Hvordan du kan tjene 100 dollar per dag online i 2023

Written by

Sitter du fast i en ni-til-fem-jobb som du ikke er veldig glad i? Eller bedre sagt, du rett og slett hater det, og hater å kaste bort tiden din? Leter du etter en ny, enkel og bedre måte å tjene 100 dollar per dag? Så hvorfor ikke gjøre det på nettet? Jeg mener, internett er den fremste pengemaskinen i det 21. århundre!

Tjen $26-$36 per time som en ekstern live chat-assistent

Søk nå og begynn å chatte med kunder

I denne artikkelen vil jeg introdusere deg til 14 enkle måter å tjene penger på nettet, hvorav noen definitivt ikke tar deg 8 timer om dagen.

Ekte og kreative måter å tjene $100 dollar om dagen i august 2023

Hvordan tjene 100 dollar per dag på nett

1. Live Chat Assistant

Føler du deg komfortabel med å chatte med andre mennesker? Vil du tjene mellom $26 og $36 per time? Da kan dette meget vel være den perfekte sidemassingen på nett for deg!

Søk nå på Socialsalesrep.com

Hvis samtale med andre faller naturlig for deg, har vi et umiddelbar behov for live chat-assistenter. Rollen er helt fjern, hvor du vil live chat med kunder via deres nettside eller Facebook Messenger. Du trenger IKKE snakke med noen på telefonen.

live chat-jobber kan tjene deg $100 per dag

Mesteparten av tiden vil du hjelpe kunder ved å bruke eksisterende meldingsmaler. Alt du trenger å gjøre er å velge riktig mal og sende et svar til kunden. Etter å ha fullført en kort treningsøkt vil du finne arbeidet enkelt og hyggelig.

Som live chat-assistent avhenger suksessen din av din vennlige personlighet og vilje til å hjelpe kunder. Hvis du passer regningen, venter en spennende karriere i en verden av live chat på deg.

Søk nå på Socialsalesrep.com

2. Betalte undersøkelser

En annen rett på sak sidemas på nett for at du skal tjene enkle penger gjør betalte spørreundersøkelser. Visste du at det er mange nettsteder der ute som tilbyr deg å ta undersøkelser og deretter betale deg for dem?

Riktignok er det ikke den mest lønnsomme satsingen, men det er verdt å prøve det siden det er så enkelt og tilgjengelig.

Hvis du er bekymret for legitimiteten til denne typen inntekt, ikke vær det. Betalte spørreundersøkelser er helt legitime og de brukes av tusenvis av bedrifter der ute.

Bedrifter trenger meninger fra brukere og kjøpere for å forbedre sine produkter og tjenester, samt å lage nye, og internett lar dem nå folk som kan gi dem pålitelige data, folk de ellers ikke ville hatt sjansen til å å nå.

Ja, det er her du kommer inn. En betalt undersøkelse er i utgangspunktet å si din mening om en tjeneste eller et produkt og få betalt for det!

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg (gratis!) på en betalt nettbasert spørreundersøkelse og begynne å tjene penger! Men vær på vakt mot svindelsider som ber deg betale for å bruke undersøkelsene deres.

swagbucks $100 dpllars per dag

Ok, men hvordan vet jeg hvilke nettsteder som er pålitelige når det gjelder betalte spørreundersøkelser? Her er mitt utvalg av noen av de beste nettstedene du kan besøke for å få noen ekstra penger fra undersøkelser:

