Atlas VPN-anmeldelse (Er det den beste Freemium VPN i 2023?)

Written by
in VPN

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

AtlasVPN er et friskt pust i VPN-bransjen. De er en overraskelse, og oppgangen deres har vært intet mindre enn et mirakel. Som et relativt nytt VPN-selskap, har de klart å gi kundene sine en ganske anstendig service. Til og med gratisfunksjonen deres er en av de raskeste blant andre gratisversjoner av VPN-er! 

Fra $ 1.82 per måned

2-års plan for $1.82/md + 3 måneder ekstra

Nøkkelfunksjoner:

Atlas VPN er en budsjettvennlig VPN-leverandør som tilbyr gode tilkoblingshastigheter, sterke sikkerhetsfunksjoner og solid ytelse for streaming og torrenting.

Atlas VPN er en av de raskeste VPN-ene i verden og et flott budsjettalternativ, med SafeSwap-servere for ekstra personvern. Atlas VPN har utmerkede sikkerhets- og personvernverktøy, inkludert AES-256 og ChaCha20-Poly1305-kryptering.

Mens Atlas VPN har mange tilgjengelige strømmetjenester og innebygd annonseblokkering, har den et lite VPN-servernettverk og kan oppleve mindre feil og problemer med kill-switchen.

Hvis du er forvirret om Atlas VPN er verdt det eller ikke – vi kan forsikre deg om det det er flott som et budsjett-VPN-alternativ. For en minimal kostnad (fra $1.82/måned!), de tilbyr en flott strømmetjeneste med høy hastighet. Totalt sett er de et nytt selskap, men har mange potensialer for å nå toppen i god tid.

Vi har prøvd ut Atlas VPN-appen, og sannheten er sagt, vi ble overrasket! På tide for deg å gå gjennom vår Atlas anmeldelse og prøv det selv herfra!

Sammendrag av Atlas VPN-gjennomgang (TL;DR)
Vurdering
Rangerte 4 av 5
(4)
Priser
Fra $ 1.82 per måned
Gratis plan eller prøveversjon?
Gratis VPN (ingen fartsgrenser, men er begrenset til 3 steder)
Servere
1000+ høyhastighets VPN-servere i 49 land
Loggpolicy
Ingen logger politikk
Basert i (jurisdiksjon)
Delaware, USA
Protokoller / Encryptoin
WireGuard, IKEv2, L2TP/IPsec. AES-256 og ChaCha20-Poly1305 kryptering
torren
P2P-fildeling og torrenting tillatt (ikke på gratisplan)
Streaming
Stream Netflix, Hulu, YouTube, Disney+ og mer
Support
24/7 live chat og e -post. 30-dagers pengene-tilbake-garanti
Egenskaper
Ubegrenset enheter, ubegrenset båndbredde. Safeswap-servere, delt tunneling og annonseblokkering. Ultrarask 4k-streaming
Gjeldende avtale
2-års plan for $1.82/md + 3 måneder ekstra

Vi sparker i gang vår Atlas VPN-anmeldelse for 2023 med noen få fordeler og ulemper med dette VPN-selskapet. Selv om de har sin rettferdige del av høyborger og svake soner, vil vi hovedsakelig fokusere på de avgjørende aspektene ved tjenesten deres. 

Atlas VPN fordeler og ulemper

Pros

  • En av de raskest fungerende VPN-ene i verden nå
  • Flott budsjettalternativ (en av de billigste VPN-ene akkurat nå)
  • Inkluderer et ekstra personvernalternativ med SafeSwap-servere
  • Uttynnet protokollliste (WireGuard & IPSec/IKEv2)
  • Utmerket sikkerhets- og personvernverktøy (AES-256 og ChaCha20-Poly1305-kryptering)
  • Grei kundestøtte
  • Mange strømmetjenester er tilgjengelige (ultrarask 4k-streaming)
  • Den kommer med innebygd annonseblokkering, SafeSwap-servere og MultiHop+-servere
  • Ubegrensede samtidige tilkoblinger med så mange enheter du vil

Ulemper

  • Noen ganger fungerer ikke kill-bryteren 
  • Den kommer med noen mindre feil

DEAL

2-års plan for $1.82/md + 3 måneder ekstra

Fra $ 1.82 per måned

Priser og planer for Atlas VPN

PlanPrisData
2-Year$ 1.82 per måned ($ 49.19 / år)Ubegrensede enheter, ubegrensede samtidige tilkoblinger
1-Year$3.29 per måned ($39.42/år)Ubegrensede enheter, ubegrensede samtidige tilkoblinger
1-måneders$ 10.99Ubegrensede enheter, ubegrensede samtidige tilkoblinger
Gratis$0Ubegrenset antall enheter (begrenset til 3 steder)

Med tanke på Atlas VPN-hastigheten og funksjoner som en datainnbruddsmonitor, må vi si at prisplanene til Atlas VPN er ganske rimelige. Faktisk gir gratisversjonen av Atlas VPN deg ganske mye service. 

synge opp

Atlas VPN premiumversjon tilbyr deg ubegrenset antall enheter og ubegrensede tilkoblinger samtidig – til en minimal kostnad. 

