MailerLite Review 2023 (Er det det riktige valget for små bedrifter og oppstarter?)

Written by

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

Leter du etter et e-postmarkedsføringsverktøy som virkelig leverer? Se ikke lenger. Vi har satt MailerLite under mikroskopet for å se om den oppfyller hypen. I denne Mailerlite-anmeldelsen vil vi dissekere funksjonene, veie fordeler og ulemper, og se om den har potensial til å øke markedsføringstiltakene dine. Så sitt godt mens vi oppdager om det er den gyldne billetten til suksessen din med e-postmarkedsføring.

Fra $ 9 per måned

Prøv MaillerLite gratis for opptil 1,000 mottakere

Nøkkelfunksjoner:

MailerLite tilbyr et omfattende funksjonssett selv i deres gratisplan, og gir en utmerket mulighet for brukere til å utforske og eksperimentere uten noen innledende investering.

Det brukervennlige grensesnittet, konkurransedyktige priser og 24/7-støtte gjør det til et attraktivt og rimelig alternativ for bedrifter i alle størrelser.

På baksiden er det verdt å merke seg at det kan være tilfeller av uventede kontosuspensjoner relatert til overholdelsessaker, og kontogodkjenningsprosessen kan kreve litt mer tid enn forventet.

MailerLite er en e-postmarkedsføringsplattform som lar brukere lage profesjonelle nyhetsbrev, landingssider og nettsteder ved å bruke forhåndsdesignede maler eller dra og slipp-byggere. Det gir også avansert målretting, automatisering og undersøkelser for å hjelpe med å komme i kontakt med publikum.

MailerLite e-postmarkedsføring
Fra $ 9 per måned

MailerLite er et funksjonsrikt og brukervennlig e-postmarkedsføringsverktøy som er et utmerket valg for små bedrifter takket være den sjenerøse gratisplanen.

 Prøv MaillerLite gratis for opptil 1,000 mottakere

Send ubegrenset månedlige e-poster. Velg mellom 100-vis av maler. Abonnement på betalt nyhetsbrev. E-postautomatisering og abonnentsegmentering. Lag quizer, nettsteder og landingssider.

mailerlite hjemmeside

MailerLite er best for enkeltpersoner eller bedrifter som leter etter en billig e-postmarkedsføringsplattform som er enkel å bruke og har en ren, moderne design. Den er også egnet for å lage profesjonelle nyhetsbrev, landingssider og nettsteder raskt og effektivt.

Men MailerLite er kanskje ikke det beste valget for de som trenger telefonstøtte, da det ikke tilbyr denne tjenesten. Den faller også bak mange av sine konkurrenter når det gjelder kundestøtte. Dessuten er det kanskje ikke det beste alternativet for de som trenger mer avanserte funksjoner eller har en større liste over e-postabonnenter.

Prissetting og planer

mailerlite priser og planer

Gratis Plan

MailerLite tilbyr en gratis Forever-plan, som er et utmerket alternativ for små bedrifter og enkeltpersoner som nettopp har startet med e-postmarkedsføring. Noen nøkkelfunksjoner i gratisplanen inkluderer:

  • Én bruker og 12,000 XNUMX månedlige e-poster
  • 24/7 e-postchatstøtte de første 30 dagene
  • Tilgang til en dra-og-slipp-editor, e-postautomatiseringsbygger og nettstedbygger

For de som trenger mer avanserte funksjoner og høyere abonnentkapasitet, tilbyr MailerLite to betalte planer:

  1. Voksende virksomhet: Fra $9/måned tilbyr denne planen følgende funksjoner og fordeler:
    • Tre brukere
    • Ubegrenset månedlige e-poster
    • Opptil 1,000-abonnenter
    • Ubegrenset e-post og landingssider
    • Tilgang til over 60 moderne nyhetsbrevmaler
    • Enkel å bruke grensesnitt
  2. Avansert: Fra $19/måned inkluderer denne planen:
    • Ubegrensede brukere
    • Ubegrenset månedlige e-poster
    • Alt i den voksende forretningsplanen, pluss:
    • E-postmarkedsføring med brukervennlige maler
    • Automatisert velkomst-e-post for nye kontakter
    • Sosiale og hendelseshåndteringsverktøy
DEAL