  • Kartlegg Junkie – Dette er en av de enkleste og mest greie undersøkelsessidene på nettet. Det er en gratis medlemsside hvor du kan tjene opptil $50 per undersøkelse. Du får ditt første betalte spørreundersøkelsestilbud så snart du registrerer deg, og du kan ta det når du er klar. Survey Junkie har en A+-rating hos Better Business Bureau og millioner av medlemmer over hele verden. Du kan løse inn poengene dine umiddelbart mot kontanter til bankkontoen din, eller via PayPal eller e-gavekort.
  • Swagbucks – Dette er uten tvil det mest populære nettstedet for betalte spørreundersøkelser i verden. Hver gang du tar en spørreundersøkelse tjener du også Swagbuck-poeng, som du senere kan bruke til å løse inn gavekort eller kontanter. Swagbucks tilbyr deg også andre aktiviteter som nettsøk, spille spill og se videoer. Avhengig av undersøkelsen og aktiviteten du gjør på Swagbucks, vil du kunne tjene mellom $2 og $50 per undersøkelse.
  • InboxDollars – Det fine med InboxDollars er at det ikke praktiserer poengsystemet – det fungerer ved å tilby deg kontanter med en gang (gjennom PayPal, men også, hvis du vil, gjennom gavekort). Du kan tjene penger ved å ta undersøkelser, spille spill, se videoer og lese e-poster, men også ved å kjøpe fra utvalgte butikker. Undersøkelsene på InboxDollars betales alt fra 50 cent til $20, og hver undersøkelse tar 2-25 minutter av tiden din, avhengig av lengden. InboxDollars gir deg $5 hvis du registrerer deg hos dem.
  • Merkede undersøkelser – En av de mest populære undersøkelsene og markedsundersøkelsesplattformene som betaler folk for deres meninger. Det er en flott mulighet til å jobbe hjemmefra og tjene penger ved å gjøre undersøkelser hjemmefra. Bli medlem nå gratis, bli medlem og begynn å tjene i dag!
  • LifePoints – Et annet flott nettsted for å tjene ekstra penger, LifePoints lar deg ta undersøkelser og deretter motta poeng, som du deretter kan veksle inn i kontanter (betalt via PayPal), donasjoner eller gavekort.
  • Toluna – Toluna er en betalt undersøkelsesside som fungerer med store merker som Coca-Cola, Amazon, Kellog's, L'Oreal, SONY Music, Fiat og mange flere. Det er veldig attraktivt fordi det lar deg velge emner du liker slik at du kan ha det mer moro med undersøkelsene. Du kan motta betaling fra dem kontant eller via kuponger. Dessuten introduserte de nylig spilldelen deres, som lar deg spille spill og tjene penger!
  • jeg sier – i-Say tilbyr deg betalte spørreundersøkelser gjennom IPSOS, et markedsundersøkelsesfirma. i-Say inneholder ikke like mange betalte spørreundersøkelser som de andre sidene på denne listen, men det er fortsatt et veldig bra nettsted du kan tjene ekstra penger på. Det fungerer etter poengsystemet, men du kan alltid løse inn poengene dine enten mot kontanter eller gavekort.

Kan du virkelig tjene penger på nettundersøkelser?

Ja, det er absolutt mulig å tjene penger på å gjennomføre spørreundersøkelser. Selskaper som betaler for markedsundersøkelser vil være villige til å betale deg for tankene dine om produktene og tjenestene deres. De er i stand til å bruke svarene som undersøkelser gir til å gjøre forbedringer i produktene, tjenestene og markedsføringsstrategiene deres.

Når du tar nettundersøkelser, er det viktig å vite det det er mange faktorer som påvirker inntjeningen din. Enten du fullfører mange undersøkelser eller bare noen få, er konsekvent eller sporadisk i din deltakelse, og hvilken demografisk informasjon du gir, påvirker alle disse tingene hvor mye du tjener for den tiden du investerer. De fleste undersøkelser betaler mellom $0.50 og $3 for 10 til 20 minutter av tiden din og noen kan gå så høyt som $50.

Gå og sjekk ut Kartlegg Junkie – Den enkleste, mest greie og mest anerkjente undersøkelsessiden på nettet.

3. Utnytt generativ AI

Generativ kunstig intelligens (AI) har fått mye popularitet på grunn av sin evne til å lage nytt og originalt innhold, som bilder, videoer, musikk og tekst. Å utnytte denne teknologien kan åpne spennende muligheter for gründere, kreative og profesjonelle.

Her er seks potensielle bruksområder for generativ AI for å tjene sideinntekter:

Content Creation

Bloggere, tekstforfattere og alle ordelskere som noen gang har slitt med writer's block, dette innlegget er din kreative muse! Tenk deg å ha en medforfatter som aldri går tom for ideer, kan lage overbevisende fortellinger på sekunder, og som støtter deg i å finpusse din egen unike stemme.

Kunstig intelligens verktøy som ChatGPT or Google Bard omskriver reglene for innholdsskaping, noe som gjør det enklere enn noen gang å produsere alt fra engasjerende blogginnlegg, kopi av sosiale medier, produktbeskrivelser, Og mer.

Med AI som skrivepartner kan du generere kvalitetsinnhold raskt og effektivt, noe som gjør writer's block til fortiden. Enten du er en erfaren forfatter som ønsker å skalere opp produksjonen din, eller en nybegynner som er ivrig etter å finne stemmen din, er AI her for å heve skrivereisen din.

Neste skritt:

  • Lær: Gjør deg kjent med generative AI-verktøy som GPT-4 og Google Bard. Forstå deres potensial og begrensninger.
  • Praksis: Bruk disse verktøyene til å lage ulike typer innhold, som blogginnlegg, kopi av sosiale medier og produktbeskrivelser.
  • portefølje: Bygg en portefølje som viser din evne til å generere kvalitetsinnhold med AI.
  • marked: Begynn å markedsføre tjenestene dine på frilansplattformer som Upwork, Fiverr, eller LinkedIn.

