ClickFunnels vs Leadpages (Hva er forskjellene?)

Written by

Innholdet vårt er leserstøttet. Hvis du klikker på lenkene våre, kan vi tjene en provisjon. Hvordan vi vurderer.

Hvis du er i det elektroniske markedsføringsområdet, er sjansen stor for at du har hørt om Leadpages og ClickFunnels. De er begge konverteringsmarkedsføringsplattformer som hjelper bedrifter med å øke potensielle salg og salg. Så, hva er forskjellen mellom ClickFunnels vs Leadpages, og hvilken er best for deg?

Oppsummering: Begge verktøyene hjelper til med å konvertere besøkende til potensielle kunder og/eller betalende kunder, men hovedforskjellen mellom ClickFunnels og Leadpages er at ClickFunnels er en salgstraktbygger og Leadpages er en landingssidebygger.

EgenskaperClickFunnelsLeadpages
clickfunnels-logoleadpages logo
OppsummeringBegge er gode valg, men de har forskjellige funksjoner. Leadpages er for det meste en sidebygger, med noen grunnleggende salgstraktfunksjoner. ClickFunnels, derimot, er designet spesielt for å lage salgstrakter. Så hvis du ønsker å bygge en kompleks trakt med flere trinn og oppsalg/nedsalg, er ClickFunnels det bedre valget.
PrisFra $ 127 per månedFra $ 37 per måned
Gratis planNei - 14-dagers prøveperiodeNei - 14-dagers prøveperiode
Egenskaper⭐⭐⭐⭐ ⭐ 🥇⭐⭐⭐⭐⭐
Brukervennlighet⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇
Valuta for pengene⭐⭐⭐⭐⭐ 🥇⭐⭐⭐⭐⭐
nettstedBesøk ClickFunnels.comBesøk Leadpages.com

Leadpages er en kraftig, men enkel, dra-og-slipp-landingssidebygger som hjelper bedrifter med å øke konverteringsfrekvensen.

ClickFunnels, på den annen side, er en fullverdig alt-i-ett konverteringsmarkedsføringsplattform som inkluderer alt fra landingssidebyggere til autosvar på e-post til bestillingsskjemaer og mer.

Kort sagt, Leadpages er et flott verktøy for å bygge landingssider med høy konvertering, men hvis du vil ha en komplett konverteringsmarkedsføringsløsning, er ClickFunnels veien å gå.

Her er en side-ved-side-sammenligning slik at du kan se hva de viktigste forskjellene mellom ClickFunnels og Leadpages er.

NøkkelegenskaperClickFunnelsLeadpages
Bygg konverterende landingssiderJaJa
Bygg popup-vinduer, klem sider, meld deg påJaJa
Bygg hele nettsiderJaJa
Visuell dra-og-slipp-redigerer uten kodeJaJa
Innebygd e-postmarkedsføring og nyhetsbrevJaJa
A/B-testing og eksperimenteringJaJa
Innebygd programvare for tilknyttede programmerJaNei
Salgstraktbygger (Squeeze Page Funnels, Survey Funnels, Produktlanseringstrakter, Tripwire-trakter, Oppfølgingstrakter)JaNei
Innebygd CRMJaNei
Automatisering og arbeidsflyterJaJa
E-handel, salg av produkter og aksept av betalingerJaJa
Integreres med WordPressJaJa
Lag medlemssider og webinarerJaNei

Hva er destinasjonssider og salgstrakter?

A destinasjonssiden er en nettside som er designet for å fange opp en besøkendes kontaktinformasjon, vanligvis i bytte mot en gratisbit eller et annet insentiv.

Leadpages og ClickFunnels er begge verktøy som kan brukes til å lage landingssider.

Hovedforskjellen mellom de to er at Leadpages er fokusert utelukkende på å lage landingssider, mens ClickFunnels er en fullverdig markedsføringsplattform som kan brukes til en rekke markedsføringsaktiviteter, inkludert å lage landingssider.

En salgstrakt er en prosess for å begrense en stor gruppe potensielle kunder til en mindre gruppe mennesker som er mer sannsynlig å kjøpe et produkt eller en tjeneste.

hvordan salgstrakten fungerer

ClickFunnels er en av de mest populære traktbyggere der ute.