Etter å ha gått gjennom mange Atlas VPN-videoanmeldelser av brukere, kan vi trygt si at de foretrekker 2-årsplanen mest. Denne planen koster kun $1.82 per måned, men du kan spare litt mer penger ved å betale $49.19 for begge årene samtidig. 

Nå kan du være skeptisk til VPN-tilkoblingen deres eller være usikker på hvordan Atlas VPN fungerer, noe som er naturlig.

For deg har de kortsiktige planer som en årlig plan der du må betale $3.29 per måned i 12 måneder. Men hvis du vil prøve dem i en måned, må du betale mye mer: $10.99 for den enkelte måneden. 

Atlas VPN premiumversjon har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på hvilken som helst plan du velger, så du har friheten til å prøve det ut og til slutt ta en avgjørelse. Du kan betale med google betal, PayPal og kredittkort.

DEAL

2-års plan for $1.82/md + 3 måneder ekstra

Fra $ 1.82 per måned

Gratisversjonen av Atlas VPN

Ikke mange selskaper tilbyr gratis VPN, men Atlas VPN gjør det. Faktisk er deres gratis VPN-versjon veldig effektiv hvis du bare trenger en VPN midlertidig og ikke bruker den ofte. 

gratis atlas vpn

Det er en datagrense på 10 GB for gratisversjonen av Atlas VPN, så det er ikke for vanlige brukere, da streamingoptimaliserte servere eller nedlasting av media ikke vil være mulig med denne planen. 

Gå hit og last ned 100 % gratisversjonen nå (Windows, macOS, Android, iOS)

Hastighet og ytelse

Implementering av WireGuard Tunneling-protokollen fungerte som magi for Atlas VPN-serveren. Siden WireGuard anses som en veldig rask protokoll, sikrer den at nedlastingshastigheten ikke reduseres med stor margin når VPN er slått på. 

Faktisk, etter å ha gjort noen tester og forsøk med denne VPN-en, kan vi være sikre på at opplastingshastigheten og nedlastingshastigheten med Atlas VPN er ganske tilfredsstillende. Reduksjonsraten for nedlastingshastighet er nær 20 %, mens reduksjonshastigheten for opplastingshastighet er nesten 6 %.

Atlas VPN kommer med solid hastighet fordi de har erstattet den eldgamle IKEv2 med en raskere protokoll, WireGuard. Det gjør også Atlas VPN sikker mer enn noen gang.

Det gjør dem raskere enn mange populære VPN-leverandører som StrongVPN eller SurfShark, men de ligger fortsatt bak NordVPN og ExpressVPN. Men siden de er kjøpt opp av Nord Security nå, er det trygt å si at situasjonen vil forbedre seg enda mer!

I vår Atlas-gjennomgang for 2023 har vi målt deres samlede ytelse basert på noen få benchmarking-tjenester. SpeedTest-nettstedet, SpeedOF.me og nPerf kom alle til hjelp. 

Atlas VPN-hastighetstestresultater (bruker Sydney da det er nærmest min fysiske plassering)

Faktisk kom alle med lignende resultater selv når de ble gjort fra forskjellige serverplasseringer. Selv etter å ha utført disse testene i flere IP-adresser, forble hastigheten den samme. 

Mens internettforbindelse og lokal serverplassering er faktorer i hastighetsavvik, kan vi endelig si det Atlas VPN har ganske grei hastighet og ytelse som en ny VPN-tjeneste.

Sikkerhet og personvern

For å fortelle sannheten om Atlas VPN-personvern- og sikkerhetsfunksjoner, må vi si at de har flotte krypterings- og tunneleringsprotokoller, og du kan være trygg og trygg med tjenesten deres. Deres nøkkelsikkerhetstjenester inkluderer:

Ingen logging

Selskapet er stolt av sin policy om ikke-logging. I følge Atlas VPN samler de aldri inn detaljene om brukerens aktiviteter, data eller DNS-spørringer av noe slag. 