Grafisk design

Designere, billedkunstnere og alle de kreative hodene der ute som noen gang har slitt med blank canvas-syndromet, dette innlegget er din sprut av inspirasjon! Se for deg dette: et intuitivt verktøy som lærer stilen din, tilpasser seg dine preferanser og hjelper deg med å lage fantastiske design med bare noen få klikk.

Kunstig intelligens skaper bølger i den kreative verden, noe som gjør det enklere å lage alt fra levende logoer til iøynefallende grafikk på sosiale medier. Med AI ved din side har du en designpartner som er tilgjengelig 24/7, klar til å bringe visjonen din til live. Enten du er en erfaren designer som ønsker å fremskynde arbeidsflyten din eller en nybegynner som tar sine første skritt, kan AI være ditt hemmelige designvåpen.

Neste skritt:

  • Utdanne: Lær om AI-verktøy for grafisk design. Forstå hvilke typer design de kan produsere og hvordan du kan manipulere utdataene deres.
  • Eksperiment: Lag forskjellig grafikk ved hjelp av AI.
  • portefølje: Sett sammen disse til en portefølje for å vise frem dine unike grafiske designegenskaper.
  • Fremme: Markedsfør tjenestene dine til potensielle kunder som trenger kostnadseffektive, raske designløsninger.

Musikksammensetning

Musikere, komponister og alle kreative sjeler som noen gang har drømt om å lage sine unike lydlandskap, dette blogginnlegget er en spesiell symfoni for deg! Tenk deg å ha en virtuell partner som ikke blir lei, aldri går tom for kreative ideer, og som hjelper deg med å komponere musikk som kan spenne over sjangere og bryte grenser.

Kunstig intelligens forvandler musikkindustrien, som gjør opprettelsen av originale komposisjoner tilgjengelig for alle, ikke bare erfarne musikere. Enten du er ute etter å lage fengende jingler, avslappende bakgrunnsscore eller til og med neste hit på topplisten, kan AI hjelpe deg med å treffe de riktige tonene, bokstavelig og billedlig.

Neste skritt:

  • Studer: Studer hvordan AI kan brukes i musikkkomposisjon. Lær om forskjellige AI-musikkkomposisjonsverktøy.
  • Opprett: Bruk disse verktøyene til å komponere forskjellige typer musikk, for eksempel bakgrunnsspor eller jingler.
  • Showcase: Bygg et bibliotek med komposisjonene dine for å demonstrere evnene dine.
  • Network: Nå ut til bedrifter, YouTubere eller podcastskapere som kanskje trenger tilpasset musikk til prosjektene sine.

Videogenerering

Innholdsskapere, influencere og markedsføringsfolk, gi meg ørene dine! Har du noen gang ønsket at du kunne produsere fengslende videoer uten den logistiske hodepinen med filming og tidkrevende redigeringsprosess? Hva om jeg fortalte deg at det er en AI for det? Ja, du leste riktig.

AI-videogenerering revolusjonerer måten vi lager innhold på, og gjør det enklere enn noen gang å generere unike og engasjerende videoer fra de enkleste inngangene. Enten du ønsker å lage reklamevideoer, underholdningsinnhold eller pedagogisk materiale, er AI klar til å ta steget opp.

Neste skritt:

  • Gjør deg kjent: Lær om AI-verktøy som kan generere videoer, som DeepArt eller DeepFake.
  • Opprett: Lag unike videoer ved hjelp av AI. Disse kan være for reklameformål, underholdning eller utdanning.
  • Selge: Markedsfør tjenestene dine til bedrifter eller enkeltpersoner som trenger unikt videoinnhold. Sørg for å tydelig kommunisere fordelene med AI-genererte videoer.

Automasjonsrådgivning

Blir du overveldet av kjedelige, repeterende oppgaver som suger opp din tid og energi? Hvis dette høres alt for kjent ut, så la meg introdusere deg til den fantastiske verdenen automasjonsrådgivning.

Ved å utnytte AI kan vi delegere disse verdslige oppgavene til våre digitale motparter. Tenk deg, en virtuell assistent som administrerer timeplanene dine, sorterer e-postene dine eller håndterer sosiale medieaktiviteter, alt uten å gå glipp av noe.

