ActiveCampaign Review 2023 (Er det det beste valget for din bedrift?)

Written by

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

I den dynamiske verdenen av digital markedsføring kan det å ha et verktøy som forenkler og effektiviserer markedsføringsinnsatsen være en game changer. Et slikt verktøy som hevder å gjøre alt er ActiveCampaign. Men lever den virkelig opp til påstandene sine? I denne ActiveCampaign-gjennomgangen går vi dypt inn i ActiveCampaign for å gi deg en omfattende oversikt over dens muligheter, funksjonalitet og generelle ytelse.

Fra $ 49 per måned

Prøv ActiveCampaign gratis i 14 dager.

Nøkkelfunksjoner:

ActiveCampaign er en robust, funksjonsrik markedsføringsplattform som er godt egnet for bedrifter som krever avanserte e-postmarkedsføringsmuligheter og automatisering. Dens omfattende funksjonalitet tillater en høy grad av tilpasning og sofistikert CRM-integrasjon.

Selv om dets omfattende utvalg av funksjoner gjør den kraftig, fører den også til kompleksitet. Nybegynnere kan finne ActiveCampaigns grensesnitt overveldende, og det er en betydelig læringskurve for å utnytte systemet fullt ut.

ActiveCampaign kan være en kostbar investering, spesielt for bedrifter med store kontaktlister. Men for bedrifter som er klare til å utnytte funksjonsspekteret fullt ut, kan plattformen gi betydelig verdi og tjene som en verdig investering.

Enten du er en liten bedriftseier, en gründer eller en profesjonell markedsføringsperson, er denne anmeldelsen utformet for å gi deg den innsikten du trenger for å avgjøre om ActiveCampaign er det rette verktøyet for din bedrift.

ActiveCampaign: Mer enn bare e-postmarkedsføring

startsiden for aktivkampanjen

ActiveCampaign er en allsidig plattform som kombinerer e-postmarkedsføring, CRM og andre verktøy for å hjelpe bedrifter med å administrere kampanjene sine og nå potensielle kunder. Med en rekke funksjoner som smart planlegging og SMS-markedsføring, gir denne programvaren mer enn bare e-postfunksjoner for å sikre suksess for investeringsprodukter og -tjenester.

En av plattformens styrker ligger i automatiseringsfunksjonene, som lar brukere lage komplekse arbeidsflyter og triggere basert på kundeadferd. Dette gjør det mulig for bedrifter sende personlig tilpassede, målrettede e-poster til sitt publikum, øker sjansene for konvertering. I tillegg tilbyr ActiveCampaign liste- og tag-basert administrasjon for abonnenter, noe som sikrer at bedrifter effektivt kan segmentere kontaktene sine for forbedret målretting.

Videre gir ActiveCampaign en brukervennlig malbygger for å lage visuelt engasjerende e-postkampanjer. Ved å kombinere denne funksjonen med grundige verktøy for delt testing, kan bedrifter optimalisere e-postene sine for maksimal effekt og avkastning på investeringen.

Fordeler og ulemper

Mens ActiveCampaign er en kraftig e-postmarkedsførings- og CRM-plattform, er den ikke uten ulemper. Noen brukere kan finne programvarens grensesnitt rotete på grunn av det store antallet funksjoner som er tilgjengelige. Dette kan gjøre det litt utfordrende å navigere, spesielt for nybegynnere innen e-postmarkedsføring.

På den positive siden er ActiveCampaign et robust verktøy for middels til avanserte e-postmarkedsførere, takket være dens omfattende og funksjonsrike plattform. For organisasjoner som ønsker å forbedre sin e-postmarkedsføring, tilbyr ActiveCampaign et mangfold av funksjoner, fra automatiseringsfunksjoner til avansert abonnentadministrasjon.

Imidlertid kan kostnadene være en bekymring for noen virksomheter, siden plattformen kan være kostbar, spesielt for større kontaktlistestørrelser. Til tross for dette gir programvaren verdifulle funksjoner som gjør den til en verdifull investering for de som er klare til å utnytte funksjonsutvalget fullt ut.

DEAL

Prøv ActiveCampaign gratis i 14 dager.