Prøv MaillerLite gratis for opptil 1,000 mottakere

Fra $ 9 per måned

MailerLite vs konkurrenter

Når man sammenligner MailerLite med konkurrentene, blir det veldig tydelig at prisene er rimelige og gir utmerket valuta for pengene:

  • ConvertKit: Prisen starter på $9/måned for opptil 1,000 abonnenter og $49/måned for 1,000 til 3,000 abonnenter.
  • ActiveCampaign: Starter på $49/måned for opptil 500 abonnenter og $149/måned for opptil 25,000 XNUMX abonnenter, ActiveCampaign tilbyr et bredt spekter av automatiserings- og CRM-funksjoner.
  • GetResponse: Med planer som starter på $13.30/måned for opptil 1,000 99 abonnenter og $10,000/måned for opptil XNUMX XNUMX abonnenter, tilbyr GetResponse et omfattende sett med e-postmarkedsføringsverktøy, inkludert landingssider og webinarer.
  • AWeber: AWebers priser begynner på $12.50/måned for opptil 500 abonnenter og går opp til $149/måned for 10,000 til 25,000 abonnenter. Den tilbyr funksjoner som automatisering, segmentering og landingssider.
  • Brevo (tidligere Sendinblue): Sendinblues priser starter på $25/måned for opptil 10,000 65 e-poster per måned og $20,000/måned for opptil XNUMX XNUMX e-poster per måned. Det gir verktøy for e-postmarkedsføring, SMS-markedsføring og markedsføringsautomatisering.
  • Konstant kontakt: Med planer som starter på $9.99/måned for opptil 500 abonnenter og $45/måned for opptil 2,500 abonnenter, tilbyr Constant Contact e-postmarkedsføring, automatisering og e-handelsintegrasjon.
  • MailChimp: Mailchimps priser starter på $13/måned for opptil 500 abonnenter og går opp til $299/måned for opptil 50,000 XNUMX abonnenter. Den tilbyr et brukervennlig grensesnitt og et bredt spekter av markedsføringsfunksjoner.
  • SendGridSendGrid gir en fleksibel prisstruktur basert på e-postvolum, som starter på $14.95/måned for opptil 500 abonnenter og går opp til tilpassede planer for avsendere med høyt volum. Den spesialiserer seg på transaksjons- og markedsføringsbasert e-postlevering.
  • HubSpot: HubSpots priser varierer avhengig av funksjonene du trenger, med Marketing Hub-planer som starter på $45/måned. Den tilbyr omfattende inngående markedsføringsverktøy, inkludert automatisering av e-postmarkedsføring.

Å sammenligne MailerLite med disse konkurrentene basert på priser, funksjoner og brukeranmeldelser kan hjelpe deg med å ta en informert beslutning om hvilken e-postmarkedsføringsløsning som passer best for din bedrift i 2023.

MailerLites priser og planer er ikke bare rimelige, men imøtekommer også behovene til ulike brukere, fra nybegynnere til mer erfarne markedsførere. Med det brukervennlige grensesnittet og det enorme sett med funksjoner som er tilgjengelige i både gratis- og betalte abonnementer, er det et verdifullt e-postmarkedsføringsverktøy for bedrifter i alle størrelser.

DEAL

Prøv MaillerLite gratis for opptil 1,000 mottakere

Fra $ 9 per måned

Egenskaper

E-postkampanjefunksjoner

mailerlite e-postmarkedsføring

MailerLite tilbyr en rekke kraftige e-postkampanjefunksjoner. Brukere kan opprette og sende nyhetsbrev, automatiserte kampanjer og RSS-kampanjer. Plattformen støtter også leveringsoptimalisering og integrasjoner med populære APIer for sømløs kommunikasjon med eksisterende programvareverktøy.

Maler og redaktør

mailerlite nyhetsbrev redaktør

En av plattformens største styrker er samlingen av over 60 moderne, responsive nyhetsbrevmaler. MailerLite gir en brukervennlig dra-og-slipp-editor, samt en tilpasset HTML-editor for mer avanserte brukere. Med disse verktøyene kan du designe visuelt tiltalende e-poster som imøtekommer publikums preferanser og enhetstyper.