Neste skritt:

  • Lær: Lær deg selv om ulike automatiseringsverktøy som Zapier og Pabbly Connect og AI-basert programvare.
  • Tilbud: Gi råd til bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å automatisere repeterende oppgaver og øke effektiviteten.
  • Opprett: Utvikle tilpassede automatiseringsarbeidsflyter for klienter, avhengig av deres behov.

Virtuell begivenhetsplanlegging

Arrangementsplanleggere, fellesskapsledere og alle andre som noen gang har fått i oppgave å bringe mennesker sammen i den digitale verden, denne er for deg! Har du noen gang sett for deg å orkestrere en virtuell begivenhet der planleggingen er like smidig som selve begivenheten? Drømmer du om å lage personlige, interaktive opplevelser for deltakerne, uten å gå seg vill i de endeløse logistiske detaljene?

Ved hjelp av kunstig intelligens blir planlegging av virtuelle samlinger – fra intime webinarer til massive nettkonferanser – en lek. AI kan administrere alt fra planlegging, utsendelse av tilpassede invitasjoner til til og med å lage engasjerende aktiviteter som appellerer til publikummet ditt. Og alt dette med bare noen få klikk og tastetrykk.

Neste skritt:

  • Forskning: Lær om de forskjellige måtene AI kan brukes i arrangementsplanlegging, for eksempel automatisering av invitasjoner eller interaktive aktiviteter.
  • Plan: Prøv å planlegge en liten virtuell begivenhet med venner eller kolleger ved å bruke AI-verktøy.
  • Expand: Etter hvert som du får erfaring og selvtillit, tilby dine tjenester til større grupper eller organisasjoner.
  • marked: Annonser tjenestene dine på nettsteder for arrangementsplanlegging, sosiale medier og i ditt personlige nettverk.

Ved å omfavne generativ AI kan du låse opp nye inntektsstrømmer og utvide ferdighetssettet ditt. Dra nytte av disse banebrytende teknologiene for å heve din karriere og økonomisk frihet i 2023 og utover!

4. Lag dine egne Print-on-Demand-produkter ved å bruke AI Art

Lage print-on-demand-produkter basert på AI-kunst er en unik og spennende mulighet for deg til å utnytte den økende etterspørselen etter innovative, visuelt fantastiske produkter. Med bruk av kunstig intelligens kan du lage unike design som fengsler og engasjerer kunder, og skiller produktene dine fra de tradisjonelle tilbudene på markedet.

selge ai kunst

Print-on-demand-modellen betyr at du ikke trenger å bekymre deg for forhåndskostnader eller lagerstyring, slik at du kan fokusere på å utvide merkevaren din og nå nye kunder. Ved å utnytte kraften til AI kan du lage en ubegrenset strøm av iøynefallende design som vil være etterspurt og øke salget for virksomheten din.

Så hvorfor vente? Begynn å lage dine egne print-on-demand-produkter basert på AI-kunst i dag og bli med i den spennende verden av banebrytende handel.

Alt du trenger å gjøre er last opp AI-kunstdesignene dine til nettsteder som TeeSpring og Printify Printful (merk at RedBubble ikke tillater deg å selge AI-design).

Disse nettstedene vil deretter skrive ut kunstverkene dine på produkter som t-skjorter, krus, telefondeksler, veggkunst, plakater og notatbøker. I gjennomsnitt vil fortjenesten din være mellom $2-$10 per salg.

Sjekk ut beste AI-kunstgeneratorer.

5. Frilans skriving

Hvis du har solide skriveferdigheter og raskt kan få taket på alle slags ulike emner på kort tid, bør du definitivt prøve frilans skriving.

Avhengig av arbeidet, antall ord og kundens budsjett, du kan tjene mindre og mer enn $100 per dag. Noen krav til ordtelling er mindre enn 500 ord, men de fleste av dem er vanligvis mellom 1,200 og 2,000 ord.

I dag er det mange nettsteder du kan søke etter frilansarbeid. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og liste opp dine ferdigheter og ekspertise. Noen av nettstedene kan be om en eksisterende portefølje.

upwork

Dette er noen av de beste frilansmarkedsplassene akkurat nå:

  • Upwork – Hvis du noen gang har drevet med frilansing, må du ha hørt om det Upwork. Det er et nettsted som tilbyr ulike typer frilansjobber innen sektorer som IT, programvare og webdesign, samt grafisk design, skriving, oversettelse, ingeniørfag og arkitektur. Det er et flott sted å søke etter frilansarbeid hvis du nettopp har startet. Gå hit for å lære mer om Upwork alternativer.
  • contently – Som navnet tilsier, er dette selskapet rettet spesielt mot frilansskribenter. Contently fungerer ved å koble forfattere med globale merkevarer. Hvis du vil registrere deg for tjenestene deres, må du laste opp en portefølje, så dette anbefales for mer erfarne forfattere som har mange fullførte prosjekter og minst noen års arbeidserfaring under beltet.
  • Vi jobber eksternt – Dette er nok et flott nettsted for å søke etter frilansarbeid. Den tilbyr eksterne jobber over hele verden, for alle typer teknologi- og skriveekspertise.
  • Freelancer – Dette er en gammel klassiker; mange etablerte freelancers først startet på Freelancer.
  • Fiverr – Det tilbyr et bredt spekter av frilansjobber, blant annet kan du finne mange skrive- og oversettelsesjobber. Gå hit for å lære mer om Fiverr alternativer.