Fra $ 49 per måned

ActiveCampaign Pros

  • Omfattende og funksjonsrik: ActiveCampaign er en robust plattform med et bredt spekter av muligheter fra avansert automatisering til kompleks abonnentadministrasjon. Dette gjør det til et sterkt verktøy for middels til avanserte e-postmarkedsførere som kan utnytte disse funksjonene fullt ut.
  • Høy grad av tilpasning: ActiveCampaign lar deg lage svært tilpassede e-poster og automatiseringsarbeidsflyter for å passe de spesifikke behovene til virksomheten din.
  • Kraftig CRM-funksjonalitet: Det integrerte CRM-systemet lar bedrifter effektivt administrere kontakter og potensielle kunder, spore avtaler og automatisere salgsprosesser.

ActiveCampaign Cons

  • Grensesnitt kompleksitet: På grunn av det omfattende spekteret av funksjoner, synes noen brukere at ActiveCampaigns grensesnitt er rotete og utfordrende å navigere, spesielt for nybegynnere.
  • Kostnad: ActiveCampaign kan være kostbar, spesielt for bedrifter med store kontaktlister. Kostnaden kan potensielt være en bekymring for mindre bedrifter eller oppstart med begrensede budsjetter.
  • Læringskurve: Gitt dens omfattende funksjoner og funksjonalitet, er det en betydelig læringskurve knyttet til mestring av plattformen.
DEAL

Prøv ActiveCampaign gratis i 14 dager.

Fra $ 49 per måned

Funksjoner som vil revolusjonere din e-postmarkedsføring

aktivakampanjefunksjoner

Personlig tilpassede e-postkampanjer og maler

ActiveCampaign tilbyr en rekke tilpassede maler for å lage personlige og målrettede e-postkampanjer. Disse malene passer til ulike bransjer og formater, og lar markedsførere enkelt lage kampanjer skreddersydd etter publikums preferanser.

E-postlister og segmentering på en enkel måte

Det blir enkelt å administrere e-postlister med ActiveCampaign's abonnentliste og segmenteringsfunksjoner. Markedsførere kan organisere listene sine basert på ulike kriterier, for eksempel brukeratferd eller kjøpshistorikk. Dette resulterer i målrettede kampanjer som når rett målgruppe til rett tid med relevant innhold, og øker sannsynligheten for konverteringer.

Lag fantastiske landingssider med ActiveCampaign

Design visuelt tiltalende landingssider ved hjelp av plattformens innebygde verktøy. ActiveCampaign lar brukere lage destinasjonssider med tilpassbare maler og et brukervennlig grensesnitt. Disse landingssidene kan integreres med e-postmarkedsføringskampanjene dine, og beholder et sammenhengende merkevarebilde.

Automatiser markedsføringen din med ActiveCampaigns kraftige verktøy

activecampaign kundeopplevelse

ActiveCampaign-tilbud robuste markedsføringsautomatiseringsverktøy, som triggere og arbeidsflyter. Brukere kan sette opp automatisering basert på spesifikke handlinger, som når noen abonnerer på en liste eller åpner en e-post. Automatiserte arbeidsflyter sparer tid og sikrer rettidig kommunikasjon med brukerne, mens personlige triggere bidrar til å opprettholde kundeengasjement.

ActiveCampaign tilbyr flere avanserte funksjoner som hjelper bedrifter med å automatisere sine markedsførings-, salgs- og kunderelasjonsprosesser. Her er noen av dem:

  1. Prediktiv sending og vinnersannsynlighet: Gjennom kunstig intelligens og maskinlæring kan ActiveCampaign forutsi de beste tidspunktene for å sende e-post til hver enkelt kontakt og beregne sannsynligheten for vellykket gjennomføring av avtaler.
  2. Advanced Automation Builder: ActiveCampaigns visuelle automatiseringsbygger lar brukere lage og visualisere hele kundereisen, noe som muliggjør automatisering av komplekse markedsføringsprosesser.
  3. Attribution: Denne funksjonen lar brukere spore kilden til potensielle salg og konverteringer, og gir et omfattende bilde av markedsføringstiltak.
  4. Split Testing: ActiveCampaign lar brukere teste forskjellige versjoner av e-poster, landingssider og automatiseringssekvenser for å finne ut hva som fungerer best.
  5. Event Tracking: Denne funksjonen lar brukere spore kundeatferd på nettsidene eller appene deres og bruke denne informasjonen i automatiseringsarbeidsflytene deres.
  6. Salgsautomatisering: ActiveCampaign kan automatisere salgsoppgaver som kontakt- og potensielle kunder, avtaleoppdateringer og oppfølginger.
  7. Betinget innhold: Denne funksjonen lar brukere tilpasse e-postene sine basert på informasjonen de har om hver mottaker, og skaper en mer personlig opplevelse.
  8. Nettstedsmeldinger: Dette verktøyet gjør det mulig for bedrifter å samhandle med kunder mens de er på nettstedet, og veileder dem gjennom salgstrakten.
  9. Dynamisk innhold: Denne funksjonen lar deg endre deler av e-postene dine basert på hver abonnents oppførsel og informasjon.
  10. Avansert rapportering: ActiveCampaign tilbyr detaljerte rapporter som kan gi innsikt i kampanjeytelse, kontakttrender og nettsidebesøkendes atferd.
DEAL