Automasjonsarbeidsflyter

mailerlite automatisering

Automatiseringsarbeidsflyter er kjernen i MailerLites tilbud om e-postmarkedsføring. Arbeidsflytene gjør det mulig for brukere å segmentere abonnenter i forskjellige grupper og sende målrettede kampanjer basert på abonnentenes engasjementsnivåer, interesser og annen atferd. Plattformens dra-og-slipp-automatiseringsbygger forenkler prosessen med å sette opp og avgrense disse arbeidsflytene.

abonnement på betalte nyhetsbrev

MailerLites betalte nyhetsbrev abonnementsfunksjon er en omfattende løsning for de som ønsker å tjene penger på nyhetsbrevene sine. Denne funksjonen er utviklet for å håndtere alt fra innsamling av potensielle kunder og betalinger til automatisk levering av betalte abonnements-e-poster, og gir en sømløs opplevelse for både nyhetsbrevskaperen og abonnentene.

DEAL

Prøv MaillerLite gratis for opptil 1,000 mottakere

Fra $ 9 per måned

Med integrering av Stripe, MailerLite muliggjør sikker behandling av betalinger på nyhetsbrevets landingssider. Du kan velge din prisplan, fra engangskjøp til ukentlige, årlige eller tilpassede abonnementer. Med støtte for over 135 valutaer og ulike betalingsmåter, det er ingen grenser for hvem som kan bli din kunde.

MailerLites betalte nyhetsbrev-funksjon inkluderer også automatiserte arbeidsflyter for e-post som målretter mot abonnenter som mest sannsynlig vil foreta et kjøp. Du kan videreselge vanlige abonnenter til et betalt nyhetsbrevabonnement og fullføre salget med en personlig melding sendt til nøyaktig rett tid.

Med over 40 nyhetsbrevblokker som undersøkelser, spørrekonkurranser og karusellgallerier, sikrer MailerLite at hvert nyhetsbrev du sender er en opplevelse av høy verdi. Du kan levere verdifullt innhold med stil med e-poster som er vakre, engasjerende og tilpasset merkevaren.

Plattformen tar seg også av nye betalte abonnenter på nyhetsbrev og kanselleringer. Personlig tilpassede e-poster, som du designer, sendes automatisk hver gang noen registrerer seg, endrer eller sier opp abonnementet sitt.

MailerLites betalte nyhetsbrev-funksjon inkluderer også verktøy for A/B-testing av innhold og analyse av nyhetsbrevrapporter for å spore ytelse. Du kan se hvor folk klikker i hver e-post med visuelle klikkkart, som gir innsikt som hjelper deg kontinuerlig å levere innhold som er verdt å betale for.

Landingssider og registreringsskjemaer

mailerlite destinasjonssider

For å hjelpe til med å utvide e-postlisten din tilbyr MailerLite verktøy for lage iøynefallende landingssider og registreringsskjemaer. Disse verktøyene integreres sømløst med plattformens e-postkampanjefunksjoner, slik at du kan samle nye abonnenter og spore deres engasjement i ulike kampanjer over tid.

Abonnentstyring

Det er enkelt å administrere abonnentene dine med MailerLites administrasjonsverktøy for abonnenter. Brukere kan segmentere e-postlistene sine basert på ulike faktorer, som f.eks engasjement, interesser, demografi og andre tilpassede felt. MailerLite tilbyr også en database for lagring av abonnentinformasjon, noe som forenkler prosessen med å organisere og filtrere e-postkontaktene dine.

Splittesting og analyse

For å optimalisere kampanjene dine tilbyr MailerLite A/B split testing og analyseverktøy. Brukere kan teste ulike emnelinjer, innhold og sendetider for å finne ut hvilke kombinasjoner som gir best resultater. Plattformen inkluderer også detaljerte rapporter om viktige e-postmarkedsføringsberegninger som åpninger, klikk, avvisninger og konverteringer.

Website Builder

mailerlite nettstedbygger

Utover e-postmarkedsføring tilbyr MailerLite en Nettstedbygger som hjelper brukere med å lage profesjonelt utseende nettsteder uten kodekunnskap. Denne funksjonen utvider plattformens muligheter og tilbyr en alt-i-ett-løsning for bedrifter som ønsker å utvikle eller forbedre sin online tilstedeværelse.