6. Skriv sponsede innlegg

Sponsede innlegg er ganske selvforklarende. I utgangspunktet, selskaper og bedrifter betaler deg for å skrive gode ting om dem (deres tjenester og/eller deres produkter) på nettstedet eller bloggen din.

Det du trenger å gjøre er å snakke om et produkt (eller et merke) du liker, fortelle leserne hvordan du bruker det, og informere dem om hvordan de også kan dra nytte av det.

Nå, hvor mye du tjener avhenger igjen av flere faktorer: nisjen du er i, hvor ofte du skriver sponsede innlegg, hvem betaler deg osv.

Betalinger varierer fra et par hundre dollar til flere tusenlapper per post, men noen ganger også titusenvis av dollar hvis nettstedet ditt har mye trafikk.

For mer detaljert informasjon om hvordan du kan komme i gang med å skrive og publisere sponsede innlegg på nettstedet ditt, kan du sjekke ut Alexis Schroeders blogg Fitnancials (det er slik du staver det, ja).

I den forklarer hun alle de grunnleggende trinnene og gir deg tips om hvor mye du bør ta for innleggene dine og hvilke regler du må følge når du skriver dem.

fitness

Nå er det en viktig ting å huske når du skriver sponsede innlegg du bør generelt skrive om produkter og selskaper som du liker, stoler på og faktisk har prøvd ut.

Dette bør være merker og virksomheter som du virkelig føler deg bra med, som du tror på og ikke har problemer med å markedsføre. På den måten blir det mye lettere å få tillit hos leserne dine fordi hvis de ikke tror du er ekte, vil det definitivt skade nettstedets vekst.

7. Coaching og konsultasjon

Forutsatt at du er en ekspert på et bestemt felt, er coaching en fin måte å tjene penger på nettet. Dette fungerer vanligvis veldig bra hvis du først legg litt innsats i å bygge merkevaren din på nettet gjennom nettstedet ditt.

Når folk begynner å stole på deg og innser at du har ekspertise og integritet, vil de begynne å henvende seg til deg på egenhånd. De vil spørre deg hvordan du kom dit du er nå, hvordan de kan bruke de samme ideene og metodene på sine egne forretningsideer eller veletablerte selskaper.

I begynnelsen kan du bli fristet til å gi gratis råd, men etter hvert som flere henvender seg til deg, vil du føle trangen til å begynne å ta betalt for konsultasjonene dine.

Igjen, hvor mye penger du vil tjene på konsultasjonene dine vil avhenge av nisjen du er i. Business coacher tjene en ganske god sum penger - et sted rundt $ 235 per timeog utøvende trenere tjener enda mer - $ 325 en time!

Andre typer trenere, som livstrenere, også tjene gode penger, men mindre enn de som er nevnt ovenfor, liker $ 160 en time.

8. Skriv en e-bok eller selg en annen type digitalt produkt

Dette er en ganske enkel måte å tjene penger på nettet. For at dette skal fungere, må du ha en viss mengde kompetanse på et felt, slik at du vet hva du snakker om og hvorfor du faktisk skriver e-boken.

Men du kan også skrive noe kortere – som en online guide eller en tutorial. Hvis du er i ernæringsnisjen, kan du lage måltidsplaner, eller hvis du er i sportsnisjen, kan du lage en treningsrutine.

Nå for tiden, ebøker er veldig enkle å promotere og spre. Du kan legge din på nettstedet ditt for salg, men du kan også selge den gjennom Amazon, og selvfølgelig, markedsføre det på sosiale medieplattformer.

I tillegg kan du lage en type digitalt abonnement der du vil serialiser din ekspertise eller kunnskap, Dele trinnvise guider, og skaffe nytt og oppdatert innhold for abonnentene dine.

Når du først kommer inn i spillet, blir det veldig enkelt å tjene penger på dette. Jeg mener, det er tonnevis av ideer for hva slags digitale produkter du kan selge. Hvis du er interessert i grafisk design, kan du lage T-skjortedesign og selge dem gjennom Amazon Merch.