Prøv ActiveCampaign gratis i 14 dager.

Fra $ 49 per måned

Oppdag tilleggsfunksjoner som tar markedsføringen din til neste nivå

Bortsett fra disse primære fordelene, har ActiveCampaign en rekke verdiøkende funksjoner, inkludert SMS-markedsføring, smart planlegging og integrasjon med populære tredjepartsapper. Disse tilleggsfunksjonene bidrar til å forbedre den generelle e-postmarkedsføringsopplevelsen, og sikrer omfattende dekning av alle digitale kontaktpunkter.

ActiveCampaigns personlige maler, listesegmentering, opprettelse av landingssider og markedsføringsautomatiseringsverktøy gjør det til en kraftig og allsidig løsning for bedrifter som ønsker å heve sin e-postmarkedsføring. Disse funksjonene og rimelighetene gjør ActiveCampaign til et attraktivt valg for markedsførere i ulike bransjer som søker en omfattende og brukervennlig plattform.

Sikre at e-postene dine når destinasjonen

aktive kampanje-e-poster

ActiveCampaigns leveringsevne: Hva du trenger å vite

ActiveCampaign er kjent for å tilby en av de høyeste leveringsratene for e-postene dine, og sørger for at meldingene dine når så mange mennesker som mulig i hovedinnboksen deres, og ikke i spam- eller reklamefaner. E-postlevering refererer til evnen til en e-postmelding til å komme til mottakerens innboks og involverer innboksplassering, for eksempel å vises i den primære innboksen, kampanjefanen eller andre innbokser.

ActiveCampaign følger bransjens beste praksis og retningslinjer for å opprettholde høye leveringsrater, som bidrar til å forhindre at brukernes e-poster havner i søppelpostmapper. Noen av disse beste fremgangsmåtene inkluderer:

  • Autentisering: ActiveCampaign bruker ulike autentiseringsprotokoller, for eksempel Sender Policy Framework (SPF), DomainKeys Identified Mail (DKIM) og Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance (DMARC) for å sikre at e-postene du sender er sikre og legitime, slik at de kan gå lettere gjennom spamfiltre.
  • ISP-forhold: ActiveCampaign opprettholder sterke relasjoner med Internett-tjenesteleverandører (ISP) og e-posttjenesteleverandører (ESP), som lar dem løse problemer raskere og sikre bedre leveringsdyktighet for brukerne.
  • Omdømmeovervåking: ActiveCampaign overvåker IP-adressenes rykte og bruker en blanding av dedikerte IP-er og en pool av delte IP-er for å bidra til å forbedre leveringsevnen for e-poster sendt fra deres plattform.

Avslutningsvis hjelper ActiveCampaign deg med å sikre at e-postene dine når de tiltenkte mottakerne ved å følge bransjens beste praksis, opprettholde høye leveringsrater og tilby en omfattende pakke med markedsføringsverktøy for å optimalisere e-postkampanjene dine for suksess.

Dybdeanalyse og rapportering

En av de fremtredende funksjonene til ActiveCampaign er dens kraftige analyse- og rapporteringsverktøy. Disse verktøyene gir verdifull innsikt i ytelsen til markedsføringskampanjene dine og hjelper deg med å måle avkastningen på investeringen (ROI).