Gratis e-postmarkedsføringstjeneste

Til slutt tilbyr MailerLite en gratis Forever-plan for bedrifter med færre enn 1,000 abonnenter, noe som gjør det til et tilgjengelig e-postmarkedsføringsverktøy for små bedrifter eller enkeltpersoner som nettopp har startet opp. Etter hvert som e-postlisten din vokser, kan du gå over til en betalt plan, med priser som starter på $9/måned for opptil 1,000 abonnenter.

DEAL

Prøv MaillerLite gratis for opptil 1,000 mottakere

Fra $ 9 per måned

Brukererfaring

Brukervennlighet

MailerLite er kjent for sin brukervennlighet, noe som gjør det til et populært valg blant brukere for sin e-postmarkedsføringsplattform. Prosessen med å sette opp e-postkampanjer og landingssider er enkel og effektiv, selv for de som er nye innen e-postmarkedsføring. Den tilbyr en rekke kampanjemaler som imøtekommer ulike behov og preferanser, slik at brukere raskt kan opprette og sende kampanjene sine uten komplikasjoner.

Brukergrensesnitt

Brukergrensesnittet (UI) til MailerLite er rent og greit, noe som bidrar til dens førsteklasses brukeropplevelse. Brukere setter pris på det godt utformede brukergrensesnittet da det lar dem navigere på plattformen uten problemer. Veiledningene som tilbys er korte og informative, noe som gjør det enkelt for brukere å lære og bruke alle funksjonene som tilbys av MailerLite.

MailerLite er best for

MailerLite er et ideelt valg for enkeltpersoner, små bedrifter og startups ønsker en brukervennlig e-postmarkedsføringsplattform med en nettsidebygger. Den henvender seg til et bredt spekter av brukere, inkludert de som er involvert i ulike sjangre som skjønnlitteratur og faglitterære grupper.

Den har utmerket støtte, som er personlig, responsiv og høyt verdsatt av brukerne. Plattformen tilbyr også automatiseringsfunksjoner som gjør det mulig for brukere å lage tilpassbare velkomst-e-poster for abonnenter.

Oppsummert er brukeropplevelsen av MailerLite høyt ansett på grunn av:

  • Brukervennlighet
  • Rent og enkelt brukergrensesnitt
  • Nyttige veiledninger
  • Effektiv kundestøtte
  • Automatiseringsfunksjoner for e-postkampanjer og landingssider

Disse aspektene gjør MailerLite til et verdifullt valg for de som leter etter en brukervennlig og effektiv løsning for e-postmarkedsføring og nettstedsbygging i 2023.

Kundeservice

mailerlite kundestøtte

Støttekanaler

MailerLite tilbyr ulike kanaler for kundestøtte, med sikte på å gi brukerne en sømløs opplevelse. Deres kunnskapsrike støtteteam er kjent for å tilby god hjelp og hjelpe med å feilsøke og løse problemer. Det er imidlertid viktig å merke seg at live chat-støtte kun tilbys til de som velger den avanserte planen.

MailerLite Academy

I tillegg til direkte støttekanaler har MailerLite også en pedagogisk plattform kalt MailerLite Academy. Denne plattformen fungerer som en verdifull ressurs for brukere for å styrke deres forståelse av programvaren, e-postmarkedsføringsstrategier og beste praksis. Akademiet tilbyr omfattende opplæringsprogrammer, veiledninger og praktiske tips for å hjelpe brukere med å maksimere effektiviteten til e-postkampanjene deres.

Som en ekstra bonus er MailerLite Academy designet for å imøtekomme brukere på alle erfaringsnivåer, fra nybegynnere som starter sin e-postmarkedsføringsreise til avanserte brukere som ønsker å finjustere kampanjene sine. Ved å tilby disse pedagogiske ressursene gir MailerLite sine brukere mulighet til å kontinuerlig forbedre sine ferdigheter og dra full nytte av programvarens potensial.