Du trenger ikke å ha fysiske T-skjorter eller noen form for inventar – det er Amazons jobb. Alt du trenger å gjøre er å lage et fantastisk design og selge det!

9. Google AdSense (Du trenger et nettsted – men du kan tjene $100 per dag)

Google AdSense er et digitalt reklameprogram designet av Google for bloggere, nettstedeiere og YouTubere å bruke og tjene penger på annonsene som annonseres på Google.

Det er en ganske enkel strategi for å tjene penger på nettet. Du må registrere deg med programmet og deretter Google vil gi deg en kode (kjent som en AdSense-kode) som du deretter må kopiere og lime inn på nettstedet ditt.

Og det er det.

Fra da av, Google gjør det meste av jobben og du får penger hver gang noen enten klikker på annonsene dine.

Nå, selvfølgelig, suksessen til AdSense-programmet ditt avhenger av din nisje. Vanligvis annonser som har med finansiell rådgivning og forsikring, så vel som nettbasert utdanning vil gi deg penger raskere enn nisjer som elektronikk, mote, detaljhandel, mat, trening og helse.

google adsense

Du kan bli medlem Google AdSense gratis. Dessuten er kvalifikasjonskriteriene deres ganske løse, så jevne hvis du har en helt ny blogg eller nettsted, vil du fortsatt kunne bli med.

Dessuten tilbyr de forskjellige typer annonser: video, bilder og animerte bilder, rike medier og tekst.

Hvis du har flere nettsteder, kan du kjøre annonsene fra én AdSense-konto. Hvis du vil bruke AdSense på YouTube-videoer, må du ha minimum 1,000 abonnenter og 4,000 timer seertid.

Sist men ikke minst, uansett hva du gjør, ikke juks og klikk på dine egne annonser! Fordi Google kan fortelle og så de vil suspendere kontoen din på ubestemt tid.

Sjekk ut denne artikkelen av TheBalanceSMB for flere tips om hvordan du kan tjene penger på nettstedet ditt med Google Adsense.

AdSense er nybegynnervennlig og lett å komme i gang med, ulempen er at utbetalingene generelt er små. Det er Google AdSense-alternativer av displayannonsenettverk med bedre utbetalinger:

  • Ezoic (nybegynnervennlig og anbefalt) er en plattform for nettstedoptimalisering for digitale utgivere og nettstedeiere.
  • Mediavin er et displayannonsenettverk som hjelper innholdsskapere med å bygge bærekraftige virksomheter. (tilbyr de beste utbetalingene, men har strenge inngangskrav. Nettstedet ditt må ha minst 50 XNUMX økter per måned).
  • AdThrive er et førsteklasses selskap for administrasjon av displayannonser som tilbyr komplette annonseoptimaliseringstjenester.
  • Monumetrisk er en visningsannonsetjeneste som hjelper utgivere med å tjene penger på nettstedene sine.

10. Lag nettkurs

Å tilby nettkurs er ligner på coaching, som betyr at du må ha en dypere forståelse av et bestemt emne eller et sett med ferdigheter.

Med kravene til sosial distansering og den generelle angsten pandemien har satt i gang, har nettkurs blitt en måte for folk å fortsette å lære og holde kontakten, noe som betyr at ekspertisen din sannsynligvis vil bli mye mer verdsatt i dag.

udemy

Det er mange nettsteder der ute som vil hjelpe deg med å sette opp din egen nettbasert kurs. Noen av de beste er:

  • Udemy – Utemy er uten tvil det mest kjente nettstedet for nettkurs, og Udemy gir deg et stort rom der du kan vise dine talenter og ekspertise.
  • lærevillig – Dette er et nettsted som lar deg lage dine helt egne nettkurs og tilby coachingtjenester. Teachable tilbyr deg til og med et gratis webinar slik at du kan lære hvordan du kommer i gang raskere.
  • SkillShare – SkillShare er et annet flott nettsted som tilbyr mange kategorier til både folk som ønsker å undervise online og ivrige studenter!

11. Selg fysiske produkter online

Hvis du er svært kreative, ha en sidehobby, og/eller er veldig gode på en bestemt håndverk, da er det ingen dårlig idé å investere i det og prøve å selge kreasjonene dine på nettet.

Enten det er håndlagde såper, håndlagde stearinlys, håndlagde smykker, T-skjorter, sjal, andre klesplagg, krus eller illustrasjoner – uansett hva det er, det er en plass på internett for det.

etsy

Nå for tiden er det mange nettbutikker og plattformer du kan selge dine håndlagde produkter på, inkludert Etsy, Amazon Håndlaget, Rubin bane, Aftcra (kun for amerikanske brukere), og Folkelig (kun for brukere i Storbritannia).