Leadpages vs ClickFunnels

Hva er forskjellen mellom Leadpages og ClickFunnels?

Leadpages er et verktøy som lar deg lage landingssider. En landingsside er en spesifikk side på nettstedet ditt som er designet for å konvertere besøkende til potensielle kunder. Dette gjøres vanligvis ved å ha et lead capture-skjema på landingssiden.

Leadpages er en dra-og-slipp-sidebygger som lar deg enkelt lage og tilpasse sider for nettstedet ditt, bloggen eller sosiale medier. Og du kan bruke Leadpages til å fange potensielle kunder og utvide e-postlisten din.

leadpages funksjoner

Leadpages er et flott verktøy for de som akkurat har kommet i gang med markedsføring på nett. Det er enkelt å bruke og krever ingen kodekunnskap. I tillegg tilbyr Leadpages et bredt utvalg av maler slik at du kan lage en landingsside med et profesjonelt utseende uten å ansette en designer.

ClickFunnels er derimot et verktøy som lar deg lage salgstrakter. En salgstrakt er en serie sider på nettstedet ditt som er designet for å ta en besøkende fra å være en potensiell kunde til å bli kunde.

ClickFunnels er en alt-i-ett-markedsføringsplattform som lar deg fange opp potensielle kunder, bygge e-postlisten din og selge produkter. ClickFunnels kommer også med en innebygd handlekurv slik at du kan selge produkter direkte fra nettstedet ditt.

ClickFunnels er et flott verktøy for de som er klare til å ta sin nettvirksomhet til neste nivå. Det er dyrere enn Leadpages, men det tilbyr mye flere funksjoner. I tillegg er Clickfunnels enkel å bruke og kommer med et bredt utvalg av maler og opplæringsmateriell.

clickfunnels-funksjoner

Leadpages er fokusert på å hjelpe deg med å generere leads, mens ClickFunnels er fokusert på å hjelpe deg med å avslutte salg.

Hvis du leter etter et verktøy for å hjelpe deg med å vokse virksomheten din, bør du definitivt sjekke ut Leadpages og ClickFunnels.

Traktoppretting

Når det gjelder å lage markedsføringstrakter, tilbyr både ClickFunnels og Leadpages brukervennlige verktøy. Det er imidlertid noen viktige forskjeller mellom de to som du bør være klar over.

Leadpages er fokusert på å hjelpe deg med å lage enkeltlandingssider som kan brukes til å lede trafikk til et tilbud. ClickFunnels, derimot, er designet for å hjelpe deg med å lage hele salgstrakter. Dette betyr at ClickFunnels har flere funksjoner og alternativer enn Leadpages.

En av nøkkelfunksjonene til Clickfunnels er muligheten til å lage bestillingsskjemaer og mersalg. Dette kan være et verdifullt verktøy hvis du ønsker å øke den gjennomsnittlige ordreverdien. Leadpages tilbyr for øyeblikket ikke denne funksjonen.

En annen viktig forskjell er prisene. Leadpages har en månedlig abonnementsmodell hvor du betaler en fast avgift uavhengig av hvor mange landingssider du oppretter. ClickFunnels, derimot, bruker en prismodell der du betaler mer etter hvert som du legger til flere funksjoner.

Totalt sett er ClickFunnels et kraftigere verktøy enn Leadpages. Det er imidlertid også dyrere.

Hvis du nettopp har startet opp, kan Leadpages være det bedre alternativet. Men hvis du ser etter flere funksjoner og alternativer, er ClickFunnels det bedre valget.

Ledende generasjon

Hvis du driver en Internett-bedrift, vet du viktigheten av å ha en sterk e-postliste. Tross alt er e-postlisten din full av folk som allerede har vist interesse for det du har å tilby.

Men hva om du nettopp har startet og ikke har mange potensielle kunder ennå? Det er her Leadpages kommer inn.

Leadpages er et kraftig verktøy som kan hjelpe deg å utvide e-postlisten din raskt og effektivt. Og når du har en stor e-postliste, kan du bruke den til å generere flere potensielle kunder og salg for bedriften din.