Oversikt over MailerLite

mailerlite-teamet

MailerLite-historie

MailerLite er en populær e-postmarkedsføringstjeneste som har hjulpet bedrifter med å lage og sende tilpassede e-postkampanjer. Selskapet ble grunnlagt i 2010 og har siden utviklet seg til en omfattende e-postmarkedsføringsløsning. Med sitt brukervennlige grensesnitt og design henvender det seg til bedrifter i alle størrelser, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for alle som ønsker å forbedre sin e-postmarkedsføringsstrategi.

Oppdateringer i 2023

I 2023 foretok MailerLite betydelige oppdateringer av plattformen sin, for å sikre at den forblir en sterk konkurrent i e-postmarkedsføringslandskapet. Noen av disse oppdateringene inkluderer:

  • Forbedret brukeropplevelse: MailerLite har fokusert på å forbedre brukeropplevelsen ved å forenkle navigasjonen og introdusere nye funksjoner som gjør kampanjeopprettingen mer intuitiv og effektiv.
  • Nye integrasjoner: MailerLite har utvidet sine integrasjoner med ulike plattformer, slik at brukere kan strømlinjeforme markedsføringstiltak og enkelt administrere flere kanaler fra MailerLite-dashbordet.
  • Avansert Analytics: I tillegg til de eksisterende analysefunksjonene har MailerLite integrert avanserte analysefunksjoner for å hjelpe bedrifter til å bedre forstå ytelsen til e-postkampanjene deres og ta datadrevne beslutninger.
  • Funksjoner for netthandel: I erkjennelse av det økende behovet for bedrifter for å optimalisere salget gjennom e-postmarkedsføring, har MailerLite introdusert e-handelsfunksjoner som hjelper brukere med å selge produkter og administrere nettbutikkene deres mer effektivt.

Disse oppdateringene sikrer at MailerLite forblir en pålitelig og effektiv e-postmarkedsføringsplattform for bedrifter i 2023.

MailerLite fordeler og ulemper

MailerLite tilbyr ulike fordeler som gjør det til et populært valg for bedrifter i deres e-postmarkedsføringstiltak. De tilbyr et omfattende sett med funksjoner, selv i deres gratisplan, som inkluderer en e-postautomatiseringsbygger, landingssidebygger, nettstedbygger (bare 1), skjema- og popup-bygger. Dette sjenerøse tilbudet lar brukere eksperimentere og utforske uten noen innledende investering.

Det brukervennlige grensesnittet til MailerLite er et annet stort høydepunkt. Den er designet med enkelhet og brukervennlighet i tankene, slik at selv de som er nye innen e-postmarkedsføring kan navigere plattformen komfortabelt. I tillegg tilbyr MailerLite 24/7 support og en 30-dagers premium prøveperiode, gir utmerket hjelp til brukere.

Dessuten, MailerLites priser er konkurransedyktige i forhold til andre e-postmarkedsføringsverktøy, fra $9/måned for 1,000 abonnenter på Growing Business-planen. Denne planen inkluderer ubegrensede e-poster og landingssider, samt over 60 moderne nyhetsbrevmaler. Denne rimeligheten gjør MailerLite til et passende alternativ for bedrifter av ulike størrelser.

På den annen side er det det noen ulemper med å bruke MailerLite. Noen brukere har reist bekymringer angående kontosuspensjoner uten forvarsel på grunn av potensielle overholdelsesproblemer. Dette kan føre til forstyrrelser i e-postkampanjer og påvirke den generelle brukeropplevelsen. Godkjenningsprosessen for nye kontoer kan også være tidkrevende for enkelte brukere.

Her er en oppsummering av fordeler og ulemper ved å bruke MailerLite:

Pros:

  • Generøs gratis plan med omfattende funksjoner
  • Brukervennlig grensesnitt
  • konkurranse~~POS=TRUNC priser
  • 24/7 support og en 30-dagers premium prøveperiode
  • Integrasjoner med populære verktøy og plattformer

Cons:

  • Mulige kontosuspensjoner uten forvarsel
  • Den tidkrevende godkjenningsprosessen for nye kontoer

Mens MailerLite har sine ulemper, gjør dets omfattende funksjonssett, rimelige priser og brukervennlige opplevelser det til et tiltalende valg for mange bedrifter i deres e-postmarkedsføring.

FAQ

Hva er MailerLite?