Gode ​​nyheter hvis du vil starte en nettbutikk, kan du gjøre det gratis! Her er beste gratis nettstedbyggere for e-handel i 2023.

Det finnes også plattformer som lar deg lage din egen butikk til en overkommelig pris, som f.eks Shopify, Square, Wix, og andre. Det jeg egentlig prøver å si her er – det er mange muligheter der ute.

Du kan også tjene penger ved å lansere en dropshipping-butikk, hvor du ikke trenger å håndtere produktet direkte. På denne måten vil du være tilknyttet en annen merkevare, virksomhet eller kreativ person.

12. Jobb som virtuell assistent (VA)

Bloggere og online bedriftseiere kan alltid bruke en hjelpende hånd, og det er her du kommer inn som en virtuell assistent. Det er vanligvis en ganske enkel jobb det kan gjøres hjemmefra – du må gjøre noe admin arbeid og legge ut på sosiale medier, men du kan også fungere som Kunde støtte.

Den spesifikke stillingsbeskrivelsen avhenger av din arbeidsgivers behov – du vil gjøre det de trenger mest for øyeblikket for at virksomheten deres skal fungere problemfritt.

Dette er grunnen til at du først bør ta en generell titt på feltet og bestemme om du vil komme inn på det eller ikke, og deretter se på bestemte jobbtilbud og forberede deg på de du vil søke på.

Du kan søk etter VA-jobber på de samme nettstedene som tilbyr frilansarbeid, noen av dem nevnte jeg i frilansskrivingsdelen.

13. Kjøp og selg nettsteder og domenenavn

Det er riktig, handel med nettsteder og domener kan gi deg store penger noen ganger.

Hvis du vil søke etter nettsteder du kan kjøpe og selge senere, sjekk ut Flippa, en nettbasert markedsplass som tilbyr nettsteder, apper og digital eiendom (som online virksomheter).

flippa

I utgangspunktet, handelssider er en god måte å tjene passiv inntekt på.

Hvordan virker det?

Vel, det er enkelt. Noen ganger har nettstedeiere ikke tid til å fortsette å kjøre nettstedet sitt, eller de kjeder seg og går videre til noe annet. Det er her du kommer inn, spesielt hvis du ikke vil lage et nettsted fra bunnen av.

Du kan tjene penger på annonser som allerede kjører, eller du kan prøve få et billigere nettsted og gjøre det større, som lar deg selge den for mer penger – eller beholde den hvis den fungerer for deg.

Den andre ideen er å kjøpe og selge domener. Noen domener har bare gode søkeord or flotte ordkombinasjoner i dem, og noen får fart med tiden – ved et uhell eller ikke. Det er det samme som med nettsteder – du kjøper et billig domene og selger det til en høyere pris.

Noen av nettstedene som handler med domener er Namecheap, GoDaddy, Flippa og Dan.com.

14. Affiliate Marketing (Du trenger et nettsted – men du kan enkelt tjene $100 dollar ELLER mer om dagen)

Affiliate markedsføring er definitivt en av de beste måtene å tjene penger online. Noen mennesker lever av tilknyttede lenker siden de tjene fire, fem og seks tall i måneden!

Du kan sjekke Michelle Schroeder-Gardners kurs om hvordan du gjør dette riktig. Hun lager tross alt $ 100,000 måneden fra affiliate markedsføring.

affiliate markedsføring

Selvfølgelig, som med andre typer betalt online arbeid og markedsføring, avhenger hvor mye du tjener på tilknyttet markedsføring av nisjen du opererer i. Noen selskaper er villige til å betale selv opptil $100 per konvertering.

Nisje som finansiell planlegging og nettbank, i tillegg til investering, kredittkort og Bitcoin, tilbyr ganske gode penger for tilknyttede lenker. Det er også andre tilknyttede nisjer som vokser mer og mer med tiden, inkludert helse, fitness, ernæring, hobbynisjer som reiser og fotografering, og selvfølgelig teknologi.

Webhotell er en av de mest lukrative nisjene for tilknyttet markedsføring, der selskaper tilbyr opptil $500 per salg til tilknyttede selskaper for hver ny kunde de henviser til dem.

Hvis du vil begynne med affiliate markedsføring, må du registrere deg for affiliate programmer på nettsidene til selskapene du ønsker å jobbe med. Hvert selskap vil ha sine egne tips om hvordan du kan gjøre dette og sine egne sett med kriterier du må oppfylle for å være kvalifisert for deres tilknyttede programmer.