Så hva er forskjellen mellom Leadpages og ClickFunnels? La oss ta en titt.

Leadpages er et verktøy som hjelper deg å fange potensielle kunder. Den gir deg en rekke maler som du kan bruke til å lage landingssider med høy konvertering.

ClickFunnels, derimot, er en alt-i-ett-løsning som hjelper deg ikke bare å fange opp potensielle kunder, men også konvertere dem til kunder. Den kommer med et innebygd e-postmarkedsføringssystem slik at du kan holde kontakten med potensielle kunder og kunder.

Hvis du nettopp har begynt og trenger et verktøy for å hjelpe deg med å utvide e-postlisten din raskt, er Leadpages et godt valg. Men hvis du leter etter en alt-i-ett-løsning som vil hjelpe deg å fange opp potensielle kunder og konvertere dem til kunder, så er ClickFunnels veien å gå.

Brukervennlighet

Er du ute etter å starte en nettbedrift, men er du usikker på hvilken plattform du skal bruke?

Hvis du vurderer Leadpages og ClickFunnels, er du heldig. Begge disse plattformene er kjent for sin brukervennlighet og evne til å hjelpe bedrifter med å vokse.

Hva er forskjellen mellom Leadpages og ClickFunnels?

Når det kommer til brukervennlighet, er Leadpages den klare vinneren. Plattformen er enkel å bruke og tilbyr en rekke funksjoner som bedrifter kan dra nytte av.

ClickFunnels, derimot, er litt mer kompleks. Selv om det tilbyr noen funksjoner som Leadpages ikke har, kan det være vanskeligere å bruke.

Til slutt kommer beslutningen om hvilken plattform som skal brukes ned til personlige preferanser. Hvis du leter etter en enkel plattform som du kan bruke for å komme raskt i gang, er Leadpages et flott alternativ.

Hvis du ser etter en mer kompleks plattform med flere funksjoner, kan ClickFunnels være et bedre valg.

Nøkkeltak: For å forbedre funksjonaliteten til nettstedet ditt, sørg for at det er enkelt å bruke og navigere, gir informasjonen eller tjenestene som brukerne ser etter, og holdes oppdatert.

Priser

Prissetting er alltid en av hovedbetraktningene når du velger hvilket som helst programvareverktøy, og både Leadpages og ClickFunnels tilbyr en rekke prisalternativer som passer til ulike budsjetter og behov.

Leadpages er generelt det rimeligste av de to alternativene, med den billigste planen som starter på $37 per måned.

ClickFunnels har derimot en startpris på $127 per måned. Lære mer om ClickFunnels prisplaner her.

Det er imidlertid viktig å merke seg at Leadpages' billigste plan ikke inkluderer noen av de mer avanserte funksjonene som er tilgjengelige med ClickFunnels, for eksempel muligheten til å lage salgstrakter, opt-in trakter og ClickFunnels medlemssider.

Hvis du trenger disse funksjonene, må du registrere deg for en av Leadpages' dyrere planer, som starter på $79 per måned.

ClickFunnels tilbyr også en 14-dagers gratis prøveperiode, som gir deg muligheten til å prøve ut alle funksjonene i programvaren før du forplikter deg til en betalt plan. Leadpages tilbyr ikke en gratis prøveversjon, men den har en 14-dagers pengene-tilbake-garanti.

Så hva er forskjellen mellom Leadpages og ClickFunnels? Prissetting er en viktig forskjell, med Leadpages som det rimeligere alternativet. ClickFunnels tilbyr imidlertid en gratis prøveversjon og mer avanserte funksjoner, mens Leadpages har en pengene-tilbake-garanti.

Hvis du prøver å bestemme deg for hvilken du skal bruke for virksomheten din, kommer det virkelig an på hva du trenger og hvor mye du er villig til å bruke. Hvis du bare trenger en enkel landingsside, er Leadpages et godt alternativ. Men hvis du trenger noe mer robust, er Clickfunnels veien å gå.