Atlas VPN personvernerklæring sier klart det "Vi samler ikke inn informasjon som gjør at vi kan spore Internett-bruk på VPN-en vår tilbake til individuelle brukere."

De samler bare inn den minimale mengden data som er absolutt nødvendig for at de skal kunne drive tjenesten – og ikke noe mer. Du trenger ikke engang å opprette en konto for å bruke gratisversjonen – det sier mye om tjenesten deres.

Alle dataene deres er kryptert, så hackere vil ikke kunne få tilgang til nettleserhistorikken eller dataene dine på noen mulig måte. For når det kommer til personvern, er Atlas VPN veldig seriøse med å holde brukeren så anonym som mulig. 

Støttede protokoller (WireGuard)

VPN-protokoller er avgjørende for å sikre en anstendig hastighet for enhver VPN-tjeneste. Heldigvis er Atlas VPN velsignet med WireGuard, en av de aller beste protokollene der ute. 

atlas vpn wireguard

Det er ikke bare raskt; det er svært sikret og gir premium-brukere og gratisbrukere utmerket service på alle måter. Denne protokollen er imidlertid fortsatt ikke klar for IOS og macOS, så brukerne deres må holde seg til den forrige protokollen, IKEv2. 

Krypteringsmetoder

Mens Google Play Store eller den offisielle nettsiden til Atlas VPN har ikke et krypteringsnivå oppført, vi klarte å få krypteringsnivået deres. Atlas VPNs kundestøtte var responsiv nok til å fortelle oss at de bruker AES-256 krypteringsnivå, det samme som finansielle og militære institusjoner. 

atlas vpn personvern

Denne krypteringen anses som uknuselig – så sikkerhet bør ikke være et problem med denne VPN-tjenesten. 

Når du først er koblet til denne krypteringen, kan ingen spore aktiviteten din. Sporingsblokkeren deres spiller en god rolle i dette også. I tillegg implementerte selskapet også Poly1305-autentisering ved siden av ChaCha20-chifferet som et middel for å sikre ekstra beskyttelse. 

Privat DNS

Vi har gjort en omfattende sjekk av deres private DNS, ettersom mange VPN-er kommer med DNS- eller Ipv6-lekkasjer. Heldigvis har de ingen slike lekkasjer da de har en godt laget lekkasjebeskyttelsestjeneste. 

Selv etter å ha utført en uavhengig sikkerhetsrevisjon, kan vi se at vår faktiske plassering aldri kom opp. Totalt sett kan vi i det minste være sikre på at Atlas VPN fungerer og ikke gir bort adressen vår på noen mulig måte.

atlas vpn serverplasseringer

Hastighet, sikkerhet og personvern er viktige faktorer å vurdere når du velger en VPN. Så jeg spurte Atlas VPN hva som skiller dem fra konkurrentene når det kommer til hastighet, sikkerhet og personvernverktøy. Her er svaret deres:

Kan du fortelle meg litt om hastigheten, sikkerheten og personvernfunksjonene dine?

Atlas VPN tilbyr alle de essensielle funksjonene som brukere kan forvente av en VPN-tjeneste og mye mer. For å sikre personvernet og sikkerheten til brukerne våre bruker vi verdensklasse IPSec/IKEv2 og WireGuard®-protokoller, samt AES-256-kryptering. Å bruke banebrytende protokoller som WireGuard kombinert med 1000+ VPN-servere på 49 steder over hele verden hjelper oss å sikre høy hastighet for sømløs streaming, spill og generell nettleseropplevelse.

Avhengig av brukernes preferanser tilbyr vi spesielle streamingoptimaliserte servere samt servere med avanserte personvernfunksjoner. Det er også viktig å merke seg at vi har en streng policy uten logger, som betyr at vi ikke logger eller lagrer detaljer om brukernes aktiviteter eller annen data som kan knyttes til brukerne våre.

Ruta Cizinauskaite – PR-sjef hos Atlas VPN
DEAL

2-års plan for $1.82/md + 3 måneder ekstra

Fra $ 1.82 per måned

Streaming og Torrenting

De fleste bruker VPN-er for å fjerne blokkeringen av strømmetjenester og/eller laste ned filmer via torrenter. Dette er en avgjørende faktor, og overraskende nok er Atlas VPN ganske effektiv i denne forbindelse!