MailerLite er en programvare for e-postmarkedsføring som tilbyr en intuitiv og godt organisert plattform for nybegynnere. Det lar bedrifter og enkeltpersoner sende e-postkampanjer, lage nyhetsbrev og administrere abonnenter. Denne programvaren har som mål å gjøre det enkelt og effektivt for brukere å kommunisere med publikum via e-postmarkedsføring.

Hva brukes MailerLite til?

MailerLite brukes til sende e-poster, kampanjer og nyhetsbrev til abonnenter. Den kommer med mange funksjoner for å hjelpe brukere i deres e-postmarkedsføringstiltak, inkludert:

– Opprette og hoste nettsider
– Automatisering av e-poster
– Over 60 moderne nyhetsbrevmaler
– Dra og slipp e-postredigering for enkel tilpasning
– Integrasjoner med populære plattformer som Shopify og WordPress

Det brukervennlige grensesnittet og rimelige priser gjør det til et attraktivt alternativ for bedrifter i alle størrelser.

Er Mailerlite gratis?

MailerLite tilbyr en gratis plan kalt “Fri for alltid” som gir et grunnleggende sett med funksjoner for brukere. Gratisplanen inkluderer:

– Opptil 1,000 abonnenter
– Sender 12,000 XNUMX e-poster per måned
– Tilgang til begrensede nyhetsbrevmaler
– Grunnleggende støtte

For brukere med økende behov har MailerLite en "Growing Business"-plan, som starter fra $9/måned for 1,000 abonnenter. Denne planen inkluderer ubegrensede e-poster og landingssider, samt full tilgang til tilgjengelige nyhetsbrevmaler og støttetjenester. Prisene øker basert på antall abonnenter, noe som gjør det til en skalerbar løsning for bedrifter.

Sammendrag – MailerLite-anmeldelse for 2023

MailerLite e-postmarkedsføring
Fra $ 9 per måned

MailerLite er et funksjonsrikt og brukervennlig e-postmarkedsføringsverktøy som er et utmerket valg for små bedrifter takket være den sjenerøse gratisplanen.

 Prøv MaillerLite gratis for opptil 1,000 mottakere

Send ubegrenset månedlige e-poster. Velg mellom 100-vis av maler. Abonnement på betalt nyhetsbrev. E-postautomatisering og abonnentsegmentering. Lag quizer, nettsteder og landingssider.

MailerLite har vist seg å være et svært pålitelig og effektivt e-postmarkedsføringsverktøy for bedrifter. Den rimelige prisen, spesielt dens Free Forever-plan og $9/month Growing Business-planen, gjør den til et attraktivt alternativ for mange bedrifter som ønsker å øke markedsføringsrekkevidden.

Noen av de bemerkelsesverdige funksjonene inkluderer en brukervennlig og intuitiv dra-og-slipp-editor, en sjenerøs gratis plan uten tidsbegrensning og effektiv automatisering av e-postkampanjer. I tillegg tillater MailerLite sømløs integrasjon med andre plattformer, noe som forbedrer brukeropplevelsen.

Imidlertid bør potensielle brukere være oppmerksomme på rapporterte begrensninger i dra-og-slipp-redigeringsfunksjonen, samt sporadiske bekymringer rundt kundestøtte. Til tross for dette ser MailerLite ut til å være en verdig utfordrer innen e-postmarkedsføringsverktøy, og gir valuta for pengene uten å gå på akkord med funksjonalitet.

For å oppsummere, tilbyr MailerLite en overbevisende blanding av rimelighet og nytte, noe som gjør det til en sterk konkurrent for bedrifter på jakt etter en omfattende e-postmarkedsføringsløsning i 2023.

DEAL

Prøv MaillerLite gratis for opptil 1,000 mottakere

Fra $ 9 per måned

Hjem » E-post markedsføring » MailerLite Review 2023 (Er det det riktige valget for små bedrifter og oppstarter?)

Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan melde deg av når som helst. Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Mitt selskap
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
???? Du er (nesten) abonnert!
Gå over til e-postinnboksen din, og åpne e-posten jeg sendte deg for å bekrefte e-postadressen din.
Mitt selskap
Du abonnerer!
Takk for ditt abonnement. Vi sender ut nyhetsbrev med innsiktsfulle data hver mandag.