Funksjonalitet

Hvis du driver en Internett-bedrift, er sjansen stor for at du alltid leter etter måter å forbedre nettstedets funksjonalitet på. Tross alt er et funksjonelt nettsted en sentral del av en vellykket nettvirksomhet.

Men hva er egentlig nettsidefunksjonalitet?

Og hvordan kan du forbedre det?

Nettstedets funksjonalitet er ganske enkelt muligheten til et nettsted til å utføre sitt tiltenkte formål. En funksjonell nettside er en som er enkel å bruke og navigere i, og som gir informasjonen eller tjenestene som brukerne leter etter.

Det finnes en rekke måter å forbedre funksjonaliteten til nettstedet ditt på.

1. Sørg for at nettstedet ditt er enkelt å bruke og navigere

Dette kan virke som en enkel sak, men det er viktig å sørge for at nettstedet ditt er enkelt å bruke og navigere. Hvis brukere ikke kan finne ut hvordan de skal bruke nettstedet ditt, kommer de ikke til å bli værende lenge.

2. Gi informasjonen eller tjenestene som brukerne ser etter

Hvis du vil få brukere til å komme tilbake til nettstedet ditt, må du sørge for at du gir informasjonen eller tjenestene de leter etter. Hvis du ikke er sikker på hva brukerne ser etter, kan du prøve å gjennomføre en undersøkelse eller meningsmåling for å finne ut.

3. Hold nettstedet ditt oppdatert

Hvis du vil at brukere skal fortsette å komme tilbake til nettstedet ditt, må du sørge for at du holder det oppdatert med nytt innhold. Hvis nettstedet ditt er utdatert, vil brukerne sannsynligvis gå videre til et nettsted som er mer oppdatert.

4. Sørg for at nettstedet ditt er tilgjengelig

Dette betyr å sørge for at nettstedet ditt er tilgjengelig for brukere med nedsatt funksjonsevne. Hvis din nettstedet er ikke tilgjengelige, du kan ekskludere en stor del av ditt potensielle publikum.

5. Sørg for at nettstedet ditt er sikkert

Hvis du ber brukere om å skrive inn sensitiv informasjon på nettstedet ditt, må du sørge for at nettstedet ditt er sikkert.

Dette betyr å sikre at nettstedet ditt er kryptert og at alle data lagres sikkert. Dette er bare noen av måtene du kan forbedre funksjonaliteten til nettstedet ditt på.

Ved å ta deg tid til å forbedre funksjonaliteten til nettstedet ditt, vil du kunne holde brukerne tilbake til nettstedet ditt og øke sjansene for suksess.

integrasjoner

Men hva skjer når disse plattformene ikke snakker med hverandre?

Det er her integrasjoner kommer inn. Integrasjoner gjør at ulike programvareplattformer kan kommunisere med hverandre og dele data.

Dette kan være en stor tidsbesparelse, og det kan hjelpe deg å unngå feil og dobbeltarbeid.

Leadpages og Clickfunnels er to populære plattformer som brukes av nettbaserte virksomheter. De tilbyr begge mange funksjoner og fordeler, men de integreres ikke naturlig med hverandre.

Det er her tredjepartsintegrasjoner kommer inn.

Det er noen forskjellige alternativer for å integrere Leadpages og Clickfunnels. Det ene er å bruke en plattform som Zapier, som kobler sammen ulike programvareplattformer og automatiserer oppgaver mellom dem.

Et annet alternativ er å bruke en plugin som Leadpages for Clickfunnels, som legger til Leadpages-funksjonalitet til Clickfunnels.

Uansett hvilket alternativ du velger, kan integrering av Leadpages og Clickfunnels spare deg for mye tid og problemer. Det kan også hjelpe deg å unngå feil og dobbeltarbeid.

Maler og design

Når det gjelder nettbaserte virksomheter, er det to tankeganger når det gjelder nettstedsmaler. Noen tror at bruk av en mal er den raskeste og enkleste måten å få et nettsted i gang.

Andre mener at maler er begrensende og at det er bedre å starte fra bunnen av.

Leadpages er en nettstedbygger som lar deg lage sider uten å måtte kode dem fra bunnen av. Du kan velge mellom en rekke forhåndsdesignede maler eller lage dine egne tilpassede sider.