Amazon Prime VideoAntenne 3Apple tv +
BBC iPlayerBein SportsCanal +
CBCKanal 4Crackle
Crunchyroll6playDiscovery +
Disney +DR TVDStv
ESPN Facebook fuboTV
Frankrike TVGloboplayGmail
GoogleHBO (Max, Now & Go)Hotstar
HuluInstagramIPTV
KodiLocastNetflix (USA, Storbritannia)
Nå TVORF TVPeacock
PinterestProSiebenraiplay
Rakuten vikiShowtimeSky Go
SkypeSlingSnapchat
SpotifySVT PlayTF1
knuskTwitterWhatsApp
WikipediaVuduYouTube
Zattoo

Streaming

sømløs streaming

Youtube

Mange tror at siden Youtube har mye gratis innhold, trenger de ikke en VPN for å se det begrensede innholdet. Morsomt nok er deres eksklusive eller områdebegrensede videoer intet mindre enn edelstener. 

Fra sjeldne NBA-klipp til videoer som er forbudt i dine geografiske områder – du kan se alt ved hjelp av Atlas VPN. Vi har testet det grundig, og oppheving av blokkering av YouTube virket som en cakewalk for dem.

BBC iPlayer

BBC iPlayer er en strømmetjeneste kun tilgjengelig i noen få utvalgte områder. Mange ser etter VPN-apper som kan fjerne blokkeringen av nettopp denne tjenesten, og Atlas VPN lykkes med det. De opphevet blokkeringen av BBC iPlayer, og du kan enkelt bruke den uten bufring eller stamming.

Netflix

Det er et grunnleggende krav for enhver VPN å fjerne blokkeringen av Netflix i forskjellige områder siden de har spesialisert innhold for spesifikke geografiske steder. Atlas VPN hevder at de kan oppheve blokkeringen av forskjellige Netflix-biblioteker, og vi har testet dem for å finne at påstandene deres er sanne.

torren

Atlas VPN tilbyr mange forskjellige funksjoner, men de var overraskende tause om deres torrenting-evne. Selv om de ikke har en dedikert P2P-server og ikke annonserer akkurat denne tjenesten, har vi prøvd og testet torrenting med dem, og det fungerte.

I følge vår førstehåndserfaring kan vi se at hastigheten var 32-48 Mbps (4-6 MB/S), og det tok oss rundt 6-7 minutter å laste ned en 2.8 GB-fil. 

Resultatene varierer avhengig av seeders/leechers og internetthastigheten din. Vi kan imidlertid se at hastighetene til Atlas VPN når det gjelder torrenting er ganske anstendige. Selv om du ikke får samme hastighet i Atlas VPNs gratis servere, kan du fortsatt laste ned via torrent.

DEAL

2-års plan for $1.82/md + 3 måneder ekstra

Fra $ 1.82 per måned

Atlas VPN-nøkkelfunksjoner

Nå som du vet om egenskapene til Atlas VPN, er det på tide å ta en god titt på nøkkelfunksjonene.

SafeBrowse

Med enkle ord, SafeBrowse beskytter deg mot enhver form for skadelig programvare. Når du bruker Atlas VPN, hvis du kommer over en nettside med en trussel mot skadelig programvare – vil Atlas blokkere den umiddelbart. 

Funksjonen er bare tilgjengelig i Android- og IOS-appen, noe som er en grusomhet fordi trusselen mot skadelig programvare stort sett kommer i Windows-nettleserne, men Windows-appen har ikke SafeBrowse. Når det er sagt, jobber de med det, og en dag vil denne funksjonen være tilgjengelig for macOS og Windows.

SafeSwap

atlasvpn safeswap og multihop-servere

Å ha SafeSwap betyr at Atlas VPN gir flere IP-adresser når du går fra en nettside til en annen. Det er en unik funksjon og ikke tilgjengelig i mange andre VPN-servere. 

Hver eneste SafeSwap kommer med flere IP-adresser og deles mellom forskjellige brukere for å sikre at IP-rotasjonen er så uforutsigbar som mulig. Atlas VPN tilbyr SafeSwap og garanterer at hastigheten ikke synker under byttet.

Du kan velge mellom Singapore, USA og Nederland som SafeSwap-lokasjoner. Selskapet planlegger å øke antallet servere, og hvis de viser seg å være en av de beste VPN-leverandørene, kan det like gjerne gjøre det. Denne funksjonen er tilgjengelig på alle deres plattformer bortsett fra macOS, som de vil slippe ut når som helst fra nå.

Hackbeskyttelse

Denne funksjonen er kun tilgjengelig i premiumversjonen og er avgjørende for å sjekke om dataene har dukket opp i datainnbruddsmonitoren. 

I et scenario der du har stått overfor et datainnbrudd, vil du bli gitt instruksjoner om hva slags data som ble avslørt, slik at det ville være enkelt for deg å spore nøyaktig hvor datainnbruddet startet. Det hjelper deg også med å sikre sikkerhet i alle dine nettkontoer. 