Få verdifull innsikt med ActiveCampaigns detaljerte statistikk

ActiveCampaigns analyseplattform tilbyr et omfattende utvalg funksjoner, som lar deg spore og analysere ulike aspekter av markedsføringskampanjene dine. Noen av disse funksjonene inkluderer:

  • Ytelsesmålinger: ActiveCampaign gir deg ulike ytelsesberegninger, for eksempel åpningsfrekvenser, klikkfrekvenser og konverteringsfrekvenser, og gir deg et klart bilde av hvordan kampanjene dine gir resultater og hvor du kan gjøre forbedringer.
  • Kontakt- og listerapportering: Du kan analysere kontaktlistene dine og målgruppesegmentering, identifisere segmenter med høy ytelse og optimalisere kampanjene dine for bedre resultater.
  • Automatiseringsrapportering: Med detaljert statistikk over automatiseringene dine kan du finne ut hvilke sekvenser og triggere som er mest effektive og justere strategiene dine deretter.
  • Multi-Channel Attribution: ActiveCampaign lar deg spore interaksjoner på tvers av forskjellige kanaler, for eksempel e-post, sosiale medier og nettstedet ditt, og gir deg et helhetlig syn på markedsføringstiltakene dine.
  • ROI-rapportering: Ved å måle inntektene til kampanjene dine og sammenligne dem med den totale kostnaden, kan du måle markedsføringsavkastningen din og ta datadrevne beslutninger for å optimalisere kampanjene dine ytterligere.

ActiveCampaigns analyse- og rapporteringsverktøy gir et vell av informasjon om markedsføringskampanjens resultater. Med denne innsikten kan du ta informerte beslutninger og kontinuerlig optimalisere strategiene dine for forbedrede resultater.

Eksepsjonell støtte når du trenger det

aktiv kampanjestøtte

Rask og hjelpsom støtte, også utenom åpningstid

ActiveCampaign erkjenner viktigheten av å gi sine kunder pålitelig og rask kundestøtte. De tilbyr støttetjenester selv utenom vanlige arbeidstider, og sikrer at brukere kan få den hjelpen de trenger når det oppstår et problem med e-postmarkedsføringskampanjene deres. ActiveCampaigns dedikerte og kunnskapsrike støttepersonell er alltid tilgjengelig for å løse problemer, feilsøke problemer og løse problemer.

Få hjelp raskt med ActiveCampaigns alternativer for live chat, telefon og e-post

Å ha ulike kommunikasjonsmidler er avgjørende for å gi eksepsjonell støtte. ActiveCampaign tilbyr brukerne bekvemmeligheten av følgende støttekanaler:

  • Chat: For sanntidsassistanse lar Activecampaigns live chat-alternativ brukere umiddelbart få kontakt med støtteagenter. Dette er et utmerket alternativ for brukere som trenger øyeblikkelig hjelp eller har tidssensitive spørsmål.
  • Telefon: Noen ganger er det lettere å diskutere en bekymring eller et problem over telefon. ActiveCampaign gjenkjenner dette og tilbyr et telefonstøttealternativ som kobler brukere direkte til deres kunnskapsrike støtteteam.
  • Epost: For brukere som foretrekker en skriftlig form for kommunikasjon eller har et problem som ikke haster, er e-poststøtte tilgjengelig. Brukere kan forvente et rettidig og grundig svar fra supportteamet, klare til å ta opp eventuelle bekymringer eller gi veiledning.

Takket være disse alternativene kan ActiveCampaign-brukere alltid stole på deres pålitelige kundestøtte, og sørge for at de får den hjelpen de trenger for å effektivt administrere e-postmarkedsføringskampanjene sine.

Rimelig pris for kraftige funksjoner

prissetting av aktivkampanje

ActiveCampaign tilbyr en rekke prisplaner for å imøtekomme de ulike behovene til ulike virksomheter. Fra små bedrifter til bedrifter, deres prisstruktur er designet for å hjelpe bedrifter i alle størrelser med å få tilgang til omfattende e-postmarkedsførings- og automatiseringsfunksjoner.

ActiveCampaigns priser: Er det verdt det?

Pluss Plan: Plus-planen er designet for bedrifter i vekst, med start på $49/måned. Den inkluderer mer avanserte funksjoner som CRM med salgsautomatisering, tilpassede brukertillatelser og et integrasjonsbibliotek for å koble til flere tredjepartsverktøy.

Profesjonell plan: For mer etablerte virksomheter som leter etter avansert automatisering, tilbyr ActiveCampaign Professional-planen til $149/måned. Denne planen inneholder funksjoner som nettstedmeldinger, attribusjon og delt automatisering for å optimalisere kampanjeytelsen.

Enterprise Plan: Til $229 per måned er Enterprise-planen skreddersydd for større organisasjoner. Den kommer med ekstra premiumfunksjoner som et tilpasset domene, grundig onboarding og dedikert kontorepresentant for personlig veiledning og støtte.