ClickFunnels, derimot, er litt mer kompleks. Den er designet for folk som ønsker å lage salgstrakter, som er en serie sider som leder en kunde gjennom et kjøp.

ClickFunnels har også en dra-og-slipp-editor, men den er mer kompleks enn Leadpages.

Hvis du først og fremst fokuserer på generering av potensielle kunder, er Leadpages et godt alternativ. Men hvis du ønsker å øke salget og utvide virksomheten din, så er ClickFunnels veien å gå.

Begge plattformene har sine fordeler og ulemper, så det er egentlig opp til deg å bestemme hvilken som er riktig for din virksomhet.

Hva er forskjellen mellom Leadpages og ClickFunnels?

Hvis målet ditt er å generere potensielle salg og salg, er Leadpages det bedre alternativet. Leadpages-landingssidebyggeren er rettet mot alle fra erfarne markedsførere til nybegynnere.

Opprette en landingsside er så enkelt som å dra en overskrift, underoverskrift, punktpunkter, bilde og andre elementer til et tomt lerret.

Ved å bruke landingssidebyggeren i Leadpages kan du legge til egendefinerte elementer som nedtellinger og automatisk avspilling av videoer på landingssiden din. Å sette sammen en ren landingsside er en enkel, rask prosess – når du først er kjent med brukergrensesnittet, vil du kunne gjøre det på bare noen få minutter.

Hvis du vil ha mer enn bare en landingssidebygger, er ClickFunnels det bedre alternativet. ClickFunnels inkluderer et bredt spekter av funksjoner som vil hjelpe deg med å utvide nettvirksomheten din. I tillegg til landingssidebyggeren inkluderer Leadpages verktøy for å bygge påmeldingsskjemaer, popup-vinduer og klebrige søyler.

ClickFunnels integreres også med et bredt spekter av e-postmarkedsføring, e-handel og CRM-plattformer. Så hvis du leter etter en alt-i-ett-løsning som vil hjelpe deg å utvide virksomheten din, så er ClickFunnels det bedre alternativet.

Fordeler og ulemper

ClickFunnels

Pros:

  • #1 beste alt-i-ett landingssidebygger og salgstraktbygger på markedet akkurat nå.
  • La oss bygge e-handelssider, bygge medlemssider og nettkurs
  • Inkluderer tilknyttet programprogramvare for å motivere utgivere til å markedsføre produktet eller tjenesten din.
  • Sjekk ut min ClickFunnels-anmeldelse hvor jeg lister opp hver funksjon.

Cons:

Leadpages

Pros:

  • Best for å bygge landingssider, eller hele nettsteder, som konverterer besøkende til potensielle kunder.
  • En brukervennlig dra-og-slipp visuell landingssidebygger som gjør det raskt og superenkelt å lage landingssider.

Cons:

  • Kan bare opprette destinasjonssider – hvis du bare trenger en relativt billig landingssidebygger, så er Leadpages veien å gå.
  • Se min oversikt over de beste Leadpages-alternativene her.

Sammendrag – ClickFunnels vs Leadpages i 2023

Nå som du vet hva som er forskjellen mellom Leadpages og ClickFunnels, kan du bestemme hvilken programvare som passer dine forretningsmål.

Hvis du trenger mange funksjoner og integrasjoner, er ClickFunnels det bedre valget.

Men hvis du leter etter en brukervennlig plattform med en lavere prislapp, er Leadpages veien å gå.

Referanser:

Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Du kan melde deg av når som helst. Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Hold deg informert! Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Abonner nå og få gratis tilgang til veiledninger, verktøy og ressurser kun for abonnenter.
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
Du kan når som helst avslutte abonnementet. 🔒 Dataene dine er trygge. For mer informasjon, se vår personvernregler.
Mitt selskap
Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev
???? Du er (nesten) abonnert!
Gå over til e-postinnboksen din, og åpne e-posten jeg sendte deg for å bekrefte e-postadressen din.
Mitt selskap
Du abonnerer!
Takk for ditt abonnement. Vi sender ut nyhetsbrev med innsiktsfulle data hver mandag.