Beskyttelse mot datalekkasje

atlas vpn dns lekkasjetest

Atlas VPN-servere er stolte av én ting – de har forhindret datalekkasjer på alle mulige måter. Hvis du vil ha en trygg og sikker VPN-tjeneste, anbefaler vi Atlas VPN ganske enkelt fordi de lykkes med å forhindre datalekkasjer. Slik målte vi det:

Vi har prøvd å finne datalekkasjer angående IP-adresser og fant ingen da adressene er godt kryptert. Deretter lette vi etter DNS-lekkasjer og kunne ikke finne noen der heller. WebRTC, en P2P-kommunikasjonsserver, har også risikoen for å avsløre IP-en din ved en feiltakelse. 

Vi har prøvd det også, og ingen lekkasjer ble oppdaget. Vi så også etter IPv6-datalekkasjer, som er data som ikke sendes gjennom en VPN-tunnel. Heldigvis deaktiverte Atlas VPN IPv6 fullstendig, noe som reduserte risikoen for datalekkasje til et minimum.

Split tunnel

Dette er en veldig interessant funksjon i Atlas VPN. Det som skjer med de vanlige VPN-ene er at all nettrafikk går gjennom deres VPN-server. Det gir deg muligheten til å velge hva slags data du vil gå gjennom Atlas VPN sine servere. 

atlasvpn delt tunneling

Dette gjør det lettere for brukeren å jobbe, spesielt ved multitasking – fordi med delt tunnelering kan du bla gjennom både utenlands og lokalt innhold på en gang og koble deg til utenlandske og lokale nettverk ofte. Det sparer også boosthastigheten din mye.

Mange brukere står overfor et vanlig problem med VPN, og det vil si at mens det begrensede innholdet er lett tilgjengelig, tar det for lang tid å laste det lokale innholdet. Delt tunnelering er et massivt middel for å forhindre slike problemer.

Foreløpig er denne funksjonen bare tilgjengelig for Android-enheter, delt tunneling for Windows 10 (og andre versjoner) kommer snart.

Kill Switch

Bortsett fra deres vanlige databeskyttelse, er Kill Switch Atlas VPN også ganske effektiv. Det er et enkelt verktøy som vil stenge hele internetttrafikken i tilfelle avbrudd. Vi ønsket å sjekke denne funksjonen grundig, så vi gikk for en felles test.

atlas vpn killswitch

Vi deaktiverte først internettforbindelsen fra ruteren, og kill-bryteren fungerte ganske bra. Det drepte forbindelsen i det øyeblikket servertilgangen ble blokkert. 

Selv om de ikke varslet brukeren om aktiveringen av kill-bryteren, fungerte det fortsatt. Vi deaktiverte også en klient mens kill-bryteren var slått på, og det fungerte helt fint. Når det er sagt, er det noen få kundeklager angående at drepebryterne deres ikke fungerer til tider – men det skjedde ikke hos oss. 

Nulllogging

Som de fleste andre VPN-er har Atlas VPN en policy uten logger, noe som betyr at de ikke lagrer den private informasjonen til kundene sine. Det som er enda bedre er at policyen gjelder både premiumversjonen og gratisversjonen. 

Atlas VPN personvernerklæring sier klart det "Vi samler ikke inn informasjon som gjør at vi kan spore Internett-bruk på VPN-en vår tilbake til individuelle brukere."

Dessuten, hvis du avinstallerer Atlas VPN og vil at kontoen din skal slettes permanent, kan du be dem om en kopi av dataene de har om deg – de er nødt til å gi deg den informasjonen.

Kundeservice

Mens Atlas VPN tilbyr funksjoner som en 30-dagers pengene-tilbake-garanti eller ubegrensede samtidige tilkoblinger, må vi si at nettstedet deres mangler tilstrekkelig informasjon om mange ting. 

atlasvpn-støtte

For det første er det ikke nok artikler eller blogger til å dekke de mest grunnleggende spørsmålene en potensiell bruker kan ha om en VPN. Dessuten har noen av artiklene deres ikke nok innhold.

For eksempel har feilsøkingsdelen ikke nok løsninger på problemene som ofte oppstår med VPN-er. De har heller ingen live chat-støtte, så hvis du har problemer – den beste måten å kontakte dem på er via e-post. 

For å teste hvor effektiv kundeservicen deres er, sendte vi dem med grunnleggende spørsmål som om de hadde en sporingsblokkering og om protokollene Atlas VPN har er godt sikret eller ikke. 

Det tok dem et par timer å svare oss, noe som er ganske anstendig, for å være ærlig. Svaret deres var også ganske klart og konsist, så vi må si at responstiden og den generelle kundeservicekvaliteten er ganske tilfredsstillende.

Tilleggsfunksjoner

Bortsett fra sin robuste sikkerhet, tilbyr Atlas VPN også ulike funksjoner som gjør den til en brukervennlig VPN-leverandør. For det første har Atlas VPN begge deler nettleserutvidelser og skrivebordsapper, som er praktiske for surfing og streaming.

VPN tilbyr også en annonseblokkering og en assistentseksjon, som gir brukerne trinnvise veiledninger for hvordan de bruker visse funksjoner. Med privat internettilgang og tilgjengeligheten av premium-servere tilbyr Atlas VPN en enda sikrere tilkobling for brukerne.

I tillegg kommer appen med en strømlinjeformet brukergrensesnitt som gjør den generelle brukeropplevelsen morsommere. Med sine abonnementsplaner og markedsførings-e-poster kan brukere nyte rimelige priser og bli oppdatert på eksklusive tilbud.

Til slutt lar Atlas VPNs strømmeplattform brukere se favorittprogrammene sine mens de er koblet til hvilken som helst av appens servere. Med tilkoblingsknappen kan brukere koble til raskeste server tilgjengelig med ett klikk. Totalt sett gjør tilleggsfunksjonene til Atlas VPN det til en kraftig VPN-leverandør for både nybegynnere og teknologikyndige brukere.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva slags VPN-funksjoner tilbyr Atlas VPN?

Atlas VPN tilbyr en freemium-modell med et gratis og et premium-nivå, noe som gjør den til en freemium VPN-leverandør. Den har både nettleserutvidelser og VPN-programvare for stasjonære datamaskiner, som også inkluderer automatiske servertilkoblinger, multi-hop og avanserte lekkasjetester.

I tillegg tilbyr VPN-leverandøren en pålitelig serverliste med alternativer for P2P-deling, datatak, sporingsblokkering og annonseblokkering. Atlas VPN inkluderer også et premiumnivå med ekstra serveralternativer, personvernbeskyttelse, dobbel VPN, portvideresending og en kill switch-funksjon som fungerer pålitelig.

Serverflåten til Atlas VPN er imponerende når det gjelder dekning og hastighet, og VPN-leverandøren yter godt på de fleste VPN-sikkerhetsfunksjoner som kreves av brukere.

Kan jeg bruke Atlas VPN for Netflix?

Kan Atlas VPN fjerne blokkeringen av Netflix? Dette er fortsatt et av de vanligste spørsmålene angående ethvert VPN-alternativ, og du kan være trygg – premiumversjonen fungerer med Netflix.

Vi brukte den med de forskjellige stedene Atlas VPN tilbyr – og vi kunne se Netflix Storbritannia, USA og Canada! Faktisk virket VPN perfekt for å fjerne blokkering av strømmetjenester som BBC Player, Amazon Prime, Hulu eller HBO Max også.

Støtter Atlas VPN torrenting?

Kort sagt, ja. Atlas VPN lar deg bruke P2P-trafikk, og du vil kunne torrent anonymt ved å bruke deres servere. Nedlastingshastigheten er mildt sagt grei, og alt Atlas ber deg om er å bruke P2P ansvarlig.

Er Atlas VPN gratis?

Du kan få tilgang til gratisversjonen av Atlas VPN, men det vil dessverre ikke tillate deg ubegrenset data. Du vil bli gitt 10 GB data hver måned for å bruke på gratisversjonen, noe som ikke er mye hvis du er en hyppig VPN-bruker.

Er Atlas VPN rask?

Ja, selv med deres gratis servere er de ganske raske og lette. Faktisk regnes deres gratistjeneste ofte som raskere enn premiumversjonen, men de jobber hardt for å forbedre situasjonen.

Er Atlas VPN trygt?

Hvis vi vurderer kryptering på militært nivå, supersikker tunnelering og deres policy for ingen logger, kan vi si at Atlas VPN er uten tvil en av de sikreste VPN-ene der ute. Dessuten legger tilleggsfunksjoner som SafeSwap og Kill Switch mer til sikkerheten til denne VPN-en. 

Hva slags sikkerhet og personvern tilbyr Atlas VPN?

Atlas VPN tar sikkerhet og personvern på alvor ved å tilby sterke beskyttelsesfunksjoner for brukere. Ved å skjule IP-adressen din sikrer Atlas VPN at dataene dine er kryptert og sikret mot ondsinnede tredjepartsaktører. VPN-leverandøren har en gjennomsiktig personvernpolicy som tydelig skisserer hvilke typer brukerdata som leverandøren samler inn og ikke samler inn.

Atlas VPN lagrer ikke brukerdata, så det er ikke mulig for din personlige informasjon å bli kompromittert i tilfelle et databrudd. Dessuten logger Atlas VPN ingen brukerdata, inkludert tilkoblingstider og individuelle aktivitetsspor. VPN-leverandøren bruker førsteklasses krypteringsmekanismer for å beskytte brukernes enhetsdata, kredittkortinformasjon og betalingsdetaljer.

Atlas VPN holder oversikt over brukeraktiviteter og gir en åpenhetsrapport som klienter kan referere til når det er nødvendig. VPN-leverandøren fokuserer også på overvåking av datainnbrudd og gag-ordrer for å sikre at tjenesten deres forblir pålitelig og gjennomsiktig.

Hvordan presterer Atlas VPN når det gjelder tilkoblingshastighet og kvalitet?

Atlas VPN fungerer generelt bra når det gjelder tilkoblingshastighet og kvalitet. I hastighetstester holder Atlas VPN stand og leverer typisk sammenlignbare eller bedre tilkoblingshastigheter enn andre kjente VPN-tjenester. VPN-leverandøren kan skryte av imponerende VPN-hastigheter, selv på servere som er lenger unna brukerens plassering.

Atlas VPN har serveralternativer på flere steder som har anstendig dekning, noe som betyr at brukere kan koble til fra alle verdenshjørner og forvente pålitelige hastigheter.

Samlet sett klarer Atlas VPN seg bra når det gjelder tilkoblingshastighet og kvalitet og er et velrenommert valg for brukere som ønsker en rask og sikker VPN-opplevelse.

Kan jeg streame filmer og TV-serier med Atlas VPN?

Ja, Atlas VPN har vist seg å være pålitelig når det gjelder å fjerne blokkering av et bredt spekter av strømmeplattformer og strømmesider. Dette inkluderer populære tjenester som Netflix, Hulu og Amazon Prime Video, blant andre. Atlas VPN støtter også høyoppløselig (HD) streaming og videostreaming, slik at brukere kan se favorittinnholdet sitt uten buffering eller forsinkelser.

Takket være en pålitelig og rask tilkobling kan Atlas VPNs strømmeservere gi brukerne jevne og sømløse strømmeopplevelser. Enten du er hjemme eller på reise, er Atlas VPN et utmerket valg for brukere som ønsker å streame filmer og TV-serier sikkert og uten avbrudd.

Hva slags støttetjenester tilbyr Atlas VPN?

Atlas VPN tilbyr flere støttetjenester for å hjelpe brukere med eventuelle problemer eller spørsmål de måtte ha. Brukere kan kontakte VPN-leverandøren via e-poststøtte eller telefonlinje, med supportteamet som jobber døgnet rundt for å sikre at brukernes problemer løses så raskt som mulig.

Atlas VPN gir også en omfattende kunnskapsbase med artikler, guider og vanlige spørsmål (FAQs), som dekker vanlige spørsmål og bekymringer som Atlas VPN-brukere kan ha. Kunnskapsbasen inkluderer omfattende veiledninger for bruk av VPN-programvare, navigering i brukerdashbordet og oppsett av tilkoblingsprotokoller.

Med Atlas VPNs robuste støtte kan kundene være sikre på at de får rettidig og nøyaktig assistanse for eventuelle problemer som måtte oppstå.

Atlas VPN Review 2023 – Sammendrag

Hva skiller AtlasVPN fra resten av VPN-tjenestene der ute?

Vi er en av de rimeligste tjenestene på markedet. Likevel tilbyr vi mange avanserte personvern- og sikkerhetsfunksjoner som går utover de grunnleggende VPN-funksjonene. For eksempel tilbyr vi en Tracker Blocker som blokkerer skadelig programvare, tredjeparts trackere og annonser.

Vår Data Breach Monitor-funksjon varsler brukere når deres personlige opplysninger lekkes på nettet. I tillegg har ingeniørene våre utviklet en unik personvernfunksjon kalt SafeSwap, som lar brukere ha mange IP-adresser som endres automatisk når de surfer på internett for ekstra anonymitet.

Ruta Cizinauskaite – PR-sjef hos Atlas VPN

Atlas VPN ble berømt med sin superraske gratistjeneste. Det er sant at premiumversjonen deres krever litt forbedring, men det faktum at de har brukervennlige apper for alle plattformer gjør dem sikkert til et anstendig budsjettalternativ. 

Dessuten er tjenesten deres en av de raskeste blant konkurrentene, og hvis vi vurderer sikkerheten de gir – Atlas VPN virker som et flott alternativ.

Mens kundestøtten på nettstedet deres er ganske begrenset, har vi lagt merke til at de har en rask responstid. En ulempe for dem er at de ikke har mange funksjoner som andre topp VPN-alternativer. 

Oppsummert har Atlas VPN flere fordeler og ulemper som potensielle brukere bør huske på. På den positive siden er Atlas VPN et rimelig alternativ som har høye tilkoblingshastigheter, sterk sikkerhet og personvernbeskyttelse, og generelt fjerner blokkeringen av populære strømmesider som Netflix. 

Det er imidlertid noen få ulemper. For eksempel kan det hende at den gratis datagrensen ikke er nok for enkelte brukeres behov, og det er begrensede serveralternativer sammenlignet med noen av de større VPN-leverandørene. I tillegg er Atlas VPNs premium-servere kun tilgjengelig noen få steder. Selv om det er noen begrensninger, er bunnlinjen at Atlas VPN er et utmerket valg for brukere som ønsker en budsjettvennlig VPN uten å ofre ytelse og sikkerhet.

Når det er sagt, er de fortsatt nye i bransjen og har alle muligheter til å vokse til å bli et VPN-kraftverk innen et tiår. Når det gjelder deg, vil vi anbefale deg å prøve i det minste gratisversjonen av Atlas VPN og se hvordan det blir for deg. Hold deg trygg; bruk VPN forsiktig!

DEAL

2-års plan for $1.82/md + 3 måneder ekstra

Fra $ 1.82 per måned

Brukeranmeldelser

Skuffende VPN-tjeneste

Rangerte 2 av 5
April 28, 2023

Jeg registrerte meg for Atlas VPN med store forhåpninger, men dessverre har jeg vært skuffet over tjenesten. Tilkoblingshastigheten er veldig lav, noe som gjør den vanskelig å bruke til noe annet enn grunnleggende nettsurfing. Jeg har også opplevd hyppige tilkoblingsfall og problemer med at enkelte servere ikke er tilgjengelige. Jeg har kontaktet kundestøtte, men de har ikke klart å løse problemene mine. Totalt sett vil jeg ikke anbefale Atlas VPN.

Avatar for Katie H.
Katie H.

Bra VPN, men kan være bedre

Rangerte 4 av 5
Mars 28, 2023

Jeg har brukt Atlas VPN i noen uker nå, og jeg er generelt fornøyd med tjenesten. Appen er enkel å navigere og tilkoblingshastigheten er god. Imidlertid merker jeg noen sporadiske tilkoblingsfall, noe som kan være frustrerende. Antall tilgjengelige servere kan også forbedres, ettersom jeg har funnet ut at noen steder er trege eller utilgjengelige. Til tross for disse problemene, tror jeg Atlas VPN er et solid valg for en VPN-tjeneste.

Avatar for Michael B.
Michael B.

Utmerket VPN-tjeneste!

Rangerte 5 av 5
Februar 28, 2023

Jeg har brukt Atlas VPN i flere måneder nå, og jeg er veldig imponert over tjenesten. Det er enkelt å bruke, og jeg har ikke merket noen nedgang i internetthastigheten min mens jeg bruker den. Jeg setter også pris på den ekstra sikkerheten og personvernet det gir. Kundestøtten har vært veldig lydhør for alle spørsmål eller bekymringer jeg har hatt. Totalt sett anbefaler jeg Atlas VPN på det sterkeste til alle som trenger en pålitelig og pålitelig VPN-tjeneste.

Avatar for Sarah J.
Sarah J.

Så billig – så bra

Rangerte 5 av 5
Februar 14, 2022

Dette er en utmerket VPN-tjeneste til en veldig billig pris. Jeg er glad jeg meldte meg på!

Avatar for Alejandro
Alexander

Send omtale

â € <

Referanser

https://www.trustpilot.com/review/atlasvpn.com

https://www.linkedin.com/company/atlas-vpn/

https://apps.apple.com/us/app/atlas-vpn-secure-fast-vpn/id1492044252

https://twitter.com/atlas_vpn

Kategorier VPN
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan melde deg av når som helst. Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Mitt selskap
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
???? Du er (nesten) abonnert!
Gå over til e-postinnboksen din, og åpne e-posten jeg sendte deg for å bekrefte e-postadressen din.
Mitt selskap
Du abonnerer!
Takk for ditt abonnement. Vi sender ut nyhetsbrev med innsiktsfulle data hver mandag.