ActiveCampaign tilbyr også en Gratis 14-dagers prøveversjon for brukere som er interessert i å teste ut plattformen før de forplikter seg til en betalt plan. Den gratis prøveversjonen inkluderer tilgang til de fleste av plattformens funksjoner og fungerer som en risikofri måte for potensielle kunder å evaluere verktøyet.

Et nøkkelaspekt som får ActiveCampaign til å skille seg ut er det brede utvalget av integrasjoner de tilbyr, slik at bedrifter kan koble sammen ulike tredjepartsverktøy og effektivisere markedsføringstiltakene. Fra CRM-systemer til e-handelsplattformer, disse integrasjonene gir bedrifter mulighet til å optimalisere arbeidsflyten og kundeengasjementet.

ActiveCampaign gir kraftige funksjoner til en overkommelig pris, som tilfredsstiller behovene til både små og store bedrifter. Med fleksible prisplaner og en gratis prøveperiode gir det en lavrisiko-mulighet for bedrifter til å utforske og implementere kraftige løsninger for markedsføringsautomatisering.

ActiveCampaign-konkurrenter

Selv om ActiveCampaign er et kraftig verktøy, passer det kanskje ikke alles behov eller budsjetter. Her er de tre beste ActiveCampaign-alternativene du kanskje vil vurdere.

  1. GetResponse: GetResponse er et robust alternativ som tilbyr en rekke avanserte funksjoner, inkludert et integrert webinarverktøy og omfattende automatiseringsmuligheter. En viktig fordel med GetResponse er den flerspråklige støtten – i motsetning til ActiveCampaign tilbyr GetResponse sin plattform på mer enn 20 språk. I tillegg skiller GetResponse seg ut med utmerkede design- og testverktøy, som lar deg avgrense og perfeksjonere e-postkampanjene dine. For en mer dyptgående sammenligning, sjekk ut vår GetResponse-anmeldelse her.
  2. Brevo: Hvis du jobber med et stramt budsjett, kan Brevo være den perfekte løsningen. Det er et av de mest kostnadseffektive alt-i-ett-verktøyene for e-postmarkedsføring på markedet. Til tross for rimelige priser, sparer ikke Brevo på funksjoner – den støtter seks språk og kan skryte av avanserte automatiseringsalternativer sammen med en integrert CRM, omtrent som ActiveCampaign. For en mer dyptgående sammenligning, sjekk ut vår Brevo-anmeldelse her.
  3. MailerLite: For de som søker rimelig og brukervennlighet, er MailerLite et enestående valg. Faktisk er MailerLites gratisplan en av de mest sjenerøse på markedet. Det som skiller MailerLite er dens tilnærming til e-postmarkedsføringsdesign. Den tilbyr en rekke moderne maler som kan gi e-postene dine et polert, profesjonelt utseende. I tillegg er det utrolig brukervennlig, noe som gjør det til et av de enkleste verktøyene for e-postmarkedsføring å bruke. For en mer dyptgående sammenligning, sjekk ut vår Mailerlite-anmeldelse her.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er ActiveCampaign?

ActiveCampaign er en omfattende markedsføringsplattform som kombinerer e-postmarkedsføring, markedsføringsautomatisering, salgsautomatisering og CRM-funksjoner i ett enkelt grensesnitt. Den er designet for å hjelpe bedrifter i alle størrelser med å optimalisere kundeopplevelser gjennom målrettet og personlig kommunikasjon.

Hva er fordelene og ulempene med ActiveCampaign?

Pros:
- Omfattende funksjonssett: ActiveCampaign tilbyr avansert automatisering, analyser, e-postmarkedsføring, CRM og mer, noe som gjør den egnet for et bredt spekter av forretningsbehov.
- Høy grad av tilpasning: ActiveCampaign gir mulighet for dyptgående tilpasning når det gjelder e-postdesign, automatiseringsarbeidsflyter og kundesporing.
– Sterk integrasjonsevne: Den kan integreres med over 850 applikasjoner, inkludert store plattformer som Shopify, WordPress, og Salesforce.
Ulemper:
- kompleksitet: På grunn av de omfattende funksjonene, kan ActiveCampaign være kompleks og overveldende for nybegynnere.
- Priser: Kostnaden kan være høyere enn andre verktøy, spesielt for små bedrifter eller nystartede bedrifter med begrensede budsjetter.
- Kundeservice: Noen brukere har rapportert trege responstider fra kundeservice.

Hvilke funksjoner tilbyr ActiveCampaign?

ActiveCampaign tilbyr et bredt spekter av funksjoner, inkludert:

- E-postmarkedsføring: Lag, tilpass og send profesjonelle e-poster.
- Marketing Automation: Automatiser markedsføringsprosesser og kundereiser.
- Salgsautomatisering: Strømlinjeform salgsprosesser med automatiserte oppfølginger.
- CRM: Administrer og organiser kundedata effektivt.
- Maskinlæring: Prediktiv sending og innhold (emnelinjer, produktanbefalinger).
- Rapportering og analyse: Få innsikt i kampanjeresultater og kundeadferd.

Er ActiveCampaign verdt prisen?

Verdien av ActiveCampaign kan variere basert på dine spesifikke forretningsbehov. Hvis virksomheten din er avhengig av e-postmarkedsføring, markedsføringsautomatisering og CRM, og hvis du kan utnytte disse funksjonene effektivt, kan ActiveCampaign tilby en god avkastning på investeringen.

Dens avanserte funksjoner, som maskinlæring for prediktiv sending, kan også gi unike fordeler. Men for mindre virksomheter med enklere behov eller strammere budsjetter kan et mer grunnleggende eller kostnadseffektivt verktøy være tilstrekkelig.

Hvordan er ActiveCampaign som CRM?

Som CRM er ActiveCampaign robust og omfattende. Det gir mulighet for kontakt- og potensielle salg, sporing av avtaler og salgsautomatisering. Det kan gi bedrifter en klar oversikt over kundeinteraksjoner og salgspipelines. Imidlertid kan det være mer komplekst enn frittstående CRM-er, siden det kombinerer CRM-funksjonalitet med ulike markedsføringsverktøy.

Er ActiveCampaign lett å lære?

ActiveCampaign har litt av en læringskurve på grunn av det omfattende funksjonssettet. Det gir imidlertid en rekke ressurser for å hjelpe brukere med å lære systemet, inkludert en omfattende kunnskapsbase, webinarer og opplæringsressurser. Med tid og krefter kan brukere lære å bruke ActiveCampaign effektivt.

Hvordan er ActiveCampaign sammenlignet med konkurrenter?

Sammenlignet med konkurrenter tilbyr ActiveCampaign et bredere spekter av funksjoner, inkludert avansert markedsføringsautomatisering og CRM-funksjonalitet. Imidlertid kan kompleksiteten og kostnadene være høyere. Verktøy som Mailchimp kan være enklere å bruke og mer kostnadseffektiv for enkle behov for e-postmarkedsføring, mens Brevo kan tilby et mer intuitivt grensesnitt for CRM-funksjoner. Derfor vil det beste valget avhenge av virksomhetens spesifikke behov og budsjett.

ActiveCampaign Review 2023 – Kort sammendrag

Etter å ha grundig undersøkt ActiveCampaign, har vi funnet ut at den faktisk tilbyr et omfattende utvalg funksjoner, inkludert kraftig e-postmarkedsføring, markedsføringsautomatisering og en omfattende CRM. Verktøyet er svært tilpassbart, kan integreres med en rekke andre plattformer, og bruker maskinlæring for å forbedre funksjonaliteten.

Det kommer imidlertid med en læringskurve og kan være dyrere enn andre alternativer, spesielt for små bedrifter eller oppstart. Til tross for disse utfordringene, for de som trenger en robust, alt-i-ett markedsføringsplattform og er villige til å investere tid og ressurser, kan ActiveCampaign gi betydelig verdi.

Nå som du har lest anmeldelsen vår, er det på tide å se ActiveCampaign i aksjon selv. Start prøveversjonen i dag og utforsk hvordan ActiveCampaign kan revolusjonere markedsføringstiltakene dine. Med sine omfattende muligheter kan det bare være verktøyet du har ventet på.

DEAL

Prøv ActiveCampaign gratis i 14 dager.

Fra $ 49 per måned

Les mer:

Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan melde deg av når som helst. Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Mitt selskap
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
???? Du er (nesten) abonnert!
Gå over til e-postinnboksen din, og åpne e-posten jeg sendte deg for å bekrefte e-postadressen din.
Mitt selskap
Du abonnerer!
Takk for ditt abonnement. Vi sender ut nyhetsbrev med innsiktsfulle data hver mandag.