dine personlige data lett bli avslørt.

Den gode nyheten er at i testene mine (se nedenfor, er jeg koblet til den amerikanske Las Vegas-serveren), PIA avslører ikke min virkelige IP-adresse mens jeg er koblet til VPN-tjenesten.

pia dns lekkasjetest

DNS-plasseringen som vises er den samme som den i VPN-appen. Siden min virkelige ISPs DNS-adresse og plassering ikke vises, betyr det at det ikke er noen DNS-lekkasjer.

PIAs morselskap, Kape Technologies (som også eier ExpressVPN og CyberGhost), hever også noen øyenbryn, som den har blitt anklaget i fortiden med å spre skadelig programvare gjennom programvaren.

Imidlertid PIA hevder å være en leverandør uten logg, noe som betyr at de ikke fører noen oversikt over brukernes data. I en åpenhetsrapport på deres nettside, rapporterer PIA at de har nektet rettskjennelser, stevninger og ordrer som ber om logger.

Totalt sett er det trygt å si det PIA opprettholder en høy standard for åpenhet og personvern som burde tilfredsstille alle unntatt de mest paranoide VPN-brukere.

Gjennomgang av privat internettilgang: Streaming og torrenting

Privat internettilgang er en anstendig VPN for strømming av innhold fra de amerikanske bibliotekene med populære strømmetjenester. 

Selv om den ikke klarer å låse opp visse strømmesider (som BBC iPlayer – som jeg ikke klarte å låse opp), PIA låser opp mange av de store strømmetjenestene, inkludert Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime Video og Youtube. 

Amazon Prime VideoAntenne 3Apple tv +
YoutubeBein SportsCanal +
CBCKanal 4Crackle
Crunchyroll6playDiscovery +
Disney +DR TVDStv
ESPN Facebook fuboTV
Frankrike TVGloboplayGmail
GoogleHBO (Max, Now & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLocastNetflix (USA, Storbritannia)
Nå TVORF TVPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikiShowtimeSky Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
knuskTwitterWhatsApp
WikipediaVudu
Zattoo

For disse USA-baserte strømmeplattformene, lastetidene er rimelig raske, og strømmingen er generelt jevn og uavbrutt. Men hvis du prøver å få tilgang til strømmebiblioteker fra andre land enn USA, du kan ha det bedre med NordVPN.

For torrenting, PIA VPN er konsekvent pålitelig og overraskende rask. Den har ubegrenset båndbredde og støtter P2P så vel som torrenting.

PIA bruker WireGuard, en åpen kildekode VPN-protokoll som kjører på bare 4,000 100,000 linjer med kode (i motsetning til gjennomsnittet på XNUMX XNUMX for de fleste protokoller), som betyr du får bedre hastighet, sterkere tilkoblingsstabilitet og en mer pålitelig tilkobling totalt sett.

multi hop

PIA tilbyr også et valgfritt ekstra beskyttelseslag kalt Shadowsocks (en åpen kildekode-krypteringsprotokoll populær i Kina) som omdirigerer nettrafikken din. Best av alt, alle PIAs servere støtter torrenting, så du trenger ikke å bekymre deg for å koble til riktig server.

DEAL

Få 83% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Fra $ 2.11 / måned

Nøkkelfunksjoner for privat internettilgang

private vurderingsservere for internettilgang

Privat internettilgang er en generelt solid VPN med en rekke flotte funksjoner. Den har seriøst imponerende 30,000 84 servere fordelt på XNUMX land, noe som gjør den til en av de mest serverrike VPN-leverandørene på markedet.

pia-servere

Et lite antall av disse serverne er virtuelle (vanligvis på grunn av juridiske restriksjoner på VPN-servere i visse land), men de fleste er fysiske.

PIA kommer med apper for Mac, Windows og Linux, så vel som de fleste mobile enheter, smart-TVer og til og med spillkonsoller. Appene deres er klare og intuitive nok for nybegynnere å bruke med letthet. 

pia chrome forlengelse

I tillegg til appene, PIA har også utvidelser for populære nettlesere som Chrome og Firefox. Utvidelsene er enkle å installere og administrere, og brukere kan velge plassering og slå VPN på og av på samme måte som de kan med appene.

La oss ta en titt på noen av de andre nøkkelfunksjonene som PIA VPN har å tilby.

Dedikert IP-adresse (betalt tillegg)

dedikert IP-adresse

En av Private Internet Access VPNs flotte bonusfunksjoner er det brukere har muligheten til å registrere seg for en dedikert IP-adresse. Dette er et betalt tillegg som koster $5 mer i måneden, men det kan være verdt prisen

Denne funksjonen hjelper deg å unngå å bli flagget på sikre nettsteder. Det gjør det også mindre sannsynlig at du vil støte på de irriterende CAPTCHA-kontrollene.

Denne IP-adressen er din og din alene og beskytter dataoverføringene dine med et enda høyere krypteringsnivå. For øyeblikket tilbyr PIA kun IP-adresser i USA, Canada, Australia, Tyskland, Singapore og Storbritannia. De kan utvide plasseringsalternativene i fremtiden, men for øyeblikket er listen ganske begrenset.

få dedikert ip-adresse

Du kan bestille en dedikert IP-adresse fra PIA-appen (som starter fra $5.25/md).

Antivirus (betalt tillegg)

pia antivirus

Et annet betalt tillegg som er verdt å investere i er Private Internet Accesss antivirusbeskyttelse. Den kommer med en imponerende rekke funksjoner for å holde internettforbindelsen din så sikker som mulig.

Antivirusbeskyttelse bruker en kontinuerlig oppdatert, skybasert database med kjente virus å identifisere trusler etter hvert som de dukker opp. Du kan kontrollere hvilke data som sendes inn i skyen, slik at personvernet ditt alltid er i dine hender. Du kan også angi at virussvindel skal utføres på et bestemt tidspunkt, eller kjøre en rask skanning når som helst. 

Web Shield, PIAs DNS-baserte annonseblokkering, er en annen flott funksjon som følger med Antivirus system.

Den kommer også med en unik "forebyggingsmotor"-funksjon som søker etter og retter opp eventuelle hull i datamaskinens eksisterende antivirusprogramvare.

Når skadelige filer oppdages, blir de umiddelbart isolert og holdt i "karantene", der de ikke kan gjøre noen skade. Du kan deretter velge om du vil slette dem permanent eller holde dem i karantene.

PIAs antivirussystem vil også gi regelmessige, detaljerte sikkerhetsrapporter, slik at du kan følge med på hva som skjer.

Innebygd annonseblokkering

innebygd annonseblokkering

Hvis du ikke vil betale ut de ekstra pengene for hele antivirusprogrammet, har PIA deg fortsatt dekket: alle planene deres kommer med en innebygd annonseblokkering, kalt MACE. 

MACE blokkerer annonser så vel som ondsinnede nettsteder raskt og effektivt og forhindrer at IP-adressen din blir fanget opp av IP-sporere.

I tillegg til å beskytte data og privat informasjon, har denne funksjonen noen uventede fordeler. Enhetens batterilevetid vil vare lenger uten at annonser og sporere tømmer systemets ressurser, og du vil også spare mobildata og få raskere resultater fra nettlesere uten at annonseinnlastingen bremser deg.

Retningslinjer for ingen logg

pia ingen logger policy

PIA VPN er en streng leverandør uten logger. Hva dette betyr er at de ikke sporer kundenes internettaktivitet eller registrerer data eller privat informasjon.

Men de do samle inn kundenes brukernavn, IP-adresser og databruk, selv om denne informasjonen slettes automatisk så snart du logger ut av appen.

PIA logger også e-postadressen din, opprinnelsesområdet, postnummeret og noen (men ikke all) kredittkortinformasjonen din, men alt dette er ganske standard for VPN-industrien.

Fordi PIA har hovedkontor i USA, er det noen rimelige bekymringer rundt overvåking. USA er medlem av en internasjonal overvåkingsavtale kjent som Five Eyes Alliance, som også inkluderer Storbritannia, Canada, Australia og New Zealand.

I hovedsak er disse fem landene enige om å samle inn enorme mengder overvåkingsdata og dele dem med hverandre, og enhver kommunikasjons- eller internettvirksomhet som opererer i disse landene kan også være underlagt denne avtalen.

Å være en streng leverandør uten logger er en smart måte for PIA å omgå eventuelle myndighetskrav til brukernes data, og potensielle kunder kan være trygge på at PIA (i hvert fall ifølge deres egen nettside) tar deres forpliktelse til personvern på alvor.

DEAL

Få 83% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Fra $ 2.11 / måned

Split Tunneling

delt tunneling

Split tunneling er en unik VPN-funksjon der du kan velge spesifikke apper for å få internetttrafikken deres til å kjøre gjennom VPN mens du lar andre apper være åpne. 

Med andre ord, med en delt tunnelfunksjon kan du få nettrafikk fra Chrome dirigert gjennom VPN-ens krypterte tunneler, samtidig som du har trafikk fra Firefox ubeskyttet av VPN-en din. 

Under Nettverk-fanen i PIA-applikasjonen kan du finne flere innstillinger for delt tunneling. Du kan angi egendefinerte regler for både apper og nettsteder, som betyr at du kan velge å inkludere eller ekskludere nettlesere, apper, spill og i utgangspunktet hvilken som helst internettaktivert app. 

Dette er et mye mer praktisk alternativ enn å måtte slå VPN-en på og av for å bruke bestemte apper eller utføre bestemte aktiviteter (som nettbank) på nettet.

Kill Switch

PIA VPN kommer med en kill switch-funksjon som automatisk kutter internettforbindelsen din hvis VPN-en din krasjer. Dette beskytter den virkelige IP-adressen og dataene dine fra å bli eksponert mens du surfer og holder den sikker til VPN-en er oppe og kjører igjen.

avansert drepebryter

Kill switch-funksjonen har blitt ganske standard for de fleste VPN-leverandører, men PIA tar det videre og inkluderer en kill-switch i sin mobilenhetsapplikasjon. Dette er en uvanlig funksjon, men en som er en stort fordel for alle som regelmessig strømmer innhold eller får tilgang til sensitiv informasjon fra mobilenheten sin.

Tilgang til opptil 10 enheter

Med PIA kan brukere koble til opptil 10 separate enheter med ett enkelt abonnement og kjøre Private Internet Access VPN på dem alle samtidig, noe som gjør det til en flott VPN for familier eller hjem med et stort antall enheter.

Disse enhetene kan være en blanding av datamaskiner, mobile enheter, rutere – eller andre Internett-aktiverte enheter som du vil beskytte med en VPN.

Hvis du vil koble til mer enn 10 enheter, PIAs helpdesk anbefaler ser på en ruterkonfigurasjon for hjemmet ditt. På denne måten vil alle enhetene bak ruteren bli regnet som én enhet, i stedet for flere.

Gratis Boxcryptor-lisens

gratis boxcryptor-lisens

Et annet flott tilbud som kommer gratis med en PIA VPN-konto er en gratis Boxcryptor-lisens i ett år. Boxcryptor er et førsteklasses skykrypteringsverktøy som er kompatibelt med de fleste store skylagringsleverandører, herunder Dropbox, OneDriveog Google Kjøre. Den er brukervennlig nok for de mindre teknologikyndige, samtidig som den opprettholder høye sikkerhetsstandarder.

Du kan få tilgang til din ettårige gratis Boxcryptor-konto etter at du har logget på for et PIA VPN-abonnement. Bare vær på utkikk etter en e-post fra PIA med tittelen "Krev ditt GRATIS 1-års Boxcryptor-abonnement." Denne e-posten kan se litt ut som spam, men den inneholder faktisk en knapp du må klikke på for å kreve nøkkelen din og få tilgang til Boxcryptor-kontoen din.

DEAL

Få 83% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Fra $ 2.11 / måned

Kundeservice

Privat internettilgang tilbud 24/7 kundestøtte via live chat eller billett. Kundeserviceagentene deres er høflige og hjelpsomme, og nettsiden deres tilbyr også en kunnskapsbase og et fellesskapsforum for å hjelpe brukere med å feilsøke problemer før de tar kontakt for profesjonell hjelp.

pia støtte

Spørsmål og svar

Hva er privat internettilgang?

Privat internettilgang er en VPN-tjeneste grunnlagt i 2009 og med hovedkontor i USA En VPN er et cybersikkerhetsverktøy som lar brukere skjule datamaskinens virkelige IP-adresse og plassering. De omdirigerer også datamaskinens trafikk gjennom en kryptert "tunnel", og holder den trygg fra nysgjerrige øyne.

I tillegg til det grunnleggende tilbyr PIA også avanserte sikkerhetsfunksjoner som annonseblokkering og deteksjon av skadelig programvare.

Er privat internettilgang legitim og trygg?

Privat internettilgang er en legitim og sikker VPN. De har et godt rykte i bransjen for å tilby sikre cybersikkerhetsprodukter av høy kvalitet. 

Noen brukere er bekymret for at PIA ble kjøpt opp i 2019 av Kape Technologies, et selskap som tidligere var koblet til distribusjon av skadelig programvare. Imidlertid er det foreløpig ingen grunn til å tro at deres sikkerhet eller tjenestekvalitet har blitt negativt påvirket.

Hvordan sikrer privat internettilgang brukernes databeskyttelse og sikkerhet, og hvilke retningslinjer for personvern har selskapet på plass?

PIA prioriterer brukernes databeskyttelse og sikkerhet gjennom flere tiltak. For det første ansetter PIA robuste krypteringsalgoritmer og krypteringsnivåer for å sikre at brukernes aktiviteter på nett forblir sikre og beskyttet mot uautorisert tilgang. Selskapet tilbyr også en rekke sikkerhetsalternativer, inkludert delt tunnelering, kill-switcher og proxy-innstillinger, for ytterligere å ivareta brukernes personvern.

PIA implementerer også DNS-lekkasjebeskyttelse for å forhindre at DNS-spørringer lekker utenfor VPN -tunnel. I tillegg har PIA en omfattende personvernpolicy som beskriver hvordan selskapet håndterer brukerdata. Selskapet sørger for at det følger sine politikk uten logger, som gir brukerne trygghet om at deres personlige informasjon forblir privat og konfidensiell.

Med sterke sikkerhetstiltak og etiske retningslinjer, Privat internettilgang er en pålitelig VPN-tjeneste for brukere som søker databeskyttelse og personvern.

Kan jeg bruke privat internettilgang for Netflix?

Med enhver VPN-tjeneste er det alltid vanskelig å vite sikkert om du kommer til å kunne låse opp strømmeplattformer. De fleste strømmesider bruker tid og penger på å prøve å oppdage og blokkere VPN-er, og til gjengjeld prøver VPN-selskapene å bygge smartere teknologi for å omgå slike plattformers forsvar. Det er med andre ord et litt uforutsigbart våpenkappløp.

Når det er sagt, er VPN med privat internettilgang generelt svært vellykket med å få tilgang til Netflixs amerikanske bibliotek jevnt og enkelt, med liten eller ingen merkbar nedgang eller buffering.

Imidlertid har brukere fått problemer med å få tilgang til Netflix-bibliotekene i andre land, spesielt hvis de prøver å koble seg til via en server som er geografisk langt fra deres faktiske plassering.

Så hvis du bor i USA og vil ha en VPN som kan låse opp japansk Netflix, kan det hende du har det bedre med en annen leverandør, som ExpressVPN.

Støtter privat internettilgang streaming og torrenting, og hvilke funksjoner tilbyr tjenesten for disse aktivitetene?

Ja, PIA støtter streaming og torrenting med pålitelig ytelse og en rekke funksjoner for å optimalisere disse aktivitetene. PIA har et stort utvalg av strømmeservere som henvender seg til populære videotjenester, som f.eks Netflix og Hulu, Og selv støtter Popcorn Time.

I tillegg PIAs VPN-tunnel sikrer en sikker og rask torrenting-opplevelse, med ubegrenset torrentingbåndbredde og støtte for torrentfiler. For brukere som engasjerer seg i disse aktivitetene ofte, har PIA en app-innstillingsfunksjon som gjør det mulig å tilpasse, inkludert et favorittsystem for å enkelt få tilgang til ofte brukte servere.

Med PIAs personvern- og sikkerhetsfunksjoner, inkludert skjuler nettleseraktivitet og strømmetjenester, kan brukere nyte strømming og torrenting med selvtillit og personvern.

Fører privat internettilgang logger?

Denne VPN-en er en streng leverandør uten logger, noe som betyr at de ikke vil holde noen oversikt over din private informasjon, internettrafikk eller andre data. For mer om deres retningslinjer for personvern og åpenhet, sjekk ut nettsiden deres her.

Er privat internettilgang rask?

Det gir raske og pålitelige tilkoblinger for brukernemed høyhastighets testresultater på tvers av ulike servere og lokasjoner. PIA tilbyr en rekke funksjoner for å optimalisere hastighet og ytelse, som f.eks ubegrenset båndbredde for raske og uavbrutt nedlastinger, og et bredt spekter av servere lokalisert i over 75 land over hele verden, slik at brukerne kan velge og koble til den raskeste tilgjengelige serveren.

I tillegg har PIA en brukervennlig innstillingsvindu som gjør det mulig for brukere å tilpasse opplevelsen etter deres behov, for eksempel et valg for krypteringsinnstillinger, slik at brukerne kan justere krypteringsnivåene for de raskeste tilkoblingshastighetene. Med fokus på hastighet og ytelse, Privat internettilgang tilbyr en VPN-tjeneste som sikrer at brukerne opplever raske og pålitelige internetthastigheter på tvers av alle enheter.

Det som er viktig å huske er at alle VPN-er vil bremse internett ned litt. Dette kan ikke unngås, men noen VPN-er yter bedre enn andre når det kommer til hastighet.

Privat internettilgang er ikke den raskeste VPN-en på markedet, men det er fortsatt en anstendig rask tjeneste som støtter strømming, torrenting og de fleste andre internettaktiviteter.

Hvilke enheter og plattformer er PIA tilgjengelig på, og hvilke funksjoner tilbyr tjenesten for hver plattform?

Privat internettilgang er tilgjengelig på en rekke enheter og plattformer, inkludert desktop og mobile apps forum Windows, macOS, iOS og Android-systemer, i tillegg til utvidelser for nettlesere Chrome, Firefox og Opera.

PIA også støtter spillkonsoller og enheter for smart-TVer, rutere, og mer. PIAs appfunksjoner inkluderer praktiske ett-klikks tilkoblingsknapper, en kill switch, delt tunneling og kommandolinjeapper for avanserte brukere. Brukere kan kryptere hjemmenettverket sitt, overvåke og beskytte nettrafikk, og til og med bruke PIA med sosiale medieplattformer.

PIAs nettleserutvidelser har HTTPS Everywhere, blokkerer nettstedsporere og eliminerer irriterende annonser, noe som gjør nettlesing tryggere og morsommere. Med kompatibilitet på tvers av plattformer og en rekke funksjoner, er privat internettilgang den foretrukne VPN-en for brukere som prioriterer sikkerhet og personvern på tvers av alle enheter.

Hva er en VPN-tunnel og hvordan forholder den seg til privat internettilgang?

En VPN-tunnel er en sikker, kryptert forbindelse mellom to nettverk, slik at brukere kan surfe på internett trygt og anonymt. Private Internet Access er et ledende VPN-selskap som leverer VPN-programvare for å kryptere internettforbindelsen din og beskytte personvernet ditt.

Med PIA blir internettrafikken din rutet gjennom en VPN-tunnel, som skjuler VPN-IP-adressen din og holder nettaktivitetene dine private. Enten du surfer på internett, streamer video eller laster ned torrenter, sørger PIAs VPN-tunnel for at onlineaktivitetene dine er sikre og anonyme.

Hvilke andre funksjoner tilbyr privat internettilgang utover personvern og sikkerhetstiltak?

Den tilbyr en rekke andre funksjoner utover dets kjernepersonvern og sikkerhetstiltak. Tjenesten inkluderer en bunnlinje som skisserer dens forpliktelse til brukerkonfidensialitet og etisk forretningspraksis.

PIA tilbyr også chat-støtte for å hjelpe brukere med å løse eventuelle problemer som oppstår raskt. Tjenesten tilbyr et tilknyttet provisjonsprogram og godtar ulike betalingsmetoder, inkludert gavekort, kredittkort og til og med Bitcoin. PIA støtter Wi-Fi-sikkerhet via sin hotspot-skjold-funksjon, som sikrer at brukere er trygge når de bruker offentlig Wi-Fi.

I tillegg tilbyr tjenesten en plasseringsvelger og plasseringslistefunksjon, slik at brukere raskt kan velge sin foretrukne server. PIA tilbyr også en slumreknappen for å deaktivere VPN midlertidig og konfigurasjonsalternativer for å tilpasse innstillinger i henhold til brukerpreferanser.

Med sin forpliktelse til brukernes personvern og en rekke tilleggsfunksjoner, er Private Internet Access en kraftig VPN-tjeneste for brukere som ønsker mer enn bare sikkerhets- og personverntiltak.

Hvilke faktureringsalternativer tilbyr PIA, og hva er deres refusjonspolicy i tilfelle abonnementsproblemer?

Den tilbyr flere faktureringsalternativer, inkludert kredittkort, Amazon Pay og gavekort. Abonnenter kan velge mellom ulike abonnementsplaner, med rabatter tilgjengelig for langsiktige abonnementer.

Men hvis du støter på abonnementsproblemer, for eksempel faktureringsfeil eller tjenesteavbrudd, PIAs kundestøtteteam er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe til med å løse problemet. I tillegg tilbyr PIA en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så hvis du ikke er fornøyd med tjenesten deres, kan du be om refusjon og få full refusjon av abonnementsavgiften.

Med sine pålitelige faktureringsalternativer og fleksibel refusjonspolicy, Privat Internett-tilgang gjør det enkelt å komme i gang med en sikker, privat VPN-tjeneste.

Sammendrag – Gjennomgang av privat internettilgang for 2023

Totalt sett er privat internettilgang en solid VPN med et pålitelig rykte på feltet og mange flotte funksjoner.

Det er spesielt flott for torrenting og bruk for generell sikkerhet og personvern, og kan også brukes til å strømme innhold fra de fleste plattformer/plasseringer.

PIA er en god og billig VPN-leverandør, men det kan gjøres med noen forbedringer. På plussiden er det en VPN som kommer med en stort VPN-servernettverk, gode hastigheter for streaming og torrentingOg stor vekt på sikkerhet og personvern. Imidlertid er det manglende blokkering av enkelte strømmetjenester og lave hastigheter på langdistanse serverplasseringer er store skuffelser.

Hvis du er klar til å prøve PIA VPN selv, kan du sjekk ut nettsiden deres her og registrere deg uten risiko i 30 dager.

DEAL

Få 83% RABATT + Få 3 måneder GRATIS!

Fra $ 2.11 / måned

Brukeranmeldelser

Skuffende opplevelse

Rangerte 2 av 5
April 28, 2023

Jeg hadde store forhåpninger til privat internettilgang, men dessverre har tjenesten vært en skuffelse. Selv om VPN fungerer, er det ikke så raskt eller pålitelig som jeg hadde håpet. Jeg har også opplevd tilkoblingsproblemer og har måttet starte VPN-en på nytt flere ganger for å få den til å fungere. I tillegg har kundestøtten ikke respondert når jeg har prøvd å nå ut med spørsmål eller bekymringer. Jeg vil se etter en annen VPN-tjeneste.

Avatar for Emily Nguyen
Emily Nguyen

Bra VPN, men treg til tider

Rangerte 4 av 5
Mars 28, 2023

Jeg har brukt privat internettilgang i noen måneder nå, og totalt sett er jeg fornøyd med tjenesten. VPN fungerer bra mesteparten av tiden og gir gode sikkerhets- og personvernfunksjoner. Jeg har imidlertid lagt merke til at tilkoblingen kan være treg til tider, spesielt når jeg prøver å streame videoinnhold. Det er ikke en avtalebryter, men det kan være frustrerende. Totalt sett vil jeg anbefale privat internettilgang til andre.

Avatar for David Lee
David Lee

Flott VPN-tjeneste

Rangerte 5 av 5
Februar 28, 2023

Jeg har brukt privat internettilgang i over et år nå, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med tjenesten. Den er enkel å bruke og gir utmerkede sikkerhets- og personvernfunksjoner. Jeg setter spesielt pris på muligheten til å velge mellom en rekke serverplasseringer, noe som har gitt meg tilgang til innhold som tidligere var blokkert i området mitt. Jeg anbefaler på det sterkeste privat internettilgang til alle som trenger en pålitelig VPN.

Avatar for Sarah Johnson
Sarah Johnson

Flott

Rangerte 4 av 5
August 10, 2022

PIA er en flott VPN. Alle funksjoner er utmerkede og fungerer feilfritt. Jeg kjøpte et abonnement for 3 år. Jeg er veldig fornøyd. Så langt har jeg brukt fire vpn-apper og for meg er PIA den beste. Å koble til servere går lynraskt. Utseendet til applikasjonen er moderne, gjennomgått og interessant. PIA er basert i USA, men når det gjelder personvern er det en sikker VPN fordi den har bevist dette i praksis i rettssaker da den ikke kunne gi noen informasjon om brukerne sine i retten fordi den ikke administrerer dem. Kundestøtte via chat er øyeblikkelig og veldig effektiv. Jeg synes PIA VPN fortjener 4 av 5 mulige stjerner. Takk skal du ha.

Avatar for Lenjin
Lenjin

En gjeng med tyver

Rangerte 1 av 5
Kan 6, 2022

De er en gjeng med kjeltringer. Jeg prøvde VPN-en deres, likte ikke alternativene deres, betalte i Bitcoin (det var en feil). Ba om refusjon, ba meg bekrefte en haug med informasjon i 3 dager i strekk, nå ignorerer de meg... Jeg er IKKE imponert. Veldig uetisk selskap. Får sannsynligvis aldri refusjonen min.

Avatar for Jaydee
Jaydee

PIA stjal 7 måneders abonnement fra meg

Rangerte 1 av 5
April 14, 2022

Jeg hadde et årlig abonnement, og ved en feil sendte de meg et tilbud om å reaktivere det abonnementet som ikke var utløpt. Jeg klikket og betalte inn på tilbudet, som var for et 2 års abonnement, men det opprettet et nytt abonnement i stedet for å utvide det eksisterende. Jeg endte opp med 2 abonnementer. Jeg forventet at abonnementene skulle slås sammen. Da jeg mottok en e-post om at abonnementet mitt gikk ut på dato, overrasket det meg. Da jeg kontaktet kundeservice sa de at jeg burde ha slått sammen abonnementene innen 30 dager etter at jeg mottok det andre abonnementet. De stjal i utgangspunktet 7 måneders abonnement fra meg. Kundeservicen er forferdelig, og du kan ikke få tilgang til en historikk over økonomiske handler på kontoen din. Vennligst ta vare på e-postene dine, da det er det eneste beviset du har på eventuelle kostnader som er gjort av dette selskapet. Veldig skumle. Vennligst unngå.

Avatar for Edgar
Edgar

Send omtale

â € <

Referanser

Kategorier VPN
Hjem » VPN » Gjennomgang av privat internettilgang (Er PIA den rette VPN-en for deg i 2023?)

Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan melde deg av når som helst. Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Mitt selskap
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
???? Du er (nesten) abonnert!
Gå over til e-postinnboksen din, og åpne e-posten jeg sendte deg for å bekrefte e-postadressen din.
Mitt selskap
Du abonnerer!
Takk for ditt abonnement. Vi sender ut nyhetsbrev med innsiktsfulle data hver mandag.