Hvis du er ny på ideen om affiliate marketing og ønsker å finne ut hvordan det hele fungerer generelt, så foreslår jeg at du tar en titt på dette trinn-for-trinn YouTube-video for nybegynnere med tilknyttet markedsføring – Det er veldig nyttig.

FAQ

Hvordan tjene 100 dollar per dag på nettet som tenåring?

Hvis du er tenåring, er sjansen stor for at den daglige timeplanen din allerede er ganske fylt med skole, fritidsaktiviteter, familieforpliktelser og, selvfølgelig, det sosiale livet ditt. Men hvem sier at du ikke kan tjene ekstra penger ved siden av?

Frilansskriving er en morsom måte å bruke dine ferdigheter og unike perspektiv for å tjene penger. Være en freelancer lar deg jobbe etter din egen timeplan, og du kan velge å ta på deg så mye eller så lite arbeid du vil. Mange selskaper og nettpublikasjoner er ivrige etter friske, unge stemmer, og det er tusenvis av forskjellige nisjer du kan skrive for. 

En annen fin måte å tjene penger på som tenåring er gjennom betalte spørreundersøkelser. Selv om dette ikke akkurat er en vanlig, jevn inntekt, kan den være lukrativ og potensielt til og med morsom. Bedrifter og konsulentfirmaer satt mye av tid og penger til å lære hva unge forbrukere er interessert i – og hvem vil vel ikke ha betalt bare for å dele sin mening?

Hvordan tjene 100 dollar per dag på nettet som student?

Det er ingen hemmelighet at en av de grunnleggende ferdighetene de fleste studenter får på videregående skole og høyskoler er evnen til å skrive veltalende og engasjerende om en rekke emner. Så hvorfor ikke bruke disse ferdighetene til å tjene litt ekstra penger mens du holder på? Å jobbe som frilansskribent er en fin måte å tjene ekstra penger på som student. 

Selv om beløpet du tjener vil variere basert på nettstedet du skriver for, typen innhold du skriver og hvor mange timer du legger ned, kan frilansskriving være en morsom måte å tjene penger på samtidig som du utvikler din unike tone og skrivestil.

Føler du at du er klar til å gå fra student til master? Hvis du har utviklet kunnskapen og erfaringen din på akkurat ditt felt nok, kan det være på tide å lage ditt eget nettkurs om det.

Med populariteten til nettkurs øker hvert år, er det nå et flott tidspunkt å engasjere seg og dele kunnskapen din. Jeg nevnte noen gode kilder for å lage og selge ditt nettkurs ovenfor.

Hvordan kan seniorer og pensjonister tjene 100 dollar om dagen?

Du har samlet et vell av erfaring gjennom livet – hvorfor ikke dele den med andre? En av de beste måtene du kan tjene ekstra inntekt på som pensjonist er ved å utnytte dine profesjonelle, kunstneriske eller livserfaringer og publisere en e-bok. 

Ikke bare vil dette tillate deg å supplere inntekten din hver måned, men du vil også ha tilfredsstillelsen av å vite at andre lærer av dine erfaringer eller ekspertise innen ditt felt. Som jeg skisserte ovenfor, er det flere måter å markedsføre og selge e-boken din på, fra Amazon til sosiale medier til din egen blogg eller nettside.

En annen utmerket måte å tjene penger online som senior er å jobbe som virtuell assistent. Å være en VA passer kanskje ikke bra for alle, fordi du ofte må jobbe etter arbeidsgiverens tidsplan i stedet for din egen. Men hvis dette ikke er et problem for deg, da å være en VA kan være en lavstress måte å tjene en inntekt hjemmefra ved å bruke datamaskinen og folks ferdigheter.

Sammendrag – Hvordan tjene 100 dollar om dagen

Jeg håper du fant disse ideene for å tjene penger – jeg mener, hei, hvem vil ikke ha lovlig og rettferdig opptjente lette penger, ikke sant? Jeg har selvfølgelig ikke brukt opp alle mulighetene for å tjene penger på nettet – jeg må skrive en hel bok om det.

Jeg håper imidlertid du har funnet noen ideer du er villig til å prøve ut. Uansett kan du i det minste gi en av dem en sjanse – du har tross alt ingenting å tape!

Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Mitt selskap
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
???? Du er (nesten) abonnert!
Gå over til e-postinnboksen din, og åpne e-posten jeg sendte deg for å bekrefte e-postadressen din.
Mitt selskap
Du abonnerer!
Takk for ditt abonnement. Vi sender ut nyhetsbrev med innsiktsfulle data hver